League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...
cro)kiselo_mlijeko kaže...

http://img135.imageshack.us/img135/8509/ownednp.png

eo jos jedna s vladom i svi ovi deathovi kad nekazu miss, care, pa me eve na midu, u late gameu me gangaju xin, janna i maokai, napravim triple kill, i ostane mi 35 hp :D

Lol, dps Eve te ganka? Ja kad idem na mid s Vladimirom i vidim da imaju Evelyn, kupim prvo boots i pink ward. Nema šanse da me gankaju, pogotovo uz pool i taj movement speed.

al lijepo sam se nafeedo, dosla mi janna na mid, i to me na pocetku s lanea na mid, i tak 3 deatha pokupio i dalje me nije...

poslje ja iam 500 hp u late gameu, stuna me eve sa full hp i mana, i rjesim ju bez ultija :D

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio sam Ireliu danas da riješim neodlučnost između Jarvana i Ezreala, i mogu reći da je prejaka. FoTM uskoro; ima odličan heal po attacku s passive w, q je dobar burst dmg, e baš onaj cc koji fali nekim melee championima, a ulti je savršen za chase i brzo čišćenje masivnih minion waves kasnije kroz igru. AD Irelia je zakon :D

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

To da moze biti lose ali ja bacim vjetar kad neko bjezi znaci ako ga vi do tada spustite do low hp i ja pokupim kill nisam ja krvi i mislim da nisam bio na killing spree.

pa to je druga stvar i bia si na killing spree 100% :)

btw također nesmiš farmat sa supporton, nesmiš last hitat minione i moraš stalno wardove kupovat

Da kad Riot napravi da vjetar od Janne ne radi dmg minonima onda uredu i ostavi te me solo lane i ja nafarmam i onda nesto serete i uvijek uzimam wardove bar po partiji uzmem 10-15 wardova,a ne trebaju support sam uzimati wadove trebaju i tankovi i cary treba sam ne toliko koliko i support.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 20:49 (scarface797).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pa tier za champove su napravljeni od strane nekih igraca  ( npr elemntzov tier list ) 

i oni podjele champove po koristi u timu .

Rune tier 1-3 : to je uglavnom razlika u cijeni i  efikasnostču runa   , kupuj samo tier 3  rune  .

zasto samo tier 3?

po meni se vise isplatzi tier 2, tier 3 jedino zato da nemoras sve rune opet ispocetka kupovat.

tier 2 su isto dobre

LoL acc THCJoshi
17 godina
scarface797 kaže...

i uvijek uzimam wardove bar po partiji uzmem 10-15 wardova,a ne trebaju support sam uzimati wadove trebaju i tankovi i cary treba sam ne toliko koliko i support.

Lol scar da neigram s tobom pa da progutam ovu glupost koju si napisao? Mozda kupis koji ward ali po partij 10-15 ajde nemoj me nasmijavat. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
scarface797 kaže...

i uvijek uzimam wardove bar po partiji uzmem 10-15 wardova,a ne trebaju support sam uzimati wadove trebaju i tankovi i cary treba sam ne toliko koliko i support.

Lol scar da neigram s tobom pa da progutam ovu glupost koju si napisao? Mozda kupis koji ward ali po partij 10-15 ajde nemoj me nasmijavat. . .

Uzme ih on po pedeset samo sta mi to ne vidimo, samo ih on vidi!

Zasto bi carry trosio pare na ward, ajd razumijem da tenk do radi posto je i on donekle "support" al carry sigurno ne. 

IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
D3ViL kaže...
scarface797 kaže...

Uzme ih on po pedeset samo sta mi to ne vidimo, samo ih on vidi!

Zasto bi carry trosio pare na ward, ajd razumijem da tenk do radi posto je i on donekle "support" al carry sigurno ne. 

Da onda trebaju uzimati oni koji ne smiju dobivati killove oni koji ne smiju farmati kakava je ovo obrnuta logika ffs nisam reko da moraju uzimati po 4-5 nego jedan ward.

@Devil naravno da uzmem kad igram Jannu ili Zilena toliko wardova sa tankom uzmem manje ali sa Jannom uzmem 100 % toliko wardova.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 21:13 (scarface797).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam problema sa Vladom, u svakoj partiji umrem 10+ puta. Neznam, stojim sa strane fajta i roknu me, i bam mrtav. Koj vrag ne radim dobro? Evo, 20 min, score 0/4/1. :S

EDIT: 0/6/1, Upravo me Signed ubio sa 20% hp-a, a ja full.

LoL (EU): Aerendyl
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 21:18 (Aerendyl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aerendyl kaže...

Imam problema sa Vladom, u svakoj partiji umrem 10+ puta. Neznam, stojim sa strane fajta i roknu me, i bam mrtav. Koj vrag ne radim dobro? Evo, 20 min, score 0/4/1. :S

EDIT: 0/6/1, Upravo me Signed ubio sa 20% hp-a, a ja full.

Vjerojatno se previše zaletavaš, jer Vladimir je heroj za poke, samo Q i natrag, Q i natrag, do nekih pola hp-a i onda ako misliš da ga možeš srediti, Ghost, ulti, ignite, Q, E, Q, E, ako te spusti, odi u pool, makni se i Q.  Ali definitivno ne stojiš na mjestu i boriš se "prsa o prsa"

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto kako da pobjedim, kad dobijem uvjek ovake likove... zato mi je svud w/l ratio negativan, ne kažem da svaku redu odigram dobro ali zar ne mogu dobit dobar team koji može pobijedit i kad ja igram loše... nikad ne dobijem likove koji bi htjeli uzet tenka supporta, nemogu ja uvjek ispastat.

Neznam zašto uvjek al uvjek imam ovake kretene u teamu, dođe mi da napravim novi acc da krenem ispočetka, da li dobijam ovake liove u teamu zato što mi je w/l ratio negativan ali naravno da mi je negativan zbog taki ljudi...

inače ovo je slika od maloprije s rankeda imo sam 7 0 score i onda sam 2 poginio kad sam branio turete kraj nexusa i drugi put kad sam branio sam nexus..

i game je trajo 25 minuta i oni su nakupili ovoliko deatha u 25 minuta -.-

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Eto kako da pobjedim, kad dobijem uvjek ovake likove... zato mi je svud w/l ratio negativan, ne kažem da svaku redu odigram dobro ali zar ne mogu dobit dobar team koji može pobijedit i kad ja igram loše... nikad ne dobijem likove koji bi htjeli uzet tenka supporta, nemogu ja uvjek ispastat.

Neznam zašto uvjek al uvjek imam ovake kretene u teamu, dođe mi da napravim novi acc da krenem ispočetka, da li dobijam ovake liove u teamu zato što mi je w/l ratio negativan ali naravno da mi je negativan zbog taki ljudi...

inače ovo je slika od maloprije s rankeda imo sam 7 0 score i onda sam 2 poginio kad sam branio turete kraj nexusa i drugi put kad sam branio sam nexus..

Annie je najbolja!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

a iskreno frajer je roko xina 1v1  i sve govori ad annie is the best .... -.- a kretenima kad kažeš da kupuju def iteme da stoje kraj turreta ne oni to nežele ja sam kriv jer nemam doprinosa u teamfightu a jedini izađem živ i ubijem dvojicu

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ja igram s Evelyn i zakon mi je, jedino je pocetak dosta tezak, al mid i late game rastura :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
D_Inuit kaže...

Kupio sam Ireliu danas da riješim neodlučnost između Jarvana i Ezreala, i mogu reći da je prejaka. FoTM uskoro; ima odličan heal po attacku s passive w, q je dobar burst dmg, e baš onaj cc koji fali nekim melee championima, a ulti je savršen za chase i brzo čišćenje masivnih minion waves kasnije kroz igru. AD Irelia je zakon :D

vec je Fotm otkad je hotshot ragea na forumu 

samo sto na EU nije jos toliko cesto koristena

@scar 

slusaj na high elo gameovima se koristi nova taktika roaming supporta tj imamo 3 solo lane  junglera 

i support ide po mapi postavlja wardove, pomaze genkove , ide u protivnicku junglu ometajuci jungle itd .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 22:00 (hari85).
15 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Lol dps akali.. koliko je op ni ne treba joj ap, moze slobodno tenkat i unistavat..

IGN: weirdek (EU)
15 godina
League Of Legends

ja sam cak jednom ownao s eksperimentalnim buildom crit akali :D

yumuu inf edge i trinity i gg xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel netko zeli igrat sad?

pm me

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

AHAHHHAHAHA server u ku*cu opet niko ne moze igrat .  

HAHAH  lik zavrsio match a pise mu reconect to match HAHAAHAHA  neprocjenivo .

Riot hocu lijepih 1000 ip na mom accu sutra xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 22:31 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

AHAHHHAHAHA server u ku*cu opet niko ne moze igrat .  

HAHAH  lik zavrsio match a pise mu reconect to match HAHAAHAHA  neprocjenivo .

Riot hocu lijepih 1000 ip na mom accu sutra xD

odma idemo tuzit haahahahahaha ili idemo na sud radi pretrpljene dusevne boli xD hahahaahah

Nick na L0Lu : balkhanac
15 godina
League Of Legends

Njima kad nesto ne radi onda nista ne radi nemozes se ni na forumu tuzit kak je jadno jbt sve im u k*rcu .

Siroti Riot samo stanca champove i skinove server nek ide u zemlju TRILILILILI

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skandalouz kaže...

anny je OP :D

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Njima kad nesto ne radi onda nista ne radi nemozes se ni na forumu tuzit kak je jadno jbt sve im u k*rcu .

Ma daj nije smak svijeta ako serveri ne rade.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Daj ljudi jebote zavrsim match i ono preskocim stats i log off i pise reconnect.

sta cu sad jbt nemogu nista pritisnme reconnect nece a nista drugo ni nemogu -.-

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Opet je server unavailable za vikend.... pih... what a shock....{#}

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Wow vama se treba sve nacrtati ffs.Vako znaci ne rade isti ljudi na champovima,na skinovima,na serverima,na mapi zato ako jedan sektor ne radi dobro nemozes reci da samo rade champove kada taj sektor nije zaduzen za servere.

Btw nadam se da ce sljedeci champ biti Aeon koji je baziran na gravitaciji.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 3:41 (scarface797).
15 godina
protjeran
scarface797 kaže...
hari85 kaže...

Wow vama se treba sve nacrtati ffs.Vako znaci ne rade isti ljudi na champovima,na skinovima,na serverima,na mapi zato ako jedan sektor ne radi dobro nemozes reci da samo rade champove kada taj sektor nije zaduzen za servere.

Btw nadam se da ce sljedeci champ biti Aeon koji je baziran na gravitaciji.

Care grijesis itekako, to sta vecina ljudi ne radi tj. nisu zaduzeni za istu stvar nema nikakve vezae s LoL-ovim No.1 problemom; resursi (citaj pare) su uvijek ograniceni i svaki razvojni tim (pa cak i Blizzard) ne rasporeduju/zaposljava ljude samo u skladu sa svojim potrebama vec i realnim mogucnostima.

I laiku je ocito da se ovi u Riotu ravnaju retardiranom logikom te vecinu svojih reusrsa imaju usmjerenu na odjele koji im izravno donose novac - siluje se izradu novih champova, skinova a sve ostalo pati: tehnicka podrska, provjera kvaliteta, ugradnja novih mogucnosti, izrada novih mapa, balansiranje...

Rjesenje bi bila jednostavna preraspodjela resursa ali predpostavljam da glavonje u Riot-u znaju/racunaju s time da su im dani odbrojani pa siluju pare dok jos mogu jerbo s pojavom Blizzardove/Valve-ove Dota-e za vecinu sadasnjih korisnika bit ce LoL Bye bye.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 5:12 (dado8).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 6:27 (cro)kiselo_mlijeko).

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dado8 kaže...
...

Slazem se u potpunosti, s time da oni koriste ovu situaciju di nema konkurencije (FTP) da zgrnu lovu.

Ako ce to kasnije dovest do stabilnijih servera i jos bolje igre, tada mi ovi problemi tolko ne smetaju.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
League Of Legends

IMBA master 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hari85 kaže...

IMBA master 

Slabo hari, slabo {#}, Teemo te je nafeedal :-))){#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice