Homefront

poruka: 647
|
čitano: 255.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Homefront

mp je jako zabavan ali ti je najbolje prićekati prva dva patch pa onda odlućiti

14 godina
Wolf88 kaže...

mp je jako zabavan ali ti je najbolje prićekati prva dva patch pa onda odlućiti

aha.znaci ako budu patchevi popravili da se mogu serveri dodati u favorites i itd.i nebude tolika moc snajpera znaci onda si kupujem

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
14 godina
neaktivan
Homefront

Naručeno :)

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

kada vidite ovo , odustat čete od igre ili se baciti kroz prozor. ja još razmišljam što od navedenog.

Sa službenog HF foruma http://www.homefront-game.com/forums/topic/8338 

Bot koji pokazuje koliko si izložen neprijatelju, dali te cilja, vidiš sve neprijatelje, pogađaš ih sa M249 preko cijele mape. Uglavnom max lvl za 1 sat a oni nemogu ništa protiv toga. Kaj je najgore tog lika sam susretao na startu i fakat je imao k/d ratio 86/0 kada sam sa njim igrao. Užas!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Homefront

I ja sam danas naletio na dva takva sa speed hackom.Te jednog jučer baš kad smo ja i wolf88 igrali zajedno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 18:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Baotica kaže...

Hej Danny_HR, na tvoju opasku na moje pljuvanje po tuđem trudu.Ja cijenim rezultate a ne trud, jer trud bez rezultata je izgubljeno vrijeme i novac, a to može cijeniti samo budala.

Jedno je kad pljuješ po trudu drugih kad nisi zadovoljan rezultatom(iako je pederski i to raditi kad im nisi ništa ni platio, al nećemo sad ulaziti u tu podraspravu), a sasvim je drugo ono što si ti napisao i čemu je Danny prigovorio, konkretno:

Baotica kaže...
Kažu da je multiplayer dobar, ali bemti sunce što misliš kako je teško napraviti dobar multiplayer, načičkaš nešto mapa sa nešto objekata, kreiraš nešto likova u uniformama pa malo dosoliš sa desetak "pušaka" i to je to

Ti tvrdiš da ne treba nikakav trud da se napravi dobar multiplayer, a eto ja mislim da takvo nešto može napisati samo budala...

Gledaj, neću valjda platiti nešto za što nisam prvo vidio recenzije i mišljenja na netu.A pošto su recenzije i mišljenja za ovu igru uglavnom loša (barem za single player, koji je jedini aspekt koji mene interesira) koliki glupan bih morao biti da prvo platim pa da se osobno uvjerim u istinitost večine recenzija i mišljnja ostalih koji su se zajeb.ali i platili.

Ja se uglavnom ravnam po onoj staroj."Pametan uči iz tuđih grešaka, a glupan isključivo iz vlastitih".

FPS Multiplayer je komponenta igre koja je za mene nusprodukt single playera, dio igre koji mene ne interesira jer mi nema neke svrhe repetativno ubijanje protivnika, radnja koja u principu nema ni glave ni repa.No shvaćam da je to nekome draže od SP komponente, no onda developeri neka labeliraju igru kao MMO, a ne kao punokrvnu igru koja ima kvalitetnu SP kampanju pristojnog trajanja, što očekujem od svake igre koja nije MMO.

A koliko i sam čuo neka ekipa vara na službenim serverima "sto na sat".Pa ispada i da je MP komponenta ispala loše.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 19:05 (Baotica).
15 godina

bahat si. prebahat za nekog tko se nije udostojio kupiti igru.  imaš visoka/čudna očekivanja od jedne mid range igre. ne sviđaš mi se. eto..

14 godina
Homefront

trebaju sto prije banat te sa speed hackovima i napravit barem nekakvu zastitu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

Nažalost oni su banali do sada uglavnom krive ljude pa su im se ispričavali i davali gratis igre. A ovi koji pokazuju svoje filmiče ionako služe kao promocija web siteu koji prodaje te programe, barem sam ja to tako vidio. Bio sam na tom web u, 25 eura za 1 mjesec cheatanja fakat moraš biti moron to platiti , ali očito je da djece sa tatinim karticama ima pun k tako da što je tu je. neka oni fiksaju kempanje i snajperiste , to jest to je jedan problem a ne 2 i briga me za cheatere lako promijenim server.

Ovome gore za SP. Stari moj , veliš ovo je 4 sata i nebuš platio 4 sata igre. koliko plačaš , 5-6-7-8? koja je magična brojka? Pretpostavljam da ti ni ne plačaš niti jedan download servis nego restrtaš ruter 24 puta dnevno za novi file. Ti si navikao živjeti gledajuči samo svoj interes a za druge te briga. kao što sam prvi puta već rekao, ako nisi igru platio nemaš je pravo komentirati. Ako je demo out pa si probao ok, ali ovako ne. Stavljam te na ignor jer očito nemogu ništa pametno naučiti od tebe osim  kako živjeti na grbači drugih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
danas sam nabavio igru iz ducana za ps3. kampanja je preodlicna (gameplay i prezentacija). ponekad ima brutalnih padova fps-a i igra je doslovno prekratka. na drugom sam chapteru, a po trofejima vidim da ih ima samo 6. za ta dva chaptera mi je trebalo cirka sat i pol. trebalo je biti bar 12 chaptera. multiplayer jos nisam probao
14 godina
neaktivan
Homefront

Nadam se da ce fixat to sa cheaterima {#}

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Nadam se da ce fixat to sa cheaterima {#}

Ma ne mogu se cheateri istrjebiti nikako..

Ovi su mi jos najjaci koji se čak i hvale svojim scorovima

***LINK OBRISAN***

A nemožeš ni reportat cheatera, tj. možeš, ali Steam te ne šljivi ni 5%

Sa Steamove FAQ stranice

While server admins may choose to ban specific players, server admins cannot VAC ban players. The VAC system is automated - contacting Steam Support to report cheaters is not necessary, nor will Steam Support act on any information provided.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 11:11 (thesekiman).
16 godina
Homefront

Nećemo im radit potencijalnu promociju.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
16 godina

našao sam fix za thomson ruter:

http://www.homefront-game.com/forums/topic/7922

nadam se da će vam ovo pomoći

14 godina
Homefront

ja sam s neta skinio igru da vidim kakva je.e sad sp mi je nekako glup.AI neprijatelja je nula, sluze samo da se skrivaju i pucaju na mene.ali nije bas toliko prozvakana grafika.mp nemogu igrat jer je piratska igra pa sam igro practise training,mogu reci a lijepo izgledaju oruzja a posebice vozila.lijepa grafa.uzimam igru.nekako mi se sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Homefront

Slušaj ti šaljivđije uplatim ja u Erste banci novce Base-Hostu još jutros u 10 i kaže mi teta na šalteru da će novci biti vidljivi odmah keya još nema.

Base-Host znaš šta.. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ionako ti piše da je isporuka unutar 24h.

ako si sve uredno platio key će ti doći.

strpljen, spašen {#}

14 godina
neaktivan
Ionako komentari kažu key stigo za 10 minuta key ovo key ono.
BULLSHIT!
15 godina
Homefront

@pirat Dobio sam novi modem i više se ne resetira, ali moraš staviti fix. Tako da zvrcni T-com i reci neš kao da ti se stalno resetira......

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 17:25 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
perkoxcar kaže...

@pirat Dobio sam novi modem i više se ne resetira, ali moraš staviti fix. Tako da zvrcni T-com i reci neš kao da ti se stalno resetira......

Simensa si dobio?

سمندری ڈاکو
16 godina
Homefront

Molim malo pomoći, kako ukrast one cisterne? Neznam šta napravit, sletio na njih i ništa.

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
perkoxcar kaže...

Simensa si dobio?

Ne Thompsona, ali noviji model.

15 godina
Homefront

To što se nekima resetira i što moramo imati fix je radi thomson i bt hub routeta. Na svim drugima routerima to šljaka. To je zato jer t-com uvijek mora neke jefitnjake nabaviti {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

To što se nekima resetira i što moramo imati fix je radi thomson i bt hub routeta. Na svim drugima routerima to šljaka. To je zato jer t-com uvijek mora neke jefitnjake nabaviti {#}

Istina. Ja od kad sam kupio svoj ruter nikad nikakvih problema s tako nečim nisam imao.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
Homefront

Evo konačno sam dobio 5-star threat achievement. Na mapi angel island, ground control mod opet bilo sve puno snipera po brdu, a ja sam si uzeo humvee otiša iza leđa i napravi makljažu. Kad sam ih sve pobio još sam se malo zadržao gore na brdu i pričekao da se ti isti vrate, naravno nakon nekoliko sekundi vratili se dečki na moj metak.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Homefront

Evo za vas koji nemate igru da vidite kako to izgleda. Žao mi je što nisam skoro nikoga mogao ubiti dok sam snimao jer sam imao 15fps.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
moderator
Homefront

Da se kuky previše ne kur*či{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Homefront

Jel jos nekome sensitivity dok si u tenku ogroman? leti mi na sve strane kad uđem u tenk i trza, a kad izađem sve normalno

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Homefront

Jel samo na konzolama ono kad se spawnaš od gore da vidiš gdje su enemy?

I kako dobivam više onih Infantry points ako se može ikako?

0 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Jel samo na konzolama ono kad se spawnaš od gore da vidiš gdje su enemy?

I kako dobivam više onih Infantry points ako se može ikako?

Nije samo na konzolama, svugdje je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 19:27 (perkoxcar).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice