Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Zna neko nekog pouzdanog za offline key onaj da mos sam offline igrat nek javi :D

Zan klo van dam

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo ja prodajem fm13 ...offline igra ..kupljena 300kn preko steama .... ko želi nek se javi http://www.facebook.com/nedamo.hadjuk.1950?ref=tn_tnmn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ummm čke oce ko cod4org+xfire 1500h za onaj offline steam key ali mora bit pouzdan clan!pm me fast!

Edit:+Coh key(org) :D

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 19:58 (mad9dog).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

e sad opet na fm 2012 :P

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
baby boy kaže...

Evo ja prodajem fm13 ...offline igra ..kupljena 300kn preko steama .... ko želi nek se javi http://www.facebook.com/nedamo.hadjuk.1950?ref=tn_tnmn

Ja besplatno dijelim i di smo sad?  joj ta pohlepa za novcem

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Molimo bih dobru dušu da mi omogući nekako ( preko TeamViewera ili nezz kak..) da igram FM 2013 u Offline modu .. Zaražen sam tom igrom bio, al sam nezaposlen a starci mi nedaju para za to .. :(

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ima li netko link za skinit igru, ova koju sam skinija se stalno ruši izbacuje me i ćini nervoznim.

0 4 hvala 0
14 godina
0101 kaže...

ima li netko link za skinit igru, ova koju sam skinija se stalno ruši izbacuje me i ćini nervoznim.

Nema fm2013 sa torenta, nitko nije uspio krekirati, a da se ne ruši svako malo... Ako se želiš igrati moraš kupiti original, druge nema...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Znaci mi mornari necemo moci zaploviti FM13 {#}

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imaju li ljudi problema sa FM13? Ponajviše me zanima zbog crash dumpsa nakon 4-5 sezona...jer meni je FM12 bio neigriv tamo negdje od 2015-2016...razmišljam kupit FM13 pa zato pitam, jer sam sa FM12 popušio debelo
15 godina

Ja sam trenutno odigrao do 2017/2018 i ne ruši se nikako.

15 godina

Potpisujem, nijedno rusenje otkako sam kupio igru, sa trenutnim saveom sam u sezoni 2020/2021.

You better run, you better take cover!
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo kupio za 19€ na kinguinu...wish me luck :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:19 (Swen91).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Football Manager 2013

evo ovako dragi moji ja imam skidrow, instaliram ga, skinem crack od skidrowa njega stavit di treba i krenem igrat u svakom klubu do odredenog datuma kad idem dalje me izbaci crash dumps...nezz sto treba napravit, probo sam vise crackova ali opet ista prica, zadnje sto sam probo sam instaliro najnoviji update v13.1.1.1292 i posle njega crack i opet ista prica, molim pomoc, hvala :)

legenda.nino@gmail.com

0 1 hvala 0
15 godina
Nani 555 kaže...

evo ovako dragi moji ja imam skidrow, instaliram ga, skinem crack od skidrowa njega stavit di treba i krenem igrat u svakom klubu do odredenog datuma kad idem dalje me izbaci crash dumps...nezz sto treba napravit, probo sam vise crackova ali opet ista prica, zadnje sto sam probo sam instaliro najnoviji update v13.1.1.1292 i posle njega crack i opet ista prica, molim pomoc, hvala :)

Kao prvo, nema rasprave na forumu o crackovima jorgurtima i sličnim piz.zadrijama.

Kao drugo, cracka nema i neće ga biti za FM, i to je napisano bar po dva puta na svakoj stranici ove teme.

17 godina
Nani 555 kaže...

dobar pokazatelj ljudi koji glume padobrance

da si iole procitao par postova unazad znao bi da ne postoji crack za fm13

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Football Manager 2013

a sto da onda radim bkt?

legenda.nino@gmail.com

0 5 hvala 0
15 godina
Nani 555 kaže...

a sto da onda radim bkt?

A kupi original, drugacije neces moci igrati...

15 godina
protjeran

e ocu taman posla za to bacat pare, radje cu uzet 15 grama trave za te pare

legenda.nino@gmail.com
15 godina

Igra se može igrat u offline modu. Imaš grupe na fejsu u kojima ekipa po 50-70 kn instalira igru na tvoj PC u offline modu. Football Manager 2013 Hrvatska, Football manager 2013 balkan itd, istraži malo.

17 godina
Nani 555 kaže...

a sto da onda radim bkt?

evo sta ces napravit:

tocno u podne izadi iz kuce. zatim pogledaj u sunce i gledaj sat vremena. ako slucajno budes gledao vise od sata ili manje moras sve ponovo. nakon toga napravi 3 kruga u mjestu lijevo, zatim tri kruga desno te 3 koluta naprijed. udi u kucu, upali pc, pritisni 3 puta space, i zatim restartiraj pc 3 puta. bitno je stisnuti space u tocno odredeno vrijeme (znaci kad cujes beep) jer ako to ne bude dobro ili opet ponoviti epizodu sa suncem ili 5 puta restartirati pc.

taman ce doc i 3 sata. e kad vidis da je 3 sata, trk u kadu, naspi malo caja od kamilice i napravi da bude tocno 26.5 stupnjeva temperatura vode. provedes u kadi 3 sata i eto fino tocno u 6 sati mos igrat manager. e da ne zaboravim, dok si u kadi ne smis radit nikakve pokrete. ako se bilo kojim slucajem najezis moras ces sve ponavljati od pocetka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 13:22 (Obi Wan).
12 godina
neaktivan
Nani 555 kaže...

e ocu taman posla za to bacat pare, radje cu uzet 15 grama trave za te pare

bas si cool

15 godina
Football Manager 2013

A pogledaj godiste, tuzna je ova danasnja omladina. Sramota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Smucek kaže...

A pogledaj godiste, tuzna je ova danasnja omladina. Sramota.

daj boga ti ne zna on ni kako se zove.

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel zna netko kako da nekog igraca koji je nacionalnosti iz brazila dovedem naprimjer u hrvatsku reprezentaciju.....? ima hrvatsko drzavljanstvo i nije nastupio za brazil

mpalic

0 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

National Pool i ako je tamo pozovi ga u ekipu. Ako nije tamo, odi na search igraci koji su na raspolaganju za repku a nisu u national pool i dodaj ga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 21:54 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaci automatski bude igrac stavljen tamo ako moze igrat za moju repku...

mpalic
15 godina

Da

13 godina
neaktivan
Ako ima tko da mi hoce dati da si skinem fm igram ga vec 10 godina, ali eto trenutno nemogu ni 30 kuna da dam za taj offline mod. Dao bi ali jednostavno nemogu sad na igrice da dajem novac. Javite mi u inbox. Hvala
15 godina
neaktivan

@Nani 

Baš si lud

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 12:04 (Swen91).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice