što mislite o Nasusu? Za kakav stil igre je najbolji?
Dosadan je, imo.
Dosadan je, imo.
prvi heroj sa kojin san pentu napravija uglavnon ti je FlyBoy sve reka, meni je osobno dosta drag heroj i volin igrat sa njin al jednostavno nećeš baš često imat priliku pickat njega za top, a da na budeš brutalno harrasan iako se čak i može nosit sa većinon heroja radi passiva (life steal) ali jedino u slučaju ako si dosta dobar sa njin
Ko nije vidio, otvorene su prijave za hrvatske kvalifikacije za EMS Winter 2012 i ovoga puta čak 3 najbolje ekipe idu na EMS.
Sad sam napravio neki čudan baron steal, bio je normal i oni nisu imali smite. Pošto je EUNE server nitko nije kupovao wardove, i dođem s viktorom iza baron pita da provjerim E jesu li tamo i stealam im sa onim itemom viktorovim sto ostavlja damage nakon sto opalim laser.
Sad sam napravio neki čudan baron steal, bio je normal i oni nisu imali smite. Pošto je EUNE server nitko nije kupovao wardove, i dođem s viktorom iza baron pita da provjerim E jesu li tamo i stealam im sa onim itemom viktorovim sto ostavlja damage nakon sto opalim laser.
Ne razumijem. Na EUNE se ne kupuju wardovi? Onda valjda ja 10 komada nečega drugoga kupim svaki game...
Ne razumijem. Na EUNE se ne kupuju wardovi? Onda valjda ja 10 komada nečega drugoga kupim svaki game...
Nisu to ustvari Wardovi , vec Keksići kojima odmanite Junglere da ne genkaju. Pogotovo ako im u all chatu kazete da ste ih postavili.
Na 900 elo-u(normal ili ranked) možda ne kupuju wardove, ali iznad te brojke kupuju.
Pa dobro što se odma palite, hoću reći da je to bio normal a imam 200tinjak pobjeda tako da se u 90% gameova igra bez junglera i supporta, i nitko ne kupuje wardove.
Pa dobro što se odma palite, hoću reći da je to bio normal a imam 200tinjak pobjeda tako da se u 90% gameova igra bez junglera i supporta, i nitko ne kupuje wardove.
Onda tak reći,a ne pošto je EUNE server.
Poricali vi to ili ne, na westu i na se poštuje meta. 1 od 10 normall mečeva nema junglera( po mom iskustvu), uvijek ima supporta...Jednostavno poštuje se, ima reda
Na eune mi je najčešća situacija xin zhao kao ad carry i sejuani kao support....Naravno ima dosta dobrih igrača na eune, ali ruku na srce, već clijeli lol community zna kakvo je stanje na eune i kakvo je stanje na westu.
NA, West, Korea> EUNE> BR>TUR
Poricali vi to ili ne, na westu i na se poštuje meta. 1 od 10 normall mečeva nema junglera( po mom iskustvu), uvijek ima supporta...Jednostavno poštuje se, ima reda
Na eune mi je najčešća situacija xin zhao kao ad carry i sejuani kao support....Naravno ima dosta dobrih igrača na eune, ali ruku na srce, već clijeli lol community zna kakvo je stanje na eune i kakvo je stanje na westu.
Br >Korea > Euw/Us/ne > tr !
Tur?
pa je euw los kad ti igras na njemu
Prvi je trollanje, a po meni su Korea i EUW podjednaki i najjaci.. Samo su 2 razlicite mete..
Gle, kako si ti dečko tupast, to što je EuNe neznači da niko ne uzima wardove, neznači da smo mi na eastu nepismeni od vas na West-u... Koliko ja znam najbolji team svjeta su Rusi tako da sa tim svojim glupim komentarima ostavi kraju oke, jer dižeš nama tlak na east-u. I najviše mrzim ono Rusi ovo, rusi ono... Najjači su sve kidaju u svjetu u LoL, ali ih ameri ne vole pa je opet politika u j****** igrici i pitanje je hoćeli osvojit kup ove godine... Kako mi dižete tlak s tim glupim vrijeđanjem east servera...
Bilo kako bilo.
Ja onda stvarno imam puno sreće u matchamkingu jer ne dobivam "poljake" koji feedaju,ne kupuju wardove,ne poštuju "metu" i koji znaju reci samo "kurwa".
Tako da vi koji imate loša iskustva s NE nemate sreće s matchamakingom ili vam je jednostavno normal elo u *rcu.
A zasad su m5 najaci al vidit cemo ovim turnirom... ovaj ce m5 izgubit u finalu!! world elite <33 ;)
Je a vi svi imate hrpu iskustva na tim korejskim,tajvanskim ili kojim već serverima pa to znate. To sam slušate "proove" koji tak vele. Činjenica je da su na westu pro igrači i pro teamovi i zbog toga je west servert jači, jer je tak dogovoreno da će na westu bili veliki turniri za pro teamove. E al to baš nema nikakve veze sa vama koji tvrdite da je euw bolji od eune jer ima manje trollova,ljudi wardaju(a novodno mi na eastu ne), igraju sve pozicije koje treba... Ja neznam dal vi to govorite o 30lvl accovima il što al ovo kaj pričate su gluposti. Ne igram baš puno normalne i imam ih samo nekih 600-700 al kad god igram u 99.99% slučajeva imam junglera u teamu,a u 90% normalnog supporta. Trollova je otprilike jednako(bar kolko čujem),a na westu se lakše dođe do višeg eloa na eastu jer je više igrača(imal sam negde post di je to lik detaljno objasnil al neznam di mi je sad to) i zato treba na eastu manji elo za istu medalju. Usto na eastu su svi cro turniri i tu jedino mjesto gdje se možete vidjet kolko ste zapravo jaki u hrvatskoj sceni tako da je to veliki plus na eastu. Al onak netrebate se slagat samnom nit ništ al ak mislite sr** po nekom drugom serveru zadržite to za sebe.
u masteriama,havoc i executioner pojacavaju dmg dealt i ap champovima i ad,ne mislim na normal att kod ap champa nego njegov spell koji je na ap,a na ad champa njegov normal att?
A zasad su m5 najaci al vidit cemo ovim turnirom... ovaj ce m5 izgubit u finalu!! world elite <33 ;)
Najin sword dudeee, maknoon gonna eat yo motherfuckin chinese ass for brunch
Hoću si složit neki team, 430 winova normal, ranked sam igrao par puta, elo 1306, pa da igramo ranked. EU NE serv, InvisoO add. :)
Ma sve je to isto sranje samo drugi server, ako dobijes igrače kojima se igra ozbiljno kao tebi i zbog pobjede ne vidim zasto ne bi pobjedili svaki game (govorim o rankedu), i iz mog iskustva.. na EUNE igram više od godinu dana i kad god dobijem igrače koji će igrati, ne feedati, ne flemjati, trudit se (znate već) dobio sam svaki game - u rankedu naravno.
Tako da ako ti je matchmaking dao u jednom game-u ozbiljne igrače, nema svrhe to očekivat i sljedeći put (osim na većem elo-u).
Ma jebes to , novi ATN ce ownat season 3 . Steta sto se nije sastavio team ranije .......
Edit :LoL http://i.imgur.com/ztJUH.png
u masteriama,havoc i executioner pojacavaju dmg dealt i ap champovima i ad,ne mislim na normal att kod ap champa nego njegov spell koji je na ap,a na ad champa njegov normal att?
Povecava dmg dealt.
Dmg koji bi ti napravio iz bilo kojeg izvora poveca za x posto.
Ma jebes to , novi ATN ce ownat season 3 . Steta sto se nije sastavio team ranije .......
Edit :LoL http://i.imgur.com/ztJUH.png
bas sad gledam kako su pomeli SK xD oce po*izdija tolko da je napisao u chat we surrender i osa iz gamea xD
Povecava dmg dealt.
Dmg koji bi ti napravio iz bilo kojeg izvora poveca za x posto.
znaci poveca dmg dealt makar je to normal att ili spell koji je na ad ili ap.
??? EDIT-New paaaageeeeeeee.