Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
DarkoKwon kaže...
hahhaajaads kaže...
RuskeGTT kaže...

lijepo...vi modate igru i igrate dalje MP...kakva nepravda... :(

ja sam jos zivcaniji... kupim igru za 250kn, i na kraju stalno kick iz sessiona, timed out, i na kraju skuzim da trebam ruter stavit u bridge mode i kupit nekakav modem za 150kn.. R*

Treba otvoriti portove. Ja sam na primjer uspio otvoriti portove, ali opet ne mogu igrati zbog sporog uploada. 

daj mi molim te objasni to, vec sam sve pregledo na internetu i nista... technicolor 7200 od bneta ruter, ajde molim te objasni mi na pm ili ovdje..

Battleog - 191silvinjo
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Sad kad ste rekli da znate kak port forwardat ruter sad se niko ne javlja 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma nema lijeka za "servere"  jer servera nema igra je P2P igrači su hostovi i uvijek će bit lagiranja i kickanja sa "servera".

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...

Sad kad ste rekli da znate kak port forwardat ruter sad se niko ne javlja 

Probaj ovdje, nadji naziv svog routera i uradi isto kao na slici.

http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Grand_Theft_Auto_V/

Darko
13 godina
neaktivan
Jucer sam mogao uzet za 6.5 dolara,al sva sreca da sam uzeo bf4..koliko problema majko moja..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

kod mene nema toliko problema, igram sa kolegama sa faksa - skype + heistovi ili ovi novi stunt races... meni trenutno nema boljeg 

mkay?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa ne znam za te probleme sa serverima... Odigram gta 2-3 puta u tjednu uvečer po 3-4 sata i nisam imao nikad problema sa serverima. Par puta mi je došla poruka za strict nat type ali sve je radilo super.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 9:32 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

ma nije to do problema na serveru, nego problem sa Technicolor ruterom, jedan kolega mi je rekao da treba stavit bridge mod i kupit zasebni modem..

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...
Jucer sam mogao uzet za 6.5 dolara,al sva sreca da sam uzeo bf4..koliko problema majko moja..

gdje ima gta v za 6,5 dolara? ja bi si uzeo za imat jedan account za rezervu, jer kako vidim od ovog nece biti nista jer cu pit banove 1 za drugim...

14 godina
RuskeGTT kaže...
drakula789 kaže...

gdje ima gta v za 6,5 dolara? ja bi si uzeo za imat jedan account za rezervu, jer kako vidim od ovog nece biti nista jer cu pit banove 1 za drugim...

Neznam zašto su te baš na pik uzeli, ja i kompić smo od cheatera svaki bar po 30-40 milijuna dobili (jahte, firme svi auti ) i nikad nikom ništa...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
drakula789 kaže...

ja sam nasao na netu acc,al nisam uspio kupit jer jer neki lik scammao njegovog brata za acc..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
disibio kaže...
RuskeGTT kaže...
drakula789 kaže...

Neznam zašto su te baš na pik uzeli, ja i kompić smo od cheatera svaki bar po 30-40 milijuna dobili (jahte, firme svi auti ) i nikad nikom ništa...

neznam...ja digo max 2mil. potrosio naravno na par stvari, ostatak zaradio, dobio 10 dana, skinuli mi svih 3,5mil sta sam imao i odmah dali jos mj dana :(

gledam sad ove nove utrke i aute :( nemogu ni primirisati tome

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ekipa ako neko možda može pomoći bio bih zahvalan. Radio sam u igri onaj benchmark kada idete pod grafičke postavke u igri i nije mi išlo ispod 60 fps niti na jednoj sceni u testiranju (možda na 45 na 2-3 sekunde kad je bila ona eksplozija na kraju benchmarka). To je sve super, ali u igri mi nije stabilan fps. Ne kužim zašto... imam najnovije drajvere za grafu i sad sam skenirao komp i nemam virusa na kompu. Još sam steam zagasio jer sam čuo da zna on dosta procesa uzimati. Svakih par sekundi mi dolazi random fps drop npr kad vozim auto sa 65 fps na 40 i tako svako malo u vožnji. Ide mi ful na živce. Molim Vas za pomoć :( Pogledao po netu par savjeta, ali za sada nisu pomogli :) Igru imam instaliranu na SSD-u preko rockstar social cluba (ne preko steama).

Konfiguraciju možete vidjeti pod "moj komp". Mislim da sa ovim kompom bi bez problema trebao imati dobar i stabilan fps, samo ne znam u čemu je problem (grafičke postavke su identične ovima u videu: 

Hvala na bilo kakvoj pomoći tj. savjetu 

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 2:41 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zato što igra nije striktna kao benchmark. Benchmark više manje svaki puta prikazuje istu scenu, samo nekad više/manje auta. Dok u igri ovisi o sceni, koliko vozila, objekata etc. pogotovo u multiplayeru.

Settings smanji: Anisotropic Filtering na x8 i sjene na Soft. U advanced graphics tabu stavi sve off, i trebao bi imati puno bolje performanse a igra nece izgledati primjetno lošije

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Zato što igra nije striktna kao benchmark. Benchmark više manje svaki puta prikazuje istu scenu, samo nekad više/manje auta. Dok u igri ovisi o sceni, koliko vozila, objekata etc. pogotovo u multiplayeru.

Settings smanji: Anisotropic Filtering na x8 i sjene na Soft. U advanced graphics tabu stavi sve off, i trebao bi imati puno bolje performanse a igra nece izgledati primjetno lošije

Po nekoj logici benchmark bi trebao biti pravi test hardvera ,jer se u benchmarku testiraju najzahtjevnije situacije

14 godina
odjavljen
krokodil kaže...
D3lBoy kaže...

Po nekoj logici benchmark bi trebao biti pravi test hardvera ,jer se u benchmarku testiraju najzahtjevnije situacije

To nije slucaj u GTA, fps ce ti uvijek padati u zahtjevnim situacijama, gdje ima puno auto i gdje se desava previse eksplozija.

Darko
15 godina
Grand Theft Auto V PC

rado bi htio da mogu igrat, makar mi dropala na 15, samo da mogu igrat

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

O pa nisam te dugo vidio sve na low i 15 fps-a :D
Sta ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ima to da bi rado igrao gta i na 15 ako treba, samo da ga igram...cekam da mi istekne ban radi nicega (radi dobivanja novaca od hakera) i da poslije dobijem jos jedan, po mogucnosti na god dana

za tvoju info gta mi se vrti na 30-50 kako kad i kako gdje, nekad i vise...ali vidim da nisi skuzio moj post gore...igrao bi kako god, samo da igram, a ne da gledam blokiran account

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ovi stuntovi su fora, mislio sam da će biti za qrac, lagano podsjećaju na trackmaniu.

btw sinoć naletim na ruski crew, u lobbyju (pacific standard) velim iz zajebancije da mi treba još 700k za onaj penthouse od 1.1 milje, sad je na nekakvom popustu, leader nonšalantno veli np, we got you i poveća mi udio preko 800k, a sebi i ostalima stavi najniži postotak. heist na hard rješili bez beda (doduše na foru sa kurumom)...

ko bi rekao... nakon trauma sa rusima u cs-u, ovo je ravno čudu naletit na normalnu ekipu 

mkay?

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

bitno da si sa nama poslje gumenjak parkirao na obalu, 200 metara do cilja i to sa svih 1.25 milje. ggwp 

Ke?!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel ima ekipe za heistove? xD
Pošaljite PP sa steam linkom i dodam vas na steamu

0 0 hvala 0
14 godina
Jesam vam rekao jedno 10 puta da odjebete sa rozgom i bizuterijom
mkay?
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kad je adam dj, uši svima krvare. 

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Zumzum90 kaže...
Jel ima ekipe za heistove? xD
Pošaljite PP sa steam linkom i dodam vas na steamu

ma to se mi sporadično skupimo, evo prije sinoć nismo igrali skupa jedno 2 mjeseca, nikako da se saberemo.

@stickman - koji ste vi feggeti, samo želim podignuti atmosferu jer očito ne znate upaliti radio.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 15:37 (chewbacca).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Danas katastrofa... bar meni sve se porta botovi civili i frend kaze da mene vidi normalno dok ne počnemo vozit... ja udjem u njegov auto on kaze da vozi a s moje strane stojimo dok on ne zakoči onda se portamo... katastrofa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Danas katastrofa... bar meni sve se porta botovi civili i frend kaze da mene vidi normalno dok ne počnemo vozit... ja udjem u njegov auto on kaze da vozi a s moje strane stojimo dok on ne zakoči onda se portamo... katastrofa...

oTVORI portove na modemu i nekad "zakočiš" ako ti frend ima igru na shit hard disku (reci mu da napravi defrag,ja imam igru na ssd-u i meni šteka nekad kad me neko vozi ko ima igru na HDD koji je smece,inace mi igra vrhunski radi na ssd) jel nemoze tako brzo učitavati svijet i onda dolazi do teleportacije in game.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa čudno mi je da se to sad sa svima događa naime igrao samo normalno online unazad tj dana... a za portove ne znam možda bolje obavjestit tcom da ih oni otvore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ne pomažu portovi, otvorio sam jučer ove portove na ruteru:

TCP Port: 80, 443
UDP Port: 6672, 61455, 61457, 61456 i 61458

ali ne pomaže. svejedno sam dobivao quit session error i teleportiranje kad smo svi 4 bili u jednom autu. do pred tjedan je sve šljakalo normalno iako nisam otvarao portove. al probajte, možda nekom pomogne.

btw, jel netko ima problem sa pucanjem zvuka na win 10? to mi se nije događalo dok sam bio na win 7... zvučna je obična integrirana

mkay?
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 13:14 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

ne pomažu portovi, otvorio sam jučer ove portove na ruteru:

TCP Port: 80, 443
UDP Port: 6672, 61455, 61457, 61456 i 61458

ali ne pomaže. svejedno sam dobivao quit session error i teleportiranje kad smo svi 4 bili u jednom autu. do pred tjedan je sve šljakalo normalno iako nisam otvarao portove. al probajte, možda nekom pomogne.

btw, jel netko ima problem sa pucanjem zvuka na win 10? to mi se nije događalo dok sam bio na win 7... zvučna je obična integrirana

Samo nam napisi koliki ti je upload ?

Darko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice