League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam za vas, no mene trenutacno ide na rankedu, prije dosta vremena gledao sam si proslu suspenziju, tek sam tad shvatio kakav sam ja govnar i rager bio, i prošlo je više od mjesec dana, i promjenio sam se, ne rage-am, nastojim ohrabrit tim, nikada ama bas nikada ne vrijedam, ako sam bas ljut derem se na ekran, chat ni pomisliti. Trenutačno stojim negdje oko 15-16 win streaku na rankedu...

Sad se usudim reci, ne postoji elo hell, sve je to u glavi, tako sam i ja govorio "nije problem u meni" "problem je u njima", skill mi se nije nesto narocito promjenilo, no ponasanje itekako je, dobra spirit i dobro ponašanje su vam 50% wina. Naravno nemora znaciti ako imate par looseva zaredom, pa odbacite sve... Sve ima svoj uspon i pad, imao sam i ja padove, čak 12 ranked loosa zaredm, u 3 dana... Ako ste dobri isplivat ce te na povrsinu, za tjedan dana ili pola godine.

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Neznam za vas, no mene trenutacno ide na rankedu, prije dosta vremena gledao sam si proslu suspenziju, tek sam tad shvatio kakav sam ja govnar i rager bio, i prošlo je više od mjesec dana, i promjenio sam se, ne rage-am, nastojim ohrabrit tim, nikada ama bas nikada ne vrijedam, ako sam bas ljut derem se na ekran, chat ni pomisliti. Trenutačno stojim negdje oko 15-16 win streaku na rankedu...

Sad se usudim reci, ne postoji elo hell, sve je to u glavi, tako sam i ja govorio "nije problem u meni" "problem je u njima", skill mi se nije nesto narocito promjenilo, no ponasanje itekako je, dobra spirit i dobro ponašanje su vam 50% wina. Naravno nemora znaciti ako imate par looseva zaredom, pa odbacite sve... Sve ima svoj uspon i pad, imao sam i ja padove, čak 12 ranked loosa zaredm, u 3 dana... Ako ste dobri isplivat ce te na povrsinu, za tjedan dana ili pola godine.

ovo je glupost sto si ti napisao....ako tvoj tim nezna igrat,ne zeli pobjediti,klinac je glup itd itd..ti ces izgubiti makar ne rage-as,ne vrijeđas ih i tako dalje....ovo sto si ti napisao nema smisla....btw kad ti neko govori da neznas,nemozes ti pokazes da znas i mozes a ne obrnuto kako si ti napisao..a nekog koga ta igrica nezanima i ko je preglup da ju shvati ce livat makar mu ti i RP posaljes.

A post ti zvuci kao da si bio drogeras u proslom zivotu xD

LoL - Fordox
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 22:54 (Fordox).
16 godina
League Of Legends

evo ako netko zeli moze ovdje kupiti jeftinije rp,ja sam upravo kupio 4k za 14 eur.

http://lol.dobots.pl/en/

ali placate unaprijed i logirate se preko teamviewera.pa ako netko hoce mogu vam to preporucit.

dat bans dat bans
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
DarkLink kaže...

evo ako netko zeli moze ovdje kupiti jeftinije rp,ja sam upravo kupio 4k za 14 eur.

ali placate unaprijed i logirate se preko teamviewera.pa ako netko hoce mogu vam to preporucit.

Pozdravi account... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 23:23 (MacTheBig).
17 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...
DarkLink kaže...

Pozdravi account...  {#}

I od paypala također :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledao sam malo champione koje ne igram i koje imam u Champion selectu i naišao sam na Jarvana IV. Ja se sada pokušavam sjetit kada sam ja njega kupio jer sam sto posto siguran da ga nisam kupio. Free nije, a u storeu mi nigdje ne piše da je kupljen. 

0 0 hvala 0
16 godina
MacTheBig kaže...
DarkLink kaže...

Pozdravi account... {#}

FlyBoy kaže...
MacTheBig kaže...
DarkLink kaže...

Pozdravi account... {#}

zasto od paypal-a nisam se na njegovom kompu logirao na paypal,a od acc-a sam sifru promjenio i btw to sam lika nasao na forumu gdje je trusted nece valjda sje*at.

13 godina
neaktivan
DarkLink kaže...

zasto od paypal-a nisam se na njegovom kompu logirao na paypal,a od acc-a sam sifru promjenio i btw to sam lika nasao na forumu gdje je trusted nece valjda sje*at.

herpderp herpderp
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 1:51 (haydara).
16 godina
neaktivan
DarkLink kaže...
MacTheBig kaže...
DarkLink kaže...

Pozdravi account... {#}

FlyBoy kaže...
MacTheBig kaže...
DarkLink kaže...

Pozdravi account... {#}

To su ti gluposti .. Nitko ne može prodavati RP osim samog Riota, a pogotovo ne po tim cijenama .. Na tvom mjestu bih uklonio sve kartice s paypala odmah i promijenio na accountu od LoL-a sve podatke. RP se može kupovati samo preko klijenta kojeg imaš ti sam instaliranog i po cijenama koje je Riot odredio .

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan
DarkLink kaže...

Stvarno vjeruješ ovako čudno urađenim stranicama gdje ti traže podatke od accounta i gdje on za manje pare kupi nešto? Hahhahahahahah, prenaivno

www.twitch.tv/mushroomd
12 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Gledao sam malo champione koje ne igram i koje imam u Champion selectu i naišao sam na Jarvana IV. Ja se sada pokušavam sjetit kada sam ja njega kupio jer sam sto posto siguran da ga nisam kupio. Free nije, a u storeu mi nigdje ne piše da je kupljen. 

u pocetku je bilo smijesno gledat tu babu, no sto sam duze gledao sliku to je bila strasnija...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovim putem želim da čestitam Egonu iliti scarface-u rođendan ^^

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

{#}

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

ja iman malo drugacije misljenje o svemu tome  da isprican svoj slusaj ; prijatelj mi je poklonia account na eastu sa pocetnin elon 1200 (2-7 score) tako san zapocea igrat tamo prvih 5 gameova je proslo lake sale , od 6.og pa nadalje je vec pocea bit problem , taj game san igra shena (jer su napisali "go top shen free win") i poslusa san ih ok nema veze nakon 30-ak minuti nas "kill lane" premade koji je nafeeda caitlyn je leava game pa smo nazalost izgubili iako san bia ja 14-4 ali nema veze desi se to , nakon sta san diga 150 ela iz sale u prvon veceri reka san sebi da je vrime da pocnen igrat mid lane jer je sa njin najlakse pobjedit time da mozes roamat sve laneove , i tako ne volin nabrajat scorove ka botina ali u 5 gamea zaredon scorovi su mi bili - 23-2(ahri) 17-1(fizz) 11-0(anivia) 16-3(ahri) 18-3(anivia) sta zelin rec je ja san bia jedini carryi u tin gameovima sta je na tome elou (1400) prihvatljivo moze se to uspit , problem dosta ljudi je da ne slusaju obicne upute pogotovo na ton malon elo-u , tipa nesto najlaganije , uzimanje objektiva , kad se backat , kad u teamfightu se backat i slicno , na takvon vec elou se to triba ocekivat o ljudi to su ipak osnove uvik volin bit leader tima i govorit objektive jer rijetko krivo kazen , tako da to je moj slusaj i mislin dokle god se ljudi tribaju oslanjat na tebe i da ti budes jedini carryi game da to nije maksimalni elo koji zasluzujes

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Igrao sam nekolicinu gameova kada su oni imali nafidanog bruisera,

kad je stackao samo damage,onda su izgubili,a kad bi stackao health i armor,

onda je to tek bilo strašno.

Sa Shenom  14 4,jedino ako si te killove pokupio u laneu onda je ok,ali u TF,to

je preloše.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Da se priključim čestitkama {#}

www.twitch.tv/mushroomd
13 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Igrao sam nekolicinu gameova kada su oni imali nafidanog bruisera,

kad je stackao samo damage,onda su izgubili,a kad bi stackao health i armor,

onda je to tek bilo strašno.

Sa Shenom  14 4,jedino ako si te killove pokupio u laneu onda je ok,ali u TF,to

je preloše.

nisan ja tek se jucer registrira za lol da ne svacas da za mene netribaju 14 killova , ali da si ti procita moj post pravilno svatia bi da san ima "kill lane" koji je nafida i leava game , tako da smo igrali 4v5 pola gamea bez "adc"-a i "supporta" 

EDIT: LUDILO! 1450 east 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 12:37 (Anzulolz).
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Jedno zanimljivo pitanje ,kada se Vladimir pretvori u lokvu krvi jeli on moze npr : izbjeci od karthusa ulti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Jedno zanimljivo pitanje ,kada se Vladimir pretvori u lokvu krvi jeli on moze npr : izbjeci od karthusa ulti?

Da

EUNE: vR Kaiser
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

nisan ja tek se jucer registrira za lol da ne svacas da za mene netribaju 14 killova , ali da si ti procita moj post pravilno svatia bi da san ima "kill lane" koji je nafida i leava game , tako da smo igrali 4v5 pola gamea bez "adc"-a i "supporta" 

Ali to su ti nickovi, dejan.srbija hahahahahahh, šta, rekao si mu da uzme smite a on nije htio jer je beskoristan nakon lvl 3? xd

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobio sam od frenda acc, odustao je od LoLa, prelazi valjda na CoH2. Ako ikog zanima acc. Negdje oko 60 champa, neki od skinova: foxfire ahri, enternum nocturne, pharaoh nidalle, pentakill yorick......

1200 ela, na westu je. Moze zamjene, ili neki acc na eune serveru. Više info na pp

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Anzulolz kaže...

Ali to su ti nickovi, dejan.srbija hahahahahahh, šta, rekao si mu da uzme smite a on nije htio jer je beskoristan nakon lvl 3? xd

To su ti biseri ,ili onaj kada netko kaze i am shaco i not need smite {#} ah...

17 godina
neaktivan
@super fla
pazi se veigara i onog stuna njegovog :D iako si u lokvi nemoj pokusavat proci kroz zid jer ce te svejedno stunat :D

Btw pazi se svih zenskih charova u igri jer mozda imaju uloske sa sobom :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@super fla
pazi se veigara i onog stuna njegovog :D iako si u lokvi nemoj pokusavat proci kroz zid jer ce te svejedno stunat :D

Btw pazi se svih zenskih charova u igri jer mozda imaju uloske sa sobom :D

AHAHHAHHA , zenskih{#} charova u igri hmm ;) mi smo sigurno igrali jedno protiv drugoga, ili cak zajedno?!? {#}

16 godina
neaktivan

Dragonborns su dobili 6 killova u prvih 5 minuta .. Ovi mousesports iskreno nemaju pojma .. Prebolestan meč .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Dragonborns su dobili 6 killova u prvih 5 minuta .. Ovi mousesports iskreno nemaju pojma .. Prebolestan meč .. 

Ne.Mousesports ima pojma,ali je problem to što su Dragonbornsi bolji. 

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan

DABLU POSTU!!!

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 14:38 (Lord Nofak).
16 godina
League Of Legends

evo samo da stavim malu obavjet ....po lol-u su poceli hackirati dosta acc tako da preporucujem nikakve linkove kliknuti koje vam dolaze na chat u lol-u...moja dva kolega su vec izgubili acc...tako da samo napomenem....(neznam dali je vec neko objavio ali eto sigurno je sigurno)

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MOgY kaže...

evo samo da stavim malu obavjet ....po lol-u su poceli hackirati dosta acc tako da preporucujem nikakve linkove kliknuti koje vam dolaze na chat u lol-u...moja dva kolega su vec izgubili acc...tako da samo napomenem....(neznam dali je vec neko objavio ali eto sigurno je sigurno)

Ne moze ti niko uzeti tvoj podatke ako ih ti ne dadnes na nekom glupom linku.Ne znam kako mogu biti naivni da dadnu podatke za neki skin ili RP koji ce u toku vremena biti na acc-u.....

EDIT:Gamers.ba Finale

http://www.twitch.tv/mushroomD

EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 15:20 (Specialized).
16 godina
Specialized kaže...
MOgY kaže...

Ne moze ti niko uzeti tvoj podatke ako ih ti ne dadnes na nekom glupom linku.Ne znam kako mogu biti naivni da dadnu podatke za neki skin ili RP koji ce u toku vremena biti na acc-u.....

EDIT:Gamers.ba Finale

http://www.twitch.tv/mushroomD

ma kod ove dvojice upce nije ni tribalo podatke...samo su kliknuli na link koju su dobili na chat i odmah ioh je izbacilo iz lol-a

FC Barcelona
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice