FPS creator igre bugovaca

poruka: 498
|
čitano: 75.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FPS creator igre bugovaca
8ax kaže...
A hoce ta igra imat DX11 i hoce bit besplatna? :D

Igra neće biti imat DX11 xD, ali bit će grafički veoma dobra i zanimljiva. Naravno da će biti besplatna :D

16 godina
A koji je to engine?
3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
8ax kaže...

mislim da ta podrska jos nije uvedena u fps creator ali ako je bit ce i dx11 verzija

igra ce vrlo vjerojatno biti free ali bi nam dobro dosla neka donacija, mozda bude multiplayer

Gamers Don't Die, They Respawn¤¤xf:carlibas¤¤pocetnik u LoL
16 godina
Ma zezam se, lol :D

Inace obavezno ubacite HDR i Bloom.
3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
A koji je to engine?

Igra je neka vrsta izvedenice iz Dark Basic Profesional-a. Koristi kako ću reći, sopstveni engine xD FPS x9 i x10 trenutno postoje :D

14 godina
neaktivan

Ubacit ćemo, ali neće biti u prevelikim detaljima, jednostavno kada se previše ubaci ne izgleda dobro :D

15 godina

Inace i dalje trazimo radnike!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mislim da igre napravljene s fps creatorom nesmijete prodavat..

WP

0 0 hvala 0
15 godina
netko,netkovic kaže...

di si ti vidio prodavanje? napisao sam ljepo donacije za daljni rad odnosno za mulitplayer xD

14 godina
neaktivan

Igre u FPS Creatoru se mogu prodavati, ali kao što je FiCo0 rekao niko nije spominjao prodaju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
8ax kaže...

mislim da ta podrska jos nije uvedena u fps creator ali ako je bit ce i dx11 verzija

igra ce vrlo vjerojatno biti free ali bi nam dobro dosla neka donacija, mozda bude multiplayer

Nije,a i nažalost ne planiraju ništa novo do negdje 2015...tako da će vjerojatno skočit na dx12 ako budu...

netko,netkovic kaže...

Licenca veli da se smiju prodavati,ali da se nesmije prodavati program sa kojim je napravljeno.Čak i imaju   posebnu licencu za igre.Ali kod Fps creatora x10 licenca veli da ako uspješno prodamo preko 1000 komada da se moramo sa The game creatorsima dogovorit za postotak marže.Šteta što nemožeš licencu promijenit u GNU GPL!

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 10:04 (g12356).
14 godina
neaktivan

Novi video koji pokazuje 4 melee oružja, stavio sam ova četri jer su veoma zanimljiva, ima još sličnih oružja, ali nisam stavljao. Ovi likovi koje udaram neće biti u samoj demo igri, ubacio sam ih nasumično ( samo sam želio da pokažem oružja ) Napomena : ova tama je do videa

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:29 (CoLdPlay).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Novi video koji pokazuje 4 melee oružja, stavio sam ova četri jer su veoma zanimljiva, ima još sličnih oružja, ali nisam stavljao. Ovi likovi koje udaram neće biti u samoj demo igri, ubacio sam ih nasumično ( samo sam želio da pokažem oružja ) Napomena : ova tama je do videa

Stavi ograničenje na 2 oružja, jer ovako izgleda kao da lik ima 1000 ogromnih džepova XD....I ako možeš, snizi malo playera..previsok je..
Znam da sam već dosadan :D

WP
14 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
CoLdPlay kaže...

Stavi ograničenje na 2 oružja, jer ovako izgleda kao da lik ima 1000 ogromnih džepova XD....I ako možeš, snizi malo playera..previsok je..
Znam da sam već dosadan :D

Naravno, samo sam želio pokazati par oružja :D

16 godina
neaktivan

Po meni treba ić ovako:

1. Primary weapon

2. Secondary weapon

3. Thrown weapon

4. Melee weapon

---------------------------

Naravno, bilo bi fora kada bi se mogli ograničit samo na 1 oružje za tu vrstu, dakle nema npr. M4 i SVD, ali bilo bi isto tako dobo uvesti i dual-wielding.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVO kaže...

Po meni treba ić ovako:

1. Primary weapon

2. Secondary weapon

3. Thrown weapon

4. Melee weapon

---------------------------

Naravno, bilo bi fora kada bi se mogli ograničit samo na 1 oružje za tu vrstu, dakle nema npr. M4 i SVD, ali bilo bi isto tako dobo uvesti i dual-wielding.

Sve je to dobro smišljeno i sve se to vjerovatno da izvesti. Ono što sam ja siguran i za šta imam skriptu jeste dual - wielding ( tako da je to 100% moguće ). Kad sam već tu da vam kažem da uskoro stiže novi paket slika, uglavnom sa oružjem novim :D

14 godina
neaktivan

Novi paketić slika, uglavnom demonstracija oružja ( da neko ne pomisli, neće se moći uzimati sva oružja, samo želim da prikažem neka od njih ). Reći ću još da će igra koristiti COD Health System ( vjerujem da svi znaju o čemu se radi ).

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja bi ak 47 sa silencerom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

ja bi ak 47 sa silencerom

Bit će, ali vjerovatno ne u demo igri, u full će biti :D

14 godina
neaktivan

In-game menu, igra stiže brzo :D

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
CoLdPlay kaže...

In-game menu, igra stiže brzo :D

Jedva čekam :-D

A i onda si rekao raditi sa ficom, tako da ću vam onda početi napokon pomagati u nekom projektu :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
14 godina
neaktivan

Drago mi je da ima ljudi koji jedva čekaju. Da naravno odmah poslije radim sa ficom i još par ljudi i ti si naravno uključen. Po završetku ove igre i ako bude uspješna izaći će vjerovatno Life is Hard 2, zainteresovan za to ? :D

15 godina
CoLdPlay kaže...

Drago mi je da ima ljudi koji jedva čekaju. Da naravno odmah poslije radim sa ficom i još par ljudi i ti si naravno uključen. Po završetku ove igre i ako bude uspješna izaći će vjerovatno Life is Hard 2, zainteresovan za to ? :D

pusti 2...idemo mi nas projekt {#}

ehh da...imam onako probleme neke sa mapom pa ako bi mi netko htio pomoc sa malo maste nek se javi

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 20:52 (FiCoO).
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
CoLdPlay kaže...

pusti 2...idemo mi nas projekt {#}

ehh da...imam onako probleme neke sa mapom pa ako bi mi netko htio pomoc sa malo maste nek se javi

HAHAH ... naravno, to mi je glavni cilj, naša zajednička igra. Life is Hard 2 će biti kad kad završimo našu{#}

17 godina

Daj završi ovu prvo, da nešto pošteno igram, dosta mi je onog smeća cod-a, bf-a , i crysisa {#}{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Dakle kao sto su vec neki culi ja i coldplay zapocinjemo novu igru novo sve tako da se traze "radnici"...Posla kod nas uvijek ima xD

Popis mogucih zanimanja:

Tonac

Netko ko se dobor razumije u povijest( u ovom slucaju prije nekih 50ak godina)

Montazer

Izrada 3D modela

Razrada price

Pomoc oko izrade igre

Izrada loga/ikone za igru

Eto ako netko se razumije u nesto od navedenog neka se javi...mogu se javiti i oni koji zele slobodno primamo sve clanove

Pomoc oko izrade igre

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Daj završi ovu prvo, da nešto pošteno igram, dosta mi je onog smeća cod-a, bf-a , i crysisa {#}{#}

To se cjeni prijatelju moj :D xD

15 godina
mad9dog kaže...
FiCoO kaže...

Dakle kao sto su vec neki culi ja i coldplay zapocinjemo novu igru novo sve tako da se traze "radnici"...Posla kod nas uvijek ima xD

Popis mogucih zanimanja:

Tonac

Netko ko se dobor razumije u povijest( u ovom slucaju prije nekih 50ak godina)

Montazer

Izrada 3D modela

Razrada price

Pomoc oko izrade igre

Izrada loga/ikone za igru

Eto ako netko se razumije u nesto od navedenog neka se javi...mogu se javiti i oni koji zele slobodno primamo sve clanove

Pomoc oko izrade igre

Izrada mape..moze? trebao bi napraviti onako rekonstrukciju zagreba..ne cijelog naravno nego od trga jelacica pa onako da se siri prema svim stranama i naravno tamo banski dvori zbog vojske i blabla...ja cu radit ljubljanu i ostale gradove, bilo bi dobro da pomognes ak oces/mozes

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan

e ljudi ako treba zgrade neke izmodelirati mogu vam ja nesto sam poceo da radim u 3ds maxu za sada mi ide dobro samo mozete mi reci u kojem formatu modele da stavim ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i zaboravio sam dodati COlD po ovim ss ja mislim da ce ta tvoja igra biti HIT na ovim nasim prostorima a mozda i sire {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice