FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.210.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Evo ga. Umjesto da sam 10-0,ja sam 9-1. 10 identicnih tekmi igram. Koda se protivnik uopce ne mijenja, cak i ekipe ostaju djelomicno iste. 

Sad igram protiv nekog grka. Lagano se momak zatvorio. Odozada tots pique i vvd. 8 blokova sam nabrojač, od toga 4 sigurna gola. On je dosao pred gol, Ronaldo, bam gol. Tako dva puta. To je to. Ne mozes... Jednostavno ne mozes protiv takvih stvari.

EDIT : o ovome na slici ja pricam. To je to. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 12:54 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Odigro ovu WL doguro do G3, i to je moj vrhunac.. nisam neka masina, ali vrh mi je G3. Sta sam se ispatio mislim da nije nitko, da su me kucali na kriz kao Isusa bilo bi manje bola vec ova WL. Svi igraju isti kalup, stani iza, i cekaj da te ovaj napadne.. kad takve vidim majke mi uhvati me neka zivotinja iznutra, da bi im kroz tv iscupo srce i dao da se igraju s njime. Sve ove YT taktike i YT igrace od sljedece fife ugasiti, tako da bi fakticki i svrha igre bila bolja, svi bi igrali kako im se igra, a ne kako im YT igraci kazu. Mrzim ih jednostavo. Nadam se nekom napretku u sljedecoj fifi, ako ne onda smo ga najebali.

3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja kao da sam jučer kupio igru, tako se sa mnom poigravaju protivnici.

Jučer sam imao 6 pobjeda i isto toliko poraza, a danas imam 8 pobjeda i 17 poraza.

Izgubio sam 7 u nizu u jednom trenutku i onda mi je dalo da pobijedim 2 i opet sve ispočetka.

Do prije par mjeseci sam lagano dolazio do gold 3 pa mi je dosadila WL i onda sam igrao samo do silver 1 i uvijek bi mi ostajalo 10-tak utakmica do kraja.

Prošli vikend sam odigrao svih 30 utakmica - imao sam 10 pobjeda, a kako stvari stoje ovaj vikend neću ni prismriditi do 10.

Kakve golove primam, šta se događa, ja stvarno ne znam.

Sumnjam da je po srijedi neki cheat jer kakve golove mi zabijaju, kako se brane, to više nije normalno.

A to sve nikakvi igrači jer ako ja imam 17 poraza, odnosno 6 pobjeda, onda nemaju ni oni više.

Ili imaju?

Ne znam, po igri niti jedan nije pokazao ništa, ali po rezultatu su me svi ubili k'o malog majmuna.

Izrađujem situacije slične onima što sam jučer u videu imao i promašujem, a dobivam golove kako god tko opali, nema veze iz koje pozicije, s kojom nogom, sve im ulazi.

Čak me ubio jedan sa pola tima nonrare igrači... tek je kupio igru prije par dana, a kako su mu te kartice igrale bolje da ne pričam.

A tek golovi, to je čudo što je lik radio i što je zabijao.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Meni je bilo top igrat protiv lika sa tots Mosesom. On na njega. Full šus u mog gommana i nazad njemu na volej. Gledam i smijem se. Nist drugo mi ne ostaje. Na kraju ga operem ko budalu... Pocnu moji igrat nakon kaj je on presao u inicijativu. Top igra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja sam danas zadnju tekmu WL prelomio i jebe mi se živo.

Stavio sam depth na 2 hahahahah

Mislim da ću tako ubuduće igrati jer nema smisla da se borim protiv vjetrenjača.

Igram s panjem drop back i sve ostalo što ide u paketu... Messi, Ronaldo, Neymar, par prime ikona, al lik je truba, nema pojma.

Povedem 2-0 u prva dva napada, on stišće pauzu i odjednom njegova igra dobiva smisao, pasevi prolaze, u obranije čvrst, sve super.

A igra mu se bazira tako da kad oduzme loptu napamet dodaje na trojicu naprijed i onda mi složi kontru jer ja panj igram depth 5.

Smanji on iz takve kontre na 2-1, reko, pička ti materina, e nećeš.

Ja stisnem pauzu, depth 2, width 4 pa dođi, čekaju te dečki.

Long story short, na 4-1 je rage quitao :)

Nema, moji su stajali povučeno, CDM-ovi na 20m pa ti radi kontru na zid ako možeš.

Znači moje postavke ubuduće će biti depth 2 ili čak 1 - moram vidjeti što je bolje, a moguće da ću čak i presing koristiti, ali to je opcionalno :)

Tak i treba. Ja bi i legacy upalio da imam pa ak je bal nek je maskenbal. Kakva bi to bila partija kad bi se nasli dva s legacy deff xD

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Jos jednom da napisem svaka cast vama svima koji odigrate svih 30 utakmica, kapa dole.

Sa 12-0 na 15-5, pogodio sam 26 stativa i preciki u 8 utakmica, a golman mi je imao 7 obrana. S time da sam izgubio jednu od igraca kojeg nebi pobjedio da smo igrali 10 utakmica, i jednu li la koja je mogla otici na obje strane, u 3 sam bio putnik i nisam nikakvog inputa imao niti sam ista mogao svaki odbijena protivniku dolazi, svaki tackle se odbija do njegova igraca. No sto je tu je, dodem do 17 i tjt, 2 TOTS EPL zagarantiran pa ak me posere posere (vjv. ce bit Henderson i Soyuncu).

Potrosio 3 mil na 85 kartice sa dobrim linkovima, cijene su se vec malo podigle taman da se porez pokrije. Ako neodu gore kad izađe Guaranteed EPL TOTS pack, jer je previse ljudi investiralo u njih ili slicno, izgubim 100-200k, ako su se digle mozda dodem do 6,5-7mil i budem imao za TOTS Neymara(vjv ce biti oko 9mil pa necu imati coinsa) to je jedini igrac koji me jos zanima.

Polako dolazi kraj mog igranja ove fife.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja vam mogu dati jedan savjet a to je da protiv drop back igrate s atacking fullbacks opcijom. Rzvuce mu obranu pa se pojavljuju rupe. Ovisno o potrebi ukljucim jos get in the box i ako treba i extra striker. Ali tad je izgubiti loptu jako opasno jer ostaju samo dvojica u obrani. I tak niko ne mjenja taktiku u napadacki ni kad gubi 3:0 tak da na dva razlike ugasite att fullbacks i tika takica do kraja i na sut idete sam kad ste 100 zicer da ce se dogodit. Jer ako padne blok tad treba igracima da skuze da je napad zavrsio pa budale jos utrcavaju u 16 i do 1s nakon suta. Ta taktika pali kad je delay, kad nijr i ovako i nakon cete u vecini tekmi dobit kaj got napravili pak je vise manje nebitno. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ne mogu vjerovati, ostalo mi 5 utakmica, a bio sam na 8 pobjeda.

Sad su mi ostale još 2, a na 11 pobjeda sam nagurao.

Protivnici slični onima protiv kojih sam jutros igrao samo ovaj put razlika je bila da su moji češće pogađali nego promašivali.

Da ne bude sve tako lako potrudio se EA sa usranim serverima jer sam u sve tri partije imao jebački delay, odnosno lagčinu do jaja, usporeni film na momente.

Ali pravi majstor, igrač sa šampionskim mentalitetom se prilagođava svakojakim uvijetima i ništa ga ne sprečava na putu ka pobjedi HAHAHAHAHAHAAH

Evo i jedan gol koji sam primio u 85' tako da završnica utakmice bude čim zanimljivija.

Fora je što ja takve golove dobivam uredno, skoro jedan po partiji (ne identične, ali glupe golove iz ničega), a zabijam ih svaku desetu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja i dalje muku mucim s ovakvim tekmama. Prije te sam 3 za redom dobio do 40 min. I cim vidim da jovic nema top u nozi znam da ce biti problema. Kaj je najgore dobio sam gol glavom jer mi igra odlucila na korneru mjenjat igraca koji ce bit oznacen. Sto mi prilikom suta ne promjeni malo na golmana pa da se ne mogu bunit kaj fulam.

Ovo ime mi od nekud poznato...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 18:39 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

Jos jednom da napisem svaka cast vama svima koji odigrate svih 30 utakmica, kapa dole.

Sa 12-0 na 15-5, pogodio sam 26 stativa i preciki u 8 utakmica, a golman mi je imao 7 obrana. S time da sam izgubio jednu od igraca kojeg nebi pobjedio da smo igrali 10 utakmica, i jednu li la koja je mogla otici na obje strane, u 3 sam bio putnik i nisam nikakvog inputa imao niti sam ista mogao svaki odbijena protivniku dolazi, svaki tackle se odbija do njegova igraca. No sto je tu je, dodem do 17 i tjt, 2 TOTS EPL zagarantiran pa ak me posere posere (vjv. ce bit Henderson i Soyuncu).

Potrosio 3 mil na 85 kartice sa dobrim linkovima, cijene su se vec malo podigle taman da se porez pokrije. Ako neodu gore kad izađe Guaranteed EPL TOTS pack, jer je previse ljudi investiralo u njih ili slicno, izgubim 100-200k, ako su se digle mozda dodem do 6,5-7mil i budem imao za TOTS Neymara(vjv ce biti oko 9mil pa necu imati coinsa) to je jedini igrac koji me jos zanima.

Mozda ces izac na nulu ili malo u plusu. Poplava tih kartica ide cim izade taj TOTS SBC jer doslovno svi rade ko i ti. Ako hoces maksimalno zaradit. Stavih ih svakog taj da kad mislis da ce SBC izac na market oko 18:01-18:02. Tako da, kad izade SBC, tvoje budu na prvom picku. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kak je ovo moguce da ovaj koristi tu karticu u wl? I kak je moguce da je u mjesec i pol on napravio takvu momcad? 

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Kak je ovo moguce da ovaj koristi tu karticu u wl? I kak je moguce da je u mjesec i pol on napravio takvu momcad? 

Pa dobio je karticu od EA. Svaki RL nogometas koji zatrazi, dobije ju od EA. 

Uz to, EA im da 5 ikona na biranje. Jedna PIM, Jedna Prime, Jedna mid i brijem da 2 baby ili tak nekak. Uz sve to, sigurno je piknul par stotica u igru. 

8 godina
neaktivan
cicek kaže...

Svakom fudbaleru koji igra fifu EA daje 99 rated kartice bez obzira da li su iz top 5 liga ili npr. iz norveške lige.

A ovaj tim je posljedica čega drugog nego fifa pointsa. Na tom videu prikazuje preko 100k istih.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Uz to, EA im da 5 ikona na biranje. Jedna PIM, Jedna Prime, Jedna mid i brijem da 2 baby ili tak nekak. Uz sve to, sigurno je piknul par stotica u igru. 

Dobro i di je tu onda ono sto trube stalno da moraju biti svi ravnopravni? Nek meni naprave moju karticu od 99 ikone im ostavim.

Ma nema sanse da je u mjesec i pol skupio za taj tim ni da je ulupao 200k fp-a. Jer FP ne jamci profit. OVi koji na svakom promo eventu opandrce 100k fp-a to mi je jasno da ako ih barem 3-4 put posere po otvaranju da mogu to imat. Al ovo je i za fp-e malo pre ekstremno.

E sutra se javljam ea supp da ocu i ja svoju karticu. Boli me fifi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 20:45 (cicek).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...

Mozda ces izac na nulu ili malo u plusu. Poplava tih kartica ide cim izade taj TOTS SBC jer doslovno svi rade ko i ti. Ako hoces maksimalno zaradit. Stavih ih svakog taj da kad mislis da ce SBC izac na market oko 18:01-18:02. Tako da, kad izade SBC, tvoje budu na prvom picku. 

Sto bi ameri rekli nije mi prvi rodeo, ja njih prodam u srijedu kad youtuberi kazu ljudima da se spreme za sbc.

Nakraju 21-9, u tekmi za 22 bottleam vodstvo od 3-1, ponosan sto sam odigro svih 30(zadnju sam poklonio pobjedu)

17 godina
cicek kaže...

Dobro i di je tu onda ono sto trube stalno da moraju biti svi ravnopravni? Nek meni naprave moju karticu od 99 ikone im ostavim.

Ma nema sanse da je u mjesec i pol skupio za taj tim ni da je ulupao 200k fp-a. Jer FP ne jamci profit. OVi koji na svakom promo eventu opandrce 100k fp-a to mi je jasno da ako ih barem 3-4 put posere po otvaranju da mogu to imat. Al ovo je i za fp-e malo pre ekstremno.

Možeš zatražiti ali prije toga potpiši ugovor s nekim klubom koji je u fifi. Aj razmisli. Ima li veća reklama za igru nego da je igra osobno aguero, messi ili neka treća zvijezda? Pazi, i to je još besplatna reklama. Svaki profi igrač kako je već rečeno može zatražiti svoju karticu koja je specifične boje i maksimalne ocjene. Tako je godinama. Jedan naš poznati igrač koji je igrao u Italiji rekao mi je da neće tražiti svoju karticu jer onda svi znaju da igraju protiv njega. Bilo je to prije dvije godine. Aguero godišnje zarađuje preko 10 milja eura. Kaj je njemu ubaciti u igru recimo 3k funti? Ko meni 10 kuna. Znam neke ljude koji su po izlasku igre ubacili u igru 1000 eura a sada za tots ubace još toliko. Možemo mi pričati što hoćemo i mrziti ih koliko hoćemo ali oni su stvorili jebenu ovisnost o ovoj igri. Super mi je da netko poput aguera vrijeme ubija igrajući ovo smeće.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Možeš zatražiti ali prije toga potpiši ugovor s nekim klubom koji je u fifi. Aj razmisli. Ima li veća reklama za igru nego da je igra osobno aguero, messi ili neka treća zvijezda? Pazi, i to je još besplatna reklama. Svaki profi igrač kako je već rečeno može zatražiti svoju karticu koja je specifične boje i maksimalne ocjene. Tako je godinama. Jedan naš poznati igrač koji je igrao u Italiji rekao mi je da neće tražiti svoju karticu jer onda svi znaju da igraju protiv njega. Bilo je to prije dvije godine. Aguero godišnje zarađuje preko 10 milja eura. Kaj je njemu ubaciti u igru recimo 3k funti? Ko meni 10 kuna. Znam neke ljude koji su po izlasku igre ubacili u igru 1000 eura a sada za tots ubace još toliko. Možemo mi pričati što hoćemo i mrziti ih koliko hoćemo ali oni su stvorili jebenu ovisnost o ovoj igri. Super mi je da netko poput aguera vrijeme ubija igrajući ovo smeće.

A gledaj jebe se meni za njihov marketing, sve je meni jasno i znam kak to funkcionira.Ali, oni u terms of service navode da nitko od igraca ne moze steci nikakvu prednost sto se tice futa. Cak su isli toliko daleko da pise da nitko drugi osim tebe ne smije igrati s tvojim fut acc. Znaci pazi ako strimas i das frendu jojstik ti dobijas ban. Sve kako ne bi netko stekao neku prednost. Ja cu im to fino rec i spremit si razgovos s chata i kasnije ga lupit na redit ili nekam jer ce sigurno bit zanimljiv. Tu karticu ne mozes nigdje dobit, jel tako? Ocu je i ja, ako nis drugo da je stavim u SBC. Uglavnom ako moze on zasto ne mogu ja. Pitat cu ih dal mozda aguerro vrijedi vise od mene i molit cu boga da kaze da vrijedi. :D

17 godina
neaktivan
FIFA 20

A sad gledajte kak se gubi tekma. I nek mi netko veli da nema skripte i da je sve u taktici i pickama materinama.

Na snimci je btw fb ramos.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 21:18 (cicek).

0 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ma nema sanse da je u mjesec i pol skupio za taj tim ni da je ulupao 200k fp-a.Jer FP ne jamci profit. OVi koji na svakom promo eventu opandrce 100k fp-a to mi je jasno da ako ih barem 3-4 put posere po otvaranju da mogu to imat. Al ovo je i za fp-e malo pre ekstremno.

Stvarno si tak naivan? Pa isto kak ti ea može flaggat account zabranom transfera, kak može birat packluck, isto tako može korisnicima fp-a davat bolje packove tj one s povećanim packluckom. Pogotovo ekipi koja ububa par tisuća eura u fp-ove.

Halo, pa oni znaju što je svaki igrač ponaosob dobio u SVAKOM packu. Svakog igrača, svaki item. I ti stvarno naivno misliš da se onda ne može manipulirat time ŠTO će ti bit u tom packu? Aha, how yes not.

Samo pogledaj u sqb weekly ekipe kojekakvih repera, kvazi pjevača i celebritya kojekakvih. Accounti stari mjesec-dva-tri, a ekipe pune prime icona i 90+ kojekakvih spešl kartica....

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ma nema sanse da je u mjesec i pol skupio za taj tim ni da je ulupao 200k fp-a.Jer FP ne jamci profit. OVi koji na svakom promo eventu opandrce 100k fp-a to mi je jasno da ako ih barem 3-4 put posere po otvaranju da mogu to imat. Al ovo je i za fp-e malo pre ekstremno.

Stvarno si tak naivan? Pa isto kak ti ea može flaggat account zabranom transfera, kak može birat packluck, isto tako može korisnicima fp-a davat bolje packove tj one s povećanim packluckom. Pogotovo ekipi koja ububa par tisuća eura u fp-ove.

Halo, pa oni znaju što je svaki igrač ponaosob dobio u SVAKOM packu. Svakog igrača, svaki item. I ti stvarno naivno misliš da se onda ne može manipulirat time ŠTO će ti bit u tom packu? Aha, how yes not.

Samo pogledaj u sqb weekly ekipe kojekakvih repera, kvazi pjevača i celebritya kojekakvih. Accounti stari mjesec-dva-tri, a ekipe pune prime icona i 90+ kojekakvih spešl kartica....

Gle ja cu samo trazit svoju karticu i nista vise. Ako moze on mogu i ja. Ovo s drmanjem po pack lucku i ostale skripta pizdarije negiraju. Svi znamo da je tako, ali oni negiraju i njihova je zadnja. ALi ne mogu mi rec da ovaj nema 99aguero karticu jer je vidim. I ocu je i ja. Dal ce mi dat aguera ili moju osobnu karticu svejedno mi je. Nesto cu ja sutra dobit. Ako nis drugo dobit cu materijal da ih ekipa po reditu razapinje. Jasno im pise da su svi igraci fife jednaki i nitko ne smije steci nikakvu prednost osim pack lucka, jasno. Aguerea nema u packovima i ocu ga i ja. Ili nek sloze mene. Ako ce mene slagat bit cu obrambeni. CB99 sprint 99, agility 99, sve 99, bog i batina.

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Pa normalno da znaju jer svaki digitalni proizvod ima log zapis u kojem doslovno pise koja linija koda se kad ukljucila i ugasila. To nije nis sporno. Cim ti na ekranu prikazuje u logu se ispise fitnesitem ili kako su vec nazvali tu slikicu. Da vele da ne znaju lagali bi. 

17 godina
cicek kaže...

A gledaj jebe se meni za njihov marketing, sve je meni jasno i znam kak to funkcionira.Ali, oni u terms of service navode da nitko od igraca ne moze steci nikakvu prednost sto se tice futa. Cak su isli toliko daleko da pise da nitko drugi osim tebe ne smije igrati s tvojim fut acc. Znaci pazi ako strimas i das frendu jojstik ti dobijas ban. Sve kako ne bi netko stekao neku prednost. Ja cu im to fino rec i spremit si razgovos s chata i kasnije ga lupit na redit ili nekam jer ce sigurno bit zanimljiv. Tu karticu ne mozes nigdje dobit, jel tako? Ocu je i ja, ako nis drugo da je stavim u SBC. Uglavnom ako moze on zasto ne mogu ja. Pitat cu ih dal mozda aguerro vrijedi vise od mene i molit cu boga da kaze da vrijedi. :D

Sama činjenica da se prodaju fifa pointsi znači da će netko steći veću prednost od tebe jer će brže složiti željenu momčad. No isto tako oni ne žele da tu kupljenu momčad nekom posuđuješ već da taj isto kupi fifa pointse pa da si slaže momčad. Znači jasno je zašto ne smiješ igrati nečiju igru. Što se ovih kartica tiče aguero nije dobio nikakvu prednost. Lik igra pomalo iz zajebancije i ta kartica u njegovim rukama nije niti izbliza opasna kako bi bila da je u rukama recimo kurta. Znaju da profići nemaju vremena za ozbiljnije igranje a reklama im uvijek dobro dođe. Zamisli koliko su neki sretni kada dođu u priliku igrati s recimo aguerom i nalupaju ga. Zato mi ovaj naš profić i kaže da neće pa da se s njim sprdaju kada ga nalupaju. Igra pomalo bez svoje kartice i ikakvih benefita od strane EA. Ubaci nešto novca, malo igra i malo baci pogled na market kada ima vremena i to je to. Sve anonimnmo.

16 godina
cicek kaže...
jopis kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Pa normalno da znaju jer svaki digitalni proizvod ima log zapis u kojem doslovno pise koja linija koda se kad ukljucila i ugasila. To nije nis sporno. Cim ti na ekranu prikazuje u logu se ispise fitnesitem ili kako su vec nazvali tu slikicu. Da vele da ne znaju lagali bi. 

Svašta su oni meni rekli u tom chatu, samo pitanje je zašto taj chat nisam mogao transkriptat na mail.

13 godina
FIFA 20

Procitam neki dan u FBC kako momak nevalja. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Kakav su nam večeras sramotan SBC dali? Pa kaj je to najbolje što znaju?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Procitam neki dan u FBC kako momak nevalja. 

Pa ne valja. Tamo valja samo 5sm 5wf i 99 agility i composure, jer inače ti pusti skillanderi tamo ne mogu gola zabit.

movie pa nije sramotan sbc, za 75 rated momčad, dobio sam cijeli dijapazon 78-79 igrača.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2020 21:44 (jopis).
13 godina
movie kaže...
Kakav su nam večeras sramotan SBC dali? Pa kaj je to najbolje što znaju?

To kaj nije untr. je velki napredak. /s

@jopis

Ma jasno mi je sve. Al' covjek moj, kakav ovaj lik ima top u nogama. Doslovno imam osjecaj da je neki bug u pitanju. 

13 godina
FIFA 20

Pogledajte mu pass accuracy i ostalo. Ovu udarci su mu iz kornera u prvom poluvremenu. Od tada nije uputio udarac prema golu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Sama činjenica da se prodaju fifa pointsi znači da će netko steći veću prednost od tebe jer će brže složiti željenu momčad. No isto tako oni ne žele da tu kupljenu momčad nekom posuđuješ već da taj isto kupi fifa pointse pa da si slaže momčad. Znači jasno je zašto ne smiješ igrati nečiju igru. Što se ovih kartica tiče aguero nije dobio nikakvu prednost. Lik igra pomalo iz zajebancije i ta kartica u njegovim rukama nije niti izbliza opasna kako bi bila da je u rukama recimo kurta. Znaju da profići nemaju vremena za ozbiljnije igranje a reklama im uvijek dobro dođe. Zamisli koliko su neki sretni kada dođu u priliku igrati s recimo aguerom i nalupaju ga. Zato mi ovaj naš profić i kaže da neće pa da se s njim sprdaju kada ga nalupaju. Igra pomalo bez svoje kartice i ikakvih benefita od strane EA. Ubaci nešto novca, malo igra i malo baci pogled na market kada ima vremena i to je to. Sve anonimnmo.

Jebe se meni koliko je opasna kartica, nece ni u mene bit opasna po takvom. Samo cu trazit jednake uvjete kao sto ih predstavljaju. Sve ja ti kuzim sto ti pises al ja cu se pustit kreten i potrazivat cu isto. Cisto cu se drzat njihovog terms of use.

13 godina
FIFA 20

14-1 bio, 14-3 sam sad. 

Jedan poraz na penale, drugi u produzecima. I to da sam ovu u produzecima vodio 3-2 sa igracem manje. Kick off, lik finess pogodi preko TSa 3-3. 120min, ide Kent, pogodi suprotne raslje. Jebes mi mater, ako vidim ikad tog Kenta u zivo da cu ga pljunut po sred lica. Taj zadnji protivnik. Najvjerovatnije ne zna kak izgleda S1. Sve sam gledo, sve i jedan cut scene. 20min mi lik uzme na jednoj utakmici. Osjecam se da bi sad mogo tog decka sa druge strane najest šaka da bi se usro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice