4411 je ok, ali previse neutralna. Je da je dobro da se ovaj CF nalazi nekako u prelazu izmedu obrane i veze pa skoro nikad ne bude markiran. Ostalo je meh.
Ono kaj sam primjetil u draftu je da 451 formacija sa dva CAMa ubojica. Tolilo imas mogucnosti naprijed i nazad da je to fenomenalno. Lm i RM se u toj formaciji pocnu ponasat kao CAMovi dok CAMovi lete siroko i na taj nacin rastezu njegovu obranu. Ovog jednog CMa stavis na stay back i to je to. Jos lo voli igrat sa bekovima na balanced, ima toliko ofenzivnu taktiku sa brdo mogucnosti u napadu.
Meh?
Stavis fullbacks na stay back+overlap, dva cm na Balance, cf stay forward, rm stay forward, lm stay forward sa get into the box, neprijatelj neće znati šta ga je snašlo. Naravno Def line na 6 i fast build up. Znači od 10 utakmica, kad se upraksas ćeš njih 8 toliko izdominirati da neće znati gdje su. Idu mu na kurac više ovi sa 4231, dosadno jako dosadno.
Hahahahahaha... I onda mi dode zvaljo sa drop back counter i flisne dva puta na krilo loptu ode i zabije gol.
Preotvoreno je to. Meta je takva kakva je, nemres tu nista.
Ma neka dodje. I meni stalno takvi dolaze pa dobiju po par komada.
U tome je i stvar što svi igraju bezveznu i dosadnu fifu.
4231 na Balance, 3 crte obrana i setam loptu od cam do st pa malo krilo, pa malo cb,, pa na stranu spam spam, povratna i tao in. Znači predvidio i dosadno. Krenem odmah otvoreno, ako vidim da je na drop back još stisnem i pressing dok se snadje 3 gola je popio..
ma jasno, svima dodu, popiju par komada. Kako popiju ako me takva budala iz 2 kontra napada dobije 2-1? Uz delay i sve, ja bi trebal jos ganjat njega. Kak ne.