Kako samo na ****** 700 MB ???
Sto ne bi trebali vise??
I meni je cudno,Fm 2010 je bio preko GB
Kako samo na ****** 700 MB ???
Sto ne bi trebali vise??
I meni je cudno,Fm 2010 je bio preko GB
ljudi doso je neki od 2.5 giga na pirate bayu,sad sam poceo skidat :)
LOL kakav vam je to sad od 2.5 gb kad moj originalni na Steamu (koji se trenutno pre-loada jer je release za 22 sata) ima 1,933 mb, dakle malo ispod 2 gb. Što je u tih 500 viška, možda virus?!
neki mozda posebni dodatak od skidrowa =P
ljudi skinuo sam,super radi,jel neko zna kad ce izac FMRTE 2011?? xD
ljudi skinuo sam,super radi,jel neko zna kad ce izac FMRTE 2011?? xD
Sta ce ti to? :D
neda svagusa para pa moram malo dodat sam :)
neda svagusa para pa moram malo dodat sam :)
zna netko dal je izašla full verzija FM 2011 i gdje se moze skinut vec sada ....
zna netko dal je izašla full verzija FM 2011 i gdje se moze skinut vec sada ....
Sutra izlazi.
Sutra izlazi.
izašla je..i to RELOADED
Ovaj manager će biti najbolji ikad. :)
Sluzbeni datum izlaska je 4. studenog a trenutno Vam je dostupna Demo verzija ukoliko ste zeljni probati sto Vas ceka vrlo skoro.
Vise informacija imate na ovim lokacijama:
http://www.cro-manager.net/forum/index.php - Najveca Football Manager stranica u Hrvatskoj
http://www.facebook.com/cromanager.net - Facebook stranica - Prikljucite se i Vi!
cro-manager.net Vam nudi Football Manager iz svih mogucih "kutova", apsolutno sve sto Vas zanima ukoliko ste namjeravali igrati FM mozete pronaci kod nas.
Forum je vrlo opsiran i detaljan sto se tice same igre i svi clanovi ce Vam uvijek izaci u susret, sto god da Vas zanimalo.
Sutra izlazi.
izaslo je prije 5-6 dana vec...
Sutra izlazi.
Nije prava verzija ;)
Nije prava verzija ;)
Koja je razlika?
Ima za skinut prava verzija (reloaded), a izašao je i patch na službenoj stranici. Pa da vidimo :D
Ima za skinut prava verzija (reloaded), a izašao je i patch na službenoj stranici. Pa da vidimo :D
Zasto patch kad igra nije ni izasla?
Ili sam nesto propustio u temi?
Zasto patch kad igra nije ni izasla?
Ili sam nesto propustio u temi?
Sorry, my bad. Mislio sam da je igra najavljena za sredinu studenog.
Sutra izlazi.
Nije prava verzija ;)
Prava je ,samo nema cracka pa triba drzat image mountan uvik (bolje jer se nece igra rusit)
igrica je prava,imam ju vec 2 dana,samo cekam taj fmrte
ima 2 i pol gige,došao već prvi update ima par noviteta u igri
Pogledaj na pirate bayu, tamo imas nekakav FM torrent od 2,5 GB.
ja sam skinuo neki od 800 mb iso image i raspakirao i igram netreba ni isntalirat samo se pokrene :D:D:D
ja sam skinuo neki od 800 mb iso image i raspakirao i igram netreba ni isntalirat samo se pokrene :D:D:D
demo lol
kako igrati sa prijateljem preko interneta?
to sam vec igrao ali sam zaboravia
moze pomoc
došao već prvi update ima par noviteta u igri
jel popravilo štogod ono s transferima? nadam se da će srediti i onaj paradoks gdje je Badelj bolji od Sammira a Maicon puno brži od Balea, lol na kvadrat.
evo sad sam ga instalirao (patch) i probao, ništa, ovo gore navedeno je isto a i Crouch ne ide ni za đabe, smiješno, nitko neće Croucha.
nije to jedini slučaj ali je najbolji primjer, ipak će sečekati sljedeći patch i nadam se bolji i više posvečen realnosti.
aaaaa patchhh
svi bugovi popravljeni...bar koliko sam primjetio...transferiiiii napokon popravljeniii.....još su najavili par patcheva s dodatnim stvarima :)