League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.463.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...
Blizek kaže...

2400 elo? wat

http://i.imgur.com/nqoZw.png

Dat was intentional ( prije par tjedana sam uvidio da većina forumaša hejta IE )

EDIT: Na FER-u za sve ispite preko neta koristimo IE jer se preko drugih zna srušit huehue.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 12:16 (Blizek).
15 godina
neaktivan
Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
13 godina
neaktivan

jedino sto ja vidim je arh 1 labos

17 godina

Probao Sejuani... 4 meča, 3 pobjede i jedan poraz (izgubili jer nas je ostalo 2 vs 5 -.-) u ove 3 pobjede ukupno 10 killova, 20 assista i 0 smrti. Ko ju nije probao neka obavezno proba. Najzanimljiviji tank od svih koje sam probao

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
bjornbot kaže...

jedino sto ja vidim je arh 1 labos

Pogledaj malo detaljnije, lik ima 2400 elo i u rankedu ima 31 kill... zato sam i stavio tu sliku jer je to u najmanju ruku neobično.

13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Probao Sejuani... 4 meča, 3 pobjede i jedan poraz (izgubili jer nas je ostalo 2 vs 5 -.-) u ove 3 pobjede ukupno 10 killova, 20 assista i 0 smrti. Ko ju nije probao neka obavezno proba. Najzanimljiviji tank od svih koje sam probao

nope,ni blizu malphitea,barem meni

17 godina
League Of Legends

Ja igral nekoliko rudni sa Sejuani kad je izašla i bila free, nije mi baš išlo, nekak mi se champ čini debeo i trom, a možda je to bilo samo do ekipe, neznam. Trebal bi opet probati

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni se ne sviđa. 

ai vidim da svi redom failaju s njom, sad jel do toga što je isprobavaju il' do champa ne znam...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li mi netko preporučiti dobre rune za supporta?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Alistar je za drek.

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 18 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Draven is a Ranged DPS.

Ha 2 ad carrya u ovako malom roku ovo nece na dobro izaci :D

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Od 6 game-ova baš kada igram ranked dobijem kretenski team.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 19:18 (razorst3).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asfalt kaže...

Alistar je za drek.

Izvrstan zaključak nakon duge i argumentirane rasprave...

Mogao si bar reći zašto je to tako... možda jer nemože killove brat ko npr. AD carryji ili AP nukeri?

13 godina
neaktivan
Asfalt kaže...

Alistar je za drek.

+1, otkrio sam to odavno

16 godina
Blizek kaže...
Asfalt kaže...

Alistar je za drek.

Izvrstan zaključak nakon duge i argumentirane rasprave...

Mogao si bar reći zašto je to tako... možda jer nemože killove brat ko npr. AD carryji ili AP nukeri?

Krava je support normalno da ne moze brat killove. Kad se nauci W+Q combo (u biti nije problem osim kad se naidje na lag) bude stvarno dobar support. Heal mu nije posebno velik al u late game ga se moze spamat jer mu se cd smanjuje kad bilo sta tvoje umre u blizini (ukljucujuci minione). A ult je vise manje invincibility button. Nikad nisam iso jungle s njim al vidio sam neke kojima je dobro islo. Nisam siguran kako bi ga buildo za jungle.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji debili na ovom rankedu.

EU West:Venom035
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Blizek kaže...

Draven is a Ranged DPS.

Ha 2 ad carrya u ovako malom roku ovo nece na dobro izaci :D

a izvini gospodine , brusiera ima premalo u ovoj igri , post nema smisla sa icin nemoze nista lose bit nego samo na bolje 

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

LEAGUE OF LEGENDS <3 nikada nece dosaditi (dok ne odem na fakultet xp)

Pritisni "slazem se" ako ste ovisni o ovoj igrici xD.

0 21 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolko se meni vidi ovu igru jos necu dugo igrat... dat ranked matchmaking :S dobim lika koji odma kaze (a last pick je) cant supp im pro ad carry, i ajd ja ga pustim da ide ad carry-a , imaju afkera na botom lanu(alistara) pullam ashe s blitzom, ovaj nista ne radi, iso je na pd 1st item... inace se previse ne zalim al ovo vise nema smisla... onda drugo pullam alistara koji je out levelan k sebi cjeli tim samo stoji i gleda kako umirem i onda kazu "omg noob blitz"

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Kolko se meni vidi ovu igru jos necu dugo igrat... dat ranked matchmaking :S dobim lika koji odma kaze (a last pick je) cant supp im pro ad carry, i ajd ja ga pustim da ide ad carry-a , imaju afkera na botom lanu(alistara) pullam ashe s blitzom, ovaj nista ne radi, iso je na pd 1st item... inace se previse ne zalim al ovo vise nema smisla... onda drugo pullam alistara koji je out levelan k sebi cjeli tim samo stoji i gleda kako umirem i onda kazu "omg noob blitz"

Ja sam zacudo prosli ranked dobio super team, svi smo se slozili, ja sam reako "If I could go mid it would be nice" a posto sam bio first pick svi su se slozili, odma su si rapodijelili uloge, ja sam na midu palio njihovog galio sa talonom, nas je alistar super ganko a jax je quadro na sve strane, cant say im sorry.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Dario09900 kaže...

Bravo(nije ovo facebook)

soraka OP

14 godina
neaktivan
Dario09900 kaže...

LoL nije igrica!!!

l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l&lt;l
15 godina
A što je onda? ( osim ako misliš reći igra)
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
17 godina
tommy2103 kaže...

Ja igral nekoliko rudni sa Sejuani kad je izašla i bila free, nije mi baš išlo, nekak mi se champ čini debeo i trom, a možda je to bilo samo do ekipe, neznam. Trebal bi opet probati

Je spor je ali njen CC je brutalan. Ako imaš dobar tim nema beda. Eto meč imao sam 1/0/13 itemi, mercurys, warmong, FON i sunfire cap uletim prvi naravno i napravimo ace s jednom smrti ili ni jednom

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Išao se moj tim malo trolati u rankedu, 5 AD svi mid... mislili da ćemo 100% izgubiti pogotovo zato što su imali dobre pickove protiv toga... Na kraju pobjeda u 20 min!

LOLOLOLOLOLOLOL LOLOLOLOLOLOLOL

0 0 hvala 0
16 godina
bur3k kaže...
A što je onda? ( osim ako misliš reći igra)

LoL je život, otkad san počea igrat LoL davne 2009. više neman prijatelje, ne zato šta san ih izgubija ili zapostavija nego zato šta mi ne tribaju, sve šta mi triba su moji heroji iz LoLa i online prijatelji, kad san u javnosti i RLu osjećan se nelagodno i izloženo, a tek kad dođen doma i upalin LoL iman osjećaj da je sve stvarno i mogu se posvetit svome pravome životu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 22:49 (slimyyy).
17 godina
Blizek kaže...

Išao se moj tim malo trolati u rankedu, 5 AD svi mid... mislili da ćemo 100% izgubiti pogotovo zato što su imali dobre pickove protiv toga... Na kraju pobjeda u 20 min!

Dat Windows XP i dat uTurrent 2  {#}

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Blizek kaže...

Dat Windows XP i dat uTurrent 2 {#}

Windows XP je zakon! uTorrent koda je bitno koja verzija, samo da skida :P.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Garen je zakon

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Specialized kaže...

Koji debili na ovom rankedu.

Hahaha pazi kaj je ovaj s Malphiteom kupovao xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 0:53 (Asfalt).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice