Gadi mi se ovaj ziggs, sad sam igrao sa ashe i radili smo barona i ziggs ulto na nas i napravio 1700 damage sa ultom i napravio triple kill. Odvratan broken champ.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gadi mi se ovaj ziggs, sad sam igrao sa ashe i radili smo barona i ziggs ulto na nas i napravio 1700 damage sa ultom i napravio triple kill. Odvratan broken champ.
Nije opce broken, taman je
@Mad_Badger evo mislim da je sad kristalno jasno sta master yi predstavlja?
Allow me to introduce Headhunter Master Yi. Featuring some menacing new armor and brand new spell effects on both Alpha Strike and Wuju Style, this is one rendition of the Wuju Bladesman that you won’t want to run afoul of on a stroll through a wooded area. You may want to steer clear of the jungle for a while if you want to stay out of his trophy case!
Mene samo zivo interesuje s obzirom na talona i ovakve skinove u lolu,kako da niko nije pokrenuo tuzbu,s obzirom da je bilo tuzbi i za manje stvari
pa slicnu stvar moze uradit i phanteon,i gankplank,uostalom i sam sam sa gp ukrao barona i dobio kill na baronu,problem je sto mnogi vide barona kao buff,a baron je daleko vise od toga samo ga treba znat iskoristit
jedan od kompova na kojima igram ima sličnu konfu:
athlon 64 3200+
2 GB rama
Radeon x200(na tome imam otp 5-10 fpsa :P) odn sada Radeon 4670
isto xp
Igru vrtim sa postavkama na med/high(dio high dio med)
E da jel neko igra sa colorblind modom? :D meni izgleda bolje nego ovo obično
COLORBLIND MODE! ♥♥♥
skinuo igru i registrirao se i nece da mi skine update.10 minuta vec stoji servere,news community trazi. what to do?

Jedan mec sa jungle Shenom
Bunny Riven wallpaper?
@Mad_Badger evo mislim da je sad kristalno jasno sta master yi predstavlja?
Allow me to introduce Headhunter Master Yi. Featuring some menacing new armor and brand new spell effects on both Alpha Strike and Wuju Style, this is one rendition of the Wuju Bladesman that you won’t want to run afoul of on a stroll through a wooded area. You may want to steer clear of the jungle for a while if you want to stay out of his trophy case!
Mene samo zivo interesuje s obzirom na talona i ovakve skinove u lolu,kako da niko nije pokrenuo tuzbu,s obzirom da je bilo tuzbi i za manje stvari
Jasno je men sve to, samo kazen da meni više izgleda ko Viktorov brat. Frend mi je prica za nekog lika koji radi elektroniku. Ne sićan se kako se zove. Uglavnom lik je odvjetnik, i radia na tužbama za autorska prava. Skužia je kolko nešto triba promitnit da nema nikakvih problema. Vjerojatno i oni znaju kolko nešto triba prominit da nema nikakvih problema.
Al LoL je pun referenci, od Shacovog: Why so serious? pa do Pantheonovog: My profession? i Being pushed down a well is least of your problems. A s obzirom na njihov uspjeh, da mogu, tužili bi ih.
Pitanje: Ako igram bilo kojeg supporta i kupim bilo koji aura item, npr. Aegis, dali ću ja dobiti assist ako moj AD carry (ili bilo tko drugi) ubije protivnika tako da jedina stvar koju sam napravio u tom killu je da moj AD carry ima tu auru? Nadam se da sam dobro objesnio pitanje xD
Nop
odlucujem vec duze vrijeme, dok skupljam ip pa evo zanima me koga biste birali lee sin or nocturne ,s obzirom da je lee sin ban-an 90% slucajeva
14 | Lee Sin |
---|---|
14 | Nocturne |
odlucujem vec duze vrijeme, dok skupljam ip pa evo zanima me koga biste birali lee sin or nocturne ,s obzirom da je nocturne ban-an 90% slucajeva
Na kojem to planetu ?
odlucujem vec duze vrijeme, dok skupljam ip pa evo zanima me koga biste birali lee sin or nocturne ,s obzirom da je nocturne ban-an 90% slucajeva
Na kojem to planetu ?
mislio sam na lee sina, isprike
Lee je bann 90% dobro sad neznam otkako je nerfan a not ni nije nikad bannan
Kak se najbolje borit protiv Trindamere-a? Uspijem ga ubit jedino kad ga netko drugi mlati pol sata pa ga ja sa nekim archerom skinem.
Ima li što efikasnije?
Kak se najbolje borit protiv Trindamere-a? Uspijem ga ubit jedino kad ga netko drugi mlati pol sata pa ga ja sa nekim archerom skinem.
Ima li što efikasnije?
egzost
Ima li što efikasnije?
Teemo
Ima li što efikasnije?
uzmeš shyvana top sa ignite i rastepeš ga
Da li neko ima slucajno lvl 5 acccount na NA server da mu netreba da mi posudi za par postova.Mozes posatati jedino ako si lvl5 hvala.
Pomozite me :D
18 | Wukong |
---|---|
7 | Fizz |
10 | Rumble |
mislim onom sto se bunite oko elo hello(low elo), nebrinite i kad dodjete u 1500-1600 elo, nastavak hell-a vas čeka
samo da velim za jucer, ovo je top fail of the week, uglavnom deremo baron-a i jedino iza zida je njigov jungle, nitko drugi i ide nas blitz (a cijeli game nemoze nista hookat, ali taj put mu uspije), hooka ga i lik nam pobere buff, pa htel sam ga ubiti i poslati u staro željezo.
Jeli moguce izgubit 12 ranked za redom? SA 1400 ello, na 800? Jer se nadje neki idiot kojem jungler krivo genka i nesto pa pise, I dont care about win, i did have better farm and he failed at gank. I will feed now.
Jeli to normalno=!!?!?! Oce mi netko rec sta se desava sa ovom igrom
imam 2 trolla u game ftw!!!!!
Nocturne ili Wukong?
Pa nemogu dobiti pentu u zadnje vrijeme pa da ga hebes ,imao 3k golda da sam otisao po item mozda bi i dobio -.-
a bice da je zbog ahri?