League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.462.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
MorciTheCroat kaže...
hari85 kaže...

IMBA master

Slabo hari, slabo {#}, Teemo te je nafeedal :-))){#}

Ni kennen nije ništa bolji 3/12

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
League Of Legends

ja sam laneo protiv kate i mundoa 

naci nafidao sam se na timotu i kennenu u teamfightovima :)

edit : pise mi reconnect to game HAAHAHAHHA KOJI K*RAC RIOT 

JA ZAVRSIM MATCH POKAZU SE STATSI IZIDEM I OVO HAHHAAHAHHAHHAHAH {#}

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 11:24 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Ovako imam problem.

Kad mi zavrsi game bude mi ono w8ing for stats i kao ak necu cekat da odem na skip... ja kliknem skip i nece mi otvorit novu igru... i ajde ja malo pricekam, prodje 10 min ovo jos nece otvorit. Odlogiram se i ponovo logiram i pise mi da je igra jos u tijeku... wtf ? kad je zavrsila... zna neko kako ovo rijesit ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

sad sam pobjedio 3 ranked  za redom :D...pa vec je bio red jer mie score bio 900 i nesto ili cak 800 :-(

LoL nick:CroDino (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 13:04 (CroDino).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Scar, daj koj savjet.

LoL (EU): Aerendyl
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 14:40 (Aerendyl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

lawl pro server sad ja igramo solo que ranked i mene i katu jedino ubaci u match i mi na midu imamo 1 v 1  lawl.

upao sam : server je ko onaj dan kad je u k*rcu bio mi ingame nemozemo hodat ultra lagg i to 

edit : Da nebude cijela tema rage imam nesto  

lol recommended item changer  zamjenite lako recommended iteme da ih brze nadete ili da lakse zapamtite  buildove 

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=145862

skinite , instalirajte , locirajte direktorij igre i jednostavno zamjenite recommended iteme

npr ev kako su meni itemi sada za yia  i akali

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 15:03 (hari85).
Moj PC  
4 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Scar, daj koj savjet.

A neznam sta ti je build ti je ok tako i ja radim samo trebas jos malo vjezbati nemoj nista puno pokusavati prije 6 lvl a ako vidis da su ti male sanse da   je protivnik jaci onda nista prije 9 lvl tada bi ti q treba biti 5 lvl i prije nego sto napadnes uradi prvo 2-3 q na njemu onda ghost,ignite ulti q,e, pool ,q e i mrtav je.I uvijek idi mid sa njim znaci uvijek i napocetku farmaj minone auto attack i e.I ja sam na pocetku bio uzasan sa njim dok sam imao oko 200 pobjeda i onda ga skoro nisam nikako igrao i sada sam ga prije 1 mjesec kreno igrati i bio sam odlican ali nazalost tada su ga tamam nerfali uzasno.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

scar je u pravu erendyl samo vjezba i bit ce bolje :D. 

Dobro bi bilo da uploadas neki replay s lol recorderom da vidimo koje greske pravis .

edit : nesto ekstra :D

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=129723&d=1299420515

ZASTO serveri ne rade 

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=136729

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 15:15 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aerendyl kaže...

Scar, daj koj savjet.

Nisam Scar, ali igram Vlada već dugo, pa ti evo jedan replay od jučer sa Makawelijem. Posebno obrati pozornost na prvi kill TF-a sa malo hp-a, i na Xina kako sam ga kittal do turreta. Kad naučiš takve cake i pravilno korištenje poola, bit ćeš carry u gotovo svakoj rundi.

http://www.4shared.com/file/VLcUC1qp/Vlad_pwn_2.html

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
neaktivan

ne radi ti link, daj koji radi da vidim volim igrat s TF-om, ali pretežno uvjek snjim poginem za kill...

edit: radi sad :D

LoL Nick (EU) mamatisekurva
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 15:27 (skandalouz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo ja igram vec par mjeseca 30 sam lvl meni je igra supp znao sam za nju i prije nego si posto link :D i imam preko 400 h :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Aerendyl kaže...

Scar, daj koj savjet.

Nisam Scar, ali igram Vlada već dugo, pa ti evo jedan replay od jučer sa Makawelijem. Posebno obrati pozornost na prvi kill TF-a sa malo hp-a, i na Xina kako sam ga kittal do turreta. Kad naučiš takve cake i pravilno korištenje poola, bit ćeš carry u gotovo svakoj rundi.

Hvala puno. A kako pogledam replay?

LoL (EU): Aerendyl
17 godina
Aerendyl kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Aerendyl kaže...

Scar, daj koj savjet.

Hvala puno. A kako pogledam replay?

Instaliraš ovaj programčić, i poslije toga moj replay kopiraš u My Documents >> LoL Replay >> Replays, uđeš u taj programčić i tamo ti je moj replay za pogledat, ali mislim da ti LoL mora bit otvoren, barem Login screen.

http://www.leaguereplays.com/ 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 16:49 (Unimatrix 007).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=4887295

izvrsna stvar...bar meni kojem se neda namjestavat a moram :D

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
League Of Legends

Ovaj Amumu je prezakon lik... predobar je i za Ap i za tank-a. samo s njim igram

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni uopce nece startat program

17 godina
League Of Legends

Ovo je odlično, sad koristim LoL Replay, LoL masteries profiler, izmjenjene preporučene iteme gdje sam si složio svoj build za svakog lika.... Šteta samo kaj igramo smeće od igre puno leavera, feedera, flamera i to na tako sj3banom serveru.  Da poprave server ovo bi bilo super, uz ove programčiće je puno jednostavnije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jos da naprave rune page loader{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kupih karthusa, lik je preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bolji mmi je od malza, ulti mu razara, niko ne pobjegne :D

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Da zato je meni jedan od beskorisniji likova u igri, pogotovo još što imaju itemi koji ga posve unište pa njegov ulti neoduzme ništa..

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
15 godina
skandalouz kaže...

Da zato je meni jedan od beskorisniji likova u igri, pogotovo još što imaju itemi koji ga posve unište pa njegov ulti neoduzme ništa..

ni blizu realnosti   to sto banshee bloka ultu nije nista late game q dize  500 i e po sekundi isto puno nije ulta jedino sto on ima

a i jos nesto ( balkhanac nece biti sretan sto govoris to o karthusu ) :D.

16 godina
neaktivan

@Aerendyl

Igrao sam s Vladom 7 dana kad je bio na free rotationu, i skoro bih ga i bio kupio da se nisam napalio toliko na Malzahara, tako da je moje znanje ograničeno.

Uglavnom su ti rekli, Q je ključ, i probaj krasti health protivnika čim više možeš bez da uzvrate (budi na samom rubu rangea). Ghost mi nije bio toliko koristan na Vladu, tako da bih ti iz vlastitog iskustva preporučio 2 comboa: Flash + Ignite ili Exhaust + Ignite. Popraćeni adekvatnim masteries ako možeš. Sanguine pool čuvaj do trenutka kada se moraš izvući, ili u onim chase situacijama kada imaju jako malo healtha i ti nemaš drugi cc osim poola (a dovoljno si blizu). Ult se u principu čuva za krajeve fighta, i range ti je range + radius aoe-a, tako da ćeš često moći u onim gustim situacijama poolom izletiti van, i onda zakvačiti ultom drugu stranu. Minion killsi su jako bitni za Vlada, jer mu treba masu golda za bilo koji build. I ako vidiš da je krenulo povoljno kupi Soulstealer čim prije.

Toliko ti ja mogu pomoći.

Nothing else matters.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 21:22 (D_Inuit).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
skandalouz kaže...

ni blizu realnosti   to sto banshee bloka ultu nije nista late game q dize  500 i e po sekundi isto puno nije ulta jedino sto on ima

a i jos nesto ( balkhanac nece biti sretan sto govoris to o karthusu ) :D.

Ma karthus se moze spakovati on na midu mi nista ne moze bar kad igram sa Lux,Malzaharom,Vladom,Kassadinom.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 21:21 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna dobra s Jaxom... nažalost na kraju bio je defeat..uništili smo im oba nexus turreta ali oni se vratili..ovaj jedini kill su mi napravili pri kraju 4vs1 al ok ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

RIOT FFS VISE IDITE U K*RAC 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 22:02 (hari85).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Ma karthus se moze spakovati on na midu mi nista ne moze bar kad igram sa Lux,Malzaharom,Vladom,Kassadinom.

zato se ti možeš spakovat čin se ja login-an u igru {#}

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

zato se ti možeš spakovat čin se ja login-an u igru {#}

Ja se ne mogu login ^^ Pise invalid  username/password combination a znam da je tocno :D RIOT <3

LoL EU : pr1mus
17 godina
League Of Legends

J3bo im pas mater retardiranu, izađem iz igre i reconnectam se da se riješim lagga koji sam imal, ali server unavailable i ne mogu u igru i naravno lost game... idioti retardirani.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vrijeme je da se vrati Seven -_-"

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliser kaže...

Vrijeme je da se vrati Seven -_-"

Vrijeme je da si ti nađeš curu i prestaneš ovisiti o Sevenu.... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice