Dobro kad će ta ekspanzija u ponoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Amaz na veliko otvara packove :)))
Mislim da ce nama tamo iza ponoci,mozda koji sat kasnije...
Nemojte otvarat packove dok Blizzard ne riješi problem "duplih" karata - KLIK
Important: Higher Chance of Opening Faction Cards Bug
Blizzard just confirmed that there is currently a higher chance of opening faction cards in Mean Streets of Gadgetzan packs. We suggest not opening your packs until this is resolved.
Ljudi znaju dobivat po 5 istih u paketiću, a nove 3-class karte se pojavljaju daaaleko prečesto.
ajd da i mene kod ekspanzije usere , 87 paketića 6 legendarija , rekao sam si prije otvaranja neka samo bude više od 2 i bit ću zadovoljan , a kad ono 6 :p
Jbt išao sam otvarat prije nego sam čitao i odmah sranje - kad i imam sreće, nemam sreče:
70 paketića, statistika:
3 golden common
56 rare + 7 golden rare
24 epic + 2 golden epic
5 legendary, od toga rogue, 2* warrior i 2* sargeant sally
Jbg, pun k. toga ću morat craftat, puno duplića sam dobio i ugl. loše legende (po meni). i loše epice (opet po meni).
Recimo ovako, dobio sam 1885 dusta, ne računajući golden common, rare i epic koje ću dissenchantat jer imam 2 obična ili ne trebam.
Ovi smradovi iz US dobili 30% paketa za đabe ak su otvarali kad je bug bio prisutan. Da se to nama (EU) dogodilo, dobili bi šipak.
Pa nisam siguran da se nije dogodilo - 5 legendi od toga 2 dupla... mislim ne bih htio nešto insinuirat, ali i epica sam dobio dosta duplih (tj. po 3 ista)
ja sam iz 20 packova povuko 3 legende, finju, burnbristle, grapplehamma
60 packova 2 legendarya dosta epica nisam brojao.
38 packova - priest legendary i 2x paladin legendary.
Ono, koja je šansa da se duplicira, ali jebi ga, 400 dusta ako ništa drugo
Općenito - vrlo nezadovoljan, dobio sam 10x neku lock removal kartu i npr 8x warrior kartu koja buffa weapon u handu... tak da mi je drago da nisam kupio packove na pre-purchase
86 packova
5 Legendarya (Paladinov, Genzo The Shark, Kazakusx2, Finja the Flying Star)
10 Epica
Nisam uopće zadovoljan. U GvG sam otvorio puno bolje, ali jbg što je tu je.
ja u 37 packova izvukao samo don han'cho i jedno 5-6 epica...relativno ok
Al za sada mi se jade druid sviđa, doslovce pregazio c'thun control warriora, samo je concedao kad sam došao do 11/11 golema xD I bez pol muke potukao jade n'zoth roguea, druid mi se čini neuništiv u control igri sada. Problem mi najviše izgleda ovaj pirate/face warriror, koji mi žešče debilan (nadam se da neće toliko zaživiti...)
EDIT: taman skupim 120 golda od questa, kupim paket i izvuđem pacthes! :D
Zaživit će na žalost i hrpetinu oružja će imat i brz biti. Zanima me i stealth rogue, s obzirom na karte koje sam dobio, imam i 10k dusta pa ću craftat po potrebi, ali sve skupa nisam zadovoljan
Paladin mi djeluje kao savršen counter za ovu (nadolazeću) metu punu velikih minona...
Ne znam, otvarao sam sad još 6 boostera od ovih questova (imao sam 3 questa i mako mi je quest za 60 golda umjestu ijednog od druga dva što daju 40) da stane - malo me rasrdilo, a onda dobije još mayor noggenfoggera i 285 dusta :D
Ajde, malo popravljen dojam, ali 2 heb*na duplića... nevjerojatno... Dusta sam dobio sa ta 2 dupla i svim ostalim za još 2 legendarya, ali moglo je i bez toga. Ovaj Mayor mi isto djeluje više ko 400 dusta nego bilo šta drugo, ali neka stoji.
Otvorio 26 paketića maloprije, dobio dvije legende: Aya Blackpaw (čini mi se super karta za Jade Druid build) i Patches (za njega fakat ne znam da li ga se isplati zadržati, nisam u toku...)...
Još dobio 5 epica i tri golden rare karte. Duplića sam malo dobio, samo 140 dusta ostalo nakon disenchantanja!
30 packova, 0 legendary, 1 epic.
Pa nisam siguran da se nije dogodilo - 5 legendi od toga 2 dupla... mislim ne bih htio nešto insinuirat, ali i epica sam dobio dosta duplih (tj. po 3 ista)
dobio si 27 epica , fala bogu da ces dobiti troduple , ja sam dobio 13 epica pa imam 2x troduple ... a sto se tice legendarya jbg potrefi se , ako se dobro sjecam ja sam u prosloj ekspanziji dobio od 3 legendarija jednog duplog ,... ni neznas zapravo koliko srece imas ,pa skoro svaki drug pack koji si otvorio si dobio ili legendary ili epic :P
Ja sam jucer od 104 packa dobio sam 3 legendarne karte i sada u 4 packa sto sam bespla osvojio,dobio sam 1 golden legend i 1 obicnu.
Moje najgore otvaranje paketa u HS. 45 paketa i dobio pally legendary kad mi je ostalo još 10 paketa za otvorit. I samo 7 epic karat sam dobio od kojih je 2-3 korisne.
Katastrofa. Sad ću mroat dust koristit, al čekat ću da se meta stabilizira.
Ja garant imam bug da pre rijetko dobijem legendary kartu. Čak nisam ni onaj prosjek imao 20 packova po legendary. Ak ništ barem sam dobio lege za pally-a.
meni je trenutno ovaj dragon priest prezabavan , jos imam i ovog legendarya wrathiona , samo sto bih trebao iscraftat ona dva twilight guardiana -.- , njih nikad nisam dobio u packu ....
Evo 40 pakova sa ovih 6 gratis.
3 Legendary (Genzo, Sally i onaj mali Palladin legy)
8 Epic
43 Rare
Samo 4 Golden
520 Dusta
Da nisu 3 legija nebi bilo nekaj.. ovak.. ajde...
Otvorio i ovih 6 gratis. Ništa.
Mogu reć ga guštam igrat ovog buff paladina. Prezabavan deck. Neku midrange verziju decka sam napravio
ovi face warriori su odvratni....zašto je blizzard napravio 1 mana 3/2 pirate-a?? Odnosno zašto uopće printaju OP 1 drop karte kad znaju da su odvratno loše za igru...
Jade Druid će biti iritantan deck za igrat protiv, a svi će ga igrati. Jedino kaj treba napraviti je prvih par turnova igrati Jade Idol i odabirati da stavi 3 njegove kopije u deck i onda krenuti izpljuvavati Jade Goleme
Jade Druid će biti iritantan deck za igrat protiv, a svi će ga igrati. Jedino kaj treba napraviti je prvih par turnova igrati Jade Idol i odabirati da stavi 3 njegove kopije u deck i onda krenuti izpljuvavati Jade Goleme
Nisam niti jedan game od jade druida izgubio. Prespori su deckovi ti.