H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x.
h51ph kaže...
pixelatem kaže...

IMHO kladim se da uopce nemas necaka, samo mali penis i losu konfiguraciju pa nisi uspio pokrenuti igru, te si sad nezadovoljan. 
  hahahahaha dobar  Osmijeh 

@gala: kao što su ti već rekli, ovo je arkada, ne simulacija, i meni savršeno, dođem iz škole crknut, mal odigram par nivoa da se odmorim i ispucam, pa na učenje...baš mi treba još neka superrealna simulacija da me još više izmori...nije svima samo gaming na pameti, za neke ljude postoji i nešto drugo osim kompa i pljuvanja po svemu...jooj, kak se to ono zove? hm...da, sjetio sam se...ŽIVOT
ak ti se igra ne sviđa reci to normalno i gotovo, bez pljuvanja po svima kojima se sviđa i nametanja svog mišljenja...zašto bi svi morali dijelit tvoje mišljenje? a kad si tako pametan i razumiješ se u fiziku i letne modele napravi ti arkadu/simulaciju koja će se svidjeti svima, od tebe iskusnog i prekaljenog gamera s tisuću sati na NASA-inim simulatorima do tvoj šestogodišnjeg nećaka
 Za tebe isto vrijedi prije rečeno. Nakon što dođeš sa "prirode i društva" samo deri po "cool igrici".
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...
Trollu tema SE ZOVE H.A.W.K. te ljudi govore o IGRI. Nekome se sviđa, nekome ne. Chuck Yeager od prije 20 godina je bolja igra od ove. Meni je RETARDIRANA . Sada možeš nastaviti lizati utičnicu.
Btw. spominjanje spolnih organa i konfiguracija dovoljno govori o tvojoj mentalnoj dobi.
gala385 kaže...
  Za tebe isto vrijedi prije rečeno. Nakon što dođeš sa "prirode i društva" samo deri po "cool igrici".
  1) tema se zove H.A.W.X, ne H.A.W.K.
  2) obrati pozornost na boldano, to što ti namećeš kao svoje pravo, koje ti btw nitko ne osporava, drugima osporavaš, a to je pravo na svoje mišljenje.TI si taj koji je tu uletio i počeo pljuvat po svima koji su igru iz ovih ili onih razloga pohvalili.Znači, tebi je igra retardirana, glupa, itd.Znači svako tko se ne slaže je retard i idiot.Uključujući i cijeli tim programera, modelera, crtača i svih ostalih koji su sudjelovali u izradi igre.Retardi su svih ovih 20-ak ljudi na ovoj temi koji su rekli kako igra nije ni izbliza savršena, ali je zabavna za povremeno, nebvezno igranje.Ja sam prirodu i društvo odavno prerasto, za razliku od nekih.
  3) nazivaš pixelatema trollom? kolko ja vidim, ti si puno bliže trollanju od njega, bar što se tiče tema o igrama.Samo pljuješ i prigovaraš.Možda ljubomora što sam ne možeš napraviti nešto slično pa konstantnim prigovaranjem i blaćenjem svake računalne igre umanjuješ svoje frustracije?Svoje mane vidiš izraženije kod drugih nego što stvarno jesu. To ti se inače u psihologiji zove projekcija  Namigiva
potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 23:15 (h51ph).
16 godina
neaktivan
h51ph kaže...
gala385 kaže...
Trollu tema SE ZOVE H.A.W.K. te ljudi govore o IGRI. Nekome se sviđa, nekome ne. Chuck Yeager od prije 20 godina je bolja igra od ove. Meni je RETARDIRANA . Sada možeš nastaviti lizati utičnicu.
Btw. spominjanje spolnih organa i konfiguracija dovoljno govori o tvojoj mentalnoj dobi.
gala385 kaže...
  1) tema se zove H.A.W.X, ne H.A.W.K.
  2) obrati pozornost na boldano, to što ti namećeš kao svoje pravo, koje ti btw nitko ne osporava, drugima osporavaš, a to je pravo na svoje mišljenje.TI si taj koji je tu uletio i počeo pljuvat po svima koji su igru iz ovih ili onih razloga pohvalili.Znači, tebi je igra retardirana, glupa, itd.Znači svako tko se ne slaže je retard i idiot.Uključujući i cijeli tim programera, modelera, crtača i svih ostalih koji su sudjelovali u izradi igre.Retardi su svih ovih 20-ak ljudi na ovoj temi koji su rekli kako igra nije ni izbliza savršena, ali je zabavna za povremeno, nebvezno igranje.Ja sam prirodu i društvo odavno prerasto, za razliku od nekih.
  3) nazivaš pixelatema trollom? kolko ja vidim, ti si puno bliže trollanju od njega, bar što se tiče tema o igrama.Samo pljuješ i prigovaraš.Možda ljubomora što sam ne možeš napraviti nešto slično pa konstantnim prigovaranjem i blaćenjem svake računalne igre umanjuješ svoje frustracije?Svoje mane vidiš izraženije kod drugih nego što stvarno jesu. To ti se inače u psihologiji zove projekcija  Namigiva
 1. Mea culpa
 2. Igra je bezveze koliko god TI NAMETAO meni da je dobra(ako dobije 70 % ocjenu bit će uspjeh)
 3. Lik koji vrijeđa ostale koji se ne slažu sa njegovim mišljenjem je kreten. Spominjanje P...sa zbog kompjuterskih igara potvrđuje ovu tezu.
 4. Imaš li što pametnije u životu između spammanja i žicanja 50 kuna za Ribar?

A sada predlažem da se nastavi rasprava o igri a ne glupa svađa oko mizernih stvari
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 17:42 (gala385).
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...
  1. Mea culpa
  2. Igra je bezveze koliko god TI NAMETAO meni da je dobra(ako dobije 70 % ocjenu bit će uspjeh)
  3. Lik koji vrijeđa ostale koji se ne slažu sa njegovim mišljenjem je kreten. Spominjanje PENISA zbog kompjuterskih igara potvrđuje ovu tezu.

A sada predlažem da se nastavi rasprava o igri a ne glupa svađa oko mizernih stvari
  2) JA ništa ne namećem.Pročitaj malo temu, nisam samo hvalio igru, nego je i kritiziro.Tako da ja ništa ne namećem.Reko sam i sam, fizika je nepostojeća, assistance OFF kamera usrana, AI dosta glup, tj. igra je lagana, al takva ona mora bit zbog dijela tržišta na koji cilja, kao i Blazing Angels
  3) Pixelatem je malo pretjerao, i ja što sam ga podržo u vezi onog posta, al si nas obojicu nanerviro što u prvom postu u temi samo pljuješ igru i sve kojima se sviđa, bez ikakve analize i argumenata koji bi potvrdili tvoje stajalište
  4) Spammanje?Nađi jedan moj post koji je spam i osobno ću tražit od moda ban na tjedan dana (izuzev postova u prvom tjednu foruma, koji su bili za upoznavanje korisnika)
      Ribar ne pijem, probo jednom u životu i nikad više.Moje nepce iziskuje kvalitetnija vina od toga, a žicat ne moram, znam se i sam brinut o sebi.Btw, jesi nešto primjetio? Kritiziraš pixelatema zbog bespotrebnog vrijeđanja, a ovo tvoje pod 4. mi se čini kao baš to.
potpisujem se
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...
 1. Mea culpa
 3. Lik koji vrijeđa ostale koji se ne slažu sa njegovim mišljenjem je kreten. Spominjanje PENISA zbog kompjuterskih igara potvrđuje ovu tezu.

Sinko aj ti lipo doktoru, bit ce tebi bolje

ja jos nisan nidi vidio da su za ovu igru rekli da je simulacija nego cista ARKADA i igra je odlicna za opustiti se i ovo je jedna od rijetkih igara osim cod2 sto me zalijepila za monitor

zato nemoj toliko pljuvati i blatiti po necemu da se radi o mobitelu ili auto ili necem drugu svi bi zakljucili da si ljubomoran ali ovako nisi mi jasan nikako???
i Have a nice big cup of STFU i nauci se postivati tudja misljena :*

Edit: Ribar dodje oko 20 kn nisan siguran a ne 50 preko 50 su vec kvalitetna vina
I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 23:43 (Z1t3).
16 godina
H.a.w.x.

Sto se mene tice igra je super.. Samo me zanima jel netko probo igrat co-op preko hamachia ?? Jel radi, koja verzija ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj Bože. Kao da sam popljuvao iPhone na Mackorisniku........Wtf....

Igra je bezveze i to je moje mišljenje. Na Bugovom forumu sam napao par igara. To je GTA 4 , ova igra i Račićevu ispodprosječnu ocjenu Dead Spacea. Za sve sam imao razloga i stojim iznad toga. Nikome ne namećem svoje mišljenje, poanta foruma je iznošenje mišljenja........a daleko od toga je nečija potreba da spominje spolne organe zbog hrpe pixela i programskog koda....to je već pitanje kulture

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 23:49 (gala385).
16 godina
Z1t3 kaže...
gala385 kaže...
 .....

Edit: Ribar dodje oko 20 kn nisan siguran a ne 50 preko 50 su vec kvalitetna vina
 Mislim da je Ribar 12 kn, max 15.. :D
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

imaš u keruma bepa za 50 kn 5 l Smijeh i bolji je od ribara

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Igra je bezveze i to je moje mišljenje. Na Bugovom forumu sam napao par igara. To je GTA 4 , ova igra i Račićevu ispodprosječnu ocjenu Dead Spacea. Za sve sam imao razloga i stojim iznad toga. Nikome ne namećem svoje mišljenje, poanta foruma je iznošenje mišljenja........a daleko od toga je nečija potreba da spominje spolne organe zbog hrpe pixela i programskog koda....to je već pitanje kulture

IZNOŠENJE MIŠLJENJA, ne pljuvanje bez kraja i konca...Reko si da ti se igra ne sviđa, jesi argumentiro? NISI Jesi opovrgo moje argumente? NISI Jesi li u temi rekao išta osim pljuvo po igri i vrijeđao na razini osnovnoškolca, što vjerojatno i jesi? NISI e, pa onda je to više forsiranje nečeg svog i nametanje svojeg mišljenja nego objektivna rasprava.Bilo kako bilo, nek ti bude tvoj Ribar za 50 kn, ne znam ko ti ga je uvalio za te pare, svaka mu čast, a ja idem sad fino spavat, ujutro položit test i otić s curom na cugu.A ti pljuj po H.A.W.X.-u i njegovim kreatorima koliko te volja, ionako te nitko ne shvaća ozbiljno.
potpisujem se
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Ekipa igra li itko s mišem i tipkovnicom i, ako jest, kakva su iskustva? Jeli zgodno upravljati?

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
h51ph kaže...
gala385 kaže...

IZNOŠENJE MIŠLJENJA, ne pljuvanje bez kraja i konca...Reko si da ti se igra ne sviđa, jesi argumentiro? NISI Jesi opovrgo moje argumente? NISI Jesi li u temi rekao išta osim pljuvo po igri i vrijeđao na razini osnovnoškolca, što vjerojatno i jesi? NISI e, pa onda je to više forsiranje nečeg svog i nametanje svojeg mišljenja nego objektivna rasprava.Bilo kako bilo, nek ti bude tvoj Ribar za 50 kn, ne znam ko ti ga je uvalio za te pare, svaka mu čast, a ja idem sad fino spavat, ujutro položit test i otić s curom na cugu.A ti pljuj po H.A.W.X.-u i njegovim kreatorima koliko te volja, ionako te nitko ne shvaća ozbiljno.

Najpametniji post danas

h51ph za predsjednika

I <3 COD2
17 godina
neaktivan
Z1t3 kaže...

Valjda je mislio na cijene u gostioni. Samo su u gostionama po cijeloj zemlji jeftina stolna vina uglavnom oko 50 kn/l

Z1t3 kaže...
ja jos nisan nidi vidio da su za ovu igru rekli da je simulacija nego cista ARKADA i igra je odlicna za opustiti se

Ovo bi trebali dobro shvatiti ljudi koji upadaju razočarani ovdje, pa izgledaju kao trolovi. Shvaćam frustriranost ljubitelja letenja, ali ovo je tema o proizvodu koji je zabavno letenje i dobra akcija, ništa više. Ni CoD4 nije simulacija rata kao Operation Flashpoint, pa nam je većini prezabavna pucaljka. Isto je i s H.A.W.X.

A i kad dođe recenzija nekog novinara iz BUG redakcije i kad ova igra dobije ocjenu 65, također ne treba flejmati, sve je to razumljivo ako su zabrijali na simulacije letenja. Premda mislim da su ipak Damir, Goran, pa čak i hardcore pilot Drago i očekivali od ove igre vanilla letenje, pa će tako biti blagi u ocjenjivanju ako izbace parametre za ocjenjivanje simulacije a ocjenjuju ostale značajke.

H.A.W.X. je izdan pod brandom "Tom Clancy's" pa tako i treba promatrati tu igru. Isprva su to bile malo kompliciranije simulacije vojno-znanstvenog pristupa ratovanju, a u zadnjih par godina, kako se tržište mijenja, i taj je brand spustio standarde u simuliranju da bi dobili na zabavnosti i stekli širi krug mušterija, razumljivo. Tako sam se i ja privikao na vanilla Rainbow Six iako sam imao mučninu, ali mi je na kraju postalo zabavno, a i tempo života nameće da se više stvarno igramo, a manje gubimo vrijeme na planiranje jedne misije pola sata pa onda ginemo od jednog metka i sve ispočetka.

UŽIVAJTE!

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

"A i kad dođe recenzija nekog novinara iz BUG redakcije i kad ova igra dobije ocjenu 65"
"i taj je brand spustio standarde u simuliranju da bi dobili na zabavnosti i stekli širi krug mušterija, razumljivo." 

Svi uvjeti da čak i Oleg ovo nazove "igricom".
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...
Faerdhur kaže...

"A i kad dođe recenzija nekog novinara iz BUG redakcije i kad ova igra dobije ocjenu 65"
"i taj je brand spustio standarde u simuliranju da bi dobili na zabavnosti i stekli širi krug mušterija, razumljivo." 

Svi uvjeti da čak i Oleg ovo nazove "igricom".
  Ma baš me boli briga šta neki lik bez života kaže....ak se meni svidi igrat ću je i točka.
Ok ti si rekao svoje mišljenje o igri, i ne moraš je igrat, a nas ostale pusti na miru. 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

da prekinemo raspravu, može svatko reć na kojem je levelu. ja sam došao do 23 (od čini mi se 40), i mislim da ću teško doć do 30 jer neki od onih challenga se moraju rješit u versus modu. pa ak je neko zainteresiran da zajedno dižemo lvl-e u coop modu nek se javi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crny88 kaže...

da prekinemo raspravu, može svatko reć na kojem je levelu. ja sam došao do 23 (od čini mi se 40), i mislim da ću teško doć do 30 jer neki od onih challenga se moraju rješit u versus modu. pa ak je neko zainteresiran da zajedno dižemo lvl-e u coop modu nek se javi

evo mozemo skupa posto smo vec igrali preko hamachia sutra oko 8 navecer moze??
I <3 COD2
16 godina
neaktivan

može. bit ću na hamachiu u 8

17 godina
neaktivan
crny88 kaže...

Ja sam isto dosao do 23, i to tako da sam isao ponovo prelazit igru ali na elite mode, ostalo mi je jos 2-3 misije. Kako skupit lvl 40 nije mi jasno :D
16 godina
neaktivan

ja sam prešao samo 4,5 misija na elite modu, nije neki problem. više sam rješavao challenge, i riješio sam ih polovicu. al neki su stvarno debilni i neznam kak ću ih rješit. npr. kad moraš 2 minute letjet "naopačke" ispod 40 m. ne igram sa joystickom i to će bit nemoguće.

16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

JA san igra demo i zalipija san se

Jel se po vama isplati nabavljat cilu?

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo sad jedno noob pitanje...ne da mi se palit igru i proučavat...

Kako da vidim challenge na misijama?

Vidio sam samo na nekim u gornjem desnom kutu da recimo trebam uništit toliko i toliko tenkova...itd.

Nigdje nisam vidio ono da moram letit naopačke...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
16 godina
neaktivan
crny88 kaže...

imas xfire ako imas dodaj me: zite66
nemogu se spojiti vise na hamachi (ona soba hawx_cro) pise da je pun jer san nove windowse stavlja pa mi se izbrisalo
I <3 COD2
16 godina
neaktivan
Z1t3 kaže...
crny88 kaže...

imas xfire ako imas dodaj me: zite66
nemogu se spojiti vise na hamachi (ona soba hawx_cro) pise da je pun jer san nove windowse stavlja pa mi se izbrisalo

joinaj se u sobu HAWX_MP (pass: HAWX_MP). nisam ni ja više u onoj sobi HAWX_CRO jer sam stavljao drugačiji hamachi i sad se nemogu joinat jer je puna. a vidio sam da mi je u coop modu ostalo još 2 challenga. ima ih više u team death match, pa možemo poslije i jedan protiv drugog.

@unique: challenge možeš pogledat pod ono pilot records (mislim da se tak zove) i pomičeš strane sa F6 i F5
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo napokon zaigrao cijelu igru.

igra mi se cini ok, samo su kontrole u assistance off totalno sje***e.

grafika i nije nest posebno al nemre se rec da je losa.

po meni jako zabavna arkada,zakon mi je onaj rocket camCoolBelji seto mi je najbolji dio igre

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Evo sad sam i ja online na HAWX_MP.. šta da uradim da igram sada? :P

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odi na versus/lan i pogledaj jel netko hosta. na hamachiu ćeš nać malo ljudi koji hostaju. jedino ak se joinaš u više soba pa su i šanse veće da će netko hostat ili se spojit u tvoju sobu. hamachi ti je bolji ak već znaš nekog ko igra pa se možete dogovorit da igrate tek da jedan hosta prek hamachija. npr. kak smo se dogovorili Z1t3 i ja. ak hoćeš na brzaka odigrat par rundi protiv bilokoga onda si skini garenu i igraj prek nje. tamo uglavnom ima više ljudi pa će vjerojatno netko i hostat

17 godina
neaktivan

Ja sam vidio da ekipa masovno radi skinove. Jel zna netko nesta vise o tome? Kako napravit skin, di nadjem file koji modificiram? Konkretno bih htio imat ovakav mig-21 Smijeh

http://media.photobucket.com/image/mig%2B21%2Bcroatia/CHRISLOFTING/Croatia/MIG-21UM167CLOFTINGUNSHARPIMG_9577.jpg

16 godina
H.a.w.x.

Zar u igri ima migova 21??? Ako ima,  kakvi su??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

koji je po vama najbolji avion

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice