Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dobro kad će ta ekspanzija u ponoć?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Amaz na veliko otvara packove :)))

https://www.twitch.tv/amazhs

Mislim da ce nama tamo iza ponoci,mozda koji sat kasnije...

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nemojte otvarat packove dok Blizzard ne riješi problem "duplih" karata - KLIK

Important: Higher Chance of Opening Faction Cards Bug

Blizzard just confirmed that there is currently a higher chance of opening faction cards in Mean Streets of Gadgetzan packs. We suggest not opening your packs until this is resolved.

Ljudi znaju dobivat po 5 istih u paketiću, a nove 3-class karte se pojavljaju daaaleko prečesto.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 23:27 (Tanelorn).

0 0 hvala 2
17 godina

Prvo otvaranje packova,104 kom :))

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Eo jedan od packova koje sam otvorio :)

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajd da i mene kod ekspanzije usere , 87 paketića 6 legendarija , rekao sam si prije otvaranja neka samo bude više od 2 i bit ću zadovoljan , a kad ono 6  :p 

1 0 hvala 0
17 godina

Jbt išao sam otvarat prije nego sam čitao i odmah sranje - kad i imam sreće, nemam sreče:

70 paketića, statistika:

3 golden common

56 rare + 7 golden rare

24 epic + 2 golden epic

5 legendary, od toga rogue, 2* warrior i 2* sargeant sally

Jbg, pun k. toga ću morat craftat, puno duplića sam dobio i ugl. loše legende (po meni). i loše epice (opet po meni).

Recimo ovako, dobio sam 1885 dusta, ne računajući golden common, rare i epic koje ću dissenchantat jer imam 2 obična ili ne trebam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Ovi smradovi iz US dobili 30% paketa za đabe ak su otvarali kad je bug bio prisutan. Da se to nama (EU) dogodilo, dobili bi šipak.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina

Pa nisam siguran da se nije dogodilo - 5 legendi od toga 2 dupla... mislim ne bih htio nešto insinuirat, ali i epica sam dobio dosta duplih (tj. po 3 ista)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam iz 20 packova povuko 3 legende, finju, burnbristle, grapplehamma

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

60 packova 2 legendarya dosta epica nisam brojao.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

38 packova - priest legendary i 2x paladin legendary.

Ono, koja je šansa da se duplicira, ali jebi ga, 400 dusta ako ništa drugo 

Općenito - vrlo nezadovoljan, dobio sam 10x neku lock removal kartu i npr 8x warrior kartu koja buffa weapon u handu... tak da mi je drago da nisam kupio packove na pre-purchase 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

86 packova

5 Legendarya (Paladinov, Genzo The Shark, Kazakusx2, Finja the Flying Star)

10 Epica

Nisam uopće zadovoljan. U GvG sam otvorio puno bolje, ali jbg što je tu je.

0 0 hvala 0
16 godina

ja u 37 packova izvukao samo don han'cho i jedno 5-6 epica...relativno ok 

Al za sada mi se jade druid sviđa, doslovce pregazio c'thun control warriora, samo je concedao kad sam došao do 11/11 golema xD I bez pol muke potukao jade n'zoth roguea, druid mi se čini neuništiv u control igri sada. Problem mi najviše izgleda ovaj pirate/face warriror, koji mi žešče debilan (nadam se da neće toliko zaživiti...)

EDIT: taman skupim 120 golda od questa, kupim paket i izvuđem pacthes! :D

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 11:59 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zaživit će na žalost i hrpetinu oružja će imat i brz biti. Zanima me i stealth rogue, s obzirom na karte koje sam dobio, imam i 10k dusta pa ću craftat po potrebi, ali sve skupa nisam zadovoljan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Paladin mi djeluje kao savršen counter za ovu (nadolazeću) metu punu velikih minona...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam, otvarao sam sad još 6 boostera od ovih questova (imao sam 3 questa i mako mi je quest za 60 golda umjestu ijednog od druga dva što daju 40) da stane - malo me rasrdilo, a onda dobije još mayor noggenfoggera i 285 dusta :D

Ajde, malo popravljen dojam, ali 2 heb*na duplića... nevjerojatno... Dusta sam dobio sa ta 2 dupla i svim ostalim za još 2 legendarya, ali moglo je i bez toga. Ovaj Mayor mi isto djeluje više ko 400 dusta nego bilo šta drugo, ali neka stoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Otvorio 26 paketića maloprije, dobio dvije legende: Aya Blackpaw (čini mi se super karta za Jade Druid build) i Patches (za njega fakat ne znam da li ga se isplati zadržati, nisam u toku...)...

Još dobio 5 epica i tri golden rare karte. Duplića sam malo dobio, samo 140 dusta ostalo nakon disenchantanja!

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

30 packova, 0 legendary, 1 epic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pa nisam siguran da se nije dogodilo - 5 legendi od toga 2 dupla... mislim ne bih htio nešto insinuirat, ali i epica sam dobio dosta duplih (tj. po 3 ista)

dobio si 27 epica , fala bogu da ces dobiti troduple , ja sam dobio 13 epica pa imam 2x troduple ... a sto se tice legendarya jbg potrefi se , ako se dobro sjecam ja sam u prosloj ekspanziji dobio od 3 legendarija jednog duplog ,... ni neznas zapravo koliko srece imas ,pa skoro svaki drug pack koji si otvorio si dobio ili legendary ili epic :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 18:01 (TheVeky).
15 godina
neaktivan

23 packa, 5 epica i patches the pirate 

BTW: 7 NEW INTERACTIONS from the Mean Streets of Gadgetzan!

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam jucer od 104 packa dobio sam 3 legendarne karte i sada u 4 packa sto sam bespla osvojio,dobio sam 1 golden legend i 1 obicnu.

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moje najgore otvaranje paketa u HS. 45 paketa i dobio pally legendary kad mi je ostalo još 10 paketa za otvorit. I samo 7 epic karat sam dobio od kojih je 2-3 korisne.

Katastrofa. Sad ću mroat dust koristit, al čekat ću da se meta stabilizira.

Ja garant imam bug da pre rijetko dobijem legendary kartu. Čak nisam ni onaj prosjek imao 20 packova po legendary. Ak ništ barem sam dobio lege za pally-a.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je trenutno ovaj dragon priest prezabavan , jos imam i ovog legendarya wrathiona , samo sto bih trebao iscraftat ona dva twilight guardiana -.- , njih nikad nisam dobio u packu ....

0 0 hvala 0
14 godina

Evo 40 pakova sa ovih 6 gratis.

3 Legendary (Genzo, Sally i onaj mali Palladin legy)

8 Epic

43 Rare

Samo 4 Golden

520 Dusta

Da nisu 3 legija nebi bilo nekaj.. ovak.. ajde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Otvorio i ovih 6 gratis. Ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mogu reć ga guštam igrat ovog buff paladina. Prezabavan deck. Neku midrange verziju decka sam napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ovi face warriori su odvratni....zašto je blizzard napravio 1 mana 3/2 pirate-a?? Odnosno zašto uopće printaju OP 1 drop karte kad znaju da su odvratno loše za igru...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jade Druid će biti iritantan deck za igrat protiv, a svi će ga igrati. Jedino kaj treba napraviti je prvih par turnova igrati Jade Idol i odabirati da stavi 3 njegove kopije u deck i onda krenuti izpljuvavati Jade Goleme

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolverine kaže...

Jade Druid će biti iritantan deck za igrat protiv, a svi će ga igrati. Jedino kaj treba napraviti je prvih par turnova igrati Jade Idol i odabirati da stavi 3 njegove kopije u deck i onda krenuti izpljuvavati Jade Goleme

Nisam niti jedan game od jade druida izgubio. Prespori su deckovi ti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice