FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.062.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 19

Novi UCL sbc i opet ništa. Potrošio na njega 1500 coinsa a dobio nazad oko 4000 coinsa. Pa da ne mogu dobiti bar mendya 82. Problem je kaj ne mogu dobiti nikakvu karticu 82.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Kako mi je žao što si nisam ovog Sturridgea napravio. Kalkulirao i na kraju mi isteklo, a lik me svaki put maltretira kad igram protiv njega.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
blowfish_cro kaže...

Kako mi je žao što si nisam ovog Sturridgea napravio. Kalkulirao i na kraju mi isteklo, a lik me svaki put maltretira kad igram protiv njega.

Bezobrazna kartica. Samo se namjestiš na lijevu i opizdiš finesse i nema zime. Doduše ne znam koji mi je to gušt ali kada zagusti primjenim ovvy taktiku. Uostalom, tako i meni zabijaju. Stvarno ne znam do kada ovakva igra može držati igrača zainteresiranim? Svaku tekmu primaš i zabijaš jedan te isti gol. Jesu oni slijepi ili samo idioti koji ništa ne žele shvatiti?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
blowfish_cro kaže...

Bezobrazna kartica. Samo se namjestiš na lijevu i opizdiš finesse i nema zime. Doduše ne znam koji mi je to gušt ali kada zagusti primjenim ovvy taktiku. Uostalom, tako i meni zabijaju. Stvarno ne znam do kada ovakva igra može držati igrača zainteresiranim? Svaku tekmu primaš i zabijaš jedan te isti gol. Jesu oni slijepi ili samo idioti koji ništa ne žele shvatiti?

Ma ono, ti "izrađeni" finesse golovi mi i ne smetaju toliko. Lako ih branim jer znam uvijek što planiraju i pokrijem jaču nogu. A ako me i uspije razvuć pa zabit, barem je nešto odigrao. Za razliku od centaršuteva, high pressinga i ostalog gdje ne moraš ništa radit a zabiješ. S druge strane, oni first time finesse šutevi sa Mahrezom, Hazardom i ekipom kad su okrenuti praktički proć od gola su retardirani i tko je dozvolio da to prolazi pod hitno treba na pregled glave.

11 godina
protjeran
FIFA 19

Treba mi pomoć.

Formacija 442

Naprijed mi je Suarez,LM je Coutinho, CM je IF Partey, LB Alba i CB Lenglet.

Treba mi sad komplet desna strana.

Imam oko 400k na raspolaganju.

Po mogućnosti da RM ima lijevu nogu.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Kakav kiks Van Dijka? Da mi to u fifi napravi završio bi na marketu. Drukam za Liverpool zbog fabinha ali sve naopako, za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakav pad Fabinha UCL, a rast Kimpembea... Volio bih sad vidjeti sta ce biti ako Liverpool okrene.

Nisam dugo pratio UCL kartice, Telles porastao na 160k, a netko tu mi je rekao da sam ga za 100k pretplatio. UCL live kartice su u najmanju ruku kao inform kartice i normalno da ce porast kad ih nema u packovima + jos se igra liga prvaka i traje hype.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 21:52 (zagid3).
17 godina
zagid3 kaže...

Kakav pad Fabinha UCL, a rast Kimpembea... Volio bih sad vidjeti sta ce biti ako Liverpool okrene.

Nisam dugo pratio UCL kartice, Telles porastao na 160k, a netko tu mi je rekao da sam ga za 100k pretplatio. UCL live kartice su u najmanju ruku kao inform kartice i normalno da ce porast kad ih nema u packovima + jos se igra liga prvaka i traje hype.

Kakav pad fabinha? Na bidanju je 373K pola sata prije isteka aukcije. Ako i ne prođu dalje ide u ligu uefa pa će tamo dobiti nadogradnju. Nema šanse da ne prođu prvo kolo jer bi bili nositelji. No ostat će u ligi prvaka bez obzira na ishod tekme jer zadnje kolo igraju doma s napolijem i pobjeda će im biti dosta za drugo mjesto.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Odusto sam od FUTA jednostavno ne mogu skužit kak ose to igra, jebiga, glup sam.. bazirat cu se na ovom online modu division.. dali je moguće nekak igrat liga uefa i sl preko neta?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Kakav pad fabinha? Na bidanju je 373K pola sata prije isteka aukcije. Ako i ne prođu dalje ide u ligu uefa pa će tamo dobiti nadogradnju. Nema šanse da ne prođu prvo kolo jer bi bili nositelji. No ostat će u ligi prvaka bez obzira na ishod tekme jer zadnje kolo igraju doma s napolijem i pobjeda će im biti dosta za drugo mjesto.

Sinko Fabinho je bio 450k o tome ja pricam. A do ozujka-travnja ko ziv ko mrtav, ko zna kakvih ce kartica biti.

Edit- ja sam samo komentirao fluktuacije u cijeni kartice u roku pod pola sata, ako ti imas UCL Fabinha i uzivas igrajuci šnjime super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 23:03 (zagid3).
12 godina
blowfish_cro kaže...

Ma ono, ti "izrađeni" finesse golovi mi i ne smetaju toliko. Lako ih branim jer znam uvijek što planiraju i pokrijem jaču nogu. A ako me i uspije razvuć pa zabit, barem je nešto odigrao. Za razliku od centaršuteva, high pressinga i ostalog gdje ne moraš ništa radit a zabiješ. S druge strane, oni first time finesse šutevi sa Mahrezom, Hazardom i ekipom kad su okrenuti praktički proć od gola su retardirani i tko je dozvolio da to prolazi pod hitno treba na pregled glave.

Ma meni je najsmijesnije kad ekipa sa Hazardom stoji na 30m sa pogledom na moj gol i ja ga blokiram onda se frajer okrene i zvizne je sledja pod gredu hahahhaha pa kakvi su to golovi to jos nikad nisam u zivotu vidio. Ajde zamislite gledate tekmu i vidite da se svi okrecu i pucaju sledja pa to nema nikakvog smisla nikad gola nebi dali a dok je u fifi normalno gol

17 godina
zagid3 kaže...

Sinko Fabinho je bio 450k o tome ja pricam. A do ozujka-travnja ko ziv ko mrtav, ko zna kakvih ce kartica biti.

Ne treba čekati 3 mjesec, samo dva tjedna. Tada slijedi definitivni rasplet. Doma tuku dva razlike i sve im štima. Čak im odgovara i 1-0 zbog više postignutih golova. Ako ne mogu doma dobiti Napoli onda nisu niti zaslužili da prođu dalje. Prvo kolo nokaut faze igra se već krajem 2 mjeseca. Nije mi uopće palo na pamet pogledati koliko dođe fabinho jer da sam vidio prodao bih ga odmah. Ta kartica ne vrijedi te coinse. Zaokupirale me ove obične UCL kartice. Solidno su pale cijenom pa sam kupio nekoliko. Bidao sam jedno pola sata Griezmanna i izgubio živce i uzeo ga buy now. Složio fitness tim od plavih kartica. Pričekat ću sada ovaj i sljedeći vikend i ako cijene porastu s njima na market. Do tada malo igrati s njima. Uglavnom, sve sam ulupao u kartice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 23:54 (movie).
11 godina
FIFA 19

Evo nakon mjesec,mjesec ipo trejda odlucia sam si napravit jednu ekipu iz gusta za ovu wl 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Jebemti sve, jesam se iznervirao sad, igram protiv lika koji ima na CM-u ikonu Vieiru i Kantea, i na CAM-u Pogbu, stoperi Varane i Ferdinand, lijevo Zanetti i desno Walker, on u fazi obrane samo upravlja Pogbom, vrti se po sredini između Vieire i Kantea i samo laganini jockey, ostalo igra sve radi sama, nemoš ga probit da su Buda, patim se ko kreten cijelo prvo poluvrijeme i ništa, i onda gol dobijem iz kick off odmah na početku drugog poluvremena, 3 pasa, lopta do Hazarda, sa 30m valjda, finese, ode lopta preko mog Llorisa u gol.

Opet se patim ko kreten, i nekako sa Pedrom uvalim gol u 80 i nekoj minuti, i šta se desi, opet on izvede loptu, opet par paseva i sad je Hazard okrenut leđima od mog gola, i to na nekih 20m je, znači gleda prema svom golu, lopta u nogama, moj Van Dijk mu na leđima, a on iz tog položaja izvuče raketu od šuta koja sjeda u gornji lijevi kut mog gola, ispigo se cijeli nekako i zakucao loptu, ja gledam i ne vjerujem, tresao sam se 2 min. Jebem ti i igricu i realnost i sve.

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Ja sam mislio da sam lud? Netko je pitao kaj to igramo? Evo kaj igramo i kako gubimo kontrolu. Neke reakcije su mi fantastične a na 5 m i koja sekunda ima klasičan gol kakvog često prima kolega The_k s ovog foruma. Odmah sam ga se sjetio.

https://m.youtube.com/watch?v=MOtG0b2go-g

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2018 8:44 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ne znam kako vi quitate na PS-u, ali to vam je jedini lijek.

Jer ako igrate kad vas igra jebe, rage se samo pojačava, a onda i deranje, lupanje i razbijanje.

Igra ima svoj život i možemo se mi nervirati koliko hoćemo, ona će po svome.

Evo, ja igram jebenu 5. diviziju.

Nakon patcha sam naredao puno pobjeda i skoro s ruba ispadanja u 6. diviziju došao nadomak 4. divizije.

Dvije pobjede do 4. divizije sam imao i što se onda dogodilo.... ne treba vam objašnjavati jer vjerojatno znate.

Sa 1560 bodova sam u jedno popodne pao na 1300 i nešto sitno.

Moji se odjednom više ne znaju dodavati, ne znaju zabijati, ne znaju jebeno ništa, a protivnici kao da su iz 1. divizije došli i pletu mi paseve iz prve bez greške, a golovi su im svaka lopta koja ide prema mom golu, čak ne trebaju niti pucati na gol, važno je da lopta na neki način ide prema mom golu i ona će ući.

Ali, nekim čudom, noćas ja postajem opet odičan igrač, maltene materijal za 1. diviziju jer kako sam igrao, kako sam pasove slagao, a da ne spominjem koje eurogolove sam zabijao... milina za gledat.

Likovi mi quitaju nakon 2 gola dvaput zaredom.

I tako ću igrat vjerojatno još nekoliko utakmica dok igra ne kaže - nema više za tebe, sad mora malo Sergeju iz Rusije biti dobar, pa nakon njega Zdenek iz Poljske pa Gianfranco, Roberto i ostali kurci - ti pričakaj da ponovo na tebe dođe red.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Kakvo je na kompu mislim jel i dalje razlika u odnosu na ps4, pitam za one koji su oboje probali, evo nikako da piratiziraju fifu a sve ostalo su vec presli, smradski ea se dobro nosi s piratima. Kontam skinut da malo peglam sp kad je vec multi sjeban a ovako me nece kostat.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

EA, ako ovo čitaš - nadam se skoroj propasti i nezaposlenosti svih idiota koji rade na igri. Gonite se, smeća mutava.

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

otvaram nagrade od rivalsa i vikend lige, i u nijednom packu ni jebeni boardovi, a kamoli walkout. Player pickovi nisu vrijedni ni spomena.Bez ikakve nade otvaram posljednji pack, vidim IF Arnold, reko aj super, bar nešto. Kad ono kraj njega Van Dijk. Otišao odmah za 190 000 coinsa. Ajd bar nešto.

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja nisam previse igrao division rivals, tek nekoliko utakmica, ali dovoljno za rank 1. Dobio samo Perisica, ostali nisu bili ni bord. U WL sam dobio Thauvina i Pavlenku,tj. njih sam odabrao. U paketima Iniesta, bice dobar za neki SBC. Ovako mi sada izgleda ekipa a prvi za zamenu su Fabinho i Stones. Zelim nekog brzog CDM-a kao sto je Kante umesto Fabinha, ali sa 0 coinsa bice tesko.  Inace, otvorio oko 50 UCL paketa i dobio Stonesa, Mahreza i Manea. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

I've had it with this mothefuckin shit in this motherfuckin game.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2018 10:12 (blowfish_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

otvori pakete i obrisi igru.

13 godina
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

I onda da otvori Ronalda u paketima.

Dal bi brisao ili ne :D

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran

Nemoj nista sa coinsima uhvatit ce te nostalgija za 4-5 dana

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

Ja sam prije 3 godine otvorio 1,5 miliona coinsa paketa u komadu :) 

12 godina
neaktivan
FIFA 19

Ma neću ništ sa coinsima. Znam da ću se vratit kad tad, ali nadam se da će to biti za par mjeseci kad ću za iste pare moći dobit bolji squad. Do TOTY ću bar izdržat.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Pavlenka i Lozano u player pickovima. Zanimljivo kak sad uletr 84+ igraci a ne prošli totw kad je bilo 9 totw iz engleske. Tocno vidis kak mijenjaju pack weight po kolicin meta igraca.

Iz ostalih paketa William RW vrijedno spomena. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pavlenka i Lozano u player pickovima. Zanimljivo kak sad uletr 84+ igraci a ne prošli totw kad je bilo 9 totw iz engleske. Tocno vidis kak mijenjaju pack weight po kolicin meta igraca.

Iz ostalih paketa William RW vrijedno spomena. 

Nema to nikakve veze, odigrao sam 10 tekmi u WL, 6 dobivenih, dalje nisam mogao igrati a i nisam imao volje.

Sad otvorio 1 pick i unutra Trent RB iz Liverpoola. Drugi paket Icardi.

12 godina
movie kaže...

Ja sam mislio da sam lud? Netko je pitao kaj to igramo? Evo kaj igramo i kako gubimo kontrolu. Neke reakcije su mi fantastične a na 5 m i koja sekunda ima klasičan gol kakvog često prima kolega The_k s ovog foruma. Odmah sam ga se sjetio.

https://m.youtube.com/watch?v=MOtG0b2go-g

Ma meni je vrh sto lik ima svaki tjedan materijala po 10min vraca me u ona vremena kad je ksi radio fifa funnies za fifu 12 i 13. Youtuberi se mjenjaju ali izgleda da se EA nikad ne mjenja

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

quick sell. 

"uvik kontra"

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice