FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.213.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...

4411 je ok, ali previse neutralna. Je da je dobro da se ovaj CF nalazi nekako u prelazu izmedu obrane i veze pa skoro nikad ne bude markiran. Ostalo je meh. 

Ono kaj sam primjetil u draftu je da 451 formacija sa dva CAMa ubojica. Tolilo imas mogucnosti naprijed i nazad da je to fenomenalno. Lm i RM se u toj formaciji pocnu ponasat kao CAMovi dok CAMovi lete siroko i na taj nacin rastezu njegovu obranu. Ovog jednog CMa stavis na stay back i to je to. Jos lo voli igrat sa bekovima na balanced, ima toliko ofenzivnu taktiku sa brdo mogucnosti u napadu. 

Meh?

Stavis fullbacks na stay back+overlap, dva cm na Balance, cf stay forward,  rm stay forward, lm stay forward sa get into the box, neprijatelj neće znati šta ga je snašlo.  Naravno Def line na 6 i fast build up. Znači od 10 utakmica, kad se upraksas ćeš njih 8 toliko izdominirati da neće znati gdje su. Idu mu na kurac više ovi sa 4231, dosadno  jako dosadno.  

Hahahahahaha... I onda mi dode zvaljo sa drop back counter i flisne dva puta na krilo loptu ode i zabije gol.

Preotvoreno je to. Meta je takva kakva je, nemres tu nista. 

Ma neka dodje. I meni stalno takvi dolaze pa dobiju po par komada.

U tome je i stvar što svi igraju bezveznu i dosadnu fifu. 

4231 na Balance, 3 crte obrana i setam loptu od cam do st pa malo krilo, pa malo cb,, pa na stranu spam spam, povratna i tao in.  Znači predvidio i dosadno. Krenem odmah otvoreno, ako vidim da je na drop back još stisnem i pressing  dok se snadje 3 gola je popio.. 

ma jasno, svima dodu, popiju par komada. Kako popiju ako me takva budala iz 2 kontra napada dobije 2-1? Uz delay i sve, ja bi trebal jos ganjat njega. Kak ne.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Prije 19:00 h uđem i odigram dvije utakmice, delay minimalan, itekako igrivo. 6-7 minuta prije 19:00 uđem u sljedeću utakmicu gdje ide sve normalno, da bi u toku drugog poluvremena kad je bilo 19:00 h krenuo itekakav delay koji je pratio cijelu tu utakmicu. Započinjem sljedeću delay itekako prisutan i ne popušta nikako. To je prikaz koliko opterećenje servera oni kao sranje od kompanije ne mogu da podnesu.

Igrači u 19:00 pale konzole i gledaju ima li šta god novog, vide novi SBC, rješavaju, te probavaju tu karticu. Znači banalna stvar optereti servere i u tom momentu nema šanse igrat utakmicu bez značajnog delaya.

Gdje je logika da ja moram svoje slobodno vrijeme prilagođavat i testirat kada su serveri pod najmanjim opterećenjem da bih mogao igrat koliko toliko normalan meč.

Zar nije logika da za plaćeni proizvod dobiješ mogućnost da 24/7 imaš lag free utakmice.

Kad je delay minimalan svo spamanje skill poteza, drop back i fast build up nije uopšte teško branit, kad krene delay to je kao da te neko osudi na patnju. Možeš mu stajat direkt gdje završava skill move ili gdje ide bunarena lopta po boku, ali proći će ako treba nanometar pored kopačke tvog igrača. NE REGISTRUJE pola stvari na vrijeme, a to godi igračima koji imaju što manje dodira sa loptom, a onim koji hoće kakvo tako igrat smisleno će bit kažnjeni.

Daj mi dobre servere i ovo će postat relativno ugodna igra za igranje. Ko zbog lokacije gdje živi ili zbog neke treće stvari može imat što manje delay taj će i imat bolje rezultate. Smiješna igra.

2 0 hvala 0
13 godina
Black and white kaže...

Prije 19:00 h uđem i odigram dvije utakmice, delay minimalan, itekako igrivo. 6-7 minuta prije 19:00 uđem u sljedeću utakmicu gdje ide sve normalno, da bi u toku drugog poluvremena kad je bilo 19:00 h krenuo itekakav delay koji je pratio cijelu tu utakmicu. Započinjem sljedeću delay itekako prisutan i ne popušta nikako. To je prikaz koliko opterećenje servera oni kao sranje od kompanije ne mogu da podnesu.

Igrači u 19:00 pale konzole i gledaju ima li šta god novog, vide novi SBC, rješavaju, te probavaju tu karticu. Znači banalna stvar optereti servere i u tom momentu nema šanse igrat utakmicu bez značajnog delaya.

Gdje je logika da ja moram svoje slobodno vrijeme prilagođavat i testirat kada su serveri pod najmanjim opterećenjem da bih mogao igrat koliko toliko normalan meč.

Zar nije logika da za plaćeni proizvod dobiješ mogućnost da 24/7 imaš lag free utakmice.

Kad je delay minimalan svo spamanje skill poteza, drop back i fast build up nije uopšte teško branit, kad krene delay to je kao da te neko osudi na patnju. Možeš mu stajat direkt gdje završava skill move ili gdje ide bunarena lopta po boku, ali proći će ako treba nanometar pored kopačke tvog igrača. NE REGISTRUJE pola stvari na vrijeme, a to godi igračima koji imaju što manje dodira sa loptom, a onim koji hoće kakvo tako igrat smisleno će bit kažnjeni.

Daj mi dobre servere i ovo će postat relativno ugodna igra za igranje. Ko zbog lokacije gdje živi ili zbog neke treće stvari može imat što manje delay taj će i imat bolje rezultate. Smiješna igra.

Gledam onu debilcinu Krasia. Lik igra u 7 ujutro, ponedjeljak WL. Lik je toliki ovisnik da je odlucio igrat tada ujutro, protiv klinaca koji se dizu rano ili istih debila ko on kaj ganjaju WL koda im zivot znaci da bi ostvario rezultat. Ja umirem od smijeha na kaj su sve ljudi spremni ic da bi napravili neki rezultat u igri. 

To nisam vidio nigdje, u niti jednoj igri da ljudi stete sebi da bi ostvarili rezultuat koji je potpuno nebitan.

Igrao sam WoW onako zagrizeno, CoD, BF, GT Sport, PUBG... sve te igre zahtjevaju dobre servere i nigdje nisam osjetio vece sranje nego u FIFAi. U BFu imas 64 covjeka na mapi, laga nema. U CoDu imas fast paced FPS gdje sve ide ko podmazano. GT Sport sa 20 auta na stazi i nitko ziv nema lag niti nekakvo srajne. PUBG je imao u pocetku problema, no kasnije se dovelo na prihvatljivu razinu. 
WOW kao MMORPG nikad, ali doslovno nikad nema problema sa serverima unutar igre. Cak i kad je po izlasku ekspanzije queue ogroman, ti u igri to ne osjetis. 

Oni u FIFAi moraju spojit dva igraca da igraju nogomet. Nema destrukcije, nema 500 igraca na 1km2, nema vozila, nema razlicitih pusaka, aviona, brodova, granata. Samo dva igraca koji imaju joystick u rukama i zele da im se kontrole registriraju. Niti to ne mozemo dobit. 2020 godina, europa ima 2 servera za 12-13milijuna igraca. Di zive oni? Njima koda hrvatski politicari vode firmu.

13 godina
FIFA 20

Ja sam uvjeren da dodatni lag u igri nastaje kad jedan od igrača uključi presing.

Stalno mi se to događa i to više nije slučajnost nego pravilo, a to znači da je implementirano u kodu programa.

Sad igram protiv lika i vodim 2-0, a on negdje u 65' upali all attack što znači presing po cijelom terenu.

Dakle, takav lag i trzanje da je to strašno i onda je igra od silnog trzanja i sranja koja je sama prouzročila totalno otišla u kurac.

Ja napravio faul ili ofsajd, nešto od toga na njegovoj polovici na 16m od gola, sudac svira prekršaj i ide animacija za izvođenje prekida, a moji stoje u živom zidu ispred njegovog golmana.

Evo video pa pogledajte koji kurac su kanađani izjebali jebo im pas mater.

BTW

Mislio sam uzeti swap Essiena, ali mi se ne da čekati maltene do kraja ove FIFE pa sam promijenio odluku.

Uzeo sam Raula i prodat ću Butru, a za te coinse si uzmem što hoću.

Mislim da je to win win situacija jer razlika između Butre i Raula je maltene u 4* week foot, a to je zanemarivo.

Ako mi se bude dalo skupljati ostale coinse vjerojatno ću na kraju uzeti Blanca, a ako ne onda uzmem Van der Sara i kraj priče.

Inače, probao sam Raula jednu utakmicu i volim kad je prvi šut s novom karticom gol, a on je zabio.

Ljevica u suprotni kut rasprarao mrežu.

4 komada je zabio u toj utakmici, ljevica mu je k'o top jebote, samo roka.

Ako tako nastavi Butra će brzo pasti u zaborav :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Sutra ja dobivam crvenog mbappea i vvd-a ziherica :D

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ovaj headliners Alli mi ne izgleda loše, pogotovo ako u klubu imaš kartica za složiti ga. Kad  sutra otvorim packove i vidim na čemu sam točno, odlučit ću hoću li ga slagati ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Evo mozda razlog zbog cega sam daleko najbolje igrao fifu 17, pasovi su glavni deo igre a posle fife 17 su totalno broken. Eto koliko fifa napreduje pa mi svake godine dobijamo losiju kopiju igre, cak mi i trava lepse izgledala na fifi 17.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2020 5:31 (ruya).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo za što sam se zivcirao prošli vikend, mati mila

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

A za kaj sam ja živce izgubio za vikend 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Ti si još gore prošao od mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Najvrijednija kartica benzema :D moglo je i svrsit gore, da sam uzeo untreadable pakete. :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Thiago i onaj belgijac u red pickovima. Barem jedna hugh rated kartica. 

Od paketa, ovaj je najbolji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Red pick i nije loš ali je samo za sbc ili kasnije za onaj upgrade. 

Rivals rewards od 5 ili 6 rare mega packova dobio Fernandinha i Dembele i Suareza gold karticu.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2020 10:08 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Od svih mogućih packova kaj sam danas otvorio najbolji drop mi je bio token draft majku im milu više njima i packovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Inace me briga kaj ko izvuce iz paketa i drago mi je da dobar igrac u WL i DR dobijes nesto za svoj trud. 

Onda upalim inu sugavu grupu i mali kak zavrsava S1 izvuce prvo HL Aguera pa IF Mbappea. Pa jebi me zivote.

D6 - HL Semedo. 

Ja razumijem da je u postotcima do nista. Al jbt. Ovdjr ima ljudi kaj u 5g igranja fife nisu nista izvukli preko 400k coinsa. Tamo to ide ko jen dva. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
protjeran
manipulator kaže...

Rivals rewards od 5 ili 6 rare mega packova dobio Fernandinha i Dembele i Suareza gold karticu.. 

Šta fali Casemiru?

5 godina
protjeran
FIFA 20

@Simek, nije bilo streama da te gledam protiv Memića. Jel puno bolji bio?

0 0 hvala 0
12 godina
Kakav je career mode? Čitao sam da je nakon releasea bio užasan, pa me zanima jel popravljeno šta? Ima li kakvih noviteta u odnosu na 19?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
13 godina
Arminho kaže...

@Simek, nije bilo streama da te gledam protiv Memića. Jel puno bolji bio?

Kratko i jasno, ne.

Prvu tekmu 2-1 za mene. Ostavio sam ga na par udaraca na gol. Trebalo je bit vise za mene.

Druga tekma. Imao sam delay, kaze da je i on imao tak da se on tu bolje snasao. Poveo je 2-0. Jedan gol iz penala kojeg ja uopce nisam napravio. Lopta je vec bila van terena, njegov igrac je pao preko mog i mozes se jebat. Prebacio sam u 352 i krenuo ga gazit. Dosao na 3-2 i jos imal stativu. Plus kaj je mi niie registriralo stop shot od Zole nego je iz orve udario loptu ledima okrenut prema golu. Tu da mi je registriral stop shot,uvjeren sam da bi bilo 3-3 i moj prolaz.

Treca tekma. Ista situacija. Opet je dobio penal iz nicega. Opucao je sa Neymarom, krenuo sa njim po loptu i zapeo za mog Varanea. Otiso mi je na 2-0 i jbg. Opet sam prebacil u 352, al lopta nije htjela u gol. 

Moja je greska kaj nisam bolje cuval Neymara jer mi je doslovno stalno prodaval scop turnove i power shot na prvu stativu. Svaki mu je takav bil. Decko poznaje meta taktike i meta zavrsnice, drzi se njih i pobjeduje. Ruka covjeku za pobjedu i to je to. 

12 godina
Arminho kaže...
manipulator kaže...

Šta fali Casemiru?

Ništa, osim jedno 15 pacea

17 godina
FIFA 20

6 packova otvorio i najbolja kartica arnautović? U nekim packovima nisam dobio niti rare igrača? Ja to ne mogu vjerovati. Za kaj ja gubim vrijeme i živce? Pa je li moguće da je moj krajnji domet kartica ratinga 82? Evo primjer jednog packa a svi su mi danas bili takvi. Nakon toga rekoh, ajde da odigram koju i odmah u startu slom živaca. Lik igra s deset na 16m, proda mi dvije kontre i dobije prvo poluvrijeme 2-1. U drugome ga uspijem okrenuti s onim aguerom za kojeg većina na onom forumu tvrdi da je loša kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 20

Ja ni ne mogu otvoriti packove iz WL 

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Znači, jebem ja mater tom Sašu Kavašu, govno od čovjeka, on nekom jebe mater na fejsu jer je dobio super nagradu na igrici...

Nisam se ni ja mogao suzdržat da mu ne kažem da je smeće.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2020 13:26 (acmilan2).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovoj igri nema spasa kaj se tice gameplaya sve dok se serveri ne poprave. Nema tog patcha koji ce vratit responzivnost igri dok se ne obavi najbitnije dio na delayu. Koga boli kruac za ucinkovitost driblinga ako ja sad u 3 tekme drafta sve tri tekme imam delay. U napadu TOTY Ronaldo, Modric, Mahrez, Kante. Sve igraci koji spadaju u onu sekciju pboljsanog driblinga zbog patcha. No ti tu ne mozes bas nista jer imas delay gdje se ti igraci krecu ko tankeri. Svi na 8 i 10 chema, cak neki imaju jebene chem style na sebi, al nejde i nejde. Udem u 16m drzim L1 da mi se Ronaldo okrene prema golu i onako rola unazad loptu. Ma nemas sanse da ces dobit tu komandu, on stoji u mjestu i onda si ju trkne u pidzu materinu. 

Ne mozes tako gurat Elite 1 da ga jebes, ne mozes niti G3 bez zivciranja napravit. Oni da poprave servere nitko ziv nebi zucnuo za gameplay jer bi u 99% slucajeva ti bio kriv za svaku pogresku. Sve dok ima ovog delaya, skill ti ne vrijedi pol pizde vode. Kad ce ti protivnik sa Coatesom silovat Ronalda jer ocito moj signal od interneta ide preko Sagitarus sazvijezda, do Andromede pa nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Čekaj malo , nekome hebes mamu jer je izvukao karticu koju si ti htio , a nisi je izvukao? Znaci frende dno dna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Čekaj malo , nekome hebes mamu jer je izvukao karticu koju si ti htio , a nisi je izvukao? Znaci frende dno dna.

Ne, ne, nisam ja to.

Nego ovaj Sašo Kavaš je čovjeku napisao da mu jebe mater, da se ne može suzdržat. Ja sam mu ispod (Lovro) napisao da je smeće od čovjeka.

Kovačić
13 godina
FIFA 20

Koliko sam ja shvatio napisano on ne jebe mater dečku nego općenito se čudi kako netko u nagradama za silver 1 dobije jaku karticu i to je popratio općom uvriježenom psovkom.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Sta im je sa ovim web app-om, a jesam baksuz cim sam krenuo da poslujem na marketu oni sjebase 

Edit: proradila 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2020 13:56 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Nema govna do balkanskog govna. Najvise smrdi i najduze izdrzi smrdit. 

Aldin_7beganovic - balkanski boss ime ekipe. U rang sa poljacima, turcima i ostalim kencerima ove igre. 

Lik gubi, meljem ga. Al uvijek se nekako vrati. Odemo u produzetke i zabije za 3-2. Shushuh animacija i lagano cuvanje lopte. Dodavanje u krug i neda loptu, jos ima 20min za igrat. Komedija od covjeka, nije covjek, govno. Zavrsi tekma 4-3 za njega. Mojih 15-13 na gol. Njrgovih 8 ili 9.

Serveri su sada koma, ko zna kaj ce bit sutra. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Nema govna do balkanskog govna. Najvise smrdi i najduze izdrzi smrdit. 

Aldin_7beganovic - balkanski boss ime ekipe. U rang sa poljacima, turcima i ostalim kencerima ove igre. 

Lik gubi, meljem ga. Al uvijek se nekako vrati. Odemo u produzetke i zabije za 3-2. Shushuh animacija i lagano cuvanje lopte. Dodavanje u krug i neda loptu, jos ima 20min za igrat. Komedija od covjeka, nije covjek, govno. Zavrsi tekma 4-3 za njega. Mojih 15-13 na gol. Njrgovih 8 ili 9.

Serveri su sada koma, ko zna kaj ce bit sutra. 

Sinoć je u Kurtov stream uleti neki naš u Rivalisima sa Dinamovim grbom FC FICOFIFA, xbox znači konzolu.Imate video na twitchu pa pogledajte, Kurt je samo rekao Rat ,onda znate sve.. Meni je muka kad dobijem nekoga našega, tj igra me spajala sa dosta timova koji imaju dinamo grb i ime neko naše, iskreno isti kurac, možda još i gore nego da me spoji sa nekim turčinom koji drži 78% posjed lopte. Kurt je dobro rekao ,posjed lopte drže igrači koji se ne znaju branit 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice