H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 87.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Na početku mapa će vjerojatno biti četvrtina dayz mape. Znači server do 50 igrača svakom dosta. Što se tiče servera nema nigdje koliko će ići maksimalno ali planetside ide oko 1000 pa ako engine dopusti sve je moguće. 

edit: evo da se ispravim ovdje www.youtube.com/watch?v=Dp6oon7tOPw premotajte na 17:39 pričaju o velični mape i broju igrača 

ukratko na početku kada izađe early 200 igrača ( mogu do 2000 igrača ako žele ) počet će sa 8x8 ( 1/4 dayz mape ) mogu veliku mapu izraditi koliko žele na kraju ispada isto tj. populacije po jedinici 

gledao sam prije nešto manje mjesec dana i do sada su poboljšali igru xxx puta. Nevjerojatno kada se pogleda dayz čovjek se zapita koji što rade. Sviđa mi se puno bolja atmosfera pogotovo kada se spusti kiša i magla da se prst pred nosom ne vidi :D www.youtube.com/watch?v=2i2lV4ctsSY premotajte na 24:20

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 3:17 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Cini mi se da ce 200 igraca biti previse, ali ostaje da vidimo, najbolje bi bilo da naprave servere sa 50, 100 i 200 ogranicenjem, ali to vjerovatno njima nije isplativo jer bi to znacilo veci broj servera za isti broj igraca.

0 0 hvala 0
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Moglo bi biti puno zabavnije sa toliko igrača nego sa 50ak ko u DayZu. Jedva čekam sutra 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Kratkorocno bi moglo biti zabavnije, ali meni je draz u DayZu upravo u onom trenutku kada nekog vidim nakon 2 sata hodanja po mapi, ovako ce ti stalno netko skakati na glavu, previse interakcije s ljudima znaci da ta interakcija gubi draz kao kada je rjetka. Ovo bi moglo biti kao rukomet, gdje je rezultat 25:22, a ne kao nogomet gdje je 1-0, ali taj jedan vrijedi kao svih ovih 25 i jos malo vise.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony
Mquany kaže...

Kratkorocno bi moglo biti zabavnije, ali meni je draz u DayZu upravo u onom trenutku kada nekog vidim nakon 2 sata hodanja po mapi, ovako ce ti stalno netko skakati na glavu, previse interakcije s ljudima znaci da ta interakcija gubi draz kao kada je rjetka. Ovo bi moglo biti kao rukomet, gdje je rezultat 25:22, a ne kao nogomet gdje je 1-0, ali taj jedan vrijedi kao svih ovih 25 i jos malo vise.

Meni osobno je zanmljivije sresti osobu svakih 10 minuta nego svakih 2h. A i ta "draž" iz DayZ-a mi nije neka..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Mquany kaže...

Meni osobno je zanmljivije sresti osobu svakih 10 minuta nego svakih 2h. A i ta "draž" iz DayZ-a mi nije neka..

onda ti nisi za takvu vrstu igre....sretat će se ljudi i u dayz-u kada dođu sva vozila i pogotovo helići..

Team32Ipe77
16 godina
Ipe77 kaže...
dreammaker kaže...
Mquany kaže...

onda ti nisi za takvu vrstu igre....sretat će se ljudi i u dayz-u kada dođu sva vozila i pogotovo helići..

Očito za H1Z1 jesam :) A ne mogu reći da se nisam zabavio u DayZ-u, jednostavno ne vidim pustoš kao neku vrlinu igre..  

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

stvar je u tom da neće uvijek bit tako....jbga sada nema dovoljno vozila i ljudi nisu mobilni toliko i nisu svi djelovi mape ni približno jednako zastupljeni.....

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže..
Očito za H1Z1 jesam :) A ne mogu reći da se nisam zabavio u DayZ-u, jednostavno ne vidim pustoš kao neku vrlinu igre..  

inace ovo je igra poslje kataklizme i zelis da sreces stalno neke ljude je ?? pa pozombili su se i normalno je da si sam

kao jedan od kojih je uspio preziviti normalan

definitivno nije igra za tebe ,bolje igraj cod

OT

kad ce open beta ?

13 godina
Nemas pojma humb o cemu pricas... cilj igre je interakcija i pokusaj socijalizacije... nikakav cod zato jer netko ne zeli da hida 90% vremena sam.

Hebiga... svi hoce dio DayZ kolaca. Sonyu je orednost sta je velika firma i ima jednostavam engine za implementaciju svega. Vidit cemo sutra na sta ce to licit za pocetak.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Jel kupio netko od forumasa igru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

tek sutra izlazi EA, ali ja definitivno uzimam. ako sam mogao pljunuti za DrekZ, mogu i za ovo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

tek sutra izlazi EA, ali ja definitivno uzimam. ako sam mogao pljunuti za DrekZ, mogu i za ovo.

ovo će bit veći drek nego je dayz to mislim ali možda i iznenadi a uzimat vjerovatno neću jer će bit F2P kada full izađe tad će se jedino i isplatit igrat 

Team32Ipe77
13 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

20$ platit da budes dio neke bete... lolz... jednom ga je DayZ metnuo i BF 4... treci puta nece nitko to je sigurno. Kako kaze kolega, igra ce biti F2P. Neke sile za hodati po bugovitom svijetu nema.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H1Z1 Zombie MMO by Sony

planiraju 150-200 servera  za early acces !  , hebo ih *og lazljivi zar nije ovo trebao bio MMO  , a ne jos jedan MP, co-op  u apokaliptickom zombijevskom okruzenju ! ?

0 0 hvala 0
14 godina
Ipe77 kaže...
Zvonzi kaže...

ovo će bit veći drek nego je dayz to mislim ali možda i iznenadi a uzimat vjerovatno neću jer će bit F2P kada full izađe tad će se jedino i isplatit igrat 

u mojem svijetu veći drek nemre biti jer je DrekZ na dnu. znači može biti samo isti ili manji 

13 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
Ipe77 kaže...
Zvonzi kaže...

u mojem svijetu veći drek nemre biti jer je DrekZ na dnu. znači može biti samo isti ili manji 

....zvučiš ko da su te tjerali da kupiš ili kao da si je kupio da bi mogao srat po istoj.............uredu shvatili smo DayZ ti je smeće i sve 5 wooww ni prvi ni zadnji ..ovo je tema o H1Z1 zato molio bih da prestanemo s offtopic sranjima ako ti se ne sviđa zadrži to za sebe ili odi djelit na DayZ temu! HVALA

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 0:40 (Ipe77).
14 godina
Ipe77 kaže...
Zvonzi kaže...
Ipe77 kaže...
Zvonzi kaže...

....zvučiš ko da su te tjerali da kupiš ili kao da si je kupio da bi mogao srat po istoj.............uredu shvatili smo DayZ ti je smeće i sve 5 wooww ni prvi ni zadnji ..ovo je tema o H1Z1 zato molio bih da prestanemo s offtopic sranjima ako ti se ne sviđa zadrži to za sebe ili odi djelit na DayZ temu! HVALA

igre su sličnog sadržaja, stoga mislim da su usporedbe normalne i da su savršeno ontopic. a što se tiče sranja po DrekZ-u, ne, nitko me nije natjerao da istu kupim, ali smatram da imam pravo kazati svoje mišljenje o toj igri jer sam ipak, na kraju krajeva, sudionik "Alpha" testa. i podsjećam, rasprava je krenula upravo od tvoje konstantacije da će igra biti veći drek od DayZ-a. 

14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

pa skoro nedavno su se dijelile pozivnice za beta testiranje igara, pa ovo nije ni beta a traže pare, pa kam je gaming otišao, jebus christ

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne nije konstatacija od tu krenula vidim da ne pratiš!...jer je to bio moj odgovor na tvoju usporedbu te dvije igre.....igra neće biti ni pola DayZ-a još F2P ja vam to kažem i to je moje mišljenje (naravno početci možda i budu bolji to očekujem ali kad se završe obje igre mislim da dayz uz masu mana opet ima prednost nad H1Z1 to će vrijeme pokazati) 

EDIT- i stojim i dalje kod izjave da će DayZ biti bolja igra od H1Z1 koji za mene izgleda prearkadno,ali kad je F2P naravno da ću je probati jer možda i iznenadi!...prem da sad pričaju i obećavaju brda i doline vidjet će mo sve s vremenom

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 15:42 (Ipe77).
12 godina
PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Jeli to danas izlazi? :D 

WOOOHOOO!!!

Available: 15 January

This game will unlock in approximately 9 hours

Jedna Dota na dan vadi iz psihopata iz tebe van!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 10:53 (NoniCRO).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Znači 20e za early access i onda imaš besplatan osnovni freeroam mod, a ako želiš igrati druge game modove (PVE only, PVP only, BattleRoyale, Zombie headshot only, itd.) moraš platiti 1$ po rundi. Zanimljiv, ali totalno odbojan platni model. Radije bi platio 60$ odmah i imao sve free. Neznam, vidjeti ćemo danas, uzmem early access.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ako sam dobro shvatio, tickete za te evente ce se moci dobiti takoder i u obliku nekog ingame dropa.
16 godina
Zvonzi kaže...
Ako sam dobro shvatio, tickete za te evente ce se moci dobiti takoder i u obliku nekog ingame dropa.

Aha, nešto će biti moguće da. Barem sam tako i ja shvatio.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Mislim da nemres SVE otkljucat jer ce dosta stvari ic po tim ticketima. Znaci nema opcije da jednom platis i imas dozivotni pristup, vec ima tih paketa sa nekom kolicinom ticketa, ingame novca i slicnih ingame gluposti koji ce biti dostupni u ingame shopu.

Koliko shvacam sve moze biti dobiveno igranjem, pa ako ste strpljivi mozete dobit sve sto vam treba samo igrajuc, ako niste, onda ovakvi paketi nisu losi za vas jer su definitivno jeftiniji nego kupovat ticket po ticket ili nesto drugo iz shopa.

Drugim rijecima igra za 60$ je ista ko ona za 20$, razlika je u stvarima iz ingame shopa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Mislim da nemres SVE otkljucat jer ce dosta stvari ic po tim ticketima. Znaci nema opcije da jednom platis i imas dozivotni pristup, vec ima tih paketa sa nekom kolicinom ticketa, ingame novca i slicnih ingame gluposti koji ce biti dostupni u ingame shopu.

Koliko shvacam sve moze biti dobiveno igranjem, pa ako ste strpljivi mozete dobit sve sto vam treba samo igrajuc, ako niste, onda ovakvi paketi nisu losi za vas jer su definitivno jeftiniji nego kupovat ticket po ticket ili nesto drugo iz shopa.

Drugim rijecima igra za 60$ je ista ko ona za 20$, razlika je u stvarima iz ingame shopa.

Nisi me shvatio :) znam da je razlika u paketima od 19,99$ i 39,99$ u broju ticketa za evente i nekim itemima (za izgled). Nego ja sam rekao da bi radije da su stavili cijenu 60$ pa da imam sve otključano :) ..što nisu.

12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ja sam nekako nabrijan iako sam rekao da necu dat vise ni lipe za Early xD !

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
P2w + placanje contenta... ovo je jaca stvar nego ono smece infestation ili kako vec... gg sony
16 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Mene samo zanima oce li se moc ticket prodat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice