League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.685.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Keiichi kaže...

Je malzahar definitivno :) jedino sto cu ti rec da ce se svako pametan focusati na tebe :) 1on1 si odlican al u team fightu svi ce prvo letit na tebe :) to je doduse samo moje iskustvo :) ja s njim na midu pocnem odlicno ubijam i to al cim odem u team fight gotov sam svi odma na mene jer me bilo koji dps rijesi u sec i svaki stun, taunt tj CC ti prekida ulty tako da :D ono ja ga ne igram zbog toga :D

Zato trebaš bit sa strane skriven, pa spammat Q i W stavit nekad,  pa ako netko pobjegne sa strane sa R ga dokrajčit, uglavnom čekat da fokusiraju na nekog drugog kad već tebe nema i onda baš uletiš. :)

Najzabavniji midgame mi je definitivno kad sam Malz a protivnik Karthus, ako postoji ikakav counter karthusu to je Malz, svaki put ga Malz ubije sa skoro punim HP-om.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan

sad malo prije igro strasna runda koji noobovi u timu,imali su sreci sto sam ja bio za njih...napravio sam penta kill sa yiom i onda pic*e surend.....ahahahha

17 godina
League Of Legends

http://www.bug.hr/master/vijesti/dota-2-tesko-poboljsati-original/106048.aspx 

Krajem godine vjerojatno prelazim na ovo, da se napokon riješim bugovitog LoL-a i užasno nestabilnih servera.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Krajem godine vjerojatno prelazim na ovo, da se napokon riješim bugovitog LoL-a i užasno nestabilnih servera.

i ja cu kolko para ce to kostat??' jer ce se to kupovat samo key i igra skinut ili?

17 godina
Ati&Amd kaže...
Unimatrix 007 kaže...

i ja cu kolko para ce to kostat??' jer ce se to kupovat samo key i igra skinut ili?

Neznam sad, jer je orginalna DotA bila besplatna, ali ovo radi Valve pa vjerujem da neće biti skupo ako će već trebati plaćati.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
League Of Legends

Hmmm HoN mi je stvarno nalik DoTi po mapi i to kololko vidim :D

nemojte me odma popljuvat zbog isticanja ociglednog nisam nikad DoTu igrao :D ohh silly me xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

mocnooo!! {#} al cu sovim gustat igrat (bar mislim) {#}

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
17 godina
Ma ne svidza mi se :( ovu novu snajperku su mi zasrali i et :S i svi stari heroji koji su u igri su bolji od ovih novih :)
14 godina
neaktivan

s tim se slazem

16 godina
protjeran
Keiichi kaže...

Hmmm HoN mi je stvarno nalik DoTi po mapi i to kololko vidim :D

nemojte me odma popljuvat zbog isticanja ociglednog nisam nikad DoTu igrao :D ohh silly me xD

Sve sta mogu reci je lol {#}

HoN je zapravo, za raziku od LoL-a, (vise manje) direktan klon DoTe s bolje odradjenom tehnickom stranom - vecina HEROJA, ITEMA te MAPA su direktno "posudjeni", doduse dobili su dozvolu od IceFroga ali svejedno original je original.

Glavni problem je HoN-a je hero pool, sam balance i zajednica prepuna retardiranih klinaca koji kmece za svaki qurac, doduse je sam igrao HoN jos za vrijeme bete ali cisto sumnjam da je sad sta puno bolje.

LoL je pak noob-friendly varijacija na koncept DoTe - puno tog je osakaceno, izbaceno, reducirano da bi igra bila brza, jednostavnija i laksa pocetnicima za svladavanje - zbog toga je krivulja ucenja u pocetku veoma strma ali kasnije ( u mom slucaju veoma brzo) postane veoma dosadno, jednostavno nema nikakvih znacajnih, shema kombinacija trikova koji te kao u DoTi mogu iznenadit godinama poslije...

Dotu pak, pogotovo kod pocetnika koji su prisiljeni igrat u free roomsima muce leaveri, cheateri i ocajni net cod.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 14:01 (dado8).
17 godina
League Of Legends

Da li je ANIVIA, The Cryophoenix OP*/IMBA** champ?? Što vi mislite.

To pitanje postavljam, zato što mi se svi nešto žale i seru da je OP, al su sami krivi kad me nafidaju....

BirDIE ju zovem odmilja <3 :)

za one koji ne znaju:

*OP = over powered

**IMBA = imbalanced

5 Anivia je OP
16 Nije OP
Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 14:55 (Zero Chance).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

To pitanje postavljam, zato što mi se svi nešto žale i seru da je OP, al su sami krivi kad me nafidaju....

za one koji ne znaju:

*OP = over powered

**IMBA = imbalanced

mislim da nije op jer nisam vidio nikoga tko ju je masterao dovoljno da razara..dakle op je samo u rijetkim rukama... za rakned nije bas neki pick kako cujem jer ima boljih i jednostavnijih castera..

15 godina
neaktivan
iMaestro kaže...
Zero Chance kaže...

za one koji ne znaju:

*OP = over powered

**IMBA = imbalanced

mislim da nije op jer nisam vidio nikoga tko ju je masterao dovoljno da razara..dakle op je samo u rijetkim rukama... za rakned nije bas neki pick kako cujem jer ima boljih i jednostavnijih castera..

Ja sa u igri najvise bojim nafeedane Anive joj kad vam dode ona a ima samo 500 ap sta radi auuu

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
iMaestro kaže...
Zero Chance kaže...

za one koji ne znaju:

*OP = over powered

**IMBA = imbalanced

Ja sa u igri najvise bojim nafeedane Anive joj kad vam dode ona a ima samo 500 ap sta radi auuu

Edit:Sta mislite o novom chmapu

Lol citiro sam sam sebe -.-

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 16:08 (scarface797).
17 godina
scarface797 kaže...

Edit:Sta mislite o novom chmapu

Lol citiro sam sam sebe -.-

Krokodil sa satarom gdje ces bolje xD al opet dok ne leekaju abbility-e nikad se nezna sta ce ispast.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
Vec vidim neki jungler dps xD imam sad 3,400 ipa pa ono bilo bi u redu da sad dojde taj novi 3150:D
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je bilo bolesno 850 ap match je trajo vise od 60 min poslije Force plus Ashe jednostavno nestane sa mape :)

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 18:00 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

LOWARE U SOLO QUE VISE NEMA MISSEVA SAMO FIDAJU

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna sa Jaxom cak i bez dodge itema pwna ja mislim da je on najbolji 1v1 champ i da mu niko nista nemoze,zadnji item bi bio bloodthirster :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Kad se vec hvalimo, evo sa TF-om od malo prije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Kad se vec hvalimo, evo sa TF-om od malo prije :)

protivnicki xin je ocaj =/

tf je lud nesto posto zadnje vrijeme prije ga nitko nije irgo sad svi jos pogotovo kad je besplatan ovaj tjedan

bas citam o nadolazecim championima, neki su otkazani neki ce mozda doc i tako sve u svemu da se naci pokoji zanimljiv opis ^^

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Lee_Sin

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Priscilla_The_Spider_Queen

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Urf

&quot; Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf&quot; \Mundus Vult Decipi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 0:51 (Ner0).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

je li nasus viable u higher ELO igrama (premade i solo).. pitam jer ga mislim uzet da imam komplet (on i brat xD)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ijooj kako volim kad svi bez potrebe koriste strane riječi samo zato što su ih vidjeli na forumu engleskog govornog područja.. {#}

Mislim zašto onda cijele postove ne pišete na engleskom? Nije da je riječ "viable" neki LoL in-game pojam.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
iMaestro kaže...

je li nasus viable u higher ELO igrama (premade i solo).. pitam jer ga mislim uzet da imam komplet (on i brat xD)

ti si lvl 23, tako da ti je high ELO zasad najmanji problem :)

16 godina
League Of Legends

Jedna brutala :))

http://slike.hr/slike/lol_85785.png.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 14:11 (paci).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
paci kaže...

Jedna brutala :))

http://slike.hr/slike/lol_85785.png.html

E to su vec nubovi x)

LoL nick: Alkser (EU)
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Ijooj kako volim kad svi bez potrebe koriste strane riječi samo zato što su ih vidjeli na forumu engleskog govornog područja.. {#}

Mislim zašto onda cijele postove ne pišete na engleskom? Nije da je riječ "viable" neki LoL in-game pojam.

xD.. znam al nekako sam u guideovima navikao na to pa et..

14 godina
neaktivan
League Of Legends

jedna dobra igra danas sa shacom.. je da sam tek 23lvl al bila je odlicna

btw pogledajte ip earned u tom gameu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
iMaestro kaže...

ti si lvl 23, tako da ti je high ELO zasad najmanji problem :)

znam ali cisto me zanima.. nadam se da cu igrati ovu igru dok nedodem do tu.. (igrat cu samo ako nebudem zadovoljan dotom 2..)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice