odigro sam 10 i trenutno mi je elo 1371
jel elo brzo raste/pada prvih 10 il 20 partija?
odigro sam 10 i trenutno mi je elo 1371
jel elo brzo raste/pada prvih 10 il 20 partija?
I gotz 200 elo more than you so stfu /troll
btw Hextech na Xina es #1
ti imaš 15 odigranih ranked partija, a ja 4, tako da je nemoguće da iman više ela od tebe
Dosao patch a s njime i DOMINION.
Uzivajte
kaj je to sad dominion za stalno...nema nikakvih ovavjesti ni ničega a i patch je bio sad, nadam se da je :)
kaj je to sad dominion za stalno...nema nikakvih ovavjesti ni ničega a i patch je bio sad, nadam se da je :)
http://na.leagueoflegends.com/news/league-legends-dominion-available-now
I gotz 200 elo more than you so stfu /troll
btw Hextech na Xina es #1
ti imaš 15 odigranih ranked partija, a ja 4, tako da je nemoguće da iman više ela od tebe
Trebam nekog da mi pomogne izac iz elo hella.. brzo!
Elo hell nepostoji.
Evo ja prije 2 partije dobio lika trolera.
1st pick on uzme udrya i ode solo top. U 5 min ima score 0-6 i samo quito nakon toga.
Trolere i ragere ces imat svagdje.
evo posto je Dominion od danas vani, pa cujemo malo vase dojmove
Elo hell nepostoji.
1st pick on uzme udrya i ode solo top. U 5 min ima score 0-6 i samo quito nakon toga.
cool story bro
Smece.
Smece.
Opet kažem Dominion nije samo novi mod već skoro pa nova igra...
odličan ali preporučan igrat samo draft pick di se može bannat akali jer je je*eno OP
odličan ali preporučan igrat samo draft pick di se može bannat akali jer je je*eno OP
Oracles extract says hi
Oracles extract says hi
ma lol hajro, ne mislin na njen stealth nego ogroman dmg na početku
Oracles extract says hi
Nevrijedi ni to kad te bursta na mrtvo.
Nitko neradi MR stoga ti q+r skida 1/2 HP.
Vayne sredi akali. Uzmem top tower sakrijem se u bush i cekas da dode. R-Q-W =dead akali
Elo hell nepostoji.
Lik je u pravu. Elo hell ne postoji, tamo si gdje trebas biti. Ak oces izaci iz toga duo que i to je to, kao sto rade svi normalni ljudi.
Evo jedne takve elo hell ranked partije prije 3-4 sedmice :D
Solo que carry success !!!!!!! Ili ti how to carry 4 Noobs
Lik je u pravu. Elo hell ne postoji, tamo si gdje trebas biti. Ak oces izaci iz toga duo que i to je to, kao sto rade svi normalni ljudi.
zašto pričaš o nečemu o čemu se očito nerazumiš? evo prije par stranica san uploada replay najboljeg elo hell primjera, znači lik je uporan da je vladimir lane heroj i da ga on nezna igrat mid i cilu partiju feeda, kasnije san isto takve budale dobia, ja san na onaj elo calculator izračuna da u normalu iman elo oko 2000 (znan da to nije skroz točno al ajde onako okvirno), a u rankedu san ima 1050, ranked statsi daleko više killova od deathova iako su mi najigraniji heroji tankovi bili (season 1) i nerazumin kako onda neko ko ima elo u normalu (amo ga tako nazvat) oko 2000 (iako je u normalu puno više testiranja i neozbiljnog igranja sa moje strane) može u rankedu imat skoro duplo manji elo? elo hell postoji i suprotno govore samo oni koji nikad nisu u njemu bili
zašto pričaš o nečemu o čemu se očito nerazumiš? evo prije par stranica san uploada replay najboljeg elo hell primjera, znači lik je uporan da je vladimir lane heroj i da ga on nezna igrat mid i cilu partiju feeda, kasnije san isto takve budale dobia, ja san na onaj elo calculator izračuna da u normalu iman elo oko 1900 (znan da to nije skroz točno al ajde onako okvirno), a u rankedu san ima 1050, ranked statsi daleko više killova od deathova iako su mi najigraniji heroji tankovi bili (season 1) i nerazumin kako onda neko ko ima elo u normalu (amo ga tako nazvat) oko 1900 (iako je u normalu puno više testiranja i neozbiljnog igranja sa moje strane) može u rankedu imat skoro duplo manji elo? elo hell postoji i suprotno govore samo oni koji nikad nisu u njemu bili
Gledao sam taj replay i stvarno mi je zao jbg, ali meni je elo pao skroz na 820 u season 1 pa sam nekako uspio doci do 1596. Mislim, taj sistem bodovanja je opcenito fail jer ne ovisis o samome sebi vec i o drugim igracima, ali nece svaki game biti troller/afk/flamer etc. Jednostavno zato treba igrati duo que. Ja sam do sada imao srece i dosao sam zasad na 1488- samo jednu partiju dobio 2 flamera pa sam izgubio, al ostale gameove sam izgubio jer su drugi bili bolji i to je to.
I ja igram samo draft zbog Akali i Rammusa.
Jesam ja jedini kojem se Dominion ne sviđa?
Jesam ja jedini kojem se Dominion ne sviđa?
Nisi ima još dosta ljudi kojima se Dominion ne sviđa. Nije to ništa čudno, razlika između Dominiona i SR-a je skoro veća nego između HoN-a i LoL-a.
Svida mi se Dominion jer je brz i partije kratko traju :-)
Pa ono, sviđa mi se jer je totalno novi mode igre, brzo i zabavno. Neće to zaminit summoners rift, al fino je imat alternativu. Po meni puno bolje nego nova mapa, koja varijacija ne temu.
Samo se nadan da nece krenit balansirat heroje za Dominion pa lagano shebat klasični mod.
yep, it makes my nerdgina wet.