Zna netko koje su ovo sluške koje casteri imaju ? Nikako ne mogu skužiti ..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna netko koje su ovo sluške koje casteri imaju ? Nikako ne mogu skužiti ..
Sennheiser HMD 26-600-xq
Ae da vas vidim ko ima najstarijeg!
http://quickfind.kassad.in/profile/eun/Warbringer007/
3 year(s) 2 month(s) 3 day(s)
Meni racuna od transfera s easta na west...
nemam ga vise ali 3 godine i 30 dana
http://quickfind.kassad.in/profile/eun/Crobrother/
150k IP-a, 2 godine i 18 dana
Season 3: 48 wins, 48 losses
3 year(s) 5 month(s) 27 day(s) http://quickfind.kassad.in/profile/eun/Ivan/
Kad gledam sad ovaj stream, kolko je to razlika hebote od prije godinu dvije, kakve su probleme s organizacijom imali haha, varanje ekipa tak ke su gledali na veliki screen, komentatori su bili napol mutavi, voditeljica je bila zgodna al svi igrači i komentatori koda nisu nikad bili pokraj cure pa se sve zmotali xd čim je trebalo neke prokomentirati, komedije :D
A sad ovo sve full profi, intervjui, komentatori stvarno znaju o čemu govore, i dobro komentiraju, nije ih dosadno slušati, čak i poslije igre pod pauzama.
Sve u svemu ovo je stvarno veliko kad vidiš kolko je sponzora upleteno.
Jedino što mi se prije dopalo je to što su davali više IP boosteva, više free RP-a i slično :D
Ekipe su varale i na wold championshipu s2 a to baš i nije nešto davno :D. Ne bi se složio za komentatore sa tobom, bolji su sad al ovi top komentatori odlično su komentirali još i u sezoni 1. Još se sječam onog lika na prvom dreamhacku sa dugom kosom koji je na zadnji dan dreamhacka izgubio glas koliko je pričo :D (ne sječam se imena i nije mi jasno zašto je nesto sa scene), jedan od najboljih komentatora koje sam vidio u ovoj igri.
Zenon?
@xKaiseRx
Odi se pohvaliti na General Discussionu..
*starting spiritual dance for summoning RiotAmes*

Meni racuna od transfera s easta na west...
Možeš pogledati i na eastu, pokaže sve podatke do transfera.
Meni kad sve skupa zbrojim dođe oko 350 000 IP-a
A account je star 4 godine jedan mjesec i 11 dana :D
Na nordicu - 2 year(s) 9 month(s) 14 day(s)
Na westu - 1 year(s) 6 month(s) 5 day(s
= 4 godine 3 mjeseca i 19 dana :)

= 4 godine 3 mjeseca i 17 dana :)
Kaj bi onda i ja trebao zbrajati svoje godinr acc-a pa bi ispalo da igram prek 10 god -.-
Pozz
Obicno igram junglera a koristim leea, rengara i cho'gatha pa vas pitam jel se isplati uzimat nocturne?? Jer trenutno imam 5k ip-a pa neznam bi li njega uzeo ili stedio jos malo za Riven koju namjeravam igrati solo :) ?
Pozz
Obicno igram junglera a koristim leea, rengara i cho'gatha pa vas pitam jel se isplati uzimat nocturne?? Jer trenutno imam 5k ip-a pa neznam bi li njega uzeo ili stedio jos malo za Riven koju namjeravam igrati solo :) ?
Pa ako vec mainas jugnlera uzmi noca a ako ti se igra top uzmi riven
Pozz
vidim da me bas nisi razumio, ja sam tio pitat jel mozda noc nerfan ili je slab, nisam neki ljubitelj junglera sa manom ( a i opcenio championa :D) pa se nemogu odlucit ocu si krenut igrat samo junglera i usredocit se na taj rol ili mi je bolje znati vise role-ova...
Pozz
vidim da me bas nisi razumio, ja sam tio pitat jel mozda noc nerfan ili je slab, nisam neki ljubitelj junglera sa manom ( a i opcenio championa :D) pa se nemogu odlucit ocu si krenut igrat samo junglera i usredocit se na taj rol ili mi je bolje znati vise role-ova...
Pa uvijek moras znat bas dobro igrat 2 rolea a sta se tice noca kao i svih junglera u S3 moras stackat health i igrat ''kao support'' jer u S3 su jungleri postali drugi support tako da sve ovisi o tebi,a heroj sam po sebi je jak kao i svaki dugi ako ga dobro odigras...
Pa uvijek moras znat bas dobro igrat 2 rolea a sta se tice noca kao i svih junglera u S3 moras stackat health i igrat ''kao support'' jer u S3 su jungleri postali drugi support tako da sve ovisi o tebi,a heroj sam po sebi je jak kao i svaki dugi ako ga dobro odigras...
Ovo je još od negdje sredine Season 2, a u Season 3 imaju ipak nešto više golda ( ako se nevaram ). Aegis, Locket, Warmogs, neki item od machete ( većinom Ancient Golem item il kako se već zove ).
Kaj bi onda i ja trebao zbrajati svoje godinr acc-a pa bi ispalo da igram prek 10 god -.-
ma to je isti account samo sto mi se racuna vrijeme na nordicu i od kad sam ga prebacio na west :)
3 year(s) 6 mounth(s) 27 day(s)
463249 IP-a sve ukupno ;)
1 godina, 7 mjeseci i 17 dana :)
Jel moze neko rec jungle rune za champove sa i bez mane

4 god., 2 miseca i 20 dana :)
Junglam trecu sezonu zaredom i preporucam mani se toga xDD
Ako oces bit uspjesan u solo q moras igrat neki carry lane poput mida, adc-a i sad u ovoj sezoni i top lane tu spada.
ako si dobar jungler mozes carrijat s jungleom jos i najlakse...
Ahh ma u presezoni sam se digo 400 elo-a i sad sam opet dropal jer su zmrdali iteme i sve... isto kao sto se i razmislja o ukidanju adc-a... uskoro ga nece ni bit ako se ne popravi stanje s raduinsom...
ovisi... ka jungler fokusirat ces se maksimalno na 2 lanea top - mid ili mid - bot letanje priko cile mape nece nikome pomoc , sad po matchup-u i gledanju lanea kojeg gankas imali tvoj teammate ikakvog CC-a da se taj kill ostvari nekad se moze desit da izaberes krivi lane da jednostavno daj igrac nije dorasta u toj ulozi protiv tog protivnika ili da svi laneovi tribaju tvoju pomoc sta je tesko ka jungler izracunat ko triba najvise tvoju pomoc , smatran se da je dosta tesko carry-at iz jungle ali sa support junglerima koji su "in"
ovisi... ka jungler fokusirat ces se maksimalno na 2 lanea top - mid ili mid - bot letanje priko cile mape nece nikome pomoc , sad po matchup-u i gledanju lanea kojeg gankas imali tvoj teammate ikakvog CC-a da se taj kill ostvari nekad se moze desit da izaberes krivi lane da jednostavno daj igrac nije dorasta u toj ulozi protiv tog protivnika ili da svi laneovi tribaju tvoju pomoc sta je tesko ka jungler izracunat ko triba najvise tvoju pomoc , smatran se da je dosta tesko carry-at iz jungle ali sa support junglerima koji su "in"
pa kao sto rekoh ako si dobar jungler
ma to je isti account samo sto mi se racuna vrijeme na nordicu i od kad sam ga prebacio na west :)
onda se ispricavam :)