jedno noob pitanje ja nezam kako ljude dodat osim poslije matcha odem na njihov profil pa sta dalje
Pa imas dolje lijevo u kutu gdje ti je chat ikonu add friend.. samo upises ime i addas. a iza matcha desni klik na toga usera i add as friend
jedno noob pitanje ja nezam kako ljude dodat osim poslije matcha odem na njihov profil pa sta dalje
Pa imas dolje lijevo u kutu gdje ti je chat ikonu add friend.. samo upises ime i addas. a iza matcha desni klik na toga usera i add as friend
thanks
Ljudovi, dajte molim vas ak ima koja dobra ekipa da me ugurate, jer ne mogu ovak vec igrat, tolko leavera, afk, nooba da ne mogu to trpjet.
skype mi je: dukovcani
a ingame nick: TommyGavin
Vecinom igram tankove, Rammus/Malphite.
Skupljam za mordea sad, makar nisam siguran dal cu ga kupovat.
Odigram to i tamo sa xinom ili Garenom, samo da se malo odmorim od tankova.
Kupio sonu, shaca i kog-a .. s kogom standardni ownage, shaco isto tako, sona odlican support.. po meni i previse dmg-a moze zadat ako je usporedimo sa npr. sorakom.
Ljudovi, dajte molim vas ak ima koja dobra ekipa da me ugurate, jer ne mogu ovak vec igrat, tolko leavera, afk, nooba da ne mogu to trpjet.
skype mi je: dukovcani
a ingame nick: TommyGavin
Vecinom igram tankove, Rammus/Malphite.
Skupljam za mordea sad, makar nisam siguran dal cu ga kupovat.
Odigram to i tamo sa xinom ili Garenom, samo da se malo odmorim od tankova.
jos ti fali shen i na konju si :D
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule_(Season_One)
ako je ovo za rotaciju tacno bit ce zabavno
ako je ovo za rotaciju tacno bit ce zabavno
wtf
A daj bokte kako to određuju koji ce championi bit u rotaciji vec 4 tjedna cekam Shaca i Aniviu, dok su Heimerdinger, Ashe, Sivir, Zilean svaki drugi tjedan
A daj bokte kako to određuju koji ce championi bit u rotaciji vec 4 tjedna cekam Shaca i Aniviu, dok su Heimerdinger, Ashe, Sivir, Zilean svaki drugi tjedan
svaki tjedan ti stave drugog za 6300 ili max 2. takva, pa dok se oni izvrte, pa opet ispocetka, a ove za 3150 zato jer ih ima dosta(puno).
sorry link zajebava dole na champion history (season one )mozete vidjet pravu rotaciju
radi li sada
al evo championa da nema problema
KOGMAW
SIVIR
RAMMUS
ANNIE
HEIMERDINGER
KARTHUS
SHEN
WARWICK
TARIC
XIN ZHAO
NOVA rotacija je ovo? jedva cekam da probam kog maw-a.
September 27(?), 2010
12th Week Champion Type
Annie Mage
Heimerdinger Support
Karthus Mage
Kog'Maw Ranged DPS
Rammus Tank
Shen Tank
Sivir Ranged DPS
Taric Support
Warwick Melee DPS
Xin Zhao Melee DPS
Zašto heroji dođu 6300, preglupo je, moran misec dana igrat da bi ima heroja
i oni riot bodovi su preskupi
mislim da malo pretjerujes jer u 2 sedmice sam ukupno zaradio oko 10 tisuca ipa
Račujan da dobijem 100 onih čuda za heroje.
na dan odigram prosječno 2 partije
2*100*30=6000
nemogu igrat kad me škola j.ebe
Račujan da dobijem 100 onih čuda za heroje.
na dan odigram prosječno 2 partije
2*100*30=6000
nemogu igrat kad me škola j.ebe
pa na subotu odigraj cetiri i odmah je lakse
cerina nisi racunao svaki dan 150 za prvi pobjedu dana ;) 150*30= 1950
Zato što je cilj da igraš sa što više različitih heroja, uzmeš si 1-2-3 heroja iz tjedne rotacije i njih igraš tjedan dana.
Tako najbrže naučiš kako igra funkcionira i bolje se znaš postaviti protiv različitih protivnika.
Nije dobro stalno igrat s istim herojima. (Ja non stop igram s Tryndamere-om otkad sam ga kupio i sad vidim koliko je to loše. )
ja 90% gameova igram ezrael-a i za njega kupujem rune i masterije, i sad bi najradje prodao sve heroje koje posjedujem da kupim rune :D
Ja igram samo miss fortune. Prejak je heroj
Attat speed dovedem na 1.0, a mixam attact damage i abillity power
Ja igram samo miss fortune. Prejak je heroj
Attat speed dovedem na 1.0, a mixam attact damage i abillity power
?
Ispod 1.5 je neprihvatljivo
Da ali opet ubijem bez problema svakoga na 1v1
Imam ona 4 spella samo s njima uništim 80% energije
Prvo uzmem čizme s 25% attact speed, i onda ono čudo s 60 attact damage i 75 abillity power i dalje je lako, i ako uspijem iza toga infinity edge
Konačno prilika da isprobam Karthusa prije nego ga kupim :)) I još Shen, Kog i WW.. Bit će zanimljivo
Kupio sam Singed-a dns i odigrao partiju protiv lvl15 likova (ja sam 10) sa rezultatom 9/11/12. I nije lose za prvi put :) Dobar tank
Konačno prilika da isprobam Karthusa prije nego ga kupim :)) I još Shen, Kog i WW.. Bit će zanimljivo
Kupio sam Singed-a dns i odigrao partiju protiv lvl15 likova (ja sam 10) sa rezultatom 9/11/12. I nije lose za prvi put :) Dobar tank
ma nije on los uopste iako je po meni ultimativni tenk rammus a singed drugi
Build koji za wwa koristim je
Madred Blood razeors(kak se vec pise ono sta dode oko 3-4 k)
Berserkers
Malady
Blood thirster
I 2 Emblem of Valor i imas cca 64 % Lifesteal sta je po meni odlicno,2 champa mogu ubit,tako da me oni rokaju a ja jednog tucem i uzimam mu life pa kad ga ubijem idem na drugog,ubio sam tako Kayle-a i Garena
Shen
One bootse za armor
3x Sunfire Cape
Warmogs Armour
Spirit Visage
cca 200-250 health regen,dost HP-a i dost Armoura,odnosno imas 120 magic dmg-a svake sekunde tako da i ubijas i trpis dmg
Berserkers
Malady
Blood thirster
I 2 Emblem of Valor i imas cca 64 % Lifesteal sta je po meni odlicno,2 champa mogu ubit,tako da me oni rokaju a ja jednog tucem i uzimam mu life pa kad ga ubijem idem na drugog,ubio sam tako Kayle-a i Garena
Shen
One bootse za armor
3x Sunfire Cape
Warmogs Armour
Spirit Visage
cca 200-250 health regen,dost HP-a i dost Armoura,odnosno imas 120 magic dmg-a svake sekunde tako da i ubijas i trpis dmg
ja sam jednom na singedu imao 6 sunfirea capea a joj pola protivnickog teama je ragequitalo
ma nije on los uopste iako je po meni ultimativni tenk rammus a singed drugi
Meni je ultimativni tenk mordekaiser, nakon toga dr. mundo i onda rammus... Sa ova 2 mozes bit i carry, bar sam ja bio uglavnom carry jer je mord op, a kad mundo upali ulti i imas stark's fervor + 2-3 HP itema neunistiv je..
ja sam jednom na singedu imao 6 sunfirea capea a joj pola protivnickog teama je ragequitalo
Nije to,to,em je to skup build (taj sunfire cape),em si bio spor ko sam vrag,a nisi ni imao neki health regen.
Berserkers
Malady
Blood thirster