FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 779.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Neda mi se ulaziti s tobom u rasprave jer se zna kako to inače završava. Ako ti nevalja, nemoj igrati i bok. Uživaj.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Tommy_123 kaže...

Neda mi se ulaziti s tobom u rasprave jer se zna kako to inače završava. Ako ti nevalja, nemoj igrati i bok. Uživaj.

To i ja mogu tebi reći. Ako ti rasprava ne paše, nemoj se u nju uključivati i biti bezobrazan. Vrlo jednostavno.

Što se igre tiče, ja sam rekao ako ovako ostane neću igrati...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam danas naručio key, pa što god bude...

Vidimo se na terenu "luzeri". {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

reci im movie tak je.

joj golmani ovo ono itd...

ljudi ovo je demo,finalna igra ne vjerujem da ce bit ista kao demo

pogledajte pes,koji oni bugove imaju u igri,a mi tu o golmanima.

btw:volio bi da malo uspore igru u finalnoj verziji,mrvicu samo

nekak kad igras na legendary sve je ultra turbo brzo

ko fliper{#}

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 15:58 (igor1311).
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

dobri golovi nema sta a tek golmani....ja mislim da su glmani malo naduvani pa misle da im je linija peterca istvari linija gola......{#}

13 godina
Joooj movie sta ga trkeljas... Bog te ranio... Koda neznas da nece popravit pa nisu blesavi da ce ostaviti ovakve golmane... Nema smisla covjece.

I da... Shvatili smo da golmani su nekad predovri a nekad gluposti izvadaju.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
FIFA 15

Evo vidim da svi trazite dlaku u jajetu i analizirate do najsitnijih detalja. Ja vec par godina nisam zaigrao Fifu jer mi je dijadilo igrati lige protiv kompa, pa sam tek slucajno preko Fife World otkrio megazarazni FUT mod i zbog toga kupujem Fifu 15. Kad nakon Fife World zaigrate demo Fife 15 imate osjecaj ko da se nakon kocije vozite space shuttlom. Ja zadovoljan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav svima ;)

trebo bi par savjeta,igram fifu demo na pc-u i ps4 i mogu reći da imam velikih problem šta odabrati ili za pc ili za ps4.moj pogled na sve je taj da mi fifa bolje izgleda na pc-u tj ide mi jako glatko dok vjerovali ili ne na ps4 mi šteka i ko da gamepad nema onakav odaziv ko što mora biti,a imam novi tv 126 fhd i fifa 14 mi izgleda i radi fenomenalno.ne znam u čemu je problem i jel ima netko takav problem sa ps4.na kompu mi fifa toliko ide glatko i gamped od xbox-a fino prihvaća naredbe.

0 0 hvala 0
15 godina
Sova kaže...

Evo vidim da svi trazite dlaku u jajetu i analizirate do najsitnijih detalja. Ja vec par godina nisam zaigrao Fifu jer mi je dijadilo igrati lige protiv kompa, pa sam tek slucajno preko Fife World otkrio megazarazni FUT mod i zbog toga kupujem Fifu 15. Kad nakon Fife World zaigrate demo Fife 15 imate osjecaj ko da se nakon kocije vozite space shuttlom. Ja zadovoljan {#}

Otprilike isto kao kad nakon Fife 12 zaigras bilo koju narednu, jer Fifa World upravo to i jeste.

You better run, you better take cover!
17 godina
FIFA 15

Novi trailer ;)

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
robios kaže...

Pozdrav svima ;)

trebo bi par savjeta,igram fifu demo na pc-u i ps4 i mogu reći da imam velikih problem šta odabrati ili za pc ili za ps4.moj pogled na sve je taj da mi fifa bolje izgleda na pc-u tj ide mi jako glatko dok vjerovali ili ne na ps4 mi šteka i ko da gamepad nema onakav odaziv ko što mora biti,a imam novi tv 126 fhd i fifa 14 mi izgleda i radi fenomenalno.ne znam u čemu je problem i jel ima netko takav problem sa ps4.na kompu mi fifa toliko ide glatko i gamped od xbox-a fino prihvaća naredbe.

Pa normalno da možeš imati problema na PS4 ali oni nisu uzrokovani konzolom nego televizorom tj. televizorom koji ima veliki input lag. Zato imaš problema s gamepadom. Što je input lag ako ne znaš možeš proguglati pa vidjeti...

Recimo ja doma na jednom tv nema šanse da zabijem gol iz penala jer svaki put kad stisnem komande kasne tako da ode do kraja a na drugom stanu čim stisnem i nemam s tim problema. To se manifestira i u samoj igri tako da postaje  problem pri igranju. Navodno je input lag manji sa žičanom vezom no u svakom slučaju pojedini televizori imaju problema s njim. Najproblematičniji su samsung i lg koji su poznati po sporoj matrici a ubjedljivo najmanje problema s input lagom ima sony..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 18:05 (movie).
17 godina
Sova kaže...

Novi trailer ;)

Gdje je sad onaj lik koji se žali i pali na već objavljene trailere? Naime Reedy je ovo objavio prije nekoliko dana na 53 stranici ove teme. Očekujem brzu i oštru reakciju!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 18:13 (movie).
13 godina
neaktivan

sto reakciju????fantastican marketing i samo to a sve ostalo ni pomak na bolje....

EDIT: pa i na ovo klipu se vidi da ovi iz EA su stvarno ne profesionalni , pa zar oni ne gledaju tekmu ili da li onii uopste razgovaraju sa nekim golmanom kao sto se vidi hauard, da da neki savet nego da li nekom ko nikada nije igrao fudbal i cepaj....

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 18:38 (Red_Star_Forever).
13 godina
Ti ga red star neznas kud teras:)
17 godina
SimeKZ kaže...
Ti ga red star neznas kud teras:)

A što ćeš kad ne kuži zahebanciju..

12 godina
neaktivan

kužim ja to,al kako se taj problem može riješit.kupio tv prije par mjeseci i to lg novi model tj smart tv.a imam quadro fhd mali i radi bez problema.ne kontam

17 godina
movie kaže...
Sova kaže...

Novi trailer ;)

Gdje je sad onaj lik koji se žali i pali na već objavljene trailere? Naime Reedy je ovo objavio prije nekoliko dana na 53 stranici ove teme. Očekujem brzu i oštru reakciju!

He he, s godinama sam sve sporiji pa od silne zalapojke na lose golmane ne stignem redovito pratiti temu. {#}

17 godina
robios kaže...

kužim ja to,al kako se taj problem može riješit.kupio tv prije par mjeseci i to lg novi model tj smart tv.a imam quadro fhd mali i radi bez problema.ne kontam

Ne možeš riješiti sporu matricu. Jedino promijeniti televizor...

13 godina
neaktivan

da nije i ovde bug kod prva tri i petog gola...........................{#}

15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

neznam cemu tolika strka oko golmana, golmani su sasvim realno napravljeni, samo ti fines udarci s velike daljine su nerealni.

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ti ocito nikad nisi utakmicu pogledao, i ovo su sasvim druge situacije kad igrac ide 1 na 1, golman uvijek izlazi, mi pricamo o sutevima s 25 metara kad nije 1 na 1 situacija.

You better run, you better take cover!
16 godina
FIFA 15

Odigram sad jednu tekmu sa Chelsea-om protiv Barce. Prvo im Alaba dobije dva žuta u dvije minute i imam slobodnjak. Neymar stane u zid i dobije žuti jer nije bio na dovoljnoj udaljenosti od lope tj. približavao se lopti.

Hebenica {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Vjerujem da će ovaj tim bit gotovo nemoguće zaustaviti http://prntscr.com/4n4ks6

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ja vjerujem da to nema veze sa ekipom... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Alba, ne Alaba

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Jako puno igraca koji su bili gold su sada Silver... zanimljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
robios kaže...

Ne možeš riješiti sporu matricu. Jedino promijeniti televizor...

Daj movie nemoj trzat čovjeka. I nemoj hvalit Sony Teleguzore, prosle su 90-te.

robios uzmi ti uputsvo od tv-a i prelistaj, probaj naci u opcijama "game mode". 

13 godina
odjavljen
FIFA 15

Prvi put da mi se ovo dogodilo na bilo kojoj nogometnoj igri :D

(nista nije dosuđeno) 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi jeste vi imali koji puta onaj goal line technology? Ja jos ni jednom odiigro sam vec podosta utakmica bilo par sumljivih situacija ali nije se to dogodilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proffy7 kaže...

Ljudi jeste vi imali koji puta onaj goal line technology? Ja jos ni jednom odiigro sam vec podosta utakmica bilo par sumljivih situacija ali nije se to dogodilo.

Još nisam, ali također sam imao par sumnjivih situacija.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice