League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.520.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel zna neko kad lucian izlazi i koj je najbolji champ za top

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Napokon vise...

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

U jednom skinu crnac, u drugom skinu bijelac {#}

Al kao champ mi nikako ne pase, nisu mu socni spellovi, ni auto attack, al ima dobar ulti. Ne cini mi se ni previse jak, ulti ima dobar dmg al tesko je pogodit, sve u svemu, moja procjena je da ga nece dirat ili da ce dobit buff u buduce. Al budemo vidili.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

{#} Opet ce biti nemoguce igrati... Ovaj lik na W ima Vayne ult, na E Quiksilver Sash i Gravesov E, a ult mu je "single" target MF ult... Zanima me kako ce se njega gankati i kako ces mu pobjeci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

{#} Opet ce biti nemoguce igrati... Ovaj lik na W ima Vayne ult, na E Quiksilver Sash i Gravesov E, a ult mu je "single" target MF ult... Zanima me kako ce se njega gankati i kako ces mu pobjeci?

Jos uz to ima 525 range i gotovo nikakve steroide (samo slabi passive). 

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
15 godina
GamerX9 kaže...

i onaj amumu ima amumuov Q i amumuov W i amumuov E i amumuov R.

piše da ima 550 range...mislili su bu smanjiti, izgleda da nisu.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 22:46 (null).
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

W mu nije ni blizu Vayne ultia,E nije QSS jer samo slow makne i ne dobije AS steroid.Jedino op sranje na njemu je passiv.

-Pandza90 (budala se nezna odjavit)

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:10 (pandza94).
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Je li Lucian ADC, vidim da je u carry izborniku kada biras heroja na lol clientu ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Je li Lucian ADC, vidim da je u carry izborniku kada biras heroja na lol clientu ?

Ne on ti je APC.

Da, carry je, ali poznavajuči ovu igru i profesionalne igrače može svašta od njega biti.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
12 godina
neaktivan
League Of Legends

W mu je slican ultu od Vayne jer dok god puca po enemyju dobiva konstantan speed buff, moze pucati 5 minuta po nekome i dalje ce dobivati speed buff. (dobiva speed buff na neodredeno vrijeme, tj. dok god puca po enemyju koji je bio pogodjen sa "zvijezdicom", cak i kad ovaj vise nema taj "mark" na sebi). Vayne dobije speed i kad ne puca, ali samo na odredeno vrijeme, dok ovaj moze to raditi cijelu vjecnost...

E ima dash kao i Graves, a uz to jos remova sve debuffove, Nasus wither bye-bye... Prakticki svaki slow, stun, root koji jungler baci na njega moze u vjetar.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

a ultu mu kontriras ko nista, stanes iza cs i ovaj nek puca koliko oce i dosta manu jede, meni nije nesto posebno ali budem vidjeli

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GamerX9 kaže...

E samo slowove makne, stunas ga i mrtav je.  Uz to 525 range u teamfightovima mu onemogucava da ostaje izvan range vecine stunova.

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

a ultu mu kontriras ko nista, stanes iza cs i ovaj nek puca koliko oce i dosta manu jede, meni nije nesto posebno ali budem vidjeli

A u team fightu teško da će on uspjeti iskoristiti ult na onog koga hoće pošto ga je iznimno lako blokirati.

Meh, nije meni on nešto posebno ali kao što si rekao, budemo vidjeli.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
12 godina
neaktivan
hari85 kaže...
GamerX9 kaže...

E samo slowove makne, stunas ga i mrtav je.  Uz to 525 range u teamfightovima mu onemogucava da ostaje izvan range vecine stunova.

Ja mislio da makne sve, stunove, slowove, rootove. Pogledao sam video opet, nije to. My bad. {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada krene, krene. :D

Tu su i 2 Quadre.

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Vayne free elo machine, jedva cekam morellov nerf hammer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

They never let me play vayne :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bera kaže...
Vayne free elo machine, jedva cekam morellov nerf hammer

Not happening bro...Vec su joj nerfali CD na ult i Botrk su dosta nerfali ovaj 3.10a patch....

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije RIP, al dobio je zasluženi nerf... ulti mu nije smio koristit kao get out of jail free card. I dalje je on vrlo jak, ne brini se. Mene više interesira Corki sa novim Trinitiem, neki dan sam ga igrao u 5v5 rankedu sa svojima u troll gameu i on je zbilja jak u laning phaseu, lako je farmat s njim, a kasnije dere jako puno dmga sa AD caster buildom ( BT, LW, IE ), a sada još i Trinity u taj build će jako dobro doć.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo koji je po vama bolji ADC za Top i ponekad Mid kada zatreba ?

Ezrael ili Twich ?

9 Ezrael
8 Twich

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

prijatelj mi je dao brone 3 acc da mu doguram do silver, primjer champ selecta 

blablabla....

Pa sta ako si ti iz visih tiera mozes lako izcarry-at takav tim...Bez pardona ;)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

Drugo, ako igras ADC na topu ili midu si gl*p. Ne da se ne moze, nego dosad nisam vidio da bilo koji tim sa 2 adc-a funkcionira. Koliko sam ja LP-a izgubio zbog Vayne ili Quinn solo top...{#}

13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Pandzinho kaže...

prijatelj mi je dao brone 3 acc da mu doguram do silver, primjer champ selecta 

blablabla....

Pa sta ako si ti iz visih tiera mozes lako izcarry-at takav tim...Bez pardona ;)

pa jesam 2 gejma 2 wina nije tesko ali su mi smjesni kakav je to flejm skoro dobiven gejm uzmes mu kill, to jest nije ni ks, i on odma "i am afk, fcking noob idiot report"

12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Ezrael ili Twich ?

Ok, prvo, nauci pisati!

Drugo, ako igras ADC na topu ili midu si gl*p. Ne da se ne moze, nego dosad nisam vidio da bilo koji tim sa 2 adc-a funkcionira. Koliko sam ja LP-a izgubio zbog Vayne ili Quinn solo top...{#}

Hahaha pa moram to igrat kad sam sad krenuo igrat i 12 sam LVL pa ove noobare neznaju igrat pa moram sa njima 2 Top , 1 Mid , 2 Bot.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Aha, ti si krenuo to igrat, koliko se sjecam to ti je prvi acc, znaci nemas nikakvog iskustva i sad si 12 lvl, oni su noobare, a ti si neki pro da njih carryas sa twitch topom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Aha, ti si krenuo to igrat, koliko se sjecam to ti je prvi acc, znaci nemas nikakvog iskustva i sad si 12 lvl, oni su noobare, a ti si neki pro da njih carryas sa twitch topom?

Pa kako bi ti to nazvo kada u 45 sec. lik crkne jer je išo napadat turet ?

A ja u svakoj imam pozitivan rezultat !

12 godina
neaktivan
League Of Legends

A to je razlog da igras Eza ili Twitcha na topu?

Ovaj novi Login screen za Luciana je OMG! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

A to je razlog da igras Eza ili Twitcha na topu?

Ovaj novi Login screen za Luciana je OMG! {#}

Pa što bi mi ti preporucio da igram od ADC i gdje ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice