- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Sto se mene tice igra je super.. Samo me zanima jel netko probo igrat co-op preko hamachia ?? Jel radi, koja verzija ???
Moj Bože. Kao da sam popljuvao iPhone na Mackorisniku........Wtf....
Igra je bezveze i to je moje mišljenje. Na Bugovom forumu sam napao par igara. To je GTA 4 , ova igra i Račićevu ispodprosječnu ocjenu Dead Spacea. Za sve sam imao razloga i stojim iznad toga. Nikome ne namećem svoje mišljenje, poanta foruma je iznošenje mišljenja........a daleko od toga je nečija potreba da spominje spolne organe zbog hrpe pixela i programskog koda....to je već pitanje kulture
imaš u keruma bepa za 50 kn 5 l i bolji je od ribara
Igra je bezveze i to je moje mišljenje. Na Bugovom forumu sam napao par igara. To je GTA 4 , ova igra i Račićevu ispodprosječnu ocjenu Dead Spacea. Za sve sam imao razloga i stojim iznad toga. Nikome ne namećem svoje mišljenje, poanta foruma je iznošenje mišljenja........a daleko od toga je nečija potreba da spominje spolne organe zbog hrpe pixela i programskog koda....to je već pitanje kulture
Ekipa igra li itko s mišem i tipkovnicom i, ako jest, kakva su iskustva? Jeli zgodno upravljati?
Najpametniji post danas
h51ph za predsjednika
da prekinemo raspravu, može svatko reć na kojem je levelu. ja sam došao do 23 (od čini mi se 40), i mislim da ću teško doć do 30 jer neki od onih challenga se moraju rješit u versus modu. pa ak je neko zainteresiran da zajedno dižemo lvl-e u coop modu nek se javi
da prekinemo raspravu, može svatko reć na kojem je levelu. ja sam došao do 23 (od čini mi se 40), i mislim da ću teško doć do 30 jer neki od onih challenga se moraju rješit u versus modu. pa ak je neko zainteresiran da zajedno dižemo lvl-e u coop modu nek se javi
može. bit ću na hamachiu u 8
ja sam prešao samo 4,5 misija na elite modu, nije neki problem. više sam rješavao challenge, i riješio sam ih polovicu. al neki su stvarno debilni i neznam kak ću ih rješit. npr. kad moraš 2 minute letjet "naopačke" ispod 40 m. ne igram sa joystickom i to će bit nemoguće.
JA san igra demo i zalipija san se
Jel se po vama isplati nabavljat cilu?
Evo sad jedno noob pitanje...ne da mi se palit igru i proučavat...
Kako da vidim challenge na misijama?
Vidio sam samo na nekim u gornjem desnom kutu da recimo trebam uništit toliko i toliko tenkova...itd.
Nigdje nisam vidio ono da moram letit naopačke...
evo napokon zaigrao cijelu igru.
igra mi se cini ok, samo su kontrole u assistance off totalno sje***e.
grafika i nije nest posebno al nemre se rec da je losa.
po meni jako zabavna arkada,zakon mi je onaj rocket camto mi je najbolji dio igre
Evo sad sam i ja online na HAWX_MP.. šta da uradim da igram sada? :P
odi na versus/lan i pogledaj jel netko hosta. na hamachiu ćeš nać malo ljudi koji hostaju. jedino ak se joinaš u više soba pa su i šanse veće da će netko hostat ili se spojit u tvoju sobu. hamachi ti je bolji ak već znaš nekog ko igra pa se možete dogovorit da igrate tek da jedan hosta prek hamachija. npr. kak smo se dogovorili Z1t3 i ja. ak hoćeš na brzaka odigrat par rundi protiv bilokoga onda si skini garenu i igraj prek nje. tamo uglavnom ima više ljudi pa će vjerojatno netko i hostat
Ja sam vidio da ekipa masovno radi skinove. Jel zna netko nesta vise o tome? Kako napravit skin, di nadjem file koji modificiram? Konkretno bih htio imat ovakav mig-21
Zar u igri ima migova 21??? Ako ima, kakvi su??
koji je po vama najbolji avion