Nadam se da će ovdje biti dopušten spam kao što je u BF4 temi.
Ako vam je već želja dostići ih.
Ma oni u BF4 temi pricaju offtopic ja bi to zatvoria al staces
Jel ima kakvih naznaka da ce GTA V podržavat Mantle ?
Nema postavljanja škakljivih pitanja, javnog prezentiranja nedostataka i bugova i slično dok ne izađe igra i dok ne nabijemo solidan broj postova u temi!
Btw kolko znam jos nema sluzbene potvrde.
Društvo,vidim da se uzarila i nahajpala situacija,pa me niste ni dozivli
Nego da ponovim pitanjce koje sam postavio iznad par posta,znači; na kojoj stranici(po vašoj stručnoj preporuci) bi bilo najpovoljnije/sigurnije za kupit BOX verziju,iliti fizičku!??
Hvala unaprijed..
Društvo,vidim da se uzarila i nahajpala situacija,pa me niste ni dozivli
Nego da ponovim pitanjce koje sam postavio iznad par posta,znači; na kojoj stranici(po vašoj stručnoj preporuci) bi bilo najpovoljnije/sigurnije za kupit BOX verziju,iliti fizičku!??
Hvala unaprijed..
Znam da Zavvi preporuča dosta ekipa pa čekiraj tamo.
Ako netko ima iskustva s naručivanjem sa Zavvi-a nek podijeli i uputi nas.
Okej thx,bacit ću oko..
Problem je da nikad nisam uzimao fizičku/box verziju bilo kakvih igara preko neta,zato sam malo skeptik i neznalica po tom pitanju..
Okej thx,bacit ću oko..
Problem je da nikad nisam uzimao fizičku/box verziju bilo kakvih igara preko neta,zato sam malo skeptik i neznalica po tom pitanju..
Ako te cima narucit izvana, imas i domacih trgovina koje nude preorder,ali su nedavno digli cijenu zbog promjene dobavljača.
Kakav spam, kakav offtopic???
E vidis to i mene zanima ako netko ima slabiji CPU kao ja,Mantle ce ga izvlaciti da igra drzi +30 fps u NPC rich okruzenjima...
Ovo je neka starija vijest,ali sumnjam da je istinita jer su spomenuli Dying Light da bi trebala imati pa ni M od Mantle supporta
http://hexus.net/tech/news/graphics/72029-amd-mantle-support-coming-gta-v-cod-aw-says-report/
E vidis to i mene zanima ako netko ima slabiji CPU kao ja,Mantle ce ga izvlaciti da igra drzi +30 fps u NPC rich okruzenjima...
Mantle je sranje. U BF4 je gain gotovo nikakav a dobitak je na račun srezane kvalitete prikaza. Igra izgleda DRASTIČNO bolje na DX-u na istim postavkama!
Mantle je sranje. U BF4 je gain gotovo nikakav a dobitak je na račun srezane kvalitete prikaza. Igra izgleda DRASTIČNO bolje na DX-u na istim postavkama!
Znam,ali se ne bi slozio,imas vjerujem dovoljno jak CPU da ti ne stvara bottleneck na GPU.
Recimo pogledaj moj CPU i GPU i nerazmjer izmedu tog dvoje,u igri kao Dragon Age Inquisition,odvrtio benchmark bez Mantle u DX11 minimal fps 19,a u Mantle 35 sto je ogromna razlika.
Mantle je vise za low end CPU-ove gdje high end GPU izvlaci maksimum :)
Znam,ali se ne bi slozio,imas vjerujem dovoljno jak CPU da ti ne stvara bottleneck na GPU.
Recimo pogledaj moj CPU i GPU i nerazmjer izmedu tog dvoje,u igri kao Dragon Age Inquisition,odvrtio benchmark bez Mantle u DX11 minimal fps 19,a u Mantle 35 sto je ogromna razlika.
Mantle je vise za low end CPU-ove gdje high end GPU izvlaci maksimum :)
Ali srezali su kvalitetu prikaza da bi dobili performanse. Isto tako onda možeš sam srezati sve na low pa igrati...
Slažem se.
No još jednom, eto kupci 7850 2GB su ispali mozda najpametniji. U dvije godine jos uvijek imaju mrak graficku, dovoljno VRAMa, a izgleda da podrzava DX12 ce popraviti stvari sto se tice FPSa bitno bolje nego Mantle na racun kvalitete slike.
Moram priznat da sam ponosan sto sam uzeo ovu konfu prije 2.5 g...stvarno trziste i dalje stagnira (osim GPU)
R9 270 je zamjena za 7850?
Nadam se da ce releasat pljacke zajedno sa PC verzijom, jos vise razloga sa veselje.
Nadam se da ce releasat pljacke zajedno sa PC verzijom, jos vise razloga sa veselje.
Pa rekli su da budu kad su objavili zadnju odgodu.
GTA Online for PC, which will support up to 30 players, will launch alongside GTAV for PC and will include GTA Online Heists. Online Heists for consoles will be launching in the coming weeks ahead of the PC launch.
Sad, koliko im je vjerovati više
Mi imamo kurve i AmmuNation!
Čitam po netu pita tip hoće li moći igrati sa 2 GB RAM-a a drugi mu odgovori da hoće da on igra na 1 GB RAM-a.
Tj. zašto bi mu odgovorio da i ne baš kada ga može ovako podjeb....
Čitam po netu pita tip hoće li moći igrati sa 2 GB RAM-a a drugi mu odgovori da hoće da on igra na 1 GB RAM-a.
Tj. zašto bi mu odgovorio da i ne baš kada ga može ovako podjeb....
Znaš kak kažu "nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podje*avanju"
Jel planira neko igrat s joystickom? Odnosno ima iskustva sa spajanjem ps3 joysticka na PC?
Planiram igrat s tastaturom i mouse-om,valjda će bit igrivo,koliko je najbolje namjestit DPI-a za preciznost?
Planiram igrat s tastaturom i mouse-om,valjda će bit igrivo,koliko je najbolje namjestit DPI-a za preciznost?
Ma i meni je to primarno,pogotovo kad ce bit akcije u prvom licu,al u ona dosadna poslijepodneva kad gazis ljude i isprobavas aute, puno se ljepse zavalit i s joystickom upravljat.
DPI je osobni preferens...ja imam na 1300 (Prestigio PMSG1Y)
koliko je najbolje namjestit DPI-a za preciznost?
Probaj postupno povećavati dok ne nađeš neku zlatnu sredinu koja ti odgovara. Sve između 1000 i 2000 je nekakva "univerzalna" vrijednost, odnosno može poslužiti i za brze i za spore igre, ali opet sve ovisi o onome što tebi najbolje odgovara.
Ovo je istina, mislim da sam vidio 2 ili 3 offtopic poruke u BF4 temi koje nisu bile sankcionirane.
Ovo je istina, mislim da sam vidio 2 ili 3 offtopic poruke u BF4 temi koje nisu bile sankcionirane.
Moj prijatelju ima ih vise, ja bih pravio novu BF4 temu, ovi tamo pricaju o opijanju na momackoj
Moj prijatelju ima ih vise, ja bih pravio novu BF4 temu, ovi tamo pricaju o opijanju na momackoj
Ti jesi svjestan da je Cyber jedan od najvećih dežurnih offtopičara?
Zajedno s Fridayem.
Evo malo dobre GTA live akcije za nespavalice.
Onda sam to vjerojatno preskočio
Hvala, onda nejdem tamo!
Još nisam igrao ni jedan GTA, pa mislim s ovim početi.
Ima neki tutorial u samo igri, ili bi bilo pametno pogledati kakav "For beginners" video na netu?