League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.450.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Tri pobjede sa Shenom za redom, sve su surrendali.

Nije ni toliko loš dok ne naučiš tehniku i kako farmati. Igrao sam solotop jednu i na kraju završio sa 3/1/12. :D

0 0 hvala 0
13 godina
Re: League Of Legends
Darinka kaže...

Isplati li se igrati Rylai Crystal Scepter na Katu uopće ?

Da, ali probaj ovako odigrati:

1. Boots + 3hp

2. Prvi povratak nazad kupi Hextech Revolver (1200g)

Sada sve ovisi, ja sam ti dosta agresivan igrač pa obično napravim koji kill i farmam u prosjeku da imam 100+ creepova do 13-te minute. Jako često kupim odmah tu Giant Belt jer turret diveam često, a nakon toga uzmem Sorcerer shoes.

Završiš Hextech Gunblade, i odmah radiš DFG. Nakon toga Rabaddon, onda Guardian Angel i i završiš ryal, tada stackaš potione.

Radi se o tome da Hextech i DFG staviš recimo na item broj 2 i 3. Tada u fightu ti imaš: Q-W-E-R-2-3 i ignite.

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Zadnji mečevi s Katarinom:

14/1/4

20/5/7

16/5/16

10/6/4

9/3/5

3/3/4 - imao poljaka

Rijetko mijenjam build na njoj, naravno ako je potrebno uvijek možeš nešto drugo izmijeniti (recimo ako si protiv Diane komotno napravi jedan negatron), ali ovo je stvarno jako veliki damage build. Sve ovisi s kakvim timom igraš, ja ti često uletim i turret dajvam ili uletim u njihovu bazu a frend koji je na TS stoji blizu zida ili kod turreta da se shunpooam natrag na njega kada ubijem.

Katarina ti često ovisi o tvom timu, ali i o njihovom.

U zadnjem timu frendu sam rekao da bude Amumu...čisto neka ih uhvati i zaulta, ostalo ću ja srediti :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 16:54 (X-Plosiv).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram tako sve do hextech revolvera. Poslije njega rusham u Scepter a onda u Rabadon. Probat ću i taj build, ali mi nikako nije jasan gunblade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Dajem dota 2 key za LOL west acc ponude na PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lik jungla Xina i ima 5/17 i onda se čudi što mu j*** sve na svijetu i što sam rekao svima da ga reportaju... onak Ranked a ima 5/17

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Isplati li se igrati Rylai Crystal Scepter na Katu uopće ?

Istina daje malo cc-a i durabilitya zbog HP-a, ali meni je bolja opcija Abysall jer ćeš raditi bolji dmg kad se ultaš među njih a i ako ga se rusha kao prvi item praktički si osigurao da te ne burstaju na laneu.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo odigrao dns par ranked igara, mislim da je dosta...

Game 1- First pick solo top, lik mi na 4 picku spamma da ce on solo, uzme yia i ja moram jayce ad carry -.-, nafidao 1/10 naravno gg.

Game 2- Uzmem Vayne 6/0, solo irelia izgubila sve turrete u 20 min, dok ap mid sion ima 1/10

Game 3-  Rengar, sve postavimo, zadnji picka support Olafa. evo sad ima 1/12, prvi item mu je madreds bloodrazors, cak je zavrsio frozen mallet u 40 min.. -.-. Ima Brolaf legendery skin, jednostavno dosta mi je vise......

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

Evo odigrao dns par ranked igara, mislim da je dosta...

Game 1- First pick solo top, lik mi na 4 picku spamma da ce on solo, uzme yia i ja moram jayce ad carry -.-, nafidao 1/10 naravno gg.

Game 2- Uzmem Vayne 6/0, solo irelia izgubila sve turrete u 20 min, dok ap mid sion ima 1/10

Game 3-  Rengar, sve postavimo, zadnji picka support Olafa. evo sad ima 1/12, prvi item mu je madreds bloodrazors, cak je zavrsio frozen mallet u 40 min.. -.-. Ima Brolaf legendery skin, jednostavno dosta mi je vise......

Ništa čudno... jučer i danas sam samo jedan ranked dobio kada sam supporto sa Sorakom ali je bilo 5 vs 4 za nas. Ostale sam sve izgubio. Jedino samo pobjedio u custom mečevima. Jednostavno jučer i danas nije moguće igrati jer ima toliko retarda koji igraju zbog ip boosta

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
Darinka kaže...

Igram tako sve do hextech revolvera. Poslije njega rusham u Scepter a onda u Rabadon. Probat ću i taj build, ali mi nikako nije jasan gunblade.

Oh, vjeruj mi, probaj ovako. Taj gunblade ti daje +300 dmg, što ti je u ajmo reći 70-80% slučajeva da kill na kraju što znači da ti se opet svi skillove refreshaju pa možeš dalje ubijati. Abyssal mi je bacanje para iskreno, jer ću radije u damage item potrošiti koji će mi dati pare, pa kasnije eventualno kupim abyssal.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

pomognite koga da kupim :)

20 Darius
19 Ezreal
2 Netko treći (napišite koji)
Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina

Kakvih sve debila ima u ovom Rankedu, uvijek se oduševim.

ElPolako12 (ako se ne varam), uzeo Munda....na midu je bila Eve vs. Zyra (naša Zyra), i debilni mundo odmah na početku da 3 killa Eve i oni vode 3-0 ..zbog tih 3-0 eve je snowballala jer je svaki put mundo zasrao :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

oo sveta majko isusova...kakve je sve debile ovaj boost privuko, nemogu match dobit zbog svih noobova koji su se bas dns sjetili lol upalit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jučer i danas pokupio taman malo preko 3k ip-a i uzeo uz rengara i pantheona.

ovaj zadnji je preje*en, strašan ulti, može samo tako okrenut situaciju u teamfightu, nije baš jednostavan za igru, al nije ni pretežak, onak taman.

jel postoji možda još neki champ u ovom stilu?

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ko oče igrat ranked team nek me add: LMfire

pa da halamo ;P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
master and commander kaže...

Jučer i danas pokupio taman malo preko 3k ip-a i uzeo uz rengara i pantheona.

ovaj zadnji je preje*en, strašan ulti, može samo tako okrenut situaciju u teamfightu, nije baš jednostavan za igru, al nije ni pretežak, onak taman.

jel postoji možda još neki champ u ovom stilu?

Talon?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel moguće da su ljudi bili ovoliko loši pa to je strašno:D

Shen power!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Matchmaking sistem je totalno u qrcu. Danas sam igrao dosta zbog ovog boosta, pa je bilo svega, u 2 partije smo dobili protivničku ekipu jedan lik je lvl 30, a ostatak su nobi igraci, svi manji lvl od 20. naravno da ce onda bit ovakvi rezultati kakve si postao...

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Shen power!

Nekuzim cemu skrivanje summoner name? Trebalo mi je otprilike 10 sec da ga saznam.....
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:11 (Bera).
15 godina
neaktivan
Bera kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Shen power!

Nekuzim cemu skrivanje summoner name? Trebalo mi je otprilike 10 sec da ga saznam.....

također.... sve je crveno {#}

League of Legends EU West: Dmanz
14 godina
neaktivan
Zato što su mi ukrali Steam account još prije dok nije bilo Steam guarda, a znaš ono, tko se na vruće opeče i na hladno puše.
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Shen power!

15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Zato što su mi ukrali Steam account još prije dok nije bilo Steam guarda, a znaš ono, tko se na vruće opeče i na hladno puše.

Pokri sve nickove onda .

14 godina
neaktivan
Rekli su mi da igram tenka čistog ako ne ide support.
I da build mi je očigledno loš čim imam 16/2/8 score.
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Rekli su mi da igram tenka čistog ako ne ide support.
I da build mi je očigledno loš čim imam 16/2/8 score.

shen nije support za početak
a drugo stackat health nema smisla ajde jedan item al dva je nepotrebno bolje slozit aegis,WE,sunfire cape (da to bude jedini health item),hog>renduins
ugl ima puno boljih kombinacija nego ovo,probaj s tim buildom igrat jos 5-10 gameova pa ces vidjet kak ce biti "DOBAR" taj build

14 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

pomognite koga da kupim :)

i mene muči ista dvojba..vidim da je izjednačeno, sa ezrealom sam igrao cjeli tjedan for free,dobar je...ali i darius je dobar..msm da cu sada uzeti dariusa a iduci puta ezreala :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan
Toddili kaže...

shen nije support za početak
a drugo stackat health nema smisla ajde jedan item al dva je nepotrebno bolje slozit aegis,WE,sunfire cape (da to bude jedini health item),hog>renduins
ugl ima puno boljih kombinacija nego ovo,probaj s tim buildom igrat jos 5-10 gameova pa ces vidjet kak ce biti "DOBAR" taj build

Aj ti meni reci šta piše pod Attributes?

I da, s ovim buildom sam već odigrao 4 gamea i čudno je to da samo taj build zapravo donosi win (ishaxzaj tamo moje ime na lolking pa vidi)

WE je wits end?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:43 (Wicked_Sick87).
15 godina
League Of Legends

Obozavam ovak duge gameove, nisam se ni zagrijo..

@Wicked Ne vidim smisao u tome da se raspravljas s nekim ovdje kad vecina u ovoj temi ima preko 1k gameova odigrano i (donekle) :P znaju kaj valja, inace ni build ni rune ni masteriesi ti nisu dobri.. I da 4 gamea nisu mjerilo nicega..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 21:51 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

JeJe tam da piše da je Sinan Sakić ti bi brijo..uglavnom odi na solomid.net napiši shen malo vidi šta pričaju tam i igraj tako ces najbolje naucit ne se samnom tu prepirat

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

to ni nemoj gledat, cini mi se da za teema pise support ili nesto tako... 

tj imao sam jednom u rankedu kad sam bio nizi elo support teemo, stajao je kod dragona cijeli game i glumio ward... naravno izgubili smo.

0 0 hvala 0
15 godina
NinjEEEk kaže...

t teemo, stajao je kod dragona cijeli game i glumio ward..

A kako se drugacije igra Teemo? O.o

EDIT:

Wicked_Sick87 kaže...
Znači po tvom bi u ovoj temi trebali pričati samo oni koji imaju preko 1k gameova, dobro onda.

Ako bi to znacilo da neces lupat gluposti vise, da xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:04 (Don Strongtoni).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice