Igra li itko FSX

poruka: 17
|
čitano: 4.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igra li itko fsx

Igra li tko uopće Flight simulator X, igra je stvarno odlična. Zabavna je sama po sebi a dok igras online onda je jos bolja.

Jesi ikad želio posjetit eiffelov toranj, nema problema sjedni u cessnu i vozi

Jesi ikad želio znati kako je sljetati boeinga 747, nema problema sjedni u njega i vozi

Ima puno addon aviona za nj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igra li itko fsx

Treba to prvo skinuti.

16 godina
neaktivan

Istina 15gb ije malo ali stvarno vrijedi, i bolje je nego da skidas x plane kojem moras skint glavni dvd od 7 gb i onda još scenery dvd-ove

sve ukupno ti x plane ima ok 60 gb s svim dvdovima

15gb pa nije to punoIzlanuo se

16 godina

di ima dobrih aviona za skinuti a da su besplatni?

16 godina
neaktivan

Ove koji se placaju mozes ili skinut sa piratebaya ili ima jedna jako dobra stranica za fsx

www.flightsim.com

moras se registrirat da bi mogo skidat, registracija je besplatna.Ako ne upgradeas acc na premium(za to trebas platit)

brzina ce ti bit 50kb/s ali to mozes zaobic s down them all aplikacijom za firefox

16 godina

sad sam si skinuo kanadera pa idem gasit požare po dalmaciji Smijeh

17 godina
Igra li itko fsx

Ja i moj stari igramo FS2004, probali smo staviti FSX ali nema šanse da se to čudo pokrene u nekim pristojnim detaljima (C2D, 8800GTS, 4GB RAM, neće da si bog da pokrene kako treba, neznam zašto), a da ne šteka. I da, osim toga največa su joj mana teksture Istre i Kvarnera koje su naprosto užasne i nerealne, tj. ne teksture nego oblik obale i sl. Po Istri je ko neki ogromni lukobran, Pulskog zaljeva nema, užas. Je to svima tako ili ja imam neki "for American dummies" verziju?

Osim toga igra izgleda super ali jbg. te dvije mane su dovoljne da se zadržim na FS2004.

Dobra stvar su dodatci od kojih su neki stvarno jako kvalitetno napravljeni.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To sa texturama to mozes skinut dodatni scenary ali takve su ti teksture najvjerojatnija zato sti si tako slozio

od i settings->customize(to klikni tam gde je grafika)->scenery i pod tabom scenery stavi sve na max osim objects i autogen objects(to netrebas bitno

je ovo ostalo)

performanse ti se nece smanjit samo ce ti se duze ucitavat prije pocetka leta ali performanse ce ostat iste

17 godina
fishbone kaže...
od i settings->customize(to klikni tam gde je grafika)->scenery i pod tabom scenery stavi sve na max osim objects i autogen objects(to netrebas bitno

je ovo ostalo)

Uvijek kad prvi put upalim igru stavim sve na maks i vidim kako radi i onda postepeno smanjujem ako treba, na žalost, osim hrpetine stabala, brodova i sl. ništa se kod mog FSX-a nije pogoršalo kako sam smanjivao settingse (vezano za scenery), sama Istarska obala je ostala ista, loša Mršti se

Ali s obzirom da mi prestane štekati tek kad grafika postane gora i od FS2004, nema mi smisla uopće se mučiti sa njim, kad nabavim novi komp :).

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
16 godina
neaktivan
Igra li itko FSX

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igra li itko FSX

Rofl, kako je zavrsilo slijtanje s boeingom? I btw oce li na mojoj konfi moci ta igra.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igra li itko FSX

sljetanje je proslo dobro zaustavio se na vrijeme, a za konfiguraciju neznam malo mi se cini grafika losija ostalo bi kolko tolko moglo proci

14 godina
neaktivan

Svi koji su zainteresirani za realno online letenje uz zracnu kontroluneka se jave na skype mato.pelikan . nudim pomoc za sve  vezano za FSX

14 godina
neaktivan

e da. gospodo za ugodno letenje na FSX-u. sa sceneryma i payware avionima treba vrrrrlo jaka konfa. primarno proc. visejezgreni clockan na 3.6 i vise. optimum 4 Gh. 4Gb mem na sto visem taktu. brzi HD. grafulja  hm vise manje ali  jedna ATI 5850 bi dobro dosla

14 godina
neaktivan

nasa obala je vrlo lose napravljena u FS2004  isto tako i losije u FSX-u.  zato postoje scenery

14 godina
neaktivan

he. jos jednom ja. tek sam sada pogledao  vase konfiguracije (PC). i bez uvrede  nije to za FSX. preporucam FS9 uz dobre scenery. jako lijepo izgleda. a AMD processory su se pokazali  kao losi za FSX.
 u svakom slucaju i FS9(2004) i FSX se jednako mogu letit online. pa tko zeli da proba u nekoj VA neka se javi trebamo nove pilote. zapravo 90% online letenja je na FS2004.
 a dodataka  za oba FS-a ima na tone. uglavnom  racunajte da ce vam FS2004 narasti na nekih 30-40 Gb a FSX 80-130Gb.  za sve druge info postoji skype

14 godina
neaktivan
Igra li itko FSX

može li mi tko reći 25-znamenkasti kod

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice