Tko je na EU West, neka mi se javi na PM sa nickom u igri i skype/xfire da moze premade.
Tko je na EU West, neka mi se javi na PM sa nickom u igri i skype/xfire da moze premade.
Ima tko na nordicu tko hoce duo q ranked da si dignemo elo?? javite se na pp
koju smo partiju sad ja i brat odigrali na ranked.... uglavnon dovoljno je reč da smo imali vladimira koji je iša mid ali je reka da nema pojma igrat na mid jer je vladimir lane heroj i nemoran ni govorit da je feeda žestoko na midu, uglavnon evo replay onome ko želi pogledat klasični primjer igrača koji se nalaze u elu u kojen ne pripadaju, ako ko ima volje i vrimena preporučia bi mu da pogleda video i da vidi izravno šta znači elo hell ali smo uspili pobjedit radi mene, brata i udyr-a koji je stvarno vrhunski odigra
di triba uc za igrat dominion
koju smo partiju sad ja i brat odigrali na ranked.... uglavnon dovoljno je reč da smo imali vladimira koji je iša mid ali je reka da nema pojma igrat na mid jer je vladimir lane heroj i nemoran ni govorit da je feeda žestoko na midu, uglavnon evo replay onome ko želi pogledat klasični primjer igrača koji se nalaze u elu u kojen ne pripadaju, ako ko ima volje i vrimena preporučia bi mu da pogleda video i da vidi izravno šta znači elo hell ali smo uspili pobjedit radi mene, brata i udyr-a koji je stvarno vrhunski odigra
Ovaj Vlad je fakat retardirani kreten, čisti troll, koristi pool da farma. Al njihov WW je isto smeće tak da ste bili na istom poslije late game-a. Imao si dobar score i sve, ali ja baš nisam vidio da si wardao kao support....
Rekorder :O
do sad nisam naletio na nekoga s ovolikim brojem winowa :O doduse lik je uber suckao na midu s morganom :/
Šteta kaj nisam uzeo SS, ali sam igrao s likom koji ima 2900, nije bio loš, al smo mi pobjedili. Ma ima u LoL-u puno žešćih no lifera nego što smo mi tu na forumu....
rIIIIIIIIIII NEW MAIN
http://na.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-%E2%80%93-xerath-magus-ascendant
Koga od ove dvojice sljedeci?
26 | renekton |
---|---|
5 | Jarvan 4 |
Ovaj Vlad je fakat retardirani kreten, čisti troll, koristi pool da farma. Al njihov WW je isto smeće tak da ste bili na istom poslije late game-a. Imao si dobar score i sve, ali ja baš nisam vidio da si wardao kao support....
to mi je brat igra Alistara... nije ništa warda jer nije tia, znači doslovno nije bilo svrhe jer smo odustali od partije svi bili jedno vrime, onda smo se usredotočili na bot lane da ih šta više izownamo i nekako smo se uspili vratit u partiju, istina njihov WW je bia noob ali nikako ga nemoš usporedit sa vladon koji je umira namjerno i nije bia svjestan koji je aniviin passive ali zato i kažen da je to čisti primjer elo hell-a, skoro su svi bili loši osin udyra
Koga da kupim:
5 | Ashe |
---|---|
30 | Caitlyn |
2 | Teemo |
Koga da kupim:
Ashe je kikiriki, to se ne pita, 2 win of the daya i kupiš ju.
Cait je trenutno MOĆNA pa ti nju preporučam, a Teemo je u ovom stanju pogodniji za trollanje/opuštanje neg za ozbiljnu igru.
Shurelia odlazi iz RIOT-a, al prije toga je dala neke informacije o budućim planovima, npr. Twitch dobiva veći movement speed i atk range...
http://www.facebook.com/notes/leaguecraft/shurelia-answers-question-from-the-community-before-leaving-riot/284112048273822
Sta sad? Cekamo jos?
A to svako tolko stavljaju da isprobavamo Dominion, evo jučer je bila novost da se može igrati draft mod.
A vjerojatno će Dominion biti za stalno dostupan za par dana.
Hurr durr lee singa nerf next patch
"His base damage specifically on his Q is too high. We are okay generally with him being a mobile melee assassin but he is currently a mobile melee assassin tanky DPS. We are looking to do light nerfs for him in the upcoming patch that are being handled by Classick."
Hurr durr lee singa nerf next patch
"His base damage specifically on his Q is too high. We are okay generally with him being a mobile melee assassin but he is currently a mobile melee assassin tanky DPS. We are looking to do light nerfs for him in the upcoming patch that are being handled by Classick."
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Artillery mage !! Laser beams !! New main opet kazem xD
btw volty pravi njega :D ( Nida , leona vayne , mao :D )
Kad dolaze one pare od sugavog Tribunala vec tjedan dana ispunjavam one gluposti ni IP-a nisam dobio
kako je ovaj elo sustav retardiran pa to nije moguće, danas odigran 2 partije, jednu pobjedin i dobijen oko 10 ela ili još manje, drugu izgubin i izgubin oko 50 ela i naravno zbog leavera u teamu, po kojoj to logici jebote?!?!
Olaf rules na 1v1!!! Sa ultom je nezaustavljiv protiv cc-era
Olaf rules na 1v1!!! Sa ultom je nezaustavljiv protiv cc-era
Nisam to ocekivao
/No shit , Sherlock .
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/GOLD.jpg
High elo here i come !
Jos malo pa ranked s ocelote, xpeke, candy