H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

to care, samo stavi link za patch ako treba za igrat mp

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
H.a.w.x.

se isplati skinuti tu igru i kakva je igrivost na tipkovnici??

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

meni je super evo baš sad pokušavamo igrat MP Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
RE: H.a.w.x.
kris_marko kaže...

se isplati skinuti tu igru i kakva je igrivost na tipkovnici??

pa solidna... nije savrsena
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
16 godina
protjeran
H.a.w.x.

ma vidjet cu mp bi mogao biti dobar,

sada skidam crysis wars pa cu vidjeti

monje pricajte o cracku ili sl stvarima da tema ne bude losc i zutih kartona ili nesto gore!!

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
kris_marko kaže...

ma vidjet cu mp bi mogao biti dobar,

sada skidam crysis wars pa cu vidjeti

monje pricajte o cracku ili sl stvarima da tema ne bude losc i zutih kartona ili nesto gore!!

nitko ne prica o nikakvom cracku...
patch je neka druga stvar Namigiva
17 godina
H.a.w.x.

hamachi 1.0.0.43 ne radi na visti, jel može hamachi 1.0.3.0

Intel Core 2 Quad Q9300,Corsair Dominator 2x1GB,Buffalo PC6400 2x1GB,EP35-DS3,NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB),MAXTOR STM3250310AS,Segate ST3250310AS,Chieftec 650W,DellE228WFP,Thermaltake VA8000BWS,Windows Vista SP1

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FlyBoy kaže...
dejo6 kaže...
  kod mene ista stvar ko i kod tebe. nasumično ispaljuje rakete. igram sa logitech force 3d pro.
  Ako imate piratsku verziju probajte novi crack primjeniti, moguće da je do toga

sage kaže...
crny88 kaže...

spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit

name: HAWX_CRO

pass: HAWX_CRO

jel može link od tog hamachi i da malo objasniš kako se spojit. inače igra nije original.
 Namigiva
17 godina
kris_marko kaže...
FlyBoy kaže...
dejo6 kaže...
  kod mene ista stvar ko i kod tebe. nasumično ispaljuje rakete. igram sa logitech force 3d pro.
  Ako imate piratsku verziju probajte novi crack primjeniti, moguće da je do toga

sage kaže...
crny88 kaže...

spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit

name: HAWX_CRO

pass: HAWX_CRO

jel može link od tog hamachi i da malo objasniš kako se spojit. inače igra nije original.
 Namigiva
 upsss... i didn't do anything :D
16 godina
H.a.w.x.

Može li  mi neko može reći kakva je igra i dali je se isplati nabavljat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crny88 kaže...

1. skinite ovu verziju hamachija (1.0.0.43.) DOWNLOAD

2. ako već imate instaliran hamachi, uninstalirajte ga i instalirajte ovu verziju

3. kad podesite sve u hamachiju joinajte se u ovu sobu (name: HAWX_MP, pass: HAWX_MP). to je soba koju sam ja otvorio. evo još jedna, za slučaj da u ovoj nema nikoga (name: hawxfclub.co.nr_4 , pass: free)

4. kad se joinate u sobu i ako ima nekog online, uđite u igru pod versus/lan i pogledajte jel netko već hosta igru. ako je netko online na hamachiju ne znači da hosta i igru. zato se možete prije dogovorit preko hamachija tko će hostat.

5. problemi koji se mogu dogodit:

- USKORO jer prevodim tekst s engleskog

ček, ti ovo nazivaš tutorialom???

Pa ovo je najjednostavnije objašnjenje kako hamachi radi, očekivo sam neke probleme s HAWX-om pa da objasniš cake i rješenja kao što većina tutoriala za igranje određene igre preko hamachia rade.

Mogao si odmah reći da HAWX radi preko hamachia normalno i da nema nikakvih posebnih podešenja...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
zv'jer2 kaže...
crny88 kaže...

1. skinite ovu verziju hamachija (1.0.0.43.) DOWNLOAD

2. ako već imate instaliran hamachi, uninstalirajte ga i instalirajte ovu verziju

3. kad podesite sve u hamachiju joinajte se u ovu sobu (name: HAWX_MP, pass: HAWX_MP). to je soba koju sam ja otvorio. evo još jedna, za slučaj da u ovoj nema nikoga (name: hawxfclub.co.nr_4 , pass: free)

4. kad se joinate u sobu i ako ima nekog online, uđite u igru pod versus/lan i pogledajte jel netko već hosta igru. ako je netko online na hamachiju ne znači da hosta i igru. zato se možete prije dogovorit preko hamachija tko će hostat.

5. problemi koji se mogu dogodit:

- USKORO jer prevodim tekst s engleskog

ček, ti ovo nazivaš tutorialom???

Pa ovo je najjednostavnije objašnjenje kako hamachi radi, očekivo sam neke probleme s HAWX-om pa da objasniš cake i rješenja kao što većina tutoriala za igranje određene igre preko hamachia rade.

Mogao si odmah reći da HAWX radi preko hamachia normalno i da nema nikakvih posebnih podešenja...

ovo nije cijeli tutorijal... upravo radi na cijelome
17 godina
H.a.w.x.

OK, nije baš razumljivo...

Nego crny88 jel bi mogo dat link s originalnim tutorialom??

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

i

Ti bi mogao prestati pametovati o kartonima. Kaj se tebe tiču kartoni? Svatko odgovara za ono kaj napiše,zato te molim da završiš s time.
16 godina
neaktivan

na kraju tutoriala ti je link od stranice di sam ga ja našao

16 godina
protjeran
Bugy kaže...

!

Ti bi mogao prestati pametovati o kartonima. Kaj se tebe tiču kartoni? Svatko odgovara za ono kaj napiše,zato te molim da završiš s time.
 mene boli k ako netko dobi karton ali nije lijepo dok netko locka temu, razlog pirat i sl stvari, ma ono trebas nesto pitait pa otvaras novu temu onda zasto si otvorio,
da na ovom forumo ne bi bilo toliko djece koje se hvala bogu ne mogu opce koncetrirati bio bi bolji forum!
ako je tako tesko za skuziti tu ti ja ne mogu pomoci!Cool
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
Bugy kaže...

!

mene boli k ako netko dobi karton ali nije lijepo dok netko locka temu, razlog pirat i sl stvari, ma ono trebas nesto pitait pa otvaras novu temu onda zasto si otvorio,
da na ovom forumo ne bi bilo toliko djece koje se hvala bogu ne mogu opce koncetrirati bio bi bolji forum!
ako je tako tesko za skuziti tu ti ja ne mogu pomoci!Cool
 pa ovdje nema ni jedne riječi o cracku
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

jeli tko uspio ovo pokrenut u mp?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: jastreb.
unknown kaže...

Ova je igra zakon!!! Vidio sam triler i fakat je do jaja. Igra je povezana s GRAW-om slušajte samo što pilot kaže (roger that captain mitchell)

Samo se nadam da će moja očekivanja biti ispunjena!

igra ce biti super, samo sto ce biti dosadno i nervozno ciljati tenkove, dok ih naciljas i kaze target locked spucas u neboder i zagines
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
jeGGer kaže...

jeli tko uspio ovo pokrenut u mp?

ja jesam. još jučer kad sam išao na lan vidio sam da si i ti napravio server
17 godina
neaktivan

ja sam igro pomoču nekog programa što mi je rekao leo i netreba ništa namještati samo uđeš i peri deri Smijeh program se zove garena.

17 godina
neaktivan
RE: jastreb.
Bes7 kaže...
unknown kaže...

Ova je igra zakon!!! Vidio sam triler i fakat je do jaja. Igra je povezana s GRAW-om slušajte samo što pilot kaže (roger that captain mitchell)

Samo se nadam da će moja očekivanja biti ispunjena!

igra ce biti super, samo sto ce biti dosadno i nervozno ciljati tenkove, dok ih naciljas i kaze target locked spucas u neboder i zagines
Uopce nije problem, narem meni. Ima napetih situacija ali najjace su mi one kad proletis izmedju 2 zgrade, dignes se naglo u zrak, napravis loop i nadjes se tocno iznad drugog tenka cujes lock zvuk opalis raketu i booom, j.ebenoooooCool
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

Evo ja sam odigrao par sati i mogu reci da je prilicno zabavna, mada mislim da je mogla biti malo manje arkadna...mislim mogao bi igrati bez assist-a ali me ubi ona kamera...u svakom slucaju dobra je za opustanje, taman mi je jucer stigao cyborg evo koji sam narucio pa se zabavljamBelji se

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Evo ja sam odigrao par sati i mogu reci da je prilicno zabavna, mada mislim da je mogla biti malo manje arkadna...mislim mogao bi igrati bez assist-a ali me ubi ona kamera...u svakom slucaju dobra je za opustanje

I ja sam isprobao, ali nemam pojma o čemu vi svi to govorite kad spominjete da vas "ubija" kamera! Iznenađen

Izvrsna arkada, baš kakva treba nama zaljubljenicima u zrakoplovstvo bez mnogo vremena i živaca za prave simulacije. Kamera i kontrole su pogođene. Tipkom C se prebacuješ između pogleda (1st, 3rd, cockpit), a Assisst možeš i zaobići. Ako si igrao neke simulacije prije, otprilike znaš kako presresti metu i takav manevar izvedeš. Ako nisi letio, onda vježbaj s time.

Igram na starom Logitechu WingMan Extreme 3D i sve je super. Jako mi se sviđa ono brzo prebacivanje meta tipkom D, dok to nisam skužio bilo je nemoguće spasiti Ghost tim u prvoj misiji. Ovako je super s tim brzim prebacivanjem lock-fire-D-lock-fire-D... i gotovo uvijek svi u grupi spaljeni u jednom prolazu. Lijeva ruka na W za brzinu, na S za usporavanje kad sam blizu mete, na D za prebacivanje, a desna ruka na joysticku. Izvrsno pogođeno i zabavno bez mnogo realizma.

Oduševljava me i onaj nostalgični ekran gore lijevo (stara F-19 igra sa diskete) gdje prikazuju metu u realnom vremenu.

Jedina mi je zamjerka težina igranja, jer iako sam na Normal u onoj drugoj misiji toliko protivnika nadire da ne znam kako se izbaviti Plač Jel ima kakvih savjeta?

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Pretpostavljam da svima smeta kamera u "assistance off", i mene smeta jer je totalno nerealno pa to niti ne koristim.

@ Faerdhur, podsjeti me koja je druga misija, ona kad braniš rafineriju? Ja igram na elite i tek sam imao pravih problema sa kasnijom misijom, odmah nakon što drugi puta asistiraš Ghost timu. Vidim da si skužio sistem brzog mijenjanja mete koji dobro dođe kod ciljeva na zemlji. Probaj se još igrati sa naredbama svojim kompanjonima:

1 znači "Napadni moju metu", tu je sve jasno, time naređuješ ekipi da napadne tvoju metu, samo nisam skužio da li to ide automatski ili moraš pritisnuti 1 nakon svakog promjena mete

2 znači "Štiti me", tada ekipa napada sve neprijatelje koji tebe napadaju. To znači da često ti i tvoja ekipa nemate istu metu što doprinosi bržem rješavanju misije, jako zgodno kad te napadaju AA topovi.

Malo me smeta što kod asistiranja Ghost timu ti moraš srediti sve mete, a dok sam igrao Ghost Recon avioni su mi pomogli samo jedanput, sve sam morao sam Mršti se Kad se samo sjetim onih dosadnih helikoptera (tu mislim na prvi Advanced Warfare, drugi još nisam igrao).

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 11:31 (jastreb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

jel ima netko bolji link,meni se ovo stvarno presporo skida...ako dođe do 50kb/s mogu bit sretanPlač

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam preso igru, u jednom danu tj. dahu. Odlicna igra, kontrole su pogodjene fino se moze letit, assistance off koristio sam dosta rijetko jer me iritira kamera nemogu se nikako naviknut. Tezina na kojoj sam igrao je ona prva (najlaksa i guess). Sada cu lagano igrat misije na vecoj tezini. Sve u svemu vrlo zabavna igra. Posebno me zanima kakav je co-op mode i napucavanje u MPu vec vidim da ce past neki LAN Osmijeh

Sto se tice ghost timova, ja sam obicno poslao svoje wingmane na jednu metu dok sam ja otisao na onu koja dolazi iz drugog smjera,  dok sam ja sredio svoje ovi su vec ubili jednog, naredio sam da krenu na ostale avione i tako, treba sa D mijenjat mete, kombinirat pomoc vingmana, lock / fire / change target / lock / fire i tako stalo ali nemojte zaboravit da na prvoj tezini to dosta lagano izgleda, a i je, jedine smrti koje sam imao bile su zabijanje u zgradu / tlo i slicne gluposti :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 11:48 (mislav_01).
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

Ja picim na Hard, pod time da me kamera ubija mislim na ono kada iskljucis assist (mozes potpuno zaustaviti avion i fizika bi trebala biti nesto bolja), ali tada nema cockpit ili 3rd view...ne koristim onaj vrag koji ti daje putanju, nisam na to mislio, sve izbjegavam ''rucno''...inace je stvarno prilicno zabavna...danas cu isprobati elite tezinu (tu bi navodno avion trebao primati realisticnu stetu od protivnika)...osobno mi je mozda najteza bila misija kada trebam izbjegavati radar i unistavat SAM-ove i lovce da bi bombarderi prosli..

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...

Ja sam preso igru, u jednom danu tj. dahu. Odlicna igra, kontrole su pogodjene fino se moze letit, assistance off koristio sam dosta rijetko jer me iritira kamera nemogu se nikako naviknut. Tezina na kojoj sam igrao je ona prva (najlaksa i guess). Sada cu lagano igrat misije na vecoj tezini. Sve u svemu vrlo zabavna igra. Posebno me zanima kakav je co-op mode i napucavanje u MPu vec vidim da ce past neki LAN Osmijeh

Sto se tice ghost timova, ja sam obicno poslao svoje wingmane na jednu metu dok sam ja otisao na onu koja dolazi iz drugog smjera,  dok sam ja sredio svoje ovi su vec ubili jednog, naredio sam da krenu na ostale avione i tako, treba sa D mijenjat mete, kombinirat pomoc vingmana, lock / fire / change target / lock / fire i tako stalo ali nemojte zaboravit da na prvoj tezini to dosta lagano izgleda, a i je, jedine smrti koje sam imao bile su zabijanje u zgradu / tlo i slicne gluposti :D

coop je stvarno zakon... skini s neta program Garena registriraj se, ides na HAWX soba Europe, ides dolje settings odaberes game path (HAWX.exe), ides start game>versus>Lan nađe server i deri Belji se
PsychoticBaklava kaže...

Ja picim na Hard, pod time da me kamera ubija mislim na ono kada iskljucis assist (mozes potpuno zaustaviti avion i fizika bi trebala biti nesto bolja), ali tada nema cockpit ili 3rd view...ne koristim onaj vrag koji ti daje putanju, nisam na to mislio, sve izbjegavam ''rucno''...inace je stvarno prilicno zabavna...danas cu isprobati elite tezinu (tu bi navodno avion trebao primati realisticnu stetu od protivnika)...osobno mi je mozda najteza bila misija kada trebam izbjegavati radar i unistavat SAM-ove i lovce da bi bombarderi prosli..

inače to se radi s onim sta ti daje putanju (mislim da se zove ERS)
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Nemam pojma s tim problemima kad je assistance off, idem sad probati.

Inače, skužio sam da bolje ide misija kada wingmanima s tipkom 1 zapovjediš da napadaju low priority mete (recimo tenkove koji idu na rafineriju), a ti jurneš na high priority metu (lovci-bombarderi koji dolaze). I mora se stalno juriti s pojačanim gasom od grupe do grupe, ne treba ništa prepustiti defaultnoj brzini, a ona spora samo pri manevrima, osobito za izbjegavanje projektila.

Šteta što ovakav tip igre u kojoj se prolazi kampanja nemam volje igrati opet isto, bar da ima generiranje novih misija...

EDIT: izgleda da mi ne radi taj assistance off, čuje se zvuk uključivanja i isključivanja, a nikakvih promjena nema. Napravio sam update igre i opet ništa. Nema veze, i ovako je jako zabavno.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 13:36 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice