to care, samo stavi link za patch ako treba za igrat mp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
se isplati skinuti tu igru i kakva je igrivost na tipkovnici??
meni je super evo baš sad pokušavamo igrat MP
se isplati skinuti tu igru i kakva je igrivost na tipkovnici??
ma vidjet cu mp bi mogao biti dobar,
sada skidam crysis wars pa cu vidjeti
monje pricajte o cracku ili sl stvarima da tema ne bude losc i zutih kartona ili nesto gore!!
ma vidjet cu mp bi mogao biti dobar,
sada skidam crysis wars pa cu vidjeti
monje pricajte o cracku ili sl stvarima da tema ne bude losc i zutih kartona ili nesto gore!!

hamachi 1.0.0.43 ne radi na visti, jel može hamachi 1.0.3.0
spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit
name: HAWX_CRO
pass: HAWX_CRO

spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit
name: HAWX_CRO
pass: HAWX_CRO

Može li mi neko može reći kakva je igra i dali je se isplati nabavljat..
1. skinite ovu verziju hamachija (1.0.0.43.) DOWNLOAD
2. ako već imate instaliran hamachi, uninstalirajte ga i instalirajte ovu verziju
3. kad podesite sve u hamachiju joinajte se u ovu sobu (name: HAWX_MP, pass: HAWX_MP). to je soba koju sam ja otvorio. evo još jedna, za slučaj da u ovoj nema nikoga (name: hawxfclub.co.nr_4 , pass: free)
4. kad se joinate u sobu i ako ima nekog online, uđite u igru pod versus/lan i pogledajte jel netko već hosta igru. ako je netko online na hamachiju ne znači da hosta i igru. zato se možete prije dogovorit preko hamachija tko će hostat.
5. problemi koji se mogu dogodit:
- USKORO jer prevodim tekst s engleskog
1. skinite ovu verziju hamachija (1.0.0.43.) DOWNLOAD
2. ako već imate instaliran hamachi, uninstalirajte ga i instalirajte ovu verziju
3. kad podesite sve u hamachiju joinajte se u ovu sobu (name: HAWX_MP, pass: HAWX_MP). to je soba koju sam ja otvorio. evo još jedna, za slučaj da u ovoj nema nikoga (name: hawxfclub.co.nr_4 , pass: free)
4. kad se joinate u sobu i ako ima nekog online, uđite u igru pod versus/lan i pogledajte jel netko već hosta igru. ako je netko online na hamachiju ne znači da hosta i igru. zato se možete prije dogovorit preko hamachija tko će hostat.
5. problemi koji se mogu dogodit:
- USKORO jer prevodim tekst s engleskog
OK, nije baš razumljivo...
Nego crny88 jel bi mogo dat link s originalnim tutorialom??
i
na kraju tutoriala ti je link od stranice di sam ga ja našao
!

!

jeli tko uspio ovo pokrenut u mp?
jeli tko uspio ovo pokrenut u mp?
ja sam igro pomoču nekog programa što mi je rekao leo i netreba ništa namještati samo uđeš i peri deri program se zove garena.

Evo ja sam odigrao par sati i mogu reci da je prilicno zabavna, mada mislim da je mogla biti malo manje arkadna...mislim mogao bi igrati bez assist-a ali me ubi ona kamera...u svakom slucaju dobra je za opustanje, taman mi je jucer stigao cyborg evo koji sam narucio pa se zabavljam
Evo ja sam odigrao par sati i mogu reci da je prilicno zabavna, mada mislim da je mogla biti malo manje arkadna...mislim mogao bi igrati bez assist-a ali me ubi ona kamera...u svakom slucaju dobra je za opustanje

Pretpostavljam da svima smeta kamera u "assistance off", i mene smeta jer je totalno nerealno pa to niti ne koristim.
@ Faerdhur, podsjeti me koja je druga misija, ona kad braniš rafineriju? Ja igram na elite i tek sam imao pravih problema sa kasnijom misijom, odmah nakon što drugi puta asistiraš Ghost timu. Vidim da si skužio sistem brzog mijenjanja mete koji dobro dođe kod ciljeva na zemlji. Probaj se još igrati sa naredbama svojim kompanjonima:
1 znači "Napadni moju metu", tu je sve jasno, time naređuješ ekipi da napadne tvoju metu, samo nisam skužio da li to ide automatski ili moraš pritisnuti 1 nakon svakog promjena mete
2 znači "Štiti me", tada ekipa napada sve neprijatelje koji tebe napadaju. To znači da često ti i tvoja ekipa nemate istu metu što doprinosi bržem rješavanju misije, jako zgodno kad te napadaju AA topovi.
Malo me smeta što kod asistiranja Ghost timu ti moraš srediti sve mete, a dok sam igrao Ghost Recon avioni su mi pomogli samo jedanput, sve sam morao sam Kad se samo sjetim onih dosadnih helikoptera (tu mislim na prvi Advanced Warfare, drugi još nisam igrao).
jel ima netko bolji link,meni se ovo stvarno presporo skida...ako dođe do 50kb/s mogu bit sretan
Ja sam preso igru, u jednom danu tj. dahu. Odlicna igra, kontrole su pogodjene fino se moze letit, assistance off koristio sam dosta rijetko jer me iritira kamera nemogu se nikako naviknut. Tezina na kojoj sam igrao je ona prva (najlaksa i guess). Sada cu lagano igrat misije na vecoj tezini. Sve u svemu vrlo zabavna igra. Posebno me zanima kakav je co-op mode i napucavanje u MPu vec vidim da ce past neki LAN
Sto se tice ghost timova, ja sam obicno poslao svoje wingmane na jednu metu dok sam ja otisao na onu koja dolazi iz drugog smjera, dok sam ja sredio svoje ovi su vec ubili jednog, naredio sam da krenu na ostale avione i tako, treba sa D mijenjat mete, kombinirat pomoc vingmana, lock / fire / change target / lock / fire i tako stalo ali nemojte zaboravit da na prvoj tezini to dosta lagano izgleda, a i je, jedine smrti koje sam imao bile su zabijanje u zgradu / tlo i slicne gluposti :D
Ja picim na Hard, pod time da me kamera ubija mislim na ono kada iskljucis assist (mozes potpuno zaustaviti avion i fizika bi trebala biti nesto bolja), ali tada nema cockpit ili 3rd view...ne koristim onaj vrag koji ti daje putanju, nisam na to mislio, sve izbjegavam ''rucno''...inace je stvarno prilicno zabavna...danas cu isprobati elite tezinu (tu bi navodno avion trebao primati realisticnu stetu od protivnika)...osobno mi je mozda najteza bila misija kada trebam izbjegavati radar i unistavat SAM-ove i lovce da bi bombarderi prosli..
Ja sam preso igru, u jednom danu tj. dahu. Odlicna igra, kontrole su pogodjene fino se moze letit, assistance off koristio sam dosta rijetko jer me iritira kamera nemogu se nikako naviknut. Tezina na kojoj sam igrao je ona prva (najlaksa i guess). Sada cu lagano igrat misije na vecoj tezini. Sve u svemu vrlo zabavna igra. Posebno me zanima kakav je co-op mode i napucavanje u MPu vec vidim da ce past neki LAN
Sto se tice ghost timova, ja sam obicno poslao svoje wingmane na jednu metu dok sam ja otisao na onu koja dolazi iz drugog smjera, dok sam ja sredio svoje ovi su vec ubili jednog, naredio sam da krenu na ostale avione i tako, treba sa D mijenjat mete, kombinirat pomoc vingmana, lock / fire / change target / lock / fire i tako stalo ali nemojte zaboravit da na prvoj tezini to dosta lagano izgleda, a i je, jedine smrti koje sam imao bile su zabijanje u zgradu / tlo i slicne gluposti :D

Ja picim na Hard, pod time da me kamera ubija mislim na ono kada iskljucis assist (mozes potpuno zaustaviti avion i fizika bi trebala biti nesto bolja), ali tada nema cockpit ili 3rd view...ne koristim onaj vrag koji ti daje putanju, nisam na to mislio, sve izbjegavam ''rucno''...inace je stvarno prilicno zabavna...danas cu isprobati elite tezinu (tu bi navodno avion trebao primati realisticnu stetu od protivnika)...osobno mi je mozda najteza bila misija kada trebam izbjegavati radar i unistavat SAM-ove i lovce da bi bombarderi prosli..
Nemam pojma s tim problemima kad je assistance off, idem sad probati.
Inače, skužio sam da bolje ide misija kada wingmanima s tipkom 1 zapovjediš da napadaju low priority mete (recimo tenkove koji idu na rafineriju), a ti jurneš na high priority metu (lovci-bombarderi koji dolaze). I mora se stalno juriti s pojačanim gasom od grupe do grupe, ne treba ništa prepustiti defaultnoj brzini, a ona spora samo pri manevrima, osobito za izbjegavanje projektila.
Šteta što ovakav tip igre u kojoj se prolazi kampanja nemam volje igrati opet isto, bar da ima generiranje novih misija...
EDIT: izgleda da mi ne radi taj assistance off, čuje se zvuk uključivanja i isključivanja, a nikakvih promjena nema. Napravio sam update igre i opet ništa. Nema veze, i ovako je jako zabavno.