Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 225.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
The War Z

Ko hoce uci u nas klan ima mjesta :)

Na mumblu smo a klan se zove We Cum In Peace

Inace mi smo jedno vrijeme bili spojeni sa Brutal Croatsima (njih ima vise i znalo ih je bit odjednom po 15 na ts-u).Nas imam oko 7.

BTW nasao sam novu taktiku nakupljana oruzja.Otkako su smanjili broj hackera uzmem pistolj i odem na neki veci server tipa 1. server gdje bude konstantno 80-90 ljudi.Tamo uvijek bude koljacine.Samo cekate da se par njih poubija vi dodjete na kraju i sve pokupite :D

A ovaj novi patch ce biti super da napokon vidim koga ciljam i ako se diskonekta taj lik:)

1 6 hvala 1
16 godina
The War Z

Ako naprave sve sto su opisali to ce biti odlicno. Svidja mi se reputation system, i napokon ce rijesit hoppere, bas me zanima kako, jos nista u dev diaries...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

The War Z Review

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The War Z
napravis DC na 145, vratis se na 145 i na istom si mjestu. napravis DC na 145, spojis se na 146 igrat te spawna na random spawn point u blizini mjesta gdje si se DCao. nesto slicno kao kad umres. ukratko je to to
13 godina
neaktivan
The War Z

Back777 iliti Perkane, neće nitko u tvoj hakerski klan.

Life is Simulation
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Nemoj mi Perkana dirat, jer on koga nije vidio nije ni ze*ebo{#}

16 godina
The War Z

kad sam igrao sa ekipom prebacivali smo se na drugi server par puta i stalno bili na istom mjestu.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The War Z

{#}

To i je poanta... Na koji god server odes,na istom mjestu ces se spawnat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

Sta si mad hebote :)

Nitko ne haksa u mom klanu,molim dokaz.Svi su posteni igraci a to sto se vas 3 nakupi u posti i graba se za iteme nisam ja kriv ;) I sam Kum je rekao da nisam haker tako da pst ;)

BTW zasto vas vise nema na 145 :D

Trabant601 kaže...
lotar1919 kaže...

Nemoj mi Perkana dirat, jer on koga nije vidio nije ni ze*ebo{#}

Ovo nisam bas skuzio ;)

14 godina
Kad 145 ima malo akcije, a mi smo zeljni pvp-a. @Cropunk to ce bit u sljedecem patchu.
16 godina
The War Z

Aha ja skopcao da to za sad misli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Casper127 kaže...
Kad 145 ima malo akcije, a mi smo zeljni pvp-a. @Cropunk to ce bit u sljedecem patchu.

A jbg.Ja sam malo hopa i zna se zasedit nekad netko sa aimbotom i wh-om.To se dosta brzo rijesi cini mi se jer ljudi jednostavno reportaju :D

Jedni su problem oni sa nekakvim cudnim znakovima ili cirilicom

11 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

tebi su svi hakeri a ti si najveci noob,od vas jedino su chivo i zvonzi i bse dobri igraci i ljudi.Mi smo izasli iz klana zbog onog blasera,onaj dominik prvo je ukrao 5-6 snajpera nekom liku tijekom trada i onda place radi 1 i jos ste nas okrivili da smo ga mi ukrali...a kad sam ja isao iz safe zone 3 su isla prema njemu,da sam ih ubio garant bi nasao od dominika blaser...sve u svemu u vasem klanu ima dosta ljudi koji igra samo za sebe i ceka da se docepa nekog itema...

fsafas
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 21:29 (medicald).
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
The War Z

jedva čekam patch :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovaj War - Z postane TOLKO brutalno zabavan kad se skupi ekipe.... {#}

Ima netko ideju kad ce popravit bug sa m16-icom? Ili je to samo meni... tipa neznam ak je gore bio c-mag nemogu zasaltat na stanag 30 / 45 jer jednostavno neda, opce ga kad f6 stisnem ne vidi... ono nikakav...

a imao sam par puta i c-mag mozda 20 metaka ostalo + stanag 30 i 45 i ono *ita ... nezeli opce zasaltat mag....

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 11:02 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
To je do tebe, nije to nikakav bug.
13 godina
neaktivan
The War Z

Kako sam jucer ostao pohaksan 2 puta,da je to cudo.  3 put je bio kad sam bio sa Rupyem.

Sa jednim rafalom -cca 10 metaka nas je skinuo obojicu a imali kacigu i gerila prsluk.

Mozes jedino ili ne igrat vise jer te pohaksaju ko debila ili uzvratit istom mjerom. Dabe ti sta skupljas sve...

Rupy i ja smo poceli samo u Smallville-Clearview i kad skupimo nekaj,odmah u Blue Ridge da stavimo u inventroy.

To nam je nekakva ruta,jer previse se riskira da se loota okolo.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
The War Z

Jucer je bilo zakon. :D

Rupy i ja ispred Clearview-a i vidimo sveukupno 8 ljudi ak se ne varam da smo izbrojali,i gledamo sa malog kamena,pored drveta kod ceste.

Najbolja predstava {#}  Gledamo sa dalekozorom u grad kak se ubijaju {#} i jedan od njih je poubijao njih 4-ero,i na kraju ga netko ubije,i on se spawna sa slicnim nickom,30m cca od nas  a ispred njega jos jedan. {#}

I Rupy ga skuzi i pocne pucat po njemu i  kak se ovaj spawnao,ja poceo vikat,stani stani,sakrij se!

I ubijem tog lika,Rupy gleda wtf? i kaze tam je dole jos jedan. Reko ok,i rijesim i njega. {#}

Na kraju su bila 3 ubijena u krugu 40m,i posaljem Rupya da ode skupljat stvari a ja ga cuvam sa dalekozorom. LOL

U jednom trenu,gledam lijevo od grada,i trce 3 trojica,u gradu jos 3 i sa desne strane jos 2.. Super se vide jer su pucali jedni po drugima..

A ja reko.. Ruuuuppppyyyyy....? Da? Moram ti rec nekaj al nemoj se uspanicit :D KAJ?!  Njih cca 7-8 ih je iza tebe u gradu...{#}

Takvu smo šturu nabacili da se dimilo iza nas {#}

Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
The War Z

A kak su mene pohaxali sa prefireom kad sam bio s vama {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The War Z

Pa kad me neces slusat. Jos ti kazem da ga iz 3eg lica vidim {#} 

Peek-a cijelo vrijeme.. Imas srece sta nismo svi izgubili alice ruksak i ostale stvari...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
drahic kaže..

Nitko u igri ne vidi bolje od mene. 3 x 1920x1080 + dalekozor{#} 

14 godina
neaktivan
The War Z

ugodno me iznenadio novi patch. :)

1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Kakav je novi patch? Ima li velikih poboljšanja i novosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Nove zgrade/ sobe u gradovima, dodali su da mozes reportat igraca preko one liste kad se tab pritisne, kraj ruskim igracima.... Dodali su infekciju, znaci moze te zombi zarazit... tu dolazi u igru c01 vaccine , skida oko 20% zaraze... mislim da ti 1% ide svakih 30 sekundi. Dodali su nove titlove, leaderboarse, vidis ime od igraca kad ga nacilja, nema vise  hoppanja po serverima... ak se odlogiras u posti na 145, i probas hoppat na 146, stvorit ces se dalje od poste, tipa livada prema blue ridgu, recimo..

Uglavnom jedini problem sad je sto se ekipa poprilino zakampa... sad u smallvilu 6-8 likova... na 147, nemrem si ni fasicu vode nac ko zedan covjek...

Dodude , predvecer je poprilicno zakon na low player serverima... ja sam sinoc zlootao 3 puta smallvile i 3 puta rocky ford, niti na jednog lika naletio, samo me zombi zarazio...

12 godina
neaktivan
The War Z

Ok ,meni je pun k**ac ove igre. Danas sam permanently banned a neznam zašto?? WTF?!?!?

Priča ide ovako , iz crkve sam krugerom tri puta pogodio nekog frajera koji je trčao u poštu,nije umro.

Nakon toga je krenula proximity rasprava u stilu "my aim sucks" . Kažem ja njemu "dude ,i am not a cheater ,i dont have aimbot" odgovor je bio " i know " i automatski se crashala igra.

Mislim da je tip bio neki skriveni moderator /admin a rekli su da će ih bit.

Pokušam uć i dobijem poruku "your account has been permanently banned" .  Koje sr*nje , baniraju legit igrače.

Završio sam sa ovim smećem od igre,Sergey Titov neka mamu svoju banira.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
Moj PC  
5 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z

Nisu te badava banali ne brini, haxao si i dobio si svoje... neće ti tu baš pomoći neke izlike

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
5 4 hvala 0
15 godina
The War Z

LOL Najbolje od svega mi je kad čiter počne kako mu je dosta igre i kako je dobio ban bezveze, te da je igra radi toga govno. Ne nije igra govno, nego je govno taj koji vara u igri i time ju uništava.

Eto vidiš, nas možeš lagati, ali igru nebreš.

Dobio si konačno što si tražio. Dobro je to, tako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 11:36 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
budem danas ili sutra Kewka zamolio da te provjeri, posalji mi PM sa emailom i characterima. ako si hakao ocekujem da javno pojedes govno, ako nisi nadam se da ce ti skinuti ban.
13 godina
neaktivan
The War Z

Silni optuživači na forumu, strašno. Mario niti je ikad hakao niti je pomislio hakati. Dečka znam i nema razloga lagati. 

Počimam gubit volju u igru.. Sad razmišljam šta bi bilo da se ovo meni dogodilo, ili pak tebi Scrappy ili Jack-u. 

Gdje bi došao pisati da si banan nego ovdje? Šta misliš da bi te ljudi popljuvali nabrzinu ovako? Malo sutra, pa daj ljuti koji vam je?

Jer ja sam mogao biti također na njegovom mjestu i šta? Svi lijepo znamo kad se dobije ban u ovoj igri nema povratka osim da kupiš novi.

A ti mario pošalji zvonetu poruku sa svime pa nek proslijedi, jer ako i to neprođe onda neznam šta hoće.

Life is Simulation
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice