Ja po starom običaju u red pickovima dobio kurac, ali u nagradama od 7. divizije uletio TOTS Robertson i David Silva tako da nisam nezadovoljan.
Odmah sam se bacio na market i doveo prinovu u ekipu u vidu Wan Bisake zato jer planiram složiti glavonju Maguirea.
Jbga, kao navijač Manchester Uniteda moram imati par vragova u ekipi :)
Inače, od ovih par TOTS što sam malo probao jučer i danas:
- Vardy - zvijer. Jedino što sam primjetio, a ustvari ne znam da li mi se to sviđa ili ne kod njega je da dolazi u obranu - igra na balanced bez ikakvih uputa. Par puta je bilo dobro što se vratio, ali zato par puta mi je falio u napadu. Moram još malo igrati s njim pa ću vidjeti dal da mu stavim da ostane u napadu ili ne. Sveukupan dojam - jako dobar.
- Kovačić - njega sam probao 2-3 utakmice i nije me impresionirao. Stavio sam ga na CAM, a to ustvari nije dobra pozicija za njega jer mu je šut katastrofa. Jbga, Vidal mi je defenzivno odličan, a i u napadu kad dođe pa mi ga je žao zamijeniti sa Kovačićem koji bi vjerojatno bio solidan CDM. Ono što sam primjetio u tih par utakmica, ima vrlo dobar pas.
- Wan Bisaka i Robertson - toe to - nema bolje, barem ja nisam probao bolje od njih dvojice.
Još bih možda Manea zamijenio sa TOTS Rashfordom pa ako ga je netko probao molio bih da napiše dojmove o kartici.
I kad Maguire dođe vjerojatno ću golmana mijenjati pa ne znam kakav je TOTS Alisson - isto akoga je netko probao me zanimaju dojmovi.
BTW
Bruno Fernandes nije dobio TOTS karticu... pa neće ga valjda staviti u NOS TOTS?