Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 655.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Heartstone: Heroes Of Warcraft

Izgubim sad od magea lik izvuce 4 legendery karte ....{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Heartstone: Heroes Of Warcraft
DeathBringer12 kaže...

Mene lik pitao na fejsu za key, ja kontam ma što ću ga prodavat i dao mu ga i osječam se 100 puta bolje nego da sam ga prodao. sorry ali ovo sam morao reci :)

Yep, jucer i ja dao key posto mi je dosao na moj mail, a ovaj s kojim igram sam dobio s druge strane:

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2489082&postcount=188

Mislio sam key zamjenit za neku igru, ali nema smisla jer key sam dobio free dok sam svoj key s kojim igram dobio kao znak dobre volje i jednostavno nema smisla da to idem prodavat ili mjenjati za bilo sta.

Bolje se osjecam sada dok sam to podjelio s ekipom, a ne da sam se prodao za par € ili za neku igru koju si ionako uvijek mogu kupiti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 10:49 (win32).
12 godina
protjeran

MMOHaki#2643

13 godina
neaktivan

Kakav sam ja debil to je nevjerovatno!!! Toliko cekam beta key da dode,skoro svaki dan gledam jesam dobio,ali nitijedanput se nisam sjetio da pogledam u neku vrstu spama(imam gmail){#}{#}{#}{#}. Danas krenem cistit mailove kad ono dobio beta key 15.10. Da vidimo hoce li mi ispuniti ocekivanja.

Nebo je granica.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Ma ja pogledam svakih 15 min xDDDD.Sve zivo i nezivo i opet nista :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Darovat ću jedan HS key!

Molio bih da mi se jave SAMO oni koji nemaju betu i žele igrati!!

Budite kolegijalni i pošteni prema drugima.

Posaljite mi PM s naslov "Giveaway HS" tako da ću znati da se o tome radi. Sutra ujutro ili tokom dana ću objaviti dobitnika, koristit ću random.org

Good luck

EDIT: Najvjerojatnije da će trajati do 7:30 jer se tad budim, ali ništa ne obećavam.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 22:34 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina

{#}

Samo uzmi u obzir kad dijeliš da je account stariji od 1-2 dana.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
15 godina
AmonZero kaže...

{#}

Samo uzmi u obzir kad dijeliš da je account stariji od 1-2 dana.

Hvala na upozorenju, hoću.

Mala novost: upitao admina i promjenio je ime. Sad je točno :)

13 godina
neaktivan
Giveaway HS

Pleaaaseee {#} evo saljem pm

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 23:42 (slyYyY).
13 godina
Re: Giveaway HS

pm poslan :)

15 godina

Dinos3 1.

Flameseeker 2.

SlyYyY 3.

Rocinante2112 4.

Proglašavanje pobjednika za 5 minuta.

Flameseeker congratz.

Ako on/ona javi da je sve u redu, onda imam jos jedno iznenađenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 7:57 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

ah gz gz :D

poštena borba je bila!

16 godina
neaktivan

Hvala null od srca ! {#}

Uživat ću u igri zahvaljujući tebi. Ak dobijem key extra podijelim ga ovdje !

1 0 hvala 1
17 godina

Ima tko volje nabaciti kratki osvrt na Hearthstone? Sto mu se svida, sto ne i sl.

U betu jos nisam uletio, pa ne mogu provjeriti iz prve ruke.

Uglavnom u zadnje vrijeme najvise drobim SolForge, koji mi je dobro sjeo, jer nema "za*ebancije" s manom.

Urban Rivals igram zbog toga sto su fajtovi brzopotezni.

Eredan sam zapustio zbog Urban Rivalsa, premda mi je koncept zabavan i artwork je do jaja.

Infinity Wars mi nije sjeo na prvu. Graficki je odlican, karte imaju dinamicke slike, ali mi gameplay nije sjeo.

Duel Of Champions mi djeluje ok. Ispoliran, puno karti, ali nazalost od SolForgea, ga nisam uspio previse prouciti. Samo se ulogiram na dnevnoj bazi zbog golda i ticketa.

A za HEX mi je zao kao psu, sto mi je promakla Kickstarter kampanja {#}

Ovaj deal, sto nude sada za kmetove (kao sto sam ja) kojima je promakla KS kampanja, mi ne djeluje nista posebno prema onima u KS.

Ako netko naleti, da netko prodaje HEX Account, nek mi javi na PP.

Hearthstone mi graficki djeluje malo djecje (sto ne mora biti lose, primjer Infinity Wars), ali me zanima kakav je gameplay.

Da li ima nekih OP karti ili deckova i sl.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 14:31 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

EDIT sve: ukratko- dajem svoj acc u najam da si netko isproba igru dok ne dobije betu ili se otvori open beta. Napišite mi PM s naslovom "Najam HS" i netko će biti izabran danas navecer preko random.org-a.

Na acc-u može raditi sve osim uništavati karte da se dobije dust.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 16:27 (null).
Moj PC  
0 3 hvala 1
16 godina

Evo rezultata moje 4. arene.

Došao sam do 7-0 i onda izgubio zbog jako blesave stvari (moja krivica). Rank {#}

Prve 3 arene nisam baš najbolje napravio deckove i većinom sam dolazio do max 5 wins. Problem je bio u krivom odabiru karata naravno, znao sam da nešto krivo radim i bacio se na Trump-ov stream da pogledam u čemu griješim (sad sam bio malo iskusniji u HS tak da sam razumio sve stvari vezane uz igru). Lik predobro objašnjava zašto odigrava ili zašto uzima koju kartu. Može se puno naučit.

Nakon malo više igranja sve su klase super i imaju odlične karte, ali neke hero ability-je ne volim (priest ili druid) tak da te klase izbjegavam.

Sad kad sam dobio PUNO golda u areni i znam kako radit dobre deckove u draftu, mislim da neću više tolko morat grindat u "Play mode" kako bi skupio gold.

Efekti i veliki raspon poteza (mislim da bi se MTG posramio) koji se mogu odigrat me i dalje oduševljavaju. Vjerujem da će ova igra biti veliki uspijeh za Blizzard. Samo nek dodaju još neke questove kako bi skupiti malo više golda.

Što se tiče OP karti i deckova. Još sam novi pa mi ne izgleda još ništa OP. Možda control Mage deck bi smatrao OP, ali sve ostalo se bez problema da riješit.

Još jednom napominjem slobodno me add (dermonis#2530) i nemojte se stidit pitat me za duel ili nešto drugo vezano uz HS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 16:43 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Blago ti se, ja sam nedavno napunio 100 winova i jedva po 6 dobijem winova u areni.. A sto se tice op deckova, jedino priest je op trenutno po mom misljenju.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Chaky 1.

Rocinante2112 2.

Ovaj 3. je skinut jer je 3 dana acc star.

Objava za 1 minutu.

Rocinante2112 dobiva najam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 19:28 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Evo ja sam sad malo prije napravio 100W. Kak je to brzo proletilo, a igram igru tek od prošlog tjedna.

+300g opet u novčaniku {#}

Krenio sam opet novu arenu i sad sam 5-1. Mage OP... Flamestrike & Blizzard uz koji "Spell power" wins games !

13 godina

hvala nullu :)

15 godina
AmonZero kaže...

Evo rezultata moje 4. arene.

Došao sam do 7-0 i onda izgubio zbog jako blesave stvari (moja krivica). Rank {#}

Prve 3 arene nisam baš najbolje napravio deckove i većinom sam dolazio do max 5 wins. Problem je bio u krivom odabiru karata naravno, znao sam da nešto krivo radim i bacio se na Trump-ov stream da pogledam u čemu griješim (sad sam bio malo iskusniji u HS tak da sam razumio sve stvari vezane uz igru). Lik predobro objašnjava zašto odigrava ili zašto uzima koju kartu. Može se puno naučit.

Nakon malo više igranja sve su klase super i imaju odlične karte, ali neke hero ability-je ne volim (priest ili druid) tak da te klase izbjegavam.

Sad kad sam dobio PUNO golda u areni i znam kako radit dobre deckove u draftu, mislim da neću više tolko morat grindat u "Play mode" kako bi skupio gold.

Efekti i veliki raspon poteza (mislim da bi se MTG posramio) koji se mogu odigrat me i dalje oduševljavaju. Vjerujem da će ova igra biti veliki uspijeh za Blizzard. Samo nek dodaju još neke questove kako bi skupiti malo više golda.

Što se tiče OP karti i deckova. Još sam novi pa mi ne izgleda još ništa OP. Možda control Mage deck bi smatrao OP, ali sve ostalo se bez problema da riješit.

Još jednom napominjem slobodno me add (dermonis#2530) i nemojte se stidit pitat me za duel ili nešto drugo vezano uz HS.

Procitaj jos jednom koju si glupost lupio!

Molim te nemoj pretjerivat i izletat s ovakvim izjavama posto s time samo dajes ljudima do znanja da bas i nemas iskustva s MTG (baci oko na boldano).

Da se razumijemo, Hearthstone je odlicna igra i uistinu uzivam u njoj, ali nemoj pretjerivat.

Koliko dugo si prije Hearthstone-a igrao Magic da iznosis ovako neke zakljucke (ajde, reci iskreno)?

Koliko dugo igras Hearthstone? Tjedan? Dva? Slozio si par deckova, odigrao par partija i vec mislis da mozes donositi takve nebulozne zakljucke?

Znas koliko dugo ljudi igraju Magic? Znas koliko Magic ima fanova, turnira, koliko je karata u opticaju...? Ocito ne znas.

Hearthstone ce biti jako uspjesna igra, ali nemoj molim te ici lupetat ovo o Magicu (pogotovo kada vec spominjes neke "poteze", a ako si igrao Magic onda znas koliko je to kompleksna igra i da je Hearthstone ultra pojednostavljena verzija Magica (u apsolutno svakome, ali bas svakome pogledu)).

Bas ce radi te svoje jednostavnosti Hearthstone biti jako uspjesan no i jos jedna velika stvar je u igri, a to je jako dobar on-line klijent, super reklama i naravno besplatna igra (i ako kupujes deckove opet je jeftinija od nekog ozbiljnijeg igranja Magica).

Hearthstone je zakon igra koja ce mi donijeti mnogo sati zabave, ali ne bi bilo Hearthstone-a da nije Magicka.

Za kraj samo jedan citat iz jedne recenzije Hearthstone-a:

"Will it replace Magic for me?  No.  Magic has far more depth and complexity, and allows for and requires far more creative thinking and planning than Hearthstone."

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 2:00 (win32).
12 godina
neaktivan

Beta je ali fali dosta toga... Trebaju promjenit gold gain jel ovak nema motivacije igrat. 10 golda za 3 wina, 40 golda za daily to je 2 dana normalne igre za jedan pack u kojem ces dobit 5 random karti... ako pokusavas napravit odredeni class deck stvarno grda situacija. 3 dana igranja za arenu, neznam dali ima smisla igrat na pocetku bez prakse slaganja deckova, cini se kao gold waste. Treba nekakav leaderboard, divizije, bilo sto da se ima osjecaj napretka u rankedu jel kak sad funkcionira na toggle off/on je smijesno.

Zabavan je HS ali bojim se da blizzard nebude previse greedy.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OK  nisam bio u toku s ovom igrom ali mi izgleda primamljivo..eh sad ti beta keyevi, da si ustedim vremena i zivaca i da ne trazim po internetu bezveze, recite mi jeli je moguce dobiti taj key negdje i dali postoje neki veci giveawayovi tipa alienaware i sl. ili vrijede suvo zlato i jedan od milijun ce ih imat ka sta je bio slucaj s dotom 2? Inace kada sam gledaao gameplay, igra me jako potsjetila na stare dobre dane provedene uz Yu-gi-oh! Power of Chaos i veselo se nadam da ce ova igra vratiti taj feeling - Nema te grafike koja moze nadmasiti istinsku zabavu oldschool kartanja 

0 0 hvala 0
15 godina
haydara kaže...

Beta je ali fali dosta toga... Trebaju promjenit gold gain jel ovak nema motivacije igrat. 10 golda za 3 wina, 40 golda za daily to je 2 dana normalne igre za jedan pack u kojem ces dobit 5 random karti... ako pokusavas napravit odredeni class deck stvarno grda situacija. 3 dana igranja za arenu, neznam dali ima smisla igrat na pocetku bez prakse slaganja deckova, cini se kao gold waste. Treba nekakav leaderboard, divizije, bilo sto da se ima osjecaj napretka u rankedu jel kak sad funkcionira na toggle off/on je smijesno.

Lako moguce da ce biti PTW ako ce tako malo golda biti u igri.

Sada je jako tesko pricati kako ce to sve izgledati na kraju, ali lako moguce da ces biti prisiljen kupovati deckove da bi imao neke sanse u igri s ekipom koja se opremila s brutalnim kartama.

Cobanac kaže...

OK  nisam bio u toku s ovom igrom ali mi izgleda primamljivo..eh sad ti beta keyevi, da si ustedim vremena i zivaca i da ne trazim po internetu bezveze, recite mi jeli je moguce dobiti taj key negdje i dali postoje neki veci giveawayovi tipa alienaware i sl. ili vrijede suvo zlato i jedan od milijun ce ih imat ka sta je bio slucaj s dotom 2? Inace kada sam gledaao gameplay, igra me jako potsjetila na stare dobre dane provedene uz Yu-gi-oh! Power of Chaos i veselo se nadam da ce ova igra vratiti taj feeling - Nema te grafike koja moze nadmasiti istinsku zabavu oldschool kartanja 

Prijavi se za betu posto Blizzard salje sve vise kljuceva (bar meni tako izgleda).

Gle, cak sam i ja dobio kljuc, a nije da sam inace neke srece sto se tice ovakvih stvari (na zalost ja sam svoj kljuc koji mi je bio visak vec proslijedio dalje no lako moguce da ce netko na forumu imati koji kljuc gratis pa drzim fige da ga dobijes)

13 godina
haydara kaže...

you're doin it wrong.

gold je lako akumulirati,barem 150 za arenu. a uspjesan arena run = 70% golda za iducu arenu i free pack.

neznam zasto bi itko samo kupovao packove i ignorirao arenu.

takodjer arena je skoro pa main dio igre.

17 godina

@win32

Ma AmonZero se malo zaletio, jer je bio pod pozitivnim dojmom HSH-a {#}

Namjerno u svom izlaganju nisam spominjao MTG, bas zbog toga {#}

Nazalost nisam nikad igrao u RL MTG (sto zbog financija, sto zbog nedostatka istomisljenika u okolici).

Ali imam digitalna izdanja 12, 13 i 14 i stvarno je kompleksna igra.

Nisam previse igrao protiv zivih protivnika iz jednostavnog razloga sto sam obicno leteci, pa moram pauzirati igru svako malo.

A i zbog toga, sto su mi sve karte super, pa mi ih je zao iskljuciti iz decka {#}

Svi znamo, da su deckovi s vise od 60 karata previse razvodnjeni i nemaju sanse u PvP-u.

Za Betu sam se prijavio na US i na EU, cim je postala dostupna.

Nisam jos dobio pozivnicu, a nisam imao srece ni s raznim dijeljenjima po sajtovima/forumima {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 10:03 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Baš to mal sam se zaletio, al opet ima MNOGO poteza i kombinacija.

Igrao sam dosta  MTG. Zadnje edicija koju sam igrao je Lorwyn, a prva mi je bila Onslaught  (imam još uvijek karte i svoj deck negdje na tavanu).. Znam koliko dugo ljudi igraju MTG i koliko ima fanova i turnira tak da se nemoj pravit pametan.

Neke od ključnih stvari zašto mi se HS sviđa: Nema landova, ti sam odlučuješ i riskiraš dali ćeš napast protivničkog miniona ili samog protivnika (nema blokanja, tapanja i tih shema), jedinstveni hero poweri vezani uz svaku klasu kao i posebne karte za svaku klasu, ako odigraš jednu kartu krivim redosljedom možeš izgubit game.

HS je tek u razvoju i očekujem da kada igra službeno izađe da će u tom trenutku biti još više karata i kombinacija. Ovo je tek beta i vjerujem da će igra doseći veliku popularnost kao i MTG te da će se vremenom ubacit neke nove efekte u igru (tipa trample iz MTG). 

EDIT:

Mage OP.

9-1

8-3

9-2

Nažalost nisam ga dobio u areni i 4. put zaredom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 14:19 (AmonZero).
13 godina
neaktivan

jos uvijek nista od beta keya :(

mamicu im, imam sve i jednu mogucu igru od blizzarda na accountu i nista od hearstona

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Magic i Hearthstone se ne mogu usporedjvat ni u ludilu, obe igre su dobre na svoj nacin. Nego ako stvarno ne stave da dobivamo vise golda, nema smisla igrati, 5 karata svako 3 dana dobivati je iznimno malo za CCG igru, da postoji trading system mozda bi i bilo ok jer ono, dobijes legendary pa se trejdas..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa beta je.

Vjerujem da ce biti nekakav market, recimo karte za gold?

Ne bi bilo izazova da imas sve karte u prvih tjedan dana igranja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice