Moj savjet ti je da ne kupujes champione RPima jer se neisplati, bolje ti je kupit skin ili cak ip boost, ip se lako nafarma al RP nemozes nafarmat :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sa RP ako kupuješ champione kupuj dok su na pola cijene. Možeš dobiti 2 za cijenu 1. Skine nemoj kupovati jer ti nikve koristi ne donesu.
Moj savjet ti je da ne kupujes champione RPima jer se neisplati, bolje ti je kupit skin ili cak ip boost, ip se lako nafarma al RP nemozes nafarmat :D
Jesi onda bolji ili ? rofl
koji ce mu ku.rac skin
Kakva je onaj champion Poppy jeftina je al neznam sad kakva je, malo mi je opisite ko je ima
I kakav je Kayle, na prodaju sam ga vidio sta to znaci na prodaju, jel to neko prodaje ili je to ono novo..??
ljudi!!
trebam pomoć , koga nek kupim fioru ili wukonga imam 1300 riot pointsa?
Šteta je RP trošit na skin stvarno. Pričekaj da vidiš koliko će nefrat Fioru pa ako je jako nefraju kupi Wukonga... dobiješ 6300 IP-a za tjedan-dva zavisi koliko igraš
Slažem se, ja sam zažalio što sam kupovao skinove, jedino sam zadovoljan sa Little Knigh Amumuom xD. Ali iapk bi još samo jedan skin uzeo, Defender Leona
Ako misliš puno igrati par dana, uzmi IP per day boost, tako se može jako puno nafarmati.
Kakva je onaj champion Poppy jeftina je al neznam sad kakva je, malo mi je opisite ko je ima
Poppy je odlična za čisti fokus pojedinih likova
ne igra se nešto često jer nije laka, a i treba joj dosta itema da zablista
baciš ultimat na neki protivnih, i ništa drugo te ne može oštećivat osim toga lika, pa čak niti tower
u trajanju od 8 sekundi ako se ne varam, a u tom vremena radiš povečan dmg tom liku ( 40% )
poppy je po mom mišljenju više napravljena za 3 vs 3 neg 5 vs 5
a mozda je beskoristno i heroje uzimati,kad svake sedmice novi? zasto da sa mainom neuzmem skin? jel problem sto necu da mi champ bude classic i hocu da malo bolje izgleda?
Poppy je odlična za čisti fokus pojedinih likova
ne igra se nešto često jer nije laka,a i treba joj dosta itema da zablista
baciš ultimat na neki protivnih, i ništa drugo te ne može oštećivat osim toga lika, pa čak niti tower
u trajanju od 8 sekundi ako se ne varam, a u tom vremena radiš povečan dmg tom liku ( 40% )
poppy je po mom mišljenju više napravljena za 3 vs 3 neg 5 vs 5
Treba joj samo Trinity i to je to. Nakon što se kupi taj item protivnicki carry umire vrlo lako. (prije toga se uzima philo stone da ima neki sustain u laneu)
I u 5v5 je njen ulti PUNO korisniji nego u 3v3.
Iskreno ako ne patis od Pokemon sindroma MORAM SKUPIT SVEEEEEEE, ja bih radio uzeo neki skin.
na poppy trinity,bloodthirster,infinity,black cleaver i ne mogu se sjetit sta jos ugl,late game svaki team fight quadra a on petog ti stalno netko uzme :(
na poppy trinity,bloodthirster,infinity,black cleaver i ne mogu se sjetit sta jos ugl,late game svaki team fight quadra a on petog ti stalno netko uzme :(
true story,sam kad nema teeme i kad niko netenka
ljudi!!
trebam pomoć , koga nek kupim fioru ili wukonga imam 1300 riot pointsa?
Šteta je RP trošit na skin stvarno. Pričekaj da vidiš koliko će nefrat Fioru pa ako je jako nefraju kupi Wukonga... dobiješ 6300 IP-a za tjedan-dva zavisi koliko igraš
a zakaj bi nerfali fioru? champ je sasvim pristojan, ima dobar damage (i 1.5 do 2 sec je untargetable) ali nema nikakvu vrstu cc-a...jesnostavno ne vidim zakaj bi je nerfali :/
Po mojem trebalo bi ju nefrati jer ima odličan i early i mid i late game. A to dok budu ju nerfali bude joj recimo dash radio umjesto npr 1.0 AD ratio 0.9 ili 0.9 AD ratio. U tome bude jedino nerfana a to je skoro ništa.
Vidi s kolko on ženski preko skajpa priča, a neki na forumu se izruguju sa izgledom pro lolera .
danasnji score
di je damage?
danasnji score
di je damage?
sta se gleda damge? ja sam mislio da se killovi broje, my bad novi sam pa nekuzim jos sve bas najbolje
danasnji score
di je damage?
sta se gleda damge? ja sam mislio da se killovi broje, my bad novi sam pa nekuzim jos sve bas najbolje
imas dobar score al bolje je prije kupit ad iteme nego as
danasnji score
di je damage?
pojasni ad i as :D
danasnji score
di je damage?
atack damage ,atack speed ;)
aha, koji je najbolji ad za kog mawu
ja to kupujem ovisno kako igra ide, nikad nemam iste iteme
jel to tako treba ili je najbolje uvijek iste koristit
standarni i najbolji item za ad carrya je infinity edge, za as je dobro uzeti phanthom dancer, izvrsna kombinacija uz IE.
Zbog passiva njegovog Q-ua prvo mu ad buildaš
danasnji score
a sta si ovo zamaskirao pantheona? da nije iso ap pa ste tako dobro odigrali?
Stvarno u ligi ne vode uopće o prijavama za unskilled i feedere... U 2 dana u 11 mečeva imam 1/10 jednostavno ne mogu pobjediti... U jednom meču sam imao 17/3/26 pa sam svjedno izgubio jer jednostavno je tim prepun fidera i ne znam jesu djeca ili kreteni i ne žele ništa poslušati. Zadnji sam tražio da predamo imao sam 4/0/1 a gubili smo s 20 killova razlike u 21 minuti... Jednostavno je iritantno i demotivirajuće kada svaki puta igraš s kretenima koji nemaju pojma... Riot bi stvarno trebao kažnjavati malo više i bolje voditi računa o prijavama za unskilled i feeding jer samo se AFK i leave kažnjava, a kada budale uništavaju igru jer ne znaju da ne mogu sami protiv 2 ili 3 onda stvarno ne znam