Gta iv zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gta iv

Mene i mog brata sad zanima dali bi moj brat mogao sa ovom sljedećom konfom igrati  gta iv:

Amd Athlon x2 2,7 Ghz dual core

Zotac 9500 gt 1 gb 

2 gb ram

Ja mislim da netrebam više navoditi napajanje i to ,i još nas zanima bil to radila i kako bi radilo....Zahvaljujem se na svim prijedlozima,i na odgovorima...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gta iv
BLACKMASTER kaže...

Mene i mog brata sad zanima dali bi moj brat mogao sa ovom sljedećom konfom igrati  gta iv:

Zotac 9500 gt 1 gb 

2 gb ram

Ja mislim da netrebam više navoditi napajanje i to ,i još nas zanima bil to radila i kako bi radilo....Zahvaljujem se na svim prijedlozima,i na odgovorima...

Imal itko da može reći dali će ovo biti dobro....za gta iv i hoćel raditi i kao će raditi....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
protjeran
BLACKMASTER kaže...
BLACKMASTER kaže...

Zotac 9500 gt 1 gb 

2 gb ram

Imal itko da može reći dali će ovo biti dobro....za gta iv i hoćel raditi i kao će raditi....

Glađe bi ti radio jedino da kad bi mogo dodat još 1 ili 2 giga rama...al ovak bi radilo na mediumu naj vjerojatnije!!

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
16 godina
protjeran

BLACKMASTER

Nove teme o GTA se vise nebi trebale otvarati jer se time guši forum. Sva pitanja se postavljaju ovdje

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

BLACKMASTER

Nove teme o GTA se vise nebi trebale otvarati jer se time guši forum. Sva pitanja se postavljaju ovdje

Znam ali nerauzimijem zašto mi je ovaj @Fake Alert dao thumbs down pa otvorio sam temu u podforumu igre znači da nisam pogriješio podforum a znam za ovo što si mi rekao ali u ovim temama o gta iv nema od mog brata konfiguracija da ja mogu znati hoćel raditi....

16 godina
protjeran
BLACKMASTER kaže...
APazinjan kaže...

BLACKMASTER

Znam ali nerauzimijem zašto mi je ovaj @Fake Alert dao thumbs down pa otvorio sam temu u podforumu igre znači da nisam pogriješio podforum a znam za ovo što si mi rekao ali u ovim temama o gta iv nema od mog brata konfiguracija da ja mogu znati hoćel raditi....

Ne znam zašto ti je dao thumb down, ti slobodno postaj tamo pa ćemo raspraviti. Moj vodić nije samo za probleme već je tema namijenjena svim pitanjima o GTA IV

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran

Vjerojatno ti je dao thumb down jer se svaki dan otvori neka nova tema o GTA IV. Moj vodić je zato i napravljen, da smanji broj tema o GTA i da svi pišemo u jednoj. Tako je forum uredniji

17 godina
neaktivan
Gta iv

Nepotrebna tema. Već si dobio link u kojoj temi možeš pitati.

LOCK!

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 14:10 (scorpion667).
Moj PC  
1 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice