Zna neko nekog pouzdanog za offline key onaj da mos sam offline igrat nek javi :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja prodajem fm13 ...offline igra ..kupljena 300kn preko steama .... ko želi nek se javi http://www.facebook.com/nedamo.hadjuk.1950?ref=tn_tnmn
ummm čke oce ko cod4org+xfire 1500h za onaj offline steam key ali mora bit pouzdan clan!pm me fast!
Edit:+Coh key(org) :D
e sad opet na fm 2012 :P
Evo ja prodajem fm13 ...offline igra ..kupljena 300kn preko steama .... ko želi nek se javi http://www.facebook.com/nedamo.hadjuk.1950?ref=tn_tnmn
Ja besplatno dijelim i di smo sad? joj ta pohlepa za novcem
Molimo bih dobru dušu da mi omogući nekako ( preko TeamViewera ili nezz kak..) da igram FM 2013 u Offline modu .. Zaražen sam tom igrom bio, al sam nezaposlen a starci mi nedaju para za to .. :(
ima li netko link za skinit igru, ova koju sam skinija se stalno ruši izbacuje me i ćini nervoznim.
ima li netko link za skinit igru, ova koju sam skinija se stalno ruši izbacuje me i ćini nervoznim.
Nema fm2013 sa torenta, nitko nije uspio krekirati, a da se ne ruši svako malo... Ako se želiš igrati moraš kupiti original, druge nema...

Znaci mi mornari necemo moci zaploviti FM13
Ja sam trenutno odigrao do 2017/2018 i ne ruši se nikako.
Potpisujem, nijedno rusenje otkako sam kupio igru, sa trenutnim saveom sam u sezoni 2020/2021.
Evo kupio za 19€ na kinguinu...wish me luck :D
evo ovako dragi moji ja imam skidrow, instaliram ga, skinem crack od skidrowa njega stavit di treba i krenem igrat u svakom klubu do odredenog datuma kad idem dalje me izbaci crash dumps...nezz sto treba napravit, probo sam vise crackova ali opet ista prica, zadnje sto sam probo sam instaliro najnoviji update v13.1.1.1292 i posle njega crack i opet ista prica, molim pomoc, hvala :)
evo ovako dragi moji ja imam skidrow, instaliram ga, skinem crack od skidrowa njega stavit di treba i krenem igrat u svakom klubu do odredenog datuma kad idem dalje me izbaci crash dumps...nezz sto treba napravit, probo sam vise crackova ali opet ista prica, zadnje sto sam probo sam instaliro najnoviji update v13.1.1.1292 i posle njega crack i opet ista prica, molim pomoc, hvala :)
Kao prvo, nema rasprave na forumu o crackovima jorgurtima i sličnim piz.zadrijama.
Kao drugo, cracka nema i neće ga biti za FM, i to je napisano bar po dva puta na svakoj stranici ove teme.
dobar pokazatelj ljudi koji glume padobrance
da si iole procitao par postova unazad znao bi da ne postoji crack za fm13
a sto da onda radim bkt?
a sto da onda radim bkt?
A kupi original, drugacije neces moci igrati...
e ocu taman posla za to bacat pare, radje cu uzet 15 grama trave za te pare
Igra se može igrat u offline modu. Imaš grupe na fejsu u kojima ekipa po 50-70 kn instalira igru na tvoj PC u offline modu. Football Manager 2013 Hrvatska, Football manager 2013 balkan itd, istraži malo.
a sto da onda radim bkt?
evo sta ces napravit:
tocno u podne izadi iz kuce. zatim pogledaj u sunce i gledaj sat vremena. ako slucajno budes gledao vise od sata ili manje moras sve ponovo. nakon toga napravi 3 kruga u mjestu lijevo, zatim tri kruga desno te 3 koluta naprijed. udi u kucu, upali pc, pritisni 3 puta space, i zatim restartiraj pc 3 puta. bitno je stisnuti space u tocno odredeno vrijeme (znaci kad cujes beep) jer ako to ne bude dobro ili opet ponoviti epizodu sa suncem ili 5 puta restartirati pc.
taman ce doc i 3 sata. e kad vidis da je 3 sata, trk u kadu, naspi malo caja od kamilice i napravi da bude tocno 26.5 stupnjeva temperatura vode. provedes u kadi 3 sata i eto fino tocno u 6 sati mos igrat manager. e da ne zaboravim, dok si u kadi ne smis radit nikakve pokrete. ako se bilo kojim slucajem najezis moras ces sve ponavljati od pocetka.
e ocu taman posla za to bacat pare, radje cu uzet 15 grama trave za te pare
bas si cool
A pogledaj godiste, tuzna je ova danasnja omladina. Sramota.
A pogledaj godiste, tuzna je ova danasnja omladina. Sramota.
daj boga ti ne zna on ni kako se zove.
jel zna netko kako da nekog igraca koji je nacionalnosti iz brazila dovedem naprimjer u hrvatsku reprezentaciju.....? ima hrvatsko drzavljanstvo i nije nastupio za brazil
National Pool i ako je tamo pozovi ga u ekipu. Ako nije tamo, odi na search igraci koji su na raspolaganju za repku a nisu u national pool i dodaj ga.
znaci automatski bude igrac stavljen tamo ako moze igrat za moju repku...
Da
@Nani
Baš si lud