FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
AdisTM87 kaže...

Ma najbolje onda vani da izađeš i da uživaš u fudbalu bez bugova :) ... problem je u tome što gledaš samo negativne stvari, a u dobrim ne uživaš, logično onda da nećeš biti zadovoljan. Igra ima milion problema, ali ima i 2 miliona dobrih stvari, pa se trudi da više uživaš u njima jer će bugova biti uvijek i zauvijek, inače ne bi zarađivali pare od nas.
P.S FIFA 97 je izašla '96 iste godine kao i ova igra.

kad igram kick off sa prijateljima mogu reci da je igra odlicna nema glupih golova a dok na online ima dosta golova za koje ja nisam kriv vec ea

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
15 godina
FIFA 15

Ajmo ljudi prijave za FIFA PC - ONLINE LIGA 

http://crofc.net/forum/index.php/board,57.0.html

PRIJAVE JOS TRAJU, LIGA POCINJE U PONEDJELJAK !

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Uspio sam dvojcu zgrabiti na marketu. S obzirom da nema niti ifa a sada sifa još manje očekujem da će mu cijena porasti pa ću valjda nešto i zaraditi...

http://gyazo.com/c06ca8a29dd3fd176e1ffbd3d861cbc7
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

kolko si platio ukupno?

17 godina
AdisTM87 kaže...

kolko si platio ukupno?

Svaki sat se pojavi jedan i uvijek po max cijeni ode za manje od 3 sekunde. Znači svakog sam platio po 240k. S obzirom da nema niti jednog na marketu a kad se pojavi ne traje duže od 3 sekunde za očekivati je da će mu podići cijenu. Govorim o PS4 marketu..

Uvijek sam najviše volio igrati s brazilcima. Ove godine nisam ih koristio jer su bili ćelavi na nekim pozicijama.

Sad sam složio ovo.

http://gyazo.com/484b520f6c51f1bf32f21454baff46f1

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 21:38 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

a neymarr ?:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

a neymarr ?:O

Svaki dan mu cijena pada pa ga nema smisla kupovati. Sad je već na 190k i nitko ga neće. za očekivati je da će još pasti a coinsi su danas luksuz pa ih ne treba bacati bez potrebe...  doći će on brzo ispod 100k....

17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,koja je najbolja formacija za igru kroz sredinu?

P.S Skrpio sam Nijemce nekako,sta bi trebalo da nadogradim u dogledno vrijeme?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 12:44 (genius_).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Žao mi je ako je bio netko od vas. 

Ovi englezi izgledaju pre moćno, ali onako iz mog kuta gledanja, nisu agresivni u obrani. 

Al hvala , pala je titula, više novćića. To puno znaći u današnje vrijeme kad ugovori skaću do basnoslovnih cijena. 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

4-2-3-1 wide, bar je meni bila, al Cam ti mora bit kralj na lopti, on odrađuje najbitniji dio posla. Tu su se  meni Bernard i Ronaldinho (brazilci) pokazali kao najbolji.

Genius 

Eto ti i slikovni prikaz. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 13:25 (prcko_croatia).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

jedno pitanje,zašto mi već duže vrijeme na ps4 ne rade utakmice tjedna i nema updata za trenutne postave.non stop mi izbacuje da je problem sa  online serverom.ne kužim,a ut mi normalno radi i nemam problema sa netom.hvala

0 0 hvala 0
17 godina
robios kaže...

jedno pitanje,zašto mi već duže vrijeme na ps4 ne rade utakmice tjedna i nema updata za trenutne postave.non stop mi izbacuje da je problem sa  online serverom.ne kužim,a ut mi normalno radi i nemam problema sa netom.hvala

Mislim da je to pitanje za ea podršku... teško će ti netko ovdje na ovo dati konkretan odgovor..

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Kada bi trebali otkriti neke detalje o fifi 16? Tek na e3?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

mislio sam možda i od vas netko ima taj problem,al ipak hvala ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

evo sklepao sam video sa nekim svojim golovima. pogledajte pa recite dali video ima smisla ili se samo sramotim na you tubeu. hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 20:23 (prcko_croatia).

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

vec mi je par puta ovako opalio u zadnjih 5 mjeseci ali je bilo pre slabo no jucer sam neocekivano dao gol mada nisam znao kako se to puca tek poslije skontao 

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,da li postoje neki slideri koji simuliraju igru ljudi ?Znaci da se AI ponas kao zivi igrac ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...

pozz,da li postoje neki slideri koji simuliraju igru ljudi ?Znaci da se AI ponas kao zivi igrac ?

imas tamo gameplay customisation a mozes im ja ms namjestit custom tacticu da brze igraju 

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...

imas tamo gameplay customisation a mozes im ja ms namjestit custom tacticu da brze igraju 

AI rijetko centrira,rijetko ide na dugu loptu preko odbrane ,da mi je to da podesim pa da vjezbam odbranu !

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 0:47 (genius_).
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
hanteed kaže...
genius_ kaže...

AI rijetko centrira,rijetko ide na dugu loptu preko odbrane ,da mi je to da podesim pa da vjezbam odbranu !

ai igra nogomet 

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,imam solidan Italijanski tim i sinoc klinac opet iz 7 dosao u 5 div bez problem ali mislim da mu je to kapak ,vec ima 3 poraza u 5 div ! :)

Kad se pojavi lik sa sve bronzanim igracima ,kako taj igra ,poveo je cini mi se 4-5 razlike ,ne mozes mu nista ?!I onda zakova igra tako da sam morao izaci sa alt+f4?!

Da li je cheater ko bi ga znao ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

ljudi treba mi origin product code

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam problem s fifom 15 u pitanju je original kad igram igricu u seasons igrači igraju u nekim bordo zrlenim dresovima i nemaju glave a za ultimate team traži mi stalno neki security question a ja kucam i odgovor i neće mislim da sam zaboravio kako sad da promijenim taj sq pa da radi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
hrvatska00 kaže...

Imam problem s fifom 15 u pitanju je original kad igram igricu u seasons igrači igraju u nekim bordo zrlenim dresovima i nemaju glave a za ultimate team traži mi stalno neki security question a ja kucam i odgovor i neće mislim da sam zaboravio kako sad da promijenim taj sq pa da radi

to sa tim dresovima je bilo i meni ali tad sam imao piratsku,za sq ja msm da trebas pitati ea i ubuduce stavi sq isti kao sifru tako sam ja stavio

10 godina
neaktivan
FIFA 15

nije piratska original je s origina može li objašnjenje to za sq molim te

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

evo slika prva je problem sq druga je ovo problem dresovi a treća evo vidite da je original pomozite jer ne mogu nikako da igram fut stalno traži sq

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatska00 kaže...

nije piratska original je s origina može li objašnjenje to za sq molim te

Isti slicaj kao kod mene ,ja sam na PC i isao sam na repair fife 15 !Ako nisi na PC onda ne znam  ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 11:20 (genius_).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

i repair ti je pomogao i kako ovo da riješim sa security questionom jer ne mogu da igram fut

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatska00 kaže...

i repair ti je pomogao i kako ovo da riješim sa security questionom jer ne mogu da igram fut

Da ,repair mi je pomogao,povukao je par GB sa neta ponovo instalirao to i sve je proradilo ok !Dresove vidis samo sto pojedini igraci jos nisu imali glavu ! :)

10 godina
neaktivan
FIFA 15

pa kako da riješim da imaju i dresove i glavu i što se to dešava

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice