H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Meni je igra zakon, bas mi je trebalo nesta poput Ace Combata. Mislim da je bilo vrijeme da nesta tako izadje na PC-u.

Imam piratsku verziju pa me zanima da li se moze igrati online?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

vjerojatno će se moć online preko hamachija, kao i za demo. samo kaj treba pratit taj forum di su izdali patch za demo i vjerojatno će nešto bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo završio sam cijelu kampanju. ukupno sam ju prešao za nekih 5 sati, znači da nije posebno teška. došao sam do 19 levela, al sam tek kasnije skužio da ima i dodatnih challenga u misijama koje se treba završit, da se brže digneš na slijedeći level. najbolja misija mi je onaj epilogue na kraju. ne tolko zbog misije već zbog mape, koju bi bilo dobro isprobat u multiplayeru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

jel itko ima nekakvih problema s kontrolama? meni u demu se po misiji dogodi da jedno 10-15 raketa ispali u prazno, bez da sam pristinio.Prvo sam mislio da se to meni prst odkliže slučajno na tipku, pa sam jednom ostavio joystick, nisam ga ni diro i on je opet svako malo ispalio oružje koje je bilo selectirano.Mislio sam, možd je joystick zdrman, pa puca sam od sebe, ali isproban na Wings over Israel i radi ko urica.Onda pomislih, to je valjd bug u demu, ispravit će to u finalnoj verziji, al se ista stvar ponavlja i u gotovoj igri, čak i nakon što mi je onaj autopatch skinio i instaliro patch 1.01 Mršti se

nije da mi smeta što puca u prazno, oružja po misiji ima puno previše, dovoljno da slijepac uništi sve mete, al me nervira kad mi ispali rakete taman prije neg što naciljam i onda kad imam lock ne mogu pucat odma pa moram preletit metu i ić ponovno  Viče a i živcira me onaj lik što u punoj igri mi prigovara da trošim oružje bezveze hehe

e, da, joystick je Genius neki za 80 kn kupljen prije godinu, dvje, ništ posebno, al meni dovoljno, zasad u svim igrama dobro radi, osim ovog problema s hawxom

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo igram baš sa trust predator GM-2500 joystickom i mogu samo reći da je totalna uživancija...puno je lakše upravljati nego s tipkovnicom ili gamepadom Cool

Intel(R) Core(TM) CPU 6400 @ 2.13 GHz, 2GB RAM, HDD:250 GB, NVIDIA GeForce 9600GT Golden Sample, SyncMaster 206BW, Windows Vista™ Ultimate, x-fire: immortal5555, Fortron Epsilon 600W, Sony MHC-RG495 820W Music Power, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

Daj malo stavite neke svoje screenshotove da nemoramo gledat samo one sa gamespota i sl.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

i ja igram sa logitech extrime 3d pro i lakše je nego sa tipkovnicom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

evo par slikica

0 0 hvala 0
16 godina
RE: H.a.w.x.
h51ph kaže...

jel itko ima nekakvih problema s kontrolama? meni u demu se po misiji dogodi da jedno 10-15 raketa ispali u prazno, bez da sam pristinio.Prvo sam mislio da se to meni prst odkliže slučajno na tipku, pa sam jednom ostavio joystick, nisam ga ni diro i on je opet svako malo ispalio oružje koje je bilo selectirano.Mislio sam, možd je joystick zdrman, pa puca sam od sebe, ali isproban na Wings over Israel i radi ko urica.Onda pomislih, to je valjd bug u demu, ispravit će to u finalnoj verziji, al se ista stvar ponavlja i u gotovoj igri, čak i nakon što mi je onaj autopatch skinio i instaliro patch 1.01 Mršti se

nije da mi smeta što puca u prazno, oružja po misiji ima puno previše, dovoljno da slijepac uništi sve mete, al me nervira kad mi ispali rakete taman prije neg što naciljam i onda kad imam lock ne mogu pucat odma pa moram preletit metu i ić ponovno  Viče a i živcira me onaj lik što u punoj igri mi prigovara da trošim oružje bezveze hehe

e, da, joystick je Genius neki za 80 kn kupljen prije godinu, dvje, ništ posebno, al meni dovoljno, zasad u svim igrama dobro radi, osim ovog problema s hawxom

kod mene ista stvar ko i kod tebe. nasumično ispaljuje rakete. igram sa logitech force 3d pro.
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
  kod mene ista stvar ko i kod tebe. nasumično ispaljuje rakete. igram sa logitech force 3d pro.
  Ako imate piratsku verziju probajte novi crack primjeniti, moguće da je do toga
16 godina
H.a.w.x.

Igra je stvarno fenomenalna, Vidio sam demo kod frenda, vidi se čak i kako probije zvučni zid...cool

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
H.a.w.x.

s obzirom da je hawx zasad jedina najsličnija igra ace combatu, onda će je ljudi vjerujem dosta igrat, bez obzira na minuse koje ima.

Intel Core 2 Quad Q9300,Corsair Dominator 2x1GB,Buffalo PC6400 2x1GB,EP35-DS3,NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB),MAXTOR STM3250310AS,Segate ST3250310AS,Chieftec 650W,DellE228WFP,Thermaltake VA8000BWS,Windows Vista SP1

0 0 hvala 0
16 godina
FlyBoy kaže...

Ako imate piratsku verziju probajte novi crack primjeniti, moguće da je do toga
 imam demo i vjerujem da nije piratski Smijeh
16 godina
H.a.w.x.

prošao demo,igra bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zzz kaže...

prošao demo,igra bezveze

Možda je tebi bezveze ali je milijunima super i meni
je također igra super prelazim full na kompu
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

još se skida

grrr.. ljut sam na pirate kaj nema dost seedera  Bogataš

mrzite me al neću bacit pare na nekaj kaj NE SMIJE bit tak skupo

peace

igra je za 5

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Evo malo prije sam je instalirao, i odigrao par levela... igra je mrak. Grafika je odlična, priča je ok, način igre je odličan, još nisam probao upravljanje glasom ali i to stignem...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TOMs kaže...

Evo malo prije sam je instalirao, i odigrao par levela... igra je mrak. Grafika je odlična, priča je ok, način igre je odličan, još nisam probao upravljanje glasom ali i to stignem...

Ja probo upravljanje glasom treba govorit malo sporije i jako razgovjetno samo neki put mi upali da kontroliram
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

šteta što nisu to rješili kao što su u EndWaru!!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam za vas, ali ja sam se navuko na ovo Smijeh Sad zicam okolo za joystick

17 godina
H.a.w.x.

evo isprobao voice command, dosta je dobar samo sta malo kasni evo neke komande (SHOOT=pucanje :D, DECOY=flares, DOUBLE=duplo pucanje, ENGAGE-wingman attack mode, RADAR - tacmap or radar modes, WEAPON=mjenja oružje, TARGER=mjenja target, COVER=wingman defend mode, E R S=engaging ers that gates in the sky thing) ako neko jos sta skuzi neka javi ;)

Bolje ispasti budala nego iz aviona.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 18:35 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

jedva čekam da izađe patch za MP pa čemo se lovit Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

već je izašao patvh za MP. kad isprobam dal radi, javim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crny88 kaže...

već je izašao patvh za MP. kad isprobam dal radi, javim

đe si našao ja nemogu naći nigdje?
16 godina
neaktivan

spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit

name: HAWX_CRO

pass: HAWX_CRO

17 godina
crny88 kaže...

spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit

ja sam dodao samo nikad nema nikoga
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
crny88 kaže...

jel može link od tog hamachi i da malo objasniš kako se spojit. inače igra nije original.
Intel Core 2 Quad Q9300,Corsair Dominator 2x1GB,Buffalo PC6400 2x1GB,EP35-DS3,NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB),MAXTOR STM3250310AS,Segate ST3250310AS,Chieftec 650W,DellE228WFP,Thermaltake VA8000BWS,Windows Vista SP1
16 godina
neaktivan

isprobao sam patch i MP radi. ja isto nemam original igru al preko hamachija mi radi. za par minuta ću stavit tutorial.

17 godina
H.a.w.x.

ajd baš čekam tutorial....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

1. skinite ovu verziju hamachija (1.0.0.43.) DOWNLOAD

2. ako već imate instaliran hamachi, uninstalirajte ga i instalirajte ovu verziju

3. kad podesite sve u hamachiju joinajte se u ovu sobu (name: HAWX_MP, pass: HAWX_MP). to je soba koju sam ja otvorio. evo još jedna, za slučaj da u ovoj nema nikoga (name: hawxfclub.co.nr_4 , pass: free)

4. kad se joinate u sobu i ako ima nekog online, uđite u igru pod versus/lan i pogledajte jel netko već hosta igru. ako je netko online na hamachiju ne znači da hosta i igru. zato se možete prije dogovorit preko hamachija tko će hostat.

PROBLEMI KOJI SE MOGU DOGODIT:

1. Problemi kod Viste:

- ako vam se javlja problem kod otvaranja ove verzije Hamachija, desni klik na shortcut od hamachija. odite na Go to properties/Compatibility - označite kučicu u Compatibility mode i izaberite Windows XP (SP2). Stisnite Apply i hamachi bi trebao radit

2. Netwok adapter failed at hamachi start (nisam znao kako prevest jer mi se nije dogodio ovaj problem)

- run again hamachi installation. Its not a regular setup, just some update window. When its finished you still have the same old version and everything is ok

3. Kad hostate, ljudi ne vide vaš server

- vjerojatno koristite router i trebate otvorit portove. Otvorite hamachi, odite na Preferences/System. Na dnu označite kućicu pokraj "Magic option" i u polje pokraj upišite 1800. Nakon toga otiđite u Control Panel/Network Connections (Vista: Network and Sharing Center/Manage network connections). Desni klik na hamachi i izaberite Properties. Izaberite Internet Protocol (TCP/IP) (za Vistu: Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)) i izaberite Properties. Stisnite Advanced. U IP Settings tab, maknite oznaku u kućici pokraj Automatic metric, a u polju pokraj upišite 10. Nakon toga trebate otvorit port 1800 na vašem routeru. Taj postupak nije isti za sve routere, pa onda otiđite na OVU stanicu pa vam možda pomogne. Nakon što ste sve napravili zgasite hamachi i ponovo ga upalite i probajte ponovo hostat server.

4. Veza puca usred igre

- može se dogodit ako imate manju brzinu upload-a a joinalo se više igrača. Jedan igrača uzima u prosjeku oko 16 KB/s upload-a. Evo otprilike kako idu omjeri brzine upload-a i broja igrača. Upload možete izmjerit OVDJE

- 32 KB/s - HOST + 1 igrač

- 64 KB/s - HOST + 2 igrača

- 96 KB/s - HOST + 4 igrača

Tutorial preuzet sa www.hawxfclub.co.nr. Na brzinu sam sve prevodio pa možda ima grešaka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 20:34 (crny88).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice