FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.002.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
SimeKZ kaže...

Igram 433 i u toj formaciji jednostavno si previse ubojit preko bokova. 

Sinoc odigrao jednu u toj formaciji jer sam uzeo POTM Lucasa pa da ga probam, 4-0 vodim i diskonekta me, naravno, 0-3 za njega.

Ugasio sam ps4 i otisao spavat.

I jos jedna stvar mi se desava na PS4, ne mogu produziti ugovor niti staviti fitness, u biti nista sto zahtjeva X.

Moram izaci iz igre i ponovno pokrenuti. 

Desava li se nekome? 

16 godina
The_K kaže...

Najretardiranija utakmica koju sam igrao u fifi 19 ..

Na PES-u se desi 1 pi*zdarija u 2-3 tekme..ovdje ih je 2-3 u jednom napadu. Ajd otvaranje paketića radi očekivano iako kako ide uskoro će i to zapinjat o stativu. 

8 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

Igram 433 i u toj formaciji jednostavno si previse ubojit preko bokova. 

Sinoc odigrao jednu u toj formaciji jer sam uzeo POTM Lucasa pa da ga probam, 4-0 vodim i diskonekta me, naravno, 0-3 za njega.

Ugasio sam ps4 i otisao spavat.

I jos jedna stvar mi se desava na PS4, ne mogu produziti ugovor niti staviti fitness, u biti nista sto zahtjeva X.

Moram izaci iz igre i ponovno pokrenuti. 

Desava li se nekome? 

Dogodilo se meni jednom ili dvaput. Ne znam zasto ali da, restart to rijesava.

13 godina
FIFA 19

Ja ne diram ništa osim što napadačima stavim da budu centralno i da idu iza obrane.

Na početku igre obično stavim defending i to najviše zbog ispucavanja s golmanom tako da imam bekove blizu i onda njima dodajem.

Ako je frka, ako gubim tekmu ili ako me protivnik stišće onda uključim presing.

To ne radim od početka utakmice nego obično zadnjih 15-tak minuta.

I to samo ako treba jer se tako potroše pa su zakurac.

Kad igram SB onda odmah na početku utakmice stavim presing tako da me AI ne jebe toliko sa ping-pongom.

Inače, jučer sam malo updejtao ekipe i imam par zanimljivih igrača za preporučiti.

Kod Talijana sam imao Pastorea na CAM-u, a pošto taj ima staminu zakurac i drugo poluvrijeme ga nema nigdje na terenu, zamijenio sam ga Bonaventurom.

Bonaventura je k'o zvrk na steroidima, ima stamine, a bogami ga ima po cijelom terenu.

Boatenga sam zamijenio Alanom i to je pun pogodak.

Boateng je mrtav, ja njega uopće nisam viđao na terenu u utakmicama koje je igrao za mene, potpuno nevidljiv igrač.

Alan se za sada pokazuje kao zvjerka.

Kod Engleza sam zamijenio Hendersona sa Gueyeom i za sada sam zadovoljan.

Preporučio bih i Wijnalduma jer mi se pokazao prilično dobar, kako u napadu, tako i u obrani.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
plavi08 kaže...
The_K kaže...

Najretardiranija utakmica koju sam igrao u fifi 19 ..

Na PES-u se desi 1 pi*zdarija u 2-3 tekme..ovdje ih je 2-3 u jednom napadu. Ajd otvaranje paketića radi očekivano iako kako ide uskoro će i to zapinjat o stativu. 

Rado bi ti rekao da si u krivu ali tesko je naci video nekoga tko igra pes na youtubeu :P

Ne znam da li gledas nogomet ali ako si slucajno geldao Arsenal - Watford tokom vikenda, to je bila utakmica prepuna svega i svacega.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bolje pricajte kojim stilom igrate, kakve postavke taktike koristite... To jel imas srece u packovima ili ne i ovakve litanije niko ne cita i potpuno su ne bitne. 

Lako je tebi pričati Šime, samo kada se sjetim kada ti je uletio Del Piero prošle sezone.  Zezam te malo...

Osobno volim igrati u 4-4-2 formaciju s odgovarajućim igračima. U ovoj formaciji igram od FIFA 13, a procvat sam doživio u FIFA 14 kada sam vraški posložio sustav, na koji se opekao i moj kolega antiljano, koji je bio vrhunski igrač i osvajač ako se ne varam 2 uspješna turnira koja sam organizirao ovdje na bug.hr forumu(lijepa uspomena).

Uvijek bi vrtio Unitedove clipove za vrijeme Fergusonove ere i pokušavao kopirati te njegove counter attack akcije i golove. 

Ova FIFA je na vrhuncu što se tiče taktičkih postavki i mislim da je svima uživancija tko voli da se igra oko istih.

Meni osobno nikad nije bio prioritet imati blin-blink momčad i uvijek mi je glavni fokus bio da osvojim nešto i doguram što dalje. FIFA 18 mi je 1. fifa u kojoj nisam uspio osvojiti DIV 1 iako me jedna pobjeda djelila od nje ali nažalost nisam uspio. Najveći razlog je taj što su protivnici imali prebrutalne momčadi u odnosu na moju, koje su bile sazdane od Icona koje nekad samom pojavam neutraliziraju tvoje statse u napadu i ne možeš zabiti da se na glavu nasadiš, pogotovo kada bi u odbrani igrali Ferninad i Blanc.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 9:46 (TheMaverick).
8 godina
Skilledžija kaže...

Ja ne diram ništa osim što napadačima stavim da budu centralno i da idu iza obrane.

Na početku igre obično stavim defending i to najviše zbog ispucavanja s golmanom tako da imam bekove blizu i onda njima dodajem.

Ako je frka, ako gubim tekmu ili ako me protivnik stišće onda uključim presing.

To ne radim od početka utakmice nego obično zadnjih 15-tak minuta.

I to samo ako treba jer se tako potroše pa su zakurac.

Kad igram SB onda odmah na početku utakmice stavim presing tako da me AI ne jebe toliko sa ping-pongom.

Inače, jučer sam malo updejtao ekipe i imam par zanimljivih igrača za preporučiti.

Kod Talijana sam imao Pastorea na CAM-u, a pošto taj ima staminu zakurac i drugo poluvrijeme ga nema nigdje na terenu, zamijenio sam ga Bonaventurom.

Bonaventura je k'o zvrk na steroidima, ima stamine, a bogami ga ima po cijelom terenu.

Boatenga sam zamijenio Alanom i to je pun pogodak.

Boateng je mrtav, ja njega uopće nisam viđao na terenu u utakmicama koje je igrao za mene, potpuno nevidljiv igrač.

Alan se za sada pokazuje kao zvjerka.

Kod Engleza sam zamijenio Hendersona sa Gueyeom i za sada sam zadovoljan.

Preporučio bih i Wijnalduma jer mi se pokazao prilično dobar, kako u napadu, tako i u obrani.

Ako imas novaca, pokusaj si staviti na tu poziciju Gomeza, jucer sam ga izvukao iz preorder packova i ubacio ga umjesto upravo Bonaventure i dao mu Deadeye chem. Agilan, brz, bolji u dodavanjima i bolji u finishu. Jedino sto je fizicki slabiji od Bonaventure ali s obzirom da ni on nije zvijer, nije neka razlika.

Ako ti treba druga CM/CDM pozicija, baci oko na Kessie-a. 78 rating, zvijer od igraca.

Takoder, pokusaj ne koristiti "Get in Behind", naravno, ovisno je o stilu igre koji pokusavas igrati ali jos jedan igrac na kojega se mozes rijesiti lopte je bitan kod zadrzavajna posjeda a sa 2 klika L1 mozes igraca prema kojem si okrenut dok imas loptu poslati u sprint naprijed. Lob Through Pass i ako ga dobro naciljas i ako igrac s druge strane nema brzu obranu, u 1v1 situaciji si. Maknes RNG koji se desava kada igri dajes da ti odluci kada da rade trkove iza obrane i imas vise opcija za dodavanja u sredini terena.

14 godina
neaktivan

Sinoć nakon 2 poraza zaredom u rivalsima, prešao sam s 4321 na 451 (ona s dva CAMa). Twitch sam imao upaljen dok sam gubio i slušam Castra kako na sva usta hvali tih 451, pa da probam. I zbilja mi se ta formacija dopala, nanizao 4 pobjeda zaredom.

Formacija možda izgleda zastrašujuće, ali zapravo nije tako. Malo pažljivije se treba braniti i to je sve. Mogućnosti u napadu su nevjerojatne i glavna prednost ove formacije.

13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ako imas novaca, pokusaj si staviti na tu poziciju Gomeza

Ma spizdio sam sve coinse na SBC pa zato kemijam sa ovim jeftinijim igračima.

Imam Gomeza već duže na piku tako da ću ga vjerojatno jednog dana ubost, osim ako ga ne dobijem u packu :)

Mada, imam plan, isto jednog dana, da Mertensa stavim na CAM-a, a u napad neku zvjerku da ubacim.

Ali za to treba vremena ili sreće u packovima.

Što s taktike tiče, probat ću ovo što pišeš.

Ovo za lob sam skužio i to vježbam u zadnje vrijeme.

Samo mi ide na kurac strašno što izbacim napadača samog 2-3m iza obrane i dok dođem do šesnaesterca obavezno me uhvati njegov najsporiji igrač.

Smiješno mi je to i jedna od većih gluposti u ovoj FIFI, praktički u 2 koraka me stigne igrač koji je debelo iza moga, a ima minimum za 20 manji pace.

BTW

Jučer sam imao najveću pobjedu do sada 7-1.

Lik kod 3-0 napravi drugi žuti i ostane bez CB-a.

Kasnije je izvodio gluposti pa sam ga pošteno natrpao.

Fora mi je što sad nitko ne quita nego svi igraju do kraja bez obzira na rezultat i igru - jbga, bodovi su u pitanju :)

Ja sam do sada 2 puta quitao jer mi je puk'o film, a koliko sam skužio, uzme dosta bodova od skilla tako da ću to nastojati izbjegavati.

Jučer sam dogurao do 1500.... još malo kad upgradeam ekipe i pohvatam konce igre, nadam se i 4. diviziji :)

[19xx] 4ntraks
8 godina
Skilledžija kaže...

Samo mi ide na kurac strašno što izbacim napadača samog 2-3m iza obrane i dok dođem do šesnaesterca obavezno me uhvati njegov najsporiji igrač.

Smiješno mi je to i jedna od većih gluposti u ovoj FIFI, praktički u 2 koraka me stigne igrač koji je debelo iza moga, a ima minimum za 20 manji pace.

Sa ovime se ne slazem, nerf Pacea je definitivno najbolja stvar sto je FIFA 19 donjela.

Kad pogledas u 18ici, svi su ili igrali duboku obranu ili primali golove na taj nacin ko blesavi. Bilokakva dodavanja u prostor iza obrane su u 18 bila presnazna, nije bilo tog obrambenog ispod 100k koji bi stigao Martiala/Aubu/Ronalda ako si im dao takvu loptu u prostor. Sada daleko manje ljudi igra tako duboke obrane i unatoc tome sto je takva igra teza i slabija nego u 18, i dalje je snazna ako igras takve lopte. Imam Williamsa u spici sa spanjolcima i ako tajmiram kako treba i dam dodavanju dovoljno snage imam par sekundi prije nego me obrambeni stignu da zabijem. cesce nego ne prolazi ali treba sve dobro tajmirati i naciljati.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
.

Fora mi je što sad nitko ne quita nego svi igraju do kraja bez obzira na rezultat i igru - jbga, bodovi su u pitanju :)

ma ja gasim, jebem mi se zivo za bodove.

ne pada mi na pamet da se lik izivljava na meni sa 7 icona u ekipi.

7 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bolje pricajte kojim stilom igrate, kakve postavke taktike koristite... To jel imas srece u packovima ili ne i ovakve litanije niko ne cita i potpuno su ne bitne. 

Pa napisao sam post iz razloga da netko da neki savjet, da li netko ima neku rutinu kad je najbolje otvarat packove ? 

Koje dane ? 

Da li ih otvarat odmah kad jednog skupiš ili čekat kad nakupiš 20-ak pa sve otvarat itd.

Možda ja nešto krivo radim ili je stvarno sve jebena sreća, a onda opet kažem kako me ne pogodi jednom slučajno.

Ono imam u vezi OX-a, Wijnalduma i Serria, i sad ne tražim ja da dobijem DeBruynea, Kantea ili Pogbu ali brate mili nekog Freda ili Dembelea bi mogao dobit, ili opet nekog drugog igrača te vrijednosti da mogu ove kupit, ili na krilu umjesto Bernarda da dobijem nekog Martiala ili Rasforda, ne mora bit Hazard, Mane, Sane ili šta ja znam tko, samo da dobijem neki boost iz tih packova, jer ovako skupljajuči Coinse mogu si jednom tjedno priuštit igrača od 50k vrijednost kao što je taj Fred ili Fernandinho, na taj način samo 11 tjedana mi treba za solidnu ekipu od 500k vrijednosti.

Šta se tiče taktike slažem se sa ovim da totalni nogomet tu dobro prolazi, ja obožavam tako igrat, u 4-3-2-1, samo ti je bitno da ti bekovi imaju dobar pace pa osvoje dosta prostora na stranama dok ti ih netko ne pokrije kad tvoja krila uđu u sredinu, a kod ovih napadača pace nije toliko bitan kao pucanje budući da nemaš više niti vremena niti prostora kemijat po 16 m da se namjestiš jer ti odmah nose loptu, pa moraš uglavnom pucat iz prve. 

Tako da meni taktika u 4-3-2-1 odmah presing opalit a kad osvojiš loptu čim prije doć do 16m jer kad se postavi moš ga do sutra probijat al đabe, pogotovo sa ovim šta ja imam od igrača.

11 godina
protjeran
FIFA 19

Igra li ko klasicni 442?

Sa tom sam formacijom harao na fifa14...Na 17-ici mi je bila bezveze igrao sam 442 sa rombom u sredini ali ove  godine bi se mogao vratiti na 442.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Iniesta21 kaže...
SimeKZ kaže...

Pa napisao sam post iz razloga da netko da neki savjet, da li netko ima neku rutinu kad je najbolje otvarat packove ? 

Koje dane ? 

Da li ih otvarat odmah kad jednog skupiš ili čekat kad nakupiš 20-ak pa sve otvarat itd.

Možda ja nešto krivo radim ili je stvarno sve jebena sreća, a onda opet kažem kako me ne pogodi jednom slučajno.

Ono imam u vezi OX-a, Wijnalduma i Serria, i sad ne tražim ja da dobijem DeBruynea, Kantea ili Pogbu ali brate mili nekog Freda ili Dembelea bi mogao dobit, ili opet nekog drugog igrača te vrijednosti da mogu ove kupit, ili na krilu umjesto Bernarda da dobijem nekog Martiala ili Rasforda, ne mora bit Hazard, Mane, Sane ili šta ja znam tko, samo da dobijem neki boost iz tih packova, jer ovako skupljajuči Coinse mogu si jednom tjedno priuštit igrača od 50k vrijednost kao što je taj Fred ili Fernandinho, na taj način samo 11 tjedana mi treba za solidnu ekipu od 500k vrijednosti.

Šta se tiče taktike slažem se sa ovim da totalni nogomet tu dobro prolazi, ja obožavam tako igrat, u 4-3-2-1, samo ti je bitno da ti bekovi imaju dobar pace pa osvoje dosta prostora na stranama dok ti ih netko ne pokrije kad tvoja krila uđu u sredinu, a kod ovih napadača pace nije toliko bitan kao pucanje budući da nemaš više niti vremena niti prostora kemijat po 16 m da se namjestiš jer ti odmah nose loptu, pa moraš uglavnom pucat iz prve. 

Tako da meni taktika u 4-3-2-1 odmah presing opalit a kad osvojiš loptu čim prije doć do 16m jer kad se postavi moš ga do sutra probijat al đabe, pogotovo sa ovim šta ja imam od igrača.

Kompa, da ti mozemo dati savjet, svi bi sada vec vrtili ikone. Sve je to cista kocka i lutrija, zato i FP je na tapeti zbog kockanja.

Oxlade Chambo je po meni bolji od Freda, gledao sam jucer malo koga bi stavio u vezu kada napravim EPL i Ox je samo u defenzivnim statovima slabiji od Freda a to se samo po sebi digne sa chemom. I uz to je daleko jeftiniji. Igraj WL kada dode i dobiti ces dodatne igrace i pare. I uzmi u ozbir da su sada igraci najskuplji. Ovi 82-85 rated igraci ce kroz mjesec dana sigurno izgubiti 50% vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 11:45 (sexytoiletpaper).
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Sa ovime se ne slazem, nerf Pacea je definitivno najbolja stvar sto je FIFA 19 donjela.

U redu je nerf pacea, ali ne u toj mjeri.

Nije u redu da ja, nakon što odigram odličnu akciju s kojom izbacim cijelu obranu i ostanem 1 na 1 s golmanom, budem kažnjen.

Kaženjen time što moj napadač ne može pobjeći igraču koji je 2-3m, isped obrambenog, 20-30% veći pace od njega i još u trku, dok se ovaj mora okrenuti i zašprintati za njim, a isti taj ga stigne u 2 jebena koraka.

Ovo što pišeš za FIFU 18 nije točno.

Tako se igralo u FIFI 15-16 koliko se sjećam?

Bio je onaj neki crnac iz talijanske lige koji je bio zakurac igrač, ali je imao naviši pace u igri i tada su ga svi abjuzali.

U FIFI 18 pace također nije bio značajna prednost, ali kad bi izigrao obranu dobrim pasom u dubinu, naravno da bi brzi napadač bio u prednosti.

Pa koji kurac bi ga plaćao masne coinse ako nemam zbog toga negu prednost?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Bio je onaj neki crnac iz talijanske lige koji je bio zakurac igrač, ali je imao naviši pace u igri i tada su ga svi abjuzali.

Biabiany.

Mater mu jebem.

16 godina
FIFA 19

Malo sam manje aktivan na forumu,ali fifu uredno igram,ko i svaki put me u početku fifa jako drži i zaboravim na sve druge igre,no bojim se da će taj žar brzo nestati. Zašto?

Zato jer već sad imam momčad kakvu nisam imao prošlu fifu u 3. mjesecu. Ja neznam jel su to cijene ove godine tako male ili kaj. Istina da sa SBC,SB i DR ima puno šanse za branjem love i packova ,plus coin boosteri.

Istina imao sam i sreće u njima,nakon nations SBC-ova sam dobio mertensa koji je tada koštao 120k,son-a kojeg nije bilo na marketu pa sam ga stavio na limit max buy now 80k i otišao u sekundi,nije mi se dalo čekat da mu još dignu cijenovni limit jer mi trebala lova,još dva informa koja vrijede 10k svaki,i k tome dosta igrača koji su zbog futbina i sbcova na cijeni po 2 il 5 k i nabrao sveukupno 220k s time da imam još nations and leagues sbcove za riješiti.

A u timu imam već i jamesa i thiaga i alabu i kimmicha. Htio bi OTW goretsku i neku ikonu,pa mi to još jedino cilj da skupljam pare,još nisam ni sve coin boostere iskoristiti haha.

Igra mi se čini puno bolja nego prijašnja,ipak treba neku akciju napravit a ne dat nekom brzancu i pretrčat sve. Inače volim 433 i krila su mi bila najbolja moguća,sada mi cam i cm moraju biti dobri da razgrade akciju ili da ima dobar šut van boxa,krila imam više manje prosječna,moram naći drugu formaciju,ali kad sa svakom drugom formacijom kao da neznam igrati,pa treba privikavanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Kao sto rekoh kad sam vidio novosti prije mjesec-dva. Igra je toliko asistirajuca u obrani da prelazi u tome i Fifu 17. Ovo je igra glupih odbijanja, gadjanja precki i stativa, automatskih blokova u zadnjoj sekundi od strane CPU-a i sl. To sta fulas tackle nema veze, jer ce CPU odmah s drugim igracem te navodit u savrsenu putanju gdje ces promjenom igraca opet bit u savrsenom tacklu i uzet loptu. Uopce ne uzivam u golovima koje zabijam jer imam osjecaj da su totalno random. Imam osjecaj da je teren nekako premal i da nema prostora za nista, da ne mozes igrat nogomet. Da je drugacija igra od Fife 18? Naravno da je. Da li je bolje? Ne znam bas. Imam osjecaj da igracev skill ima veze mozda 20% ovdje, sve ostalo asistencija CPU-a u obrani. I naravno da zato pada manje golova u tekmama. Uopce nisam odusevljen gameplayom.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
izvone kaže...

...

Zato jer već sad imam momčad kakvu nisam imao prošlu fifu u 3. mjesecu. Ja neznam jel su to cijene ove godine tako male ili kaj. Istina da sa SBC,SB i DR ima puno šanse za branjem love i packova ,plus coin boosteri.

Istina imao sam i sreće u njima,nakon nations SBC-ova sam dobio mertensa koji je tada koštao 120k,son-a kojeg nije bilo na marketu pa sam ga stavio na limit max buy now 80k i otišao u sekundi,nije mi se dalo čekat da mu još dignu cijenovni limit jer mi trebala lova,još dva informa koja vrijede 10k svaki,i k tome dosta igrača koji su zbog futbina i sbcova na cijeni po 2 il 5 k i nabrao sveukupno 220k s time da imam još nations and leagues sbcove za riješiti.

...

Moze li netko nama njubarama objasnit malo ovo kako se "bere" lova?

Pracenje igraca kad je low kupuj,prodaj kad je high ili sta?

Origin_Steam: hrka11
8 godina
hrka11 kaže...
izvone kaže...

...

...

U ovom slucaju misli na to da je izvukao vrijedne igrace i prodao ih :P

13 godina
hrka11 kaže...

...

1. Igraj sve SBC koje možeš.

2. Upali boostere za coinse.

3. Kupuj jeftino igrače koje kasnije možeš prodati skupo.

- recimo SBC za englesku 2. ligu ti je sad zgodan jer ima puno srebrnih igrača kojih ima malo na marketu pa im je cijena visoka.

Ja sam jučer savim slučajno kupio jednog za 500 coinsa i kasnije kad sam provjerio za koliko ide na marketu su bila trojica, najjeftiniji 8.000 coinsa.

3. Kupuj igrače za buduće SBC - recimo tjedno izlazi Marquee i obično se dan-dva prije šuška koji će klubovi biti u zadacima - kupiš jeftino igrače iz fih klubova i nad dan SBC-a ih prodaš skupo.

4. Snajpaj na marketu ili bidaj - vrebaj neke igrače koje možeš kupiti jeftino i prodati skuplje ili se cjenkaj za iste.

[19xx] 4ntraks
8 godina
Cofinho kaže...

Kao sto rekoh kad sam vidio novosti prije mjesec-dva. Igra je toliko asistirajuca u obrani da prelazi u tome i Fifu 17. Ovo je igra glupih odbijanja, gadjanja precki i stativa, automatskih blokova u zadnjoj sekundi od strane CPU-a i sl. To sta fulas tackle nema veze, jer ce CPU odmah s drugim igracem te navodit u savrsenu putanju gdje ces promjenom igraca opet bit u savrsenom tacklu i uzet loptu. Uopce ne uzivam u golovima koje zabijam jer imam osjecaj da su totalno random. Imam osjecaj da je teren nekako premal i da nema prostora za nista, da ne mozes igrat nogomet. Da je drugacija igra od Fife 18? Naravno da je. Da li je bolje? Ne znam bas. Imam osjecaj da igracev skill ima veze mozda 20% ovdje, sve ostalo asistencija CPU-a u obrani. I naravno da zato pada manje golova u tekmama. Uopce nisam odusevljen gameplayom.

Jedino sto sam od ovoga primjetio je da AI izbija loptu sa obrambenim igracima i da skacu u blok. Ako AI oduzme igracu loptu to je generalno zato sto je se igrac okrenuo direktno u AIa. Ove godine se cini da je skill u tome kako napadas radije nego u obrani. Nema vise Low Drivena bilogdje u 16ercu koji ulaze protiv svega osim De Gea-e i slicnih. Nema vise pacewhoranja cijelu tekmu, dodavanja, dok jesu ponekad malo mutava, vise nije da 90% driven passeva prolazi kako god da ih das i da ih se smiruje bez beda.

Ne znam, meni se svida vise od 18ice, a nije da nisam bio dobar u 18ici. Ali opet, generalno preferiram stil igre koji 19 forsira.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

jel mi se cini ili je sve visetruko skuplje nego u prijasnjim fut-evima? Jebote najobicniji gold rare se na marketu placa hiljade, ekipa trazi za menadzere nebulozne cifre, wtf?

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Skilledžija kaže...
hrka11 kaže...

...

A da bi igrao ove sbcove moram popunit one zadatke za koje vecinom ispada da moram kupovat te iste igrace jer ih nemam.

Da bi to moga prvo moram skupit coinsa na ove ostale nacine.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
hrka11 kaže...

A da bi igrao ove sbcove moram popunit one zadatke za koje vecinom ispada da moram kupovat te iste igrace jer ih nemam.

Da bi to moga prvo moram skupit coinsa na ove ostale nacine.

Zato sam i napisao ključnu riječ "možeš".

Nemoj trošiti previše coinsa na SBC nego s tim coinsima pokušaj tramakati na marketu ispočetka.

Ima i metoda da kupuješ bronze pakete i da na njima zarađuješ, ali to je dugotrajan i mukotrpan proces.

Proguglaj malo i pogledaj par jutubera pa napravi ono što ti naviše odgovara i ono što možeš, naravno.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Cofinho kaže...

Slazem se sa ovim postom.

Jako puno blokova se dogada od strane AIa, sta je po meni apsurdno. 

Nerf pacea je dobrodošao, no ovo je sad neka druga krajnosti. Gdje ja sa Izzquierom ili kak se vec zove... Ne mogu pobjec ako na vrijeme ne tajmam tek sa desnom gljivom. Jasno mi je da i tu postoji odredeni Skill, al me nemoj jebat da pobjec ne mogu. 

U drugu ruku super je kaj napokon igraci sa manjim paceom dolaze do izrazaja. 

Dobra je ovo Fifa, ima svojih boljki... Al bolje od toga nazalost nemamo. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
17 godina
sexytoiletpaper kaže...
 Pogledaj si u opcije, imas opciju da kada mijenjas igraca ovaj nastavi jos neko vrijeme trcati u smjeru u kojem je isao prije nego si prebacio (tipa pola sekunde) i prebaci to na low.

Van 16erca najjaci sut trenutno je Placed Shot u suprotni kut. Drugi i dalje funkcioniraju ali ti je najbolje kada imas igrace sa slabim finishingom (ako stavljas huntere po svuda onda ce ti ove godine to biti puno igraca jer su nerfali Hunter Chem) poceti koristiti timed finishing. Nije strasno kompliciran kad razvijes malo strpljenja za njega. Mozes i ukljuciti da ti pokazuje bar na traineru.

Ma je, prebaćeno mi je na low. Možds nisam dobro objasnio. Igrač kojeg ja ne kontroliram trči za loptom i i protivničkim igračem ali kada ja prebacim na njega on djelić sekunde zastane pa nastavi trčati. Uvijek napravi taj neki trzaj. Dovoljno da izgubim koram s napadačem. Kada sam trainera uključio to me samo dodatno razjebalo. Na travi se lijepo vidi strelica koja je okrenuta u željenom smjeru i kada stisnem dodavanje, igrač doda sasvim petom igraču, kontra strelice i moje želje. To mi je samo dokaz da ne radim ništa krivo nego da me igra jebe u zdrav mozak. Bolje onda da to ne gledam pa se manje živciram jer mislim da sam sam pogriješio iako znam da u većini slučajeva nisam.

Timed finishing sam isključio. Hoću igrati nogomet a ne jebeni doom pa da moram prazniti i puniti oružje i hvatati timing. Uopće me ne interesira ta idiotarija u nogometu pa makar ne dobio niti jednu tekmu. Od kada je nogometa zna se kako se puca. Svake godine rade sve veće smeće koje nema veze sa simulacijom nogometa. U nedostatku dobrih ideja i želje za otklanjanjem bugova koji se kroz igru provlače godinama oni nude revoluciju zvanu timed finishing da se s pravom igrači pesa mogu sprdati s ovom arkadom.

17 godina
Cofinho kaže...

To sam rekao prvi dan. Teren je vidno manji i s jednim igračem možeš pokrivati cijelu polovicu terena. Ježim se kada vidim da protivnički igrač dolazi do mene jednakom brzinom kao i lopta. Naravno da ti trebaju dva ili tri dodira da je smiriš i naravno da ti je lik na vratu i oduzme ti loptu. Golovi su isto kao i kenjajnje. Ispustiš na wc ili ovdje zabiješ osjećaj je isti. Malo olakšanja ali zadovoljstva i gušta nimalo. Ja sam i dalje uvjeren da je ovo sranje od nogometa samo nešto drukčije upakirano. Balans ih jebe godinama. Jednostavan ubaćaj u 5m golmani ne mogu uhvatiti, a ne mogu niti loptu dovoljno daleko odbiti. S druge strane to što brane nije normalno. Silovanja opet caruju a najdraža situacija mi je kada trčim a lik iza mene i sljedeću sekundu hop i eto ga ispred mene, naguzi mi se, ja se odbijem od njega i nema više niti lopte a nema niti prekršaja. Kako k vragu?

Danas sam u SB u elite 1 i imam 4k bodova fore. Nikada do sada nisam u prvom i drugom danu bio u elite 1. Uvijek sam to hvatao preko vikenda. To je samo dokaz koliko je igra frustrirajuća i nerealno teška. Ja bih volio da me AI nadigra a ne ping pongom ili evidentnim pomaganjem igre pobijedi. Svaku tekmu imam bar tri stative, preko dvadeset udarac po golu i kompletnu kontrolu tekme, no uvijek se dogodi već opisana greška i jedna savršena akcija na cijeloj tekmi kada popiješ gol. Nemoguće je da AI primi loptu povalja te, krene smisleno prema tvom golu i jednostavno igra nogomet. Nema toga. Messi, ronaldo, bilo tko zadržava loptu u nogmama jednu sekundu. Samo ping pong i evidentno jebanje u mozak. Fakat nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2018 16:12 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 19

Odigrao 10 utakmica bez poraza, gameplay dosta unapredjen naspram prosle godine, odbrana puno bolje funkcionise. Za sad nisam primetio jos neke bagove u igri. Sve u svemu zadovoljan sam igrom. To su neka moja prva zapazanja. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Znaci na prvom videu halilovic sa 24 heading nadskoci Gayu koji ima 55 heading koji zbog nekog razloga nije htio skociti i udariti loptu premda sam stisnuo kocku da izbijem on je odlucio premda je bio blizi lopti ne poslusat me i pustiti da loptu pokupi halilovic koji izbija loptu ispred sebe i onda moj drugi obranbeni mrtav hladan prodje pored lopte. U drugom videu stiscem kocku kao budala ali moj mrtvi igrac ne zeli izbiti loptu i pritom mu sturidge uzima tako lagano i tako savrseno loptu sa svojih 24 standing tackle dok ja sa svojim obranbenima koji imaju standing tackle preko 80 ne mogu uzeti tako loptu jer se odbija kao luda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice