League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...
Bera kaže...
Anzulolz kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DUITutcAurM  ja mislin da je ovo pomalo ekstremno , postano za sve one koji govore da darius ne zasluzuje nekakvu prominu ( ne triba znacit nerf) 

Posrećilo mu se, no trebao si i pogledat health protivnika, i da u početku nisu pružali nikakav otpor nego su se samo vrtili u krug, osim Gravesa. Sad bi trebalo nerfat sve champione koji mogu napraviti pentu. Sve ovisi kakvi protivnici, itemi, skill....... No vjerovatno će promjenit ultu na nekih 5 sec..

posricilo mu se? pa daj molin te daj sta pogledaj health? AD carry full HP , support full hp , darius i galio na pola HP-a i to daje heroju da napravi zakasnjelu pentu sa wriggleson i phageon? nemoj me j*bat u zdrav mozak , niti san napisa da je OP niti ista promina na ulti da nakon hita mu se smanji CD na 10 sekundi je totalno prihvatljivo 

Morellov odgovor je " Dairus je OP samo na lower elo bracketima pa ga zato necemo nerfat :D " 

Ako se dobro sjecam jedan odredeni champ je nerfan do beskorisnosti upravo zbog njegove efektivnosti na low elu ....  XIN!!!!!!!!!!!!!!!

Shazbot !
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Anzulolz kaže...
Bera kaže...
Anzulolz kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DUITutcAurM  ja mislin da je ovo pomalo ekstremno , postano za sve one koji govore da darius ne zasluzuje nekakvu prominu ( ne triba znacit nerf) 

Posrećilo mu se, no trebao si i pogledat health protivnika, i da u početku nisu pružali nikakav otpor nego su se samo vrtili u krug, osim Gravesa. Sad bi trebalo nerfat sve champione koji mogu napraviti pentu. Sve ovisi kakvi protivnici, itemi, skill....... No vjerovatno će promjenit ultu na nekih 5 sec..

posricilo mu se? pa daj molin te daj sta pogledaj health? AD carry full HP , support full hp , darius i galio na pola HP-a i to daje heroju da napravi zakasnjelu pentu sa wriggleson i phageon? nemoj me j*bat u zdrav mozak , niti san napisa da je OP niti ista promina na ulti da nakon hita mu se smanji CD na 10 sekundi je totalno prihvatljivo 

Morellov odgovor je " Dairus je OP samo na lower elo bracketima pa ga zato necemo nerfat :D " 

Ako se dobro sjecam jedan odredeni champ je nerfan do beskorisnosti upravo zbog njegove efektivnosti na low elu ....  XIN!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah.... miss him.... my favourite for a long long time {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan

Za one koji jos uvjek neznaju dana oko 8 bi priredio neki 5v5 custom... pa zko hoce nek se javi u privat il nek ostavi tu in game ime (eu west only)

EDIT: ono dok ste govorili kao za onu jednokratnu karticu kolko g trebas za to? ja imam 16 g i trebala bi mi da kupim rp-a xD sad je ww skin na salu ..... a naravno stara mi nebi dala da z njezine xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 9:44 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer kupio jarvana i danas odmah otisao jednu ranked!! Predobar mi je jungler {#}

Jarvan Jarvan
LoL (EU West): P1x1
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

znaci gejm,ashe se nafidala (ne mnogo 4 killa),ali jedino zato sto je bila sa jannom,a ja sejuani+ashe,no citav gejm sam odigrao perfektno ostatak,ulta je 3 puta stanala sve,kupio iron of locker,koji je spasio shacu i dao mu killove,i oni opet me reportaju jer sam fail? pa Boze me sacuvaj fkt kakvi retardiranih ljudi ima u ovom lolu,a jasno je meni zasto,vecina je dosla iz igara u kojima je jedino scor vazan,te svrsaju na 25-3 skorove,i kad imas samo jednu smrt vise od killova,ili 5-6 smrti OMG ti si fail,veze nemas itd

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Nemoj se uopće opterećivati, jednostavno traži svoj tim s kojim ćeš igrati i bok. Evo ja sam imao sreće i naletio na 4 frenda s kojima igram. To je gušt, nema divljanja, samo zajebancija i lagano. Ako nam se igra igramo, ako nam se trolla, trollamo i to je to.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pixi kaže...

Jucer kupio jarvana i danas odmah otisao jednu ranked!! Predobar mi je jungler {#}

Kako si uspio 38 elo bodova dobiti? Ja dobivam 12-13

16 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam... valjda jer imam malo game-ova na rankedu pa dobivam vise bodova... jednom sam dobio 70 {#}

LoL (EU West): P1x1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel neko probao Talona mid? Ima nekvog potenciala, ali me zanima kako se ponaša naprimjer prema leblanc ili ryze-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pixi kaže...

+38 ELO, prvi put jarvan i to u ranked, svaka ti čast, misliml igrao si protiv viših elo igrača po nekoj logici :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
noodle kaže...

Jel neko probao Talona mid? Ima nekvog potenciala, ali me zanima kako se ponaša naprimjer prema leblanc ili ryze-a?

talon vs kassadin=talon wins

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
noodle kaže...

To znam da talon owna kassu i još neke chare. Zanimaju me chari tipa ryzea koji ima stun + harash ili leblanc koja nakon tvog kombija ti "isporuči" duplo više dmg-a nego si ti njoj dao. Ili caass koja ima dobar spam...

15 godina
neaktivan
noodle kaže...
agent47thehitman kaže...
noodle kaže...

To znam da talon owna kassu i još neke chare. Zanimaju me chari tipa ryzea koji ima stun + harash ili leblanc koja nakon tvog kombija ti "isporuči" duplo više dmg-a nego si ti njoj dao. Ili caass koja ima dobar spam...

talon ti owna kassa, morganu, lb, cassio u laneu

za ryzea ja mislim da ga early game mozes own i trebas neki early gank jer ako ce ti gradit frozen heart a vjerojatno hoce onda neces bas nesto biti koristan protiv njega, preporucam early hexdrinker i LW ako ce ici na FH

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Povraća mi se više kad vidim Caitlyn free.

Svako drugi tjedan...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

najdrazi su mi ovi,i take something badass mid,a prvi pickaju,onda ih ljudi counteraju i oni svi u cudu,OMG how so strong,pa bgt jel fkt jos nisu naucili da se mid ni pod razno nepika prvi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
noodle kaže...

LB pobjediš u trejdanju a pošto puša bolje od nje prije lvlira. Protiv skilled ryze se nećeš lijepo provesti.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel triban ista nadodat? 

EU West: slimyyy

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

peh brate peh,ovo stvarno treba bit peh,imo sam ja i gorih u timu,a kazu ti si noob,ti nemas pojma ja jedni killove imo u meči i kazu mi noob,nekontam te likove,onako kad lik nafida i kaze,sry nest me jebavalo na komp ili jednostavno fail sam,pa i nekako al kad on fida i misli da je pro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

EDIT: nista od ovog.. nismo se skupili :S

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:06 (Tkalle).
17 godina
Anzulolz kaže...

jel triban ista nadodat? 

Zlo, ja sam danas dobil Heracima level 25, lijepo skin ima lik, na početku kaže da mu je to main, onda naravno izgubimo, on završi sa 1/11, i vidim level 25, nekih 120 pobjedi :/

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

jel triban ista nadodat? 

ovo sve dole je sa premade winovi,ova dva losa su sa randomasima,seems legit,oni jednostavno neznaju farmat,cuvat ad carrya,a o kupovini counter itema,netreba ni govoriti

15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

New main huehuehue.. :D

Didn't even open link :P

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
League Of Legends
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Cuco pardon Vuco FTW. Haha koje gluposti....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Draven is a Ranged DPS. Those weapons have a few surprises in store - Morello

This is from leaked files, not sure if correct or not.

Range: 525

Wicked Blades Draven's Critical Strikes deal bonus physical damage over time. Spinning Axe also causes this effect even if it does not Critically Strike.

Spinning Axe Draven's next attack will deal bonus damage. This axe will ricochet off the target high up into the air. If Draven catches it, he automatically readies another Spinning Axe. Draven can have two Spinning Axes at once.

Blood Rush Draven gains increased Movement Speed and Attack Speed. The Movement Speed bonus decreases rapidly over its duration. Catching a Spinning Axe will refresh the cooldown of Blood Rush.

Stand Aside Draven throws his axes, dealing physical damage to targets hit and knocking them aside. Targets hit are slowed.

Whirling Death Draven hurls two massive axes to deal physical damage to each unit struck. Whirling Death slowly reverses direction and returns to Draven after striking an enemy champion. Draven may also activate this ability while the axe is in the flight to cause it to return early. Deals less damage for each unit it hits and resets when the axes reverse direction.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a new kill stealer in da house,nek i on dila true dmg kao darius,pa da bratski mogu igrat bot,zaskocit jednog i instant kill {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovi noviji championi samo refreshaju cooldown. Samo čekam kada dođe neki champion koji neće imati cooldown.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

2400 elo? wat

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

2400 elo? wat

http://i.imgur.com/nqoZw.png

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice