Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nadam se da će ovdje biti dopušten spam kao što je u BF4 temi. 

Ako vam je već želja dostići ih. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
turbojc kaže...

Ma oni u BF4 temi pricaju offtopic ja bi to zatvoria al staces 

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
14 godina
odjavljen
Xboxn00b kaže...

Jel ima kakvih naznaka da ce GTA V podržavat Mantle ?

Nema postavljanja škakljivih pitanja, javnog prezentiranja nedostataka i bugova i slično dok ne izađe igra i dok ne nabijemo solidan broj postova u temi! 

Btw kolko znam jos nema sluzbene potvrde.

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Društvo,vidim da se uzarila i nahajpala situacija,pa me niste ni dozivli 

Nego da ponovim pitanjce koje sam postavio iznad par posta,znači; na kojoj stranici(po vašoj stručnoj preporuci) bi bilo najpovoljnije/sigurnije za kupit BOX verziju,iliti fizičku!??

Hvala unaprijed..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne kupujem cesto igre jer se igram iskljucivo subotom ujutro, ali imam osjecaj da ce ovo biti prva istinski vrijedna kupnje nakon BF3 za komp
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
odjavljen
zvijer kaže...

Društvo,vidim da se uzarila i nahajpala situacija,pa me niste ni dozivli 

Nego da ponovim pitanjce koje sam postavio iznad par posta,znači; na kojoj stranici(po vašoj stručnoj preporuci) bi bilo najpovoljnije/sigurnije za kupit BOX verziju,iliti fizičku!??

Hvala unaprijed..

Znam da Zavvi preporuča dosta ekipa pa čekiraj tamo.

Ako netko ima iskustva s naručivanjem sa Zavvi-a nek podijeli i uputi nas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 11:57 (Zin8).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Okej thx,bacit ću oko..

Problem je da nikad nisam uzimao fizičku/box verziju bilo kakvih igara preko neta,zato sam malo skeptik i neznalica po tom pitanju.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zvijer kaže...

Okej thx,bacit ću oko..

Problem je da nikad nisam uzimao fizičku/box verziju bilo kakvih igara preko neta,zato sam malo skeptik i neznalica po tom pitanju.. 

Ako te cima narucit izvana, imas i domacih trgovina koje nude preorder,ali su nedavno digli cijenu zbog promjene dobavljača.

17 godina
odjavljen
ivanoman kaže...
turbojc kaže...

Kakav spam, kakav offtopic???

Freak Show Inc.
16 godina
Xboxn00b kaže...

E vidis to i mene zanima ako netko ima slabiji CPU kao ja,Mantle ce ga izvlaciti da igra drzi +30 fps u NPC rich okruzenjima...

Ovo je neka starija vijest,ali sumnjam da je istinita jer su spomenuli Dying Light da bi trebala imati pa ni M od Mantle supporta

http://hexus.net/tech/news/graphics/72029-amd-mantle-support-coming-gta-v-cod-aw-says-report/

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 12:07 (doky01akablava).
17 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...
Xboxn00b kaže...

E vidis to i mene zanima ako netko ima slabiji CPU kao ja,Mantle ce ga izvlaciti da igra drzi +30 fps u NPC rich okruzenjima...

Mantle je sranje. U BF4 je gain gotovo nikakav a dobitak je na račun srezane kvalitete prikaza. Igra izgleda DRASTIČNO bolje na DX-u na istim postavkama!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
doky01akablava kaže...
Xboxn00b kaže...

Mantle je sranje. U BF4 je gain gotovo nikakav a dobitak je na račun srezane kvalitete prikaza. Igra izgleda DRASTIČNO bolje na DX-u na istim postavkama!

Znam,ali se ne bi slozio,imas vjerujem dovoljno jak CPU da ti ne stvara bottleneck na GPU.

Recimo pogledaj moj CPU i GPU i nerazmjer izmedu tog dvoje,u igri kao Dragon Age Inquisition,odvrtio benchmark bez Mantle u DX11 minimal fps 19,a u Mantle 35 sto je ogromna razlika.

Mantle je vise za low end CPU-ove gdje high end GPU izvlaci maksimum :)

17 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Znam,ali se ne bi slozio,imas vjerujem dovoljno jak CPU da ti ne stvara bottleneck na GPU.

Recimo pogledaj moj CPU i GPU i nerazmjer izmedu tog dvoje,u igri kao Dragon Age Inquisition,odvrtio benchmark bez Mantle u DX11 minimal fps 19,a u Mantle 35 sto je ogromna razlika.

Mantle je vise za low end CPU-ove gdje high end GPU izvlaci maksimum :)

Ali srezali su kvalitetu prikaza da bi dobili performanse. Isto tako onda možeš sam srezati sve na low pa igrati...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
doky01akablava kaže...
Xboxn00b kaže...

Slažem se.

No još jednom, eto kupci 7850 2GB su ispali mozda najpametniji. U dvije godine jos uvijek imaju mrak graficku, dovoljno VRAMa, a izgleda da podrzava DX12 ce popraviti stvari sto se tice FPSa bitno bolje nego Mantle na racun kvalitete slike.

Moram priznat da sam ponosan sto sam uzeo ovu konfu prije 2.5 g...stvarno trziste i dalje stagnira (osim GPU)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

R9 270 je zamjena za 7850?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da, ali razlike su sitne.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

New Heist Files. 

Nadam se da ce releasat pljacke zajedno sa PC verzijom, jos vise razloga sa veselje.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

0 0 hvala 0
14 godina
Marcuskac kaže...

New Heist Files. 

Nadam se da ce releasat pljacke zajedno sa PC verzijom, jos vise razloga sa veselje.

Pa rekli su da budu kad su objavili zadnju odgodu.

GTA Online for PC, which will support up to 30 players, will launch alongside GTAV for PC and will include GTA Online Heists.  Online Heists for consoles will be launching in the coming weeks ahead of the PC launch.

Sad, koliko im je vjerovati više

16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Mi imamo kurve i AmmuNation!

Čitam po netu pita tip hoće li moći igrati sa 2 GB RAM-a a drugi mu odgovori da hoće da on igra na 1 GB RAM-a.

Tj. zašto bi mu odgovorio da i ne baš kada ga može ovako podjeb.... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 16:34 (Oldy).
14 godina
odjavljen
Oldy kaže...

Čitam po netu pita tip hoće li moći igrati sa 2 GB RAM-a a drugi mu odgovori da hoće da on igra na 1 GB RAM-a.

Tj. zašto bi mu odgovorio da i ne baš kada ga može ovako podjeb.... 

Znaš kak kažu "nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podje*avanju" 

Jel planira neko igrat s joystickom? Odnosno ima iskustva sa spajanjem ps3 joysticka na PC?

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Planiram igrat s tastaturom i mouse-om,valjda će bit igrivo,koliko je najbolje namjestit DPI-a za preciznost?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
flash3 kaže...

Planiram igrat s tastaturom i mouse-om,valjda će bit igrivo,koliko je najbolje namjestit DPI-a za preciznost?

Ma i meni je to primarno,pogotovo kad ce bit akcije u prvom licu,al u ona dosadna poslijepodneva kad gazis ljude i isprobavas aute, puno se ljepse zavalit i s joystickom upravljat.

DPI je osobni preferens...ja imam na 1300 (Prestigio PMSG1Y)

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Još jedan epic "expect the unexpected" video 

Stunt jump failed? I don't think so.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 17:50 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
protjeran
flash3 kaže...

koliko je najbolje namjestit DPI-a za preciznost?

Probaj postupno povećavati dok ne nađeš neku zlatnu sredinu koja ti odgovara. Sve između 1000 i 2000 je nekakva "univerzalna" vrijednost, odnosno može poslužiti i za brze i za spore igre, ali opet sve ovisi o onome što tebi najbolje odgovara

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
ivanoman kaže...
turbojc kaže...

Ovo je istina, mislim da sam vidio 2 ili 3 offtopic poruke u BF4 temi koje nisu bile sankcionirane.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ivanoman kaže...
turbojc kaže...

Ovo je istina, mislim da sam vidio 2 ili 3 offtopic poruke u BF4 temi koje nisu bile sankcionirane.

Moj prijatelju ima ih vise, ja bih pravio novu BF4 temu, ovi tamo pricaju o opijanju na momackoj 

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
14 godina
protjeran
ivanoman kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Moj prijatelju ima ih vise, ja bih pravio novu BF4 temu, ovi tamo pricaju o opijanju na momackoj 

Ti jesi svjestan da je Cyber jedan od najvećih dežurnih offtopičara?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zajedno s Fridayem. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Evo malo dobre GTA live akcije za nespavalice.

3 0 hvala 2
14 godina
ivanoman kaže...

Onda sam to vjerojatno preskočio

Hvala, onda nejdem tamo!

Još nisam igrao ni jedan GTA, pa mislim s ovim početi.

Ima neki tutorial u samo igri, ili bi bilo pametno pogledati kakav "For beginners" video na netu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice