2 wins 30 level? WTF
Valjda puno co-op-a i practice-a....
2 wins 30 level? WTF
2 wins 30 level? WTF
"puno" je understatement.
co-op-a je samo 28
Zasto vidim svoj duh?? onak samo stoji i stoji :S
Approximate wait time: 1 hr 13min
meni je 1hr i 38 min
meni 55 min -.-
a taman sam si jučer kupio tipkovnicu i napravio sam si bindove i sad nemrem probat :(
Ma užas. Čekam pola sata tak je pisalo nakon 20 min pogledam jos 60 min -.- vratim se nakon 50min ono jos 40min.
Ma užas. Čekam pola sata tak je pisalo nakon 20 min pogledam jos 60 min -.- vratim se nakon 50min ono jos 40min.
ma daj ajde pise mi 57 min spustim dolje gledam po netu zujim nakon pol sata pise 1h34 min -.-', e pa J**i se RIOT!!!
Omfg... 52 min 1sec, 52 min 0 sec, 1h 32min...
Meni je bilo 30 minuta a sada je samo Calculating. . ., Riot did it again! sace past jedan IP boost. . .
aAaaaa laganica pobjeda
Lets start a RIOT against RiotGames!!!
serveri su u k***u pa algoritam samo odgađa vrijeme čekanja na ulazak, nema smisla dok se ne sredi =/
Meni je bilo 30 minuta a sada je samo Calculating. . ., Riot did it again! sace past jedan IP boost. . .
Kakav IP boost? Hebo ti to. Vec mjesec dana (i vise) se ne moze normalno igrat. I WANT RP!
Kakav IP boost? Hebo ti to. Vec mjesec dana (i vise) se ne moze normalno igrat. I WANT RP!
nek mi daju jos 350 rp, imat cu 700 + 839 kojih cu kupit = 1539!! hell yeah!
nek mi daju jos 350 rp, imat cu 700 + 839 kojih cu kupit = 1539!! hell yeah!
I ja bih RP ali sumnjam da cemo to dobit, moja procjena je 4 IPwin-a i to ako budemo imali srece
Uf trenutno imam 1k RP-a i nezz dali da uzmem Mundov novi skin jer je EPIC ili za Cait onaj Safari. . . .
ma nek mi daju još 500 ip i imat ću za nocutrna :D
Ke je ovo, haha, 4 sata i 37 minuta, tolka guzva ili sto? Bas glupo za kisno nedjeljno popodne -.-
ma daj o cem vi pricate, nek mi daju da igram i kupit cu sve prije ili kasnije j***s Rp kad nemozes uc i igrat, ne vrijedi ti to....
e nije ovo ništa, prije misec dana mi je isto ovako bilo, piše 1 sat i onda čekan, kasnije piše da san prvi u redu i stoji na calculating negdi 10 min, izađen iz igre i opet piše 1 sat, opet čekan, kasnije piše da san prvi pa onda opet calculating 15 min i tako bar 3-4 puta, sad mi je isto pisalo 1 sat pa pogledan opet pa piše 2
čekam sat ipo, taman da ja uđem, i izbaci mi poruku server is currently busy i izgasi mi launcher...
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=240426
Evo nasvrljao je da su svjesni problema i da "rade" na rjesenju a u medjuvremenu da svi gledate dreamhack i boostate im view count hehehe.
Jel mi može neko reć build za alistara i katarinu?
Jel mi može neko reć build za alistara i katarinu?
Eo ti za katu, s tim buildom lako mozes proc bez ozljeda plus penta :D
1.Amplyfiying thron + 1hp pot
2.Hextech revolver
3:Sorcerers boots
4.Hextech gunblade
5.Rabadons deathcap
6.Ryialis crystal scepter
7.Rabadons deathcap
8.Rabadons deathcap
Pogledaj moj prijasnji post, imas ss scorova sa tim buildom, (ukljucit cu i ovdje)
Za spellove uzmi Flash i Ignite, 9/0/21 masteries, ap + magic pen rune