Assassin's Creed 2 i Brotherhood, Call of Duty serijali, Fallout 3
Planescape Torment
Neverwinter Nights 2 Mask of the Betrayer
Portal 1/2
KotOR 2 (sa restored content modom)
Metro 2033
Slažem se sa Bioshockom, i dodao bih World of goo. Prijeđite igru pe ćete vidjeti
Half Life Source i Blue Shift :D
Takodjer i Mafia i Mafia 2
The Elder Scrolls serial:Morrowind i Oblivion
Star Wars:Knights of the old Republic 1 i 2
Mafia 2 je super idea, al vec sam ju odigrao, tako da... :/ A recimo, Warcraft 3 kaj je neko rekao, iako je generalno priča možda ok, to nije baš igra koju neko može gledati kao film. :)
nzn jel bilo al' meni je najbolji Prince of Persia:The Sands of the Time
Final Fantasy 10
Super Mario =)
Ne, ozbiljno, Mass Effect serijal. Evo, jučer sam instalirao Lair Of The Shadow Broker (DLC) i za 2 minute sam se kompletno uživio ponovno. Igra te samo povuče.
Prošli tjedan sam baš završio HL serijal, dvojka i pripadajuće epizode isto lagano potežu u svoj svijet, makar su malo tehnički zaostale. Odličan izbor.
Amnesia, ako se osjećaš hrabrim.
EDIT: Elder Scrolls serijal je isto jako imerzivan, sate sam bio proveo uz Oblivion, ali ne znam baš dal je za gledanje... Probaj.
meni prince of persia ali prva 3 djela...ovi ova zadnja 2 mi i nisu nesto mada se zadnji kao tematski veze za prva 3
Saints Row 2 igra je mozda neoptimizirana ali ima odlicnu pricu....
The longest journey i MGS serial bar meni ;)
Cemu ta faca,samo sam rekao svoje misljenje
Cemu ta faca,samo sam rekao svoje misljenje
I ja svoje Slažemo se da se ne slažemo. =D
Definitivno AC serijal
i god of war priča mi je super
Tetris.
Ni Pacman nema losu pricu ali je malo jeziva.
Tetris.
Ni Pacman nema losu pricu ali je malo jeziva.
Za one koji ne znaju pricu Pacman-a, ja cu je reci (extreme maximum spoiler alert):
Jednog dana, na svoj rodjendan, Pacman dolazi kuci nalazi poklone razbacane po dvoristu. Ulazi u kucu i ima sta vidjeti, nema nikog, ni zene ni djece, samo natpis Happy birthday i razbacane stvari.
Tu je i poruka kojom mu se obraca zli metalni sef duhova (zaboravio sam ime) i kaze mu da mu drzi zenu.
I tako Pacman krece na dugo putovanje da vrati svoju zenu i ubije zlog metalnog sefa duhova.
Max Payne,Constantin,San Andreas,Age Of Mithology
Need for Speed Most Wanted
Definitivno Assasins Creed 2 i Brotherhood, te Metal Gear Solid 4 i MW2
kratko i jasno ONI.
Igra u čijoj sam priči najviše uživao je Dead Space. Cijeli taj svemir DS-a mi je predobar.
Baldur 1 i 2
mafia 2, igru preporučam
Spec Ops:The line je extremno dobro realizovana kritika na sve moderne military shootere. Udara u sve emocionalne tacke i stvara osjecaj nelagode. Mozda objektivno nije najbolja prica u nekoj video igri, ali je dozivljaj koji se mora doziviti.
Planescape:Torment-"What can change the nature of a man?", filozovsko putovanje kroz DnD Multiverse setting koje je maestralno napisano. Struktura radnje i glavni likovi su savrseno odradeni i igra zasluzuje da bude nazvana pravim Cult hitom.
To The moon- Vjerovatno najbolja indie igra u zadnjih 5 godina. Prica prestavlja putovanje kroz cijeli zivot covjeka koji je na rubu smrti. Kako prolazimo igru tako i prolazimo kroz njegov cijeli zivot, sretna sjecanja a i tuzna. Veoma dirljiva prica je jos dodatno pojacana uz odlican soundtrack.
Jade Empire ima dobru priču.
The Suffering isto.
Siberia