otvorio 48 paketića, 35 ovih novih, ostali su bili classic i par saviours of uldum
od ovih novih descent of dragons sam dobio waxadreda, zzeraku the warped, ancharr, Shu ma, i zlatnu Dragonqueen Alexstrasza
otvorio sam još Armagedillo iz Ulduma i iz classica Cairne Bloodhoof
mislim da je to dosta dobro otvaranje 7 legendarnih iz 48 paketića

, ne da mi se toliko grindati više...
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.

). Kao ključnu kartu decka (uz DK Rexxara i Zuljina) izdvojio bih Subject 9. Ne samo zbog drawa secreta, već drawa općenito. Naime, kad on izvuče 5 secreta, a u muliganu ionako ostavim barem dva secreta, uz tracking je tako lako izvuči kartu koja ti baš treba za određenu situaciju. I još jedna vrijedna karta bila je jedna za koju nisam znao ni da postoji; Bloodscalp Strategist. Od 3 ponuđena spella svaki puta barem jedan bude onaj presudan - bilo za lethal, bilo za board clear ili "spas u zadnji čas" općenito!
. I nakon druge poslao mi je friend invite pa smo krenuli u spiku kako tko stoji, koji star je u ranku i na kraju mi veli kako mi bude pustio pošto mi fali 1 star za rank 1... Stvarno lijepa gesta...