League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Gadi mi se ovaj ziggs, sad sam igrao sa ashe i radili smo barona i ziggs ulto na nas i napravio 1700 damage sa ultom i napravio triple kill. Odvratan broken champ.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Frentt kaže...

Gadi mi se ovaj ziggs, sad sam igrao sa ashe i radili smo barona i ziggs ulto na nas i napravio 1700 damage sa ultom i napravio triple kill. Odvratan broken champ.

Nije opce broken, taman je

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

@Mad_Badger evo mislim da je sad kristalno jasno sta master yi predstavlja?

Allow me to introduce Headhunter Master Yi. Featuring some menacing new armor and brand new spell effects on both Alpha Strike and Wuju Style, this is one rendition of the Wuju Bladesman that you won’t want to run afoul of on a stroll through a wooded area. You may want to steer clear of the jungle for a while if you want to stay out of his trophy case!

Mene samo zivo interesuje s obzirom na talona i ovakve skinove u lolu,kako da niko nije pokrenuo tuzbu,s obzirom da je bilo tuzbi i za manje stvari

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Frentt kaže...

pa slicnu stvar moze uradit i phanteon,i gankplank,uostalom i sam sam sa gp ukrao barona i dobio kill na baronu,problem je sto mnogi vide barona kao buff,a baron je daleko vise od toga samo ga treba znat iskoristit 

14 godina
neaktivan
entertainer kaže...

jedan od kompova na kojima igram ima sličnu konfu:

athlon 64 3200+

2 GB rama

Radeon x200(na tome imam otp 5-10 fpsa :P) odn sada Radeon 4670

isto xp

Igru vrtim sa postavkama na med/high(dio high dio med)

E da jel neko igra sa colorblind modom? :D meni izgleda bolje nego ovo obično 

COLORBLIND MODE! ♥♥♥

Now you see me, now you don't :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 13:32 (xXxBartmanxXx).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

skinuo igru i registrirao se i nece da mi skine update.10 minuta vec stoji servere,news community trazi. what to do?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za zigsu bi sam ulty promjenio dmg... Smanjio dmg i napravio da sto dalje putuje veci dmg a ako ga bacas ispred sebe manji... Jel realno kad ga bacas s velIke udaljenosti lako ga je izbjec a kad ga bacas ispred sebe pogodit ces 100%? :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan mec sa jungle Shenom

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
16 godina
xKaiseRx kaže...

Jedan mec sa jungle Shenom

Bunny Riven wallpaper?

LoL EU West - KingNothing666
14 godina
neaktivan
Yep
Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

@Mad_Badger evo mislim da je sad kristalno jasno sta master yi predstavlja?

Allow me to introduce Headhunter Master Yi. Featuring some menacing new armor and brand new spell effects on both Alpha Strike and Wuju Style, this is one rendition of the Wuju Bladesman that you won’t want to run afoul of on a stroll through a wooded area. You may want to steer clear of the jungle for a while if you want to stay out of his trophy case!

Mene samo zivo interesuje s obzirom na talona i ovakve skinove u lolu,kako da niko nije pokrenuo tuzbu,s obzirom da je bilo tuzbi i za manje stvari

Jasno je men sve to, samo kazen da meni više izgleda ko Viktorov brat. Frend mi je prica za nekog lika koji radi elektroniku. Ne sićan se kako se zove. Uglavnom lik je odvjetnik, i radia na tužbama za autorska prava. Skužia je kolko nešto triba promitnit da nema nikakvih problema. Vjerojatno i oni znaju kolko nešto triba prominit da nema nikakvih problema.

Al LoL je pun referenci, od Shacovog: Why so serious? pa do Pantheonovog: My profession? i Being pushed down a well is least of your problems. A s obzirom na njihov uspjeh, da mogu, tužili bi ih.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitanje: Ako igram bilo kojeg supporta i kupim bilo koji aura item, npr. Aegis, dali ću ja dobiti assist ako moj AD carry (ili bilo tko drugi) ubije protivnika tako da jedina stvar koju sam napravio u tom killu je da moj AD carry ima tu auru? Nadam se da sam dobro objesnio pitanje xD

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nop

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

odlucujem vec duze vrijeme, dok skupljam ip pa evo zanima me koga biste birali lee sin or nocturne ,s obzirom da je lee sin ban-an 90% slucajeva

14 Lee Sin
14 Nocturne
Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 15:14 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ner0 kaže...

odlucujem vec duze vrijeme, dok skupljam ip pa evo zanima me koga biste birali lee sin or nocturne ,s obzirom da je nocturne ban-an 90% slucajeva

Na kojem to planetu ?

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Ner0 kaže...

odlucujem vec duze vrijeme, dok skupljam ip pa evo zanima me koga biste birali lee sin or nocturne ,s obzirom da je nocturne ban-an 90% slucajeva

Na kojem to planetu ?

mislio sam na lee sina, isprike

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

Lee je bann 90% dobro sad neznam otkako je nerfan a not ni nije nikad bannan

LoL acc THCJoshi
16 godina
League Of Legends

Kak se najbolje borit protiv Trindamere-a? Uspijem ga ubit jedino kad ga netko drugi mlati pol sata pa ga ja sa nekim archerom skinem.

Ima li što efikasnije? 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Kak se najbolje borit protiv Trindamere-a? Uspijem ga ubit jedino kad ga netko drugi mlati pol sata pa ga ja sa nekim archerom skinem.

Ima li što efikasnije? 

egzost

Vrane nebom šestare
16 godina
sinister_axe kaže...

Ima li što efikasnije? 

Teemo {#}

16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Ima li što efikasnije?

uzmeš shyvana top sa ignite i rastepeš ga

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li neko ima slucajno lvl 5 acccount na NA server da mu netreba da mi posudi za par postova.Mozes posatati jedino ako si lvl5 hvala.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pomozite me :D

18 Wukong
7 Fizz
10 Rumble
15 godina
League Of Legends

mislim onom sto se bunite oko elo hello(low elo), nebrinite i kad dodjete u 1500-1600 elo, nastavak hell-a vas čeka

samo da velim za jucer, ovo je top fail of the week, uglavnom deremo baron-a i jedino iza zida je njigov jungle, nitko drugi i ide nas blitz (a cijeli game nemoze nista hookat, ali taj put mu uspije), hooka ga i lik nam pobere buff, pa htel sam ga ubiti i poslati u staro željezo.

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 16:17 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Jeli moguce izgubit 12 ranked za redom? SA 1400 ello, na 800? Jer se nadje neki idiot kojem jungler krivo genka i nesto pa pise, I dont care about win, i did have better farm and he failed at gank. I will feed now.

Jeli to normalno=!!?!?! Oce mi netko rec sta se desava sa ovom igrom

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

imam 2 trolla u game ftw!!!!!

League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Nocturne ili Wukong? {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa nemogu dobiti pentu u zadnje vrijeme pa da ga hebes {#},imao 3k golda da sam otisao po item mozda bi i dobio -.-

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 16:55 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Nocturne ili Wukong? {#}

Jungle nocturne/solo top wukong

Wukong zabavniji, noc bolji.

Evo jedan fin match 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Pa nemogu dobiti pentu u zadnje vrijeme pa da ga hebes {#},imao 3k golda da sam otisao po item mozda bi i dobio -.-

a bice da je zbog ahri? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice