FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.040.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 18
movie kaže...

Evo krenulo odbrojavanje...

https://www.easports.com/fifa/fifa-18-player-ratings-top-100?utm_campaign=fifa18_hd_ww_ic_soco_twt_ratingshub-tw-050917&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=35546&ts=1504633722680

Opet ima kontroverzi. Dybala tri ocjene gore a pace i shoot dolje. Di Maria tri ocjene dolje a Lucas koji je slabo igrao i grijao klupu ostane na istoj ocjeni? Icardi s 8 kartica u fifi 17 i odličnom sezonom iza sebe ne dobije nadogradnju? I da dalje ne nabrajam...

Nezz po kojoj logici oni njima daju te ratinge ali sve i jednu godinu su znali davat igracima cudne ocjene pa me sad vise ni ne cudi.

17 godina
The_K kaže...

Nezz po kojoj logici oni njima daju te ratinge ali sve i jednu godinu su znali davat igracima cudne ocjene pa me sad vise ni ne cudi.

Svaku ligu prati određen broj ljudi tijekom cijele sezone koji nije mali. Svaki od njih onda ocjeni igrača. EA potom izvuče prosječnu ocjenu od ukupnog broja ocjenjivača. Da li nešto sami dodaju ili korigiraju u konačnu ocjenu, ostanje pitanje. U jednom intervjuju su rekli da tako dođu do konačne ocjene.

11 godina
Gdje kupit fifu po najpovoljnijoj cijeni? Cdkeys digli fifu za 3 eura danas, sad je 40 eura...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
playjob kaže...
Gdje kupit fifu po najpovoljnijoj cijeni? Cdkeys digli fifu za 3 eura danas, sad je 40 eura...

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-18-cd-key-compare-prices/

15 godina
neaktivan
FIFA 18

Bok!

Jedno pitanje OKO FIFE.

Nisam igrao FIFU 17, zbog problema sa cheaterima u FIFI 16 (mislim na neigrivost 1. i 2. divizije), gdje cheateri prekinu meč cim pocne.

Jel to riješeno u FIFI 17? Jesu 1. i 2. divizija bile igrive?

Tnx :)

0 0 hvala 0
17 godina
Smece2 kaže...

Bok!

Jedno pitanje OKO FIFE.

Nisam igrao FIFU 17, zbog problema sa cheaterima u FIFI 16 (mislim na neigrivost 1. i 2. divizije), gdje cheateri prekinu meč cim pocne.

Ako misliš na PC, nisu. Sve je bilo po starom. Jedina mogučnost normalnog igranja po tom pitanju je igranje na jednoj od konzola..

11 godina
Smece2 kaže...

Bok!

Jedno pitanje OKO FIFE.

Zadnje dvije sezone kad sam igrao diviziju 1 nisam susreo chitere ali kako govore druge kolege chiteri su i dalje prisutni pa izgleda sam ja samo imao srece. U fifi 18 ce ti biti weekend league mod isto kao u fifi 17 tamo ti nema uopce chitera nagrade su velike tako ako hoces igrat fut garantirano bez cheatera mozez igrat weekend ligu.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

koja razlika topic pes i fife...o pesu se non stop pise o gameplay i stvarima iz igre...

a vamo samo coinsi,cheateri i kartice -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The_K kaže...
U fifi 18 ce ti biti weekend league mod isto kao u fifi 17 tamo ti nema uopce chitera nagrade su velike tako ako hoces igrat fut garantirano bez cheatera mozez igrat weekend ligu.

Troll of the year goes to...

bolje bi bilo da su nazvali - Weekend ovrl 99 League :D

8 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

koja razlika topic pes i fife...o pesu se non stop pise o gameplay i stvarima iz igre...

U PES-u nemaš što drugo ni pisat kad je online igranje mrtvo što je meni osobno žao, ali jbga PES je od monopola na tržištu pao na teške margine i uzima se isključivo ako hoćeš nekad bacit s frendovima

Na FIFA-i pretpostavljaš da će gameplay biti sličan (+/- 10%) u odnosu na prošlo izdanje pa nema previše komentara na tu temu, pogotovo dok ne izađe demo.

U međuvremenu pričaš o stvarima zbog koje milijuni ljudi i kupuju igru, a to je isključivo FUT.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 13:20 (totalTV).
11 godina
FIFA 18

Kakav ovr 99 ako sam ja mogao skupljat po 11 do 16 pobjeda sa disconnectima sa prosjecnom momcadi onda mislim da bi to mogao isto covjek koji kaze da je igrao prvu i drugu diviziju u fifi 16.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
totalTV kaže...
Mortiis kaže...

U PES-u nemaš što drugo ni pisat kad je online igranje mrtvo što je meni osobno žao, ali jbga PES je od monopola na tržištu pao na teške margine i uzima se isključivo ako hoćeš nekad bacit s frendovima

Na FIFA-i pretpostavljaš da će gameplay biti sličan (+/- 10%) u odnosu na prošlo izdanje pa nema previše komentara na tu temu, pogotovo dok ne izađe demo.

U međuvremenu pričaš o stvarima zbog koje milijuni ljudi i kupuju igru, a to je isključivo FUT.

žalosno što je vama to sranja zanimljivije od same igre...al dobro...

14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Kakav ovr 99 ako sam ja mogao skupljat po 11 do 16 pobjeda sa disconnectima sa prosjecnom momcadi onda mislim da bi to mogao isto covjek koji kaze da je igrao prvu i drugu diviziju u fifi 16.

znam sta zelis reci, ali nije uopce stvar u tome sto si ti imao po 11-16 pobjeda, mogao si imati i 25, ali to ne mjenja cinjenicu da hrpa djece koristi ovrl 99.. isto tako ja sam cijelo vrijeme u prvoj diviziji, pa to ne znaci da nema cheatera.. pogledaj malo po forumima o vikend ligi, pa ces vidjet koliko zapravo cheatera ima tamo ( tj. vise ih nema nakon updatea :D )..

8 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
totalTV kaže...
Mortiis kaže...

žalosno što je vama to sranja zanimljivije od same igre...al dobro...

Mislim da je bespredmetno razgovarat ako misliš da je FUT sranje od moda..

Meni, a pretpostavljam i ogromnoj večini drugih igrača koji vole virtualni nogomet je bitan online doživljaj što je FUT pogodio u detalj.

Gameplay FIFA-e i PES-a je zadnjih godina bio slične kvalitete pa ne očekujem niti ove godine neku revoluciju u tome pogledu.

Iskreno obzirom na sve stvari koje FUT nudi ja sam zadovoljan sa kvalitetom gameplaya FIFA-e, neka to dignu za 10ak % i super.

Sigurno ima ekipe koju zanima kako će sama igra izgledati pa slobodno staviš komentar vezan za to..

Nije mi jasno zašto se svakim komentarom čudiš što ljudi razgovaraju o modu koji je nešto najpopularnije u svijetu sportskih simulacija, odnosno da se tome još čudiš?!

Uostalom dok god PES sa myclubom kasni godinama za FUTom će i dalje biti na marginama gdje je i sada, ništa čudno.

Uz sve to je demo za PES vani dok za FIFAu tek dolazi, jasno da neće ljudi pričat o stvarima u igri kad nitko još nije ni probao igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 14:08 (totalTV).
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Meni od svega u fifi najvise smeta sto npr igra posle ponoci se za duplo ubrza i gotovo svaki sut je gol, odbrane gotovo da i nema, druga igra u potpunosti. Zasto se to desava nije mi jasno.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ruya kaže...

Meni od svega u fifi najvise smeta sto npr igra posle ponoci se za duplo ubrza i gotovo svaki sut je gol, odbrane gotovo da i nema, druga igra u potpunosti. Zasto se to desava nije mi jasno.

Jer piješ puno kave da bi igrao tak kasno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
ruya kaže...

Ja sam znao igrat wl poslije ponoci i bile su mi tekme kao klasicna fifa neke usporene neke ubrzane ali vecinom sasvim solidne

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ruya kaže...

Jer piješ puno kave da bi igrao tak kasno.

Sinoc bas posle pobede nad irskom igrala mi se fifa a posto danas sam bio slobodan i nisam radio igrao do nekih 1 posle ponoci, uzas od gameplay-a. Mada to sam vec odavno skontao, nesto se desi sa igrom ugl.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Smece2 kaže...

Bok!

Jedno pitanje OKO FIFE.

Ako misliš na PC, nisu. Sve je bilo po starom. Jedina mogučnost normalnog igranja po tom pitanju je igranje na jednoj od konzola..

Hvala na info, izgleda da i ove godine nista od fife, iako cu bacit pogled nakon izlaska igre ukoliko se nesto promijenilo. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 23:52 (Smece2).
10 godina
neaktivan
Ma jedino resenje ti je konzola, ja dok sam igrao na pc-u od 10 proticnika dobijem pola citera, izgubim volju za igrom.
17 godina
neaktivan
FIFA 18

Neki dan kupim na ebay fifa 17 account za ps4 od nekog iz Engleske Javed_Alam .

Posle silnog natezanja jedva mi je dao podatke od acc. ali nije SQ tako da nisam mogao

da promjenim email i br. tel za provjeru .Platio acc. 30 funti .

Nakon zalbe eBay pristao je da mi vrati novac i danas mi je legao na paypal !

Sta reci ?! Svaka cast za eBay !!!

Doduse sta ocekivati od nekog Javeda ....

Kreten ponovo prodaje acc.

http://www.ebay.com/itm/fifa-17-Ps4-account-/253134933325?hash=item3af0048d4d:g:36EAAOSwkWNZogHw

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 8:10 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne vidim smisao da o tome pišeš u fifa 18 temi.

The Commissioner of Football
8 godina

A nisi ni ti sam svoj ako placas igricu koja ce zastarjeti za 22 dana 30 funti.

13 godina
TheMaverick kaže...

Genijev niti jedan post nema smisla tako da je nebitno u kojoj temi piše.

Genije, koji ti je kurac jutros da si se na taj account vratio?!

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
TheMaverick kaže...

jašta nismo ga odavno vidili, sad će se genije vratiti kad izadje fifa 18 u nove pobjede ali na bugovom forumu!!!

šta bi genije jesi se razveo od treće žene?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 9:09 (hanteed).
17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

A nisi ni ti sam svoj ako placas igricu koja ce zastarjeti za 22 dana 30 funti.

Sto?Mozda nastavim da igram fifu 17 !

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
Skilledžija kaže...
TheMaverick kaže...

jašta nismo ga odavno vidili, sad će se genije vratiti kad izadje fifa 18 u nove pobjede ali na bugovom forumu!!!

šta bi genije jesi se razveo od treće žene?

Jok,cekam sina u 53. god ! hahahahahha

Samo matora mi zena ,treba mi neka mladja !

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 10:21 (genius_).
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
TheMaverick kaže...

Greska,slucajno sam prebacio na ovaj account ! :)

17 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Pa da upozorim ljude da ima prevaranata na cak i na ebay .

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Vi koji igrate na plejci, di ste uzeli igru? Neću putem PSN-a jer ovaj put preferiram disk izdanje, čini mi se da je najjeftinije OVDJE. Naručujem danas pa ako nitko ne odgovori uzet ću sa zavvija, mada nisam prije imao nikakva iskustva s njima.

PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice