FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 748.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

prodaje ko fifu 14 ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...

Cijelo vrijeme u prošlim fifa si plakao kako let lopte do gola nije nešto. Nemaš dobar filing, nešto nedostaje i tako, a u ovogodišnjoj fifi sve to je na gorem nivou i ne smeta ti? Uopće ovdje nije stvar u obrani i igranju obrane. Cijeli gušt mi kvari taj bezosjećajni šut. Nemam više onaj osjećaj kad udarim loptom na različite načine. Sad je to svejedno, nešto kao u pesu. Uopće ne kužim kad ibro ophisdi loptu. Puca jednako kao neki igrač za 1000 coinsa. Sve se svodi na isti način, slabo i sterilno. Isto tako glupo mi je igrati kad golman stalno stoji na 5m. To mi stvara jednu odbojnost jednako kao i slabo pokrivanje prve stative.

Sve se sada svodi na to kako mu se zabiti na prvu stativu i tako mu zabiti ili doći u priliku da izvedem finesse šut s nekih 25m jer je to siguran gol s obzirom gdje stoji. Isto tako ne mogu shvatiti taj trk? Trčim s igračem i odjednom toliko uspori da je to smiješno. Kao da ga neka nevidljiva sila štopa i ne da mu naprijed a on se svim silama bori. Pogledam dolje koliko u tom trenutku ima sape za trk i vidim da je nije niti pola potrošio. Znači nije do toga. Do čega je onda k vragu? Pa onda suđenje, imam osjećaj da je gore nego do sada.

Ovo što sam igrao ovih dana otkriva mi da igrači slabije koriste prazan prostor nego prošle godine. Kao da namjerno neće ući da slučajno ne bih uletio u mrtvu šansu? I što onda rade igrači? Prilaze meni i zatvaraju me umjesto da rade suprotno. Pa onda masovna sudaranja po cijelom terenu, gore je nego na ruskim prometnicama a time sam sve rekao. Što su napravili od ovog nogometa? Do razmišljanja o obranii niti ne stignem jer mi ove stvari prije toliko zgade igru da mi je to na kraju posve nevažno..

Da Fitch osim kreditnog ratinga ocjenjuje i igre, igra bi dobila ocjenu smeće..

To po meni nije istina, te konačno mogu osjetiti da je vratar kratak... EA još uvijek nije uspio nadmašiti onaj PES osjećaj, ali ovo je daleko bolje od svih prošlogodišnjih izdanja. Ovo što sam doživio u nekoliko dana igranja FIFA 15, ne može se mjeriti kada uzmem sva izdanja FIFE, koja sam aktivno igrao.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
13 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

prodaje ko fifu 14 ?

Mozes je nabavit doslovno za 100 kn negdje cak i manje.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
interblueNick kaže...
movie kaže...

Cijelo vrijeme u prošlim fifa si plakao kako let lopte do gola nije nešto. Nemaš dobar filing, nešto nedostaje i tako, a u ovogodišnjoj fifi sve to je na gorem nivou i ne smeta ti? Uopće ovdje nije stvar u obrani i igranju obrane. Cijeli gušt mi kvari taj bezosjećajni šut. Nemam više onaj osjećaj kad udarim loptom na različite načine. Sad je to svejedno, nešto kao u pesu. Uopće ne kužim kad ibro ophisdi loptu. Puca jednako kao neki igrač za 1000 coinsa. Sve se svodi na isti način, slabo i sterilno. Isto tako glupo mi je igrati kad golman stalno stoji na 5m. To mi stvara jednu odbojnost jednako kao i slabo pokrivanje prve stative.

Sve se sada svodi na to kako mu se zabiti na prvu stativu i tako mu zabiti ili doći u priliku da izvedem finesse šut s nekih 25m jer je to siguran gol s obzirom gdje stoji. Isto tako ne mogu shvatiti taj trk? Trčim s igračem i odjednom toliko uspori da je to smiješno. Kao da ga neka nevidljiva sila štopa i ne da mu naprijed a on se svim silama bori. Pogledam dolje koliko u tom trenutku ima sape za trk i vidim da je nije niti pola potrošio. Znači nije do toga. Do čega je onda k vragu? Pa onda suđenje, imam osjećaj da je gore nego do sada.

Ovo što sam igrao ovih dana otkriva mi da igrači slabije koriste prazan prostor nego prošle godine. Kao da namjerno neće ući da slučajno ne bih uletio u mrtvu šansu? I što onda rade igrači? Prilaze meni i zatvaraju me umjesto da rade suprotno. Pa onda masovna sudaranja po cijelom terenu, gore je nego na ruskim prometnicama a time sam sve rekao. Što su napravili od ovog nogometa? Do razmišljanja o obranii niti ne stignem jer mi ove stvari prije toliko zgade igru da mi je to na kraju posve nevažno..

Da Fitch osim kreditnog ratinga ocjenjuje i igre, igra bi dobila ocjenu smeće..

To po meni nije istina, te konačno mogu osjetiti da je vratar kratak... EA još uvijek nije uspio nadmašiti onaj PES osjećaj, ali ovo je daleko bolje od svih prošlogodišnjih izdanja. Ovo što sam doživio u nekoliko dana igranja FIFA 15, ne može se mjeriti kada uzmem sva izdanja FIFE, koja sam aktivno igrao.

Meni i dalje nije jasno o kojem se tu PES osjecaju prica ? Igram ISS/PES od kad sam dobio PS1 i dalje mi nije jasno o kojem se to PES osjecaju prica ? Osjecaju da lopta nema tezinu, da lopta nepravilno leti ili nesto od toga ? Nije mi jasan taj osjecaj... 

FIFA 15 je miljama ispred FIFAe 14, da izbace taj patch s kojim poprave stvar igra bi bila vrh.

Sad sam poslozio malo u GeForce control panelu FIFAu 15 pa ju guram uz lag na vecim stadionama, skuzio sam da samo na vecim stadionama gdje je puno publike imam lag... ostalo samo vidim taj micro stuttering. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
TheDarkSide kaže...
dino_pes13 kaže...

prodaje ko fifu 14 ?

Mozes je nabavit doslovno za 100 kn negdje cak i manje.

Pričekaj još malo ako patch ne popravi nešto revolucijonalno još će ti netko dati 100 kuna da mu uzmeš fifu

Who bolan cares
14 godina
neaktivan
gdje se može nabaviti za manje od 100kn da odmah uzmem?
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
11 godina
odjavljen
FIFA 15
Ima li FIFA Ligu Prvaka, Europsku ligu, Copa Libertadores?

0 0 hvala 0
12 godina
strbi kaže...
gdje se može nabaviti za manje od 100kn da odmah uzmem?

nuuvem, upalis hola better internet i upalis brazilski proxy, kad treba platit, ugasiš

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako ima netko tko vise ne igra FIFU 14 i ne trebaju mu coinsi ili igraci i voljan je pokloniti to neka mi se javi {#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

da li je neko ikad kupovao igre preko CroVortex-a ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Ako ima netko tko vise ne igra FIFU 14 i ne trebaju mu coinsi ili igraci i voljan je pokloniti to neka mi se javi {#}

Evo, {#} voljan sam ti darovati 100 000 coinsa.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
13 godina
FIFA 15

Zasto bi itko od tamo kupovao kraj nuuvema, meksickog origina, G2A, kinguina i ostalih stranica ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zasto bi itko od tamo kupovao kraj nuuvema, meksickog origina, G2A, kinguina i ostalih stranica ? 

Jer je cijena ista , a CroVortex je hrvatska stranica pa cu prije tu kupiti nego negdje drugdje...

11 godina
Re: Fifa 15

Kako ista cijena kad na crovortexu košta 350kn FIFA 15 dok na G2A i ovim ostalim stranicama oko 230-260kn

10 godina
neaktivan
FIFA 15
Da li neko prodaje FIFU 15?
Stojko97

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 15
The_K kaže...

Kako ista cijena kad na crovortexu košta 350kn FIFA 15 dok na G2A i ovim ostalim stranicama oko 230-260kn

krivo si ti mene razumio , ja mislim kupiti fifu 14 , na crovortexu je 135 kn pa mi to nije previše , jos mi i dostave do kuce ;)

14 godina
neaktivan
na nuuvemu košta 99,99R$ sto je 245HRK, to bas i nije manje od 100kn
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
15 godina
FIFA 15

dokaz da golmani ne brane prvi kut: 

mogao je bez problema ispruziti ruke i malo skociti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Jel se isplati kupovati fifu 15 , igram fifu world i svida mi se ovo sa FUT-om :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

ne isplati brate, pokvarena je igra, pogotovo za PC, sacakej jos taj neki patch ako bude da vidimo sta ce popraviti

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kad ovi britanski youtuberi izgovaraju imena igrača...

Immobile=imobajl, kroos=krus, mandžukić=mandžuković(ksi glupi)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
strbi kaže...
na nuuvemu košta 99,99R$ sto je 245HRK, to bas i nije manje od 100kn

Manje od 100kn se pričalo za FIFA 14, pobrkao si lončiće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
FIFA 15

5 paketica po 7.500 i najbolji igrac sto dobijem Corluka... hahaha kakva losa sreca :D
ne isplati se ove od 75000 kupovat nikako. :D

danak neiskustvu :D 

0 0 hvala 0
13 godina

Vise srece drugi puta :P

10 godina
neaktivan
FIFA 15

za ove sto duze igraju.....
jel se isplati kupovat ove po 7.5 ili ove od 5? 
nekako mi glupo skupit 15 000 pa kupit recimo igraca kao sto je Doumbia :D 
Draze mi dat 7.5 pa cekat hocel nesto bombasticnije :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 21:19 (Gstone).

0 0 hvala 0
15 godina
dino_pes13 kaže...

da li je neko ikad kupovao igre preko CroVortex-a ?

Jesam, prije par godina.. Football Manager serijale i PES.. Preporuka {#}

14 godina
Gstone kaže...

za ove sto duze igraju.....
jel se isplati kupovat ove po 7.5 ili ove od 5? 
nekako mi glupo skupit 15 000 pa kupit recimo igraca kao sto je Doumbia :D 
Draze mi dat 7.5 pa cekat hocel nesto bombasticnije :D

I dočekaš Čorluku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
FIFA 15

kaj nije sad čorluka if, pa si bar if-a onda dobio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam na starom accountu Web App pristup, do kad ću to imati zna li neko? Vjerovatno će ugasiti to kroz par dana za one koji nemaju 15ku?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na g2play imate FIFA 14 key za 10.85 eura

Origin ID: ReaLazio
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice