I čini mi se da je manje golova u režiji EA-a.
Barem su moja iskustva takva do sada.
S obzirom da sam cijeli tjedan igrao samo SB kako bih otvorio dva rare packa u kojima sam usput rečeno dobio karu. U jednom IF karticu koju sam obrisao jer je ne mogu prodati po početnoj cijeni a u drugom nekog golmana koji vrijedi 1500 coinsa. No vratimo se bitnom. Prošle sezone ovaj mod je bio frustracija no što ti ove godine igra radi to nije humano. Ok, završio sam u elite 1 ali to nije vrijedno živaca i zdravlja. 90% golova padne nakon ubačaja i loših intervencija obrambenih igrača koji jednostavnu loptu ne mogu izbiti glavom dalje od par metara od sebe. To vrijedi i za golmana koji u ovoj situaciji sam izađe i izbije loptu koji metar ispred sebe.
Ja se userem dok ne zabijem gol a primam uglavnom ovakve golove. Mogao sam identičnih golova postati desetak. Ako ovo nije režija EA, onda ne znam što je. U napadu uputim po 30 udaraca po golu a njih 20 završi u bloku obrambenih igrača koji na petercu skaču i guzicom, leđima, nogom i glavom brane udarce po golu. Nemoguće je doći u poziciju za udarac jer uvijek netko od nekud uleti u šut. Kada to i uspiješ pojavi se golman koji nehumano brani ono što nije moguće niti u james bondu. Ja ne znam koja je svrha ovakvog karanja jer ovo nema veze s nogometom. Imam loptu 60% u nogama, Imam 90% točnih dodavanja, imam 30 udaraca po golu i onda oni obično jednom prijeđu cebtar i zabiju mi ovakav gol? Pa tko ne bi bio lud?
Da ne pričam o novoj modi koju su ufurali. Recimo tekma se produži 2 minute i onda se igra 94 minuta u kojoj AI slaže savršenu akciju i zabija ti gol? Čemu dvije minute produžetka na one 2 minute koje pišu na semaforu? Koji razlog? To se stalno događa. U jednom od dva tjedna packa dobijem chiellinia. Poveselim se no kada sam mu pogledao cijenu ohladim se. No ajde, bolje i to nego ništa. Do sada sam dobio 4 IF kartice i sve ćetiri sam obrisao jer ih nisam mogao prodati po početnim cijenama.
Gledam ove golove i mislim si pa je li moguće svaku drugu tekmu dobiti ovakav gol? Kako jebeni igrač glavom ne može izbiti čistu loptu već je jedva izbaci par metara i onda se još ona odbije od mog igrača koji na nju ide kao balerina? Zašto je u drugoj situaciji moj golman sam izašao s gola i zašto tako jednostavnu loptu nije uhvatio ili boksao bar na 25 m od gola, već je idealno poslužio fellainia koji ovakav gol nije nikada u životu zabio?